- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifer092
senior tag
válasz
RangerFox #8665 üzenetére
Azért ezzel valahogy totál nem értek egyet...
Egy, ahogy fogalmaztál, kompetitív csapatjátékban az a lényege, hogy a csapatod CSAPATJÁTÉKOS legyen, ne pedig unatkozó, belecsámcsogó, büfögő, f*ngó, teli torokból üvöltöző nem normális állat.
Mert azért valld be, hogy hiába teszed magad oda, nagyon ritka az, amikor egyedül elég vagy egy 1v3-4-5 szituáció lehozásához, ha az ellenfélnek egy porszemnél több agysejtje van. Ha neked van 3+ killed (nekem múltkor 9 kill, többinek 0 vagy 1 és buktuk a meccset) akkor őszintén kérdezem, továbbra is magamban keressem a hibát?
El kell ismerni igenis sajnos nagyon sokszor, hogy a csapatod egy életképtelen gyökér és kész. Ebben nem tudom mi a toxic felfogás.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Bírom ezt a dumát, de azért megnézném hogyan nyersz alsó szinten amikor 1v4 van mondjuk, mert már az első percben elhal a csapatod és egyedül maradsz.
Ugyanezt a dumát nyomják overwatchban is, de ott is akármennyire is pro vagy, valamilyen szinten(!) a csapatodra vagy utalva... pl. healer nélkül elég nehéz ugye....de r6 annyiból jobb, hogy minden operátor azonos dmg-el indul (pl. fejes mindenkinél van stb)
Ja és amikor elkezdesz felfelé mászni akkor "hirtelen" bedob egy premade csapatot "valahogy" (pedig nem kéne ugye)szerk:
Na meg akkor is megnézném a fejed hogyan küzdőd fel magad a copper pokolból amikor a társad ki fuzeolja a túszt vagy a defuserrel rohangál a pálya másik végén, stb.......Valamilyen szinten lehet feljebb jutni, igen..de copperből senki nem lesz platina, de még gold sem team nélkül szerintem.
-
Swinegod
őstag
válasz
Én folyamatosan, keresem a hibát abban, hogy játszok, és érezhetően jobban játszok, mint mondjuk 20 szinttel ezelőtt, de valahogy egyre csak lejjebb kerülök rangban, mintsem feljebb.
Most tartok ott, mint mikor elkezdtem a játékot és 0,3-as átlag KDm volt. Ha így folytatom, Pro League player szinten fogok játszani, copper 4-ben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest