-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifer092
senior tag
válasz
#66267136 #8301 üzenetére
Hirtelen azt hittem hogy magamnak válaszoltam........
Ez igaz, viszont jelen állás szerint a rangrendszernek így semmi értelme. Ezt ugyanúgy néznie kellene Casualon is, nem csak Ranked meccseknél hogy ne legyen ekkora eltérés csapaton belül, illetve a másik csapatban sem.
Elég vicces, mikor Gold-Plat játékosok közé bevág 10-20 -as szint közötti játékost. Meg ez azért egyben elég gáz is. Mert ha az a level 15-ös nem épp smurf, hanem valóban full kezdő, akkor elég kevés eséllyel indul több száz órás játékosok ellen.
Na de nem baj, úgyis még csak béta a Ranked, nézzük el neki, hisz 1 hónapos a játék....
-
Kaci84
őstag
válasz
#66267136 #8275 üzenetére
Igen az átlagban megvan kicsit felette is 1070-el, de azért 1-2 dolgon egyhítek a beállításban. A teszten kivüli gameplayek ezzel a beállítással vannak. Ügye az FPS-t végig látod. Nekem 21.9 monitorom van 2560*1080. Az is valamennyit visszavesz. Amúgy nekem is 144-es monitorom van, probálok törekednia játékonél, hogy 100 felett legyen a game.
-
válasz
#66267136 #8270 üzenetére
Nálam 2560*1080-ban fut, de nem fullra húzva (szvsz nincs értelme) Akad olyan map ahol 1-2 helyen a 90 fps sem ritka, de nem tartósan. A 120-140 fps a legtöbb esetben megvan. Az a baj van a grafikánál pár olyan beállítás ami nagyon meg tudja fogni a vga-t, de látható eredménye nem igazán van. 1080Ti-t venni egy 3 éves játék alá elég vicces lenne
Q3 live-ot (régen a Q3A-t) is ilyen grafikával tolom [kép]
-
ssgk
aktív tag
válasz
#66267136 #8266 üzenetére
Vagy azonos pingüekkel összerakni és kivenni ezt a szart, nem lenne nagy eresztés megcsinálni...
Igen és a másik oldalt nem is nézve írtam, mert most kb 100% hogy kikapnak mert 2 en hoztuk a herebéz" t.
(Szar net, szar szervercsgo pubg hibátlan 30 ping itt örülök a (weu legjobb on) 80 nak.
Nem igen tudnak mit csinálni a teamelőkkel ( értem ezalatt coppertől diáig vegyesen. max azt hogy ne is lehessen rankedra menniük mint cs ben, indokkal: túl nagy a rank eltérés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest