- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swinegod
őstag
válasz
Atish19 #8632 üzenetére
Csak operátor lehet benne, és csak Year 1, 2 vagy 3, alap nem. Ha pedig megvan mindegyik, akkor semmit nem kapsz
EDIT: Ha megvan minden OP elvileg 25k renownt kéne kapnod, ha nem, várj, mert fixálják még a problémát
Én a dühkezelési problémás, angol, kopasz, néger hölgyet kaptam
-
Lifer092
senior tag
válasz
Atish19 #8437 üzenetére
Sajnos én már feladtam ezt a részét, hogy illedelmes legyek. Ez alatt nem azt értem hogy elkezdek anyázni ha magyarokkal futunk össze, hanem inkább szimplán nem írok semmit. Nevünkből nem derül ki hogy magyarok vagyunk, ahogy írta a kedves csapattársam már rég kivettük a nevünkből a HUN-t. Szomorú, de sajnos muszáj volt.
Az másik kérdés hogy el lettek kenve tegnap, meg ez a kedves üzenet nekem szólt, az egész csapat reportolt tőlük, mert szerintük Aimbotoltam. Hát, ez ilyen.
-
ssgk
aktív tag
válasz
Atish19 #8256 üzenetére
Nem, az outbreak igazából egy map' helyett volt a chimeria ban ahol lion és finka jött be parabellum elött.
year 3 roadmap -
ssgk
aktív tag
válasz
Atish19 #8167 üzenetére
Ha 1 percnél kevesebb ideig vagy th ba akkor nem ad... casualban elvileg mindenképpen kellene adni még ha "ongoing" match be dob be... indítsad újra az ubit lehet van valami kis frissítés akkor sz.rakodik...
(#8168) Lifer092 : xDD Ilyeneket én is láttam már, de nem tudom hogy valami bug/hiba vagy cheat ilyen fun ... mert pl és caveriával találkoztam aki például felüléseket nyomott xD le van videózva, feldobom majd hétvégén nagyon nagy
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Atish19 #8011 üzenetére
Csak menj felé ha egyedül van és nincs a közelben más enemy, nem sebez akkorát és ha lemerül meg kell várnia amíg feltölt, ilyenkor odaszaladsz megütöd a shieldet és azonnal lövöd a lábát mert gyorsan egyenesbe áll a shield. Capitaoval jól ki lehet füstölni, illetve claymore-ba is elég fun belecsalni. De ha vannak mögötte akkor nagyon kell egy tüzes nyíl vagy egy gránát közéjük.
-
travix
aktív tag
válasz
Atish19 #8002 üzenetére
7.1 a fülhallgató a világ baromsága
ugyanolyan marketing duma mint a gamer egér/billentyűzet, aki előtte mellélőtt utána is mellé fog
Nem véletlenül gamer amugy ma már minden ami nem a legolcsóbb kategóriában van. Az mondjuk feltudja vinni a pulzusszámom amikor sima dolgokra ráírják, hogy gamer, mert minőségben jobbak. -
RazoR
veterán
válasz
Atish19 #7869 üzenetére
Én csak abból indulok ki amit még a PUBG-ben tapasztaltam, hogy sokkal jobb kezdtem lenni mikor csökkentettem a dpi-t fokozatosan 1800-ról. Nem egyszerű megszokni ezért kell a fokozatosság és nekem 800 lett a sweetspot, de mint mondtam a mai napig állítgatom játékon belül az érzékenységet, keresem a megfelelőt. Van pár trükk amivel szerintem Te is rájönnél, hogy rengeteg az a több ezer dpi és felesleges...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Atish19 #7861 üzenetére
És akkor az én 400DPI-mre mit mondasz?
Én meg nem tudnék már nagyobb érzékenységen játszani, sokkal pontosabban tudok így lőni, csak a visszarúgást nehezebb így tartani kicsit. (Amúgy minek 360-at csinálni ebben a játékban? Ez nem COD, hogy 360 noscopeban lőjek le valakit, legdurvább mozdulat az max egy 180 fok, ami kellhet, de általában olyankor már halott vagy, kivéve ha Beaulonak születtél.
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Cyberpunk 2077
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- weiss: Pant* rant
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest