- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
planbmokus
senior tag
válasz
Kaci84 #10264 üzenetére
Mondjuk nekem most lesz 3 éve, hogy elkezdtem Siege-ezni, azóta belereppent 900 óra aktív session.
Ha 4-5-en vagytok nem értem miért nehéz együttműködni...
Gyors, pontos információcsere, callout-ok ismerete, etc. mind szükséges, hogy játszd ezt a játékot.
3 fő alatt nem szoktuk tolni, mert a braindead randomok viszik el a legtöbb meccset.
Tegnap este pl egy nagy könnyűnek tűnő Kafé-t 5-4-re bírtunk megnyerni, mert a két random 9 kör alatt összesen 3 killt hozott össze, én meg 12-t; 2x hoztam le 1v3-at...
És a k.cs.g csak sikít a mikrofonba konstans, hogy "Go bro..." -
planbmokus
senior tag
válasz
Kaci84 #10162 üzenetére
Első kép:
Az Ace és a Thatcher nagyon nem ott van, ahol nyitni kéne a falat...
Blitz helyett legalább 15 másik operátort választanék.
2:30-nál egy RF falnál állsz Blitz-el.Második:
A Fuze-nak felülről kéne takarítania, vagy Zofiának alulról, hogy a Hibanával tudj nyitni...
1:18-nál álltok egy folyosón, ahol úgysem fogtok tudni bemenni.Harmadik:
Nincs rota Blue-ra, két site között nem falazunk.
Nincs Kaid hatch-re.
A Jager-nek 3 ADF-et és két drótot le kellene tennie.Negyedik :
4-0-4 K/D ranked meccsen azt jelenti, hogy pont ott vagy rank ügyileg, ahol a helyed van (kivétel cheater az ellenben)Ötödik:
Kaptál 4 db igazi copper legalja társat. Megesik.Extra:
QHD - 21:9 nem barátja ennek a játéknak, főleg nem High/Ultra beállításokon.
120Hz-es monitorodnak a közelében sincs az FPS, gondolom a G-Sync is be van nyomva, az input lag-od kb. az egekben van.
2018 szeptemberben 188lvl voltál, most saccra 250 körül lehetsz.
Simán silver tetejét, gold alját kéne hoznod, tehát valami visszafog. -
planbmokus
senior tag
válasz
Kaci84 #10151 üzenetére
Ne is mondd...
10/11/12 -es meccsek, aztán folyamatos csúszda...
Végül Gold 3-ig felmentem, aztán kaptam 68 pont levonást, mert az enemy-ben volt egy cheater az egyik meccsen (azért biztos, mert végig full stack-ben voltunk), most silver 1 újra...
Pedig ez életem legjobb szezonja KD alapján... -
-
vpleft
tag
válasz
Kaci84 #10142 üzenetére
Szerintem ilyenkor inkább vállald be hogy tk-znak és amíg ez a meccs lemegy, addig igyál meg egy kávét, mert így jársz a legkevésbé rosszul. Sajna tudjuk hogy nagyon toxic a közösség egy része, a youtube videókból meg eltanulnak egymástól ilyeneket mert gondolom ez tök "vicces". Talán majd másfél év múlva kitalálnak valamit a devek erre a gránátosdira, aztán majd lesz más, amivel lehet szivatni
Viszont ez a játék így is nagyon addiktív szerintem. Hatalmas sikerélményt ad egy-egy jó meccs, jó team workkel, taktikázással, kommunikációval, az enemy kijátszásával, és ezt egyik multiplayer játék sem tudja felülmúlni (nálam legalábbis)... De ugyanakkor baromi frusztráló is tud lenni, akár sok-sok meccsen keresztül is. Nem hiába "az R6 az fps-ek Dark Souls-a."
-
ssgk
aktív tag
válasz
Kaci84 #10108 üzenetére
Én meg tapasztalatból mondom... Nem is emlékszem mikor győzött utoljára tachanka, mondjuk az is igaz plat2-1 be csak akkor hazzák mikor nagyon egyoldalú a menet és semmit nem befolyásol a kimeneten...
Ha annyira jó lenne akkor prok is használnák... csak funból meg meme ből pickelik...
-
ssgk
aktív tag
válasz
Kaci84 #10106 üzenetére
twitch, ash sofia...és egy gránát/capitao és mar nincs esélye se.. jager clash wamai mellett se. Meg a vertikális play ről ne is beszéljünk, nincs sok site ahol ne lenne padló vagy 2 irányból rálátás...
De mindegy ezen világ végéig lehet vitatkozni, amit viszont én nem értek miért nem volt rá acog eddig ? Az összes 1 3 as védő kb acogos volt maestro nerfbe elvesztette de chanka nak nem is volt ha jól emlékszem. -
ssgk
aktív tag
válasz
Kaci84 #10103 üzenetére
nagyon erősen használhatatlan volt a régi, amikor haszna volt akkor az is csak a meglepetés ereje miatt (bármelyik másik op vel ugyanúgy meg lettek volna a killek)
De ha nem nerfelnek rajta most broken lesz, konkrétan a mappok nagy részénél soloba letudja fogni a plantet az utolsó fél-1 percre...
-
válasz
Kaci84 #10103 üzenetére
Valakinek nagyon fájhatott az ubinál, hogy nem használják Tachankát, most meg egy gépágyúval rohangáló védő Capitaot csináltak belőle. Mondjuk én az utóbbi 3 szezont szinte teljesen kihagytam, csak néha néha mentem egy TH-t. Sam Fisher operátor elég komoly lett, még 2-3 évad és tényleg jön a mechagodzilla meg az alien.
-
Kaci84
őstag
Mondom én egy rakás sz.r ez a játék. Amikor az előzőt írtam volt egy 4-0 halálra untam magam semmi szükség nem volt rám. Öltem 4-et 3dik lettem oszt ennyi.
Most a kör ami volt, na jó nem Total Def egy védőt megnyertünk, de amúgy közünk nem volt a játlkhoz. Minden kör 0v5, 0v4 zárult. Kb csak azért mentünk be a pályára, hogy legyen kire lövöldözni az eneminek. -
SZKEBE75
senior tag
A dpi brutál magas,bár nem ismerem az egérpadot,de gondolom csuklóból játszól.Nekem 34" nagyon nem ment a játék,nem láttam át.
Szerintem a silver nem azt mutatja hogy mi a tudásod,ez egy csapat alapú játék.Amíg nem saját csapattal rankedezel nehéz lesz feljebb kerülnöd.Bár nem is biztos hogy ez lenbe a legnagyobb lényege az r6-nak. -
AdamzHU
csendes tag
Youtubon találtam egy majdnem ugyanilyen konfiggal egy Forza Horizon 4 benchmarkot.
Nála Ryzen 5 1600X van 4GHz-en, úgyhogy én is felraktam annyira (most belegondolva az enyém még erősebb is így mint az övé), illetve neki 3000Mhz-es RAM-jai vannak, 2666MHz helyett.
Youtubos:
Enyém:
A CPU szimuláció/renderelés számaim elég alacsonyak az övéhez képest.
Gondolom az a 334 MHzel gyorsabb RAM nem számít ennyit... Lehet valami szoftveres gond lesz itt? -
AdamzHU
csendes tag
VGA tesztelve Unigine Superposition-al:
Elvileg rendben van.
Cinebench R20:
Multi és Single Core is rendben van.
3000 MHz-el R6S benchmark (minden low/off/25/0):
1080p:
In-game teljesítménykülönbséget nem vettem észre, ugyanúgy ~130 fps a Border pályán, mint eddig..
720p:
Amúgy nem single channel-es RAM-om van, hanem dual channel. Bocsi, ezt elfelejtettem írni, de azt sem írtam, hogy single channel.
További félreértések elkerülése végett inkább leírom az egész konfigot:
CPU: Ryzen 5 1600 AF
Alaplap: Gigabyte B450M S2H rev.1.0
RAM: HyperX 16GB 2x8 Fury DDR4 2666MHz CL16 KIT HX426C16FB3K2/16
GPU: ASUS Dual RX 580 4GB OC
PSU: be quiet! Pure Power 10 CM 400W
SSD-k: Crucial MX200 és WD Blue 3D NAND -
AdamzHU
csendes tag
Update:
Míg in-game tényleg növelte az fps-t a magasabb órajel, a 720p-s benchmarkban már nem érdekelte: (Low-Linear-Low-Low-Low-Low-Off-Off-Off-T-AA-25-0)
720p 3675Mhz:
720p 4000Mhz:
1080p-n megint elkezdte érdekelni őt.
1080p 3675MHz:
1080p 4000Mhz:
Bocsi, a rossz képminőségért.
Amúgy jó kis benchmark topikká változtattuk az egészet.
(Elnézést annak akit ez nem érdekel). -
AdamzHU
csendes tag
Felraktam 3900-ra, kellett neki egy kis plusz Volt hogy rendesen menjen. Nagyon úgy néz ki, hogy igazad volt, feljebb ment az fps méter, 130-ról 140-145-re. Bár a Houseon is kipróbáltam a gyári órajelekkel és nekem max 150-et ért el, a 3800X jóval downclockolva is erősebb, mint az enyém, ez kicsit frusztráló.
-
CJ4567
nagyúr
Ekkora különbség lenne egy 3.6GHz-en járatott 1600, és egy 4.1GHz-en járatott 2600 között? Mert nálam a 2600 szinte teljesen kihajtja a 1070-et 1080p-n (textúra very high, lod high, minden más low, T-AA off), 150-230FPS között fut a játék, helyzet és mapfüggő, átlagosan 180 körül fut. (Vulkan-al játszom)
-
AdamzHU
csendes tag
Igen, én is úgy gondolom, hogy feljebb kéne vinnie, méghozzá jóval.
Kifotóztam 3 beállítással a dolgokat (DX11-el):
1. "Competetive" beállítások: High/Anisotropic 16X/Ultra/Low/Medium/High/Off/Off/Off/100/100
2. Ugyanazok a beállítások, csak a Render Scalinget levittem 25%-ra.
Látható, hogy az fps lényegesen nem változik, csak a GPU-nak a teljesítmény felvétele csökken elég sokkal, kevesebbet dolgozik.
3. Minden lowon vagy offon:
Megint csak kb semmi változás.
Vulkan API-val egy kicsit jobb lesz a teljesítmény (AMD kártya jól dolgozik vele ugye), de Render Scaling változtatás után megint csak nemigen változik semmi.
BIOS-ban nincsenek letiltva a virtuális magok, látszik, hogy szépen dolgoznak.
Magas hő miatti korlátozások nem hiszem, hogy jelen vannak, szépen hűtök mindent.
VGA órajelek rendben vannak, techpowerup szerint pont ilyeneknek kéne lenniük.
A CPU limittel már lehet, hogy van gond, ehhez nem igazán értek. Bár az előző i5-2400-ammal, ami 99%-on ment állandóan és mellette a discord lenémult, ha elkezdtem játszani, arra gondolnám, hogy CPU limit, ezzel semmi gond. Főleg, hogy más youtubos videón, kb. ugyanilyen setuppal (Ryzen 5 2600 majdnem megegyezik a Ryzen 5 1600 AF-el, csak 100 MHz órajel különbség van, illetve neki 8 gigás RX580-a van) [link] 200 fps felett van.
Más játékot nem fotóztam be, de a Fortnite is ugyanezt csinálja: A 3D rendering beállításon kívül szépen lehet állítgatni mindent, teljesítmény különbségek is vannak, de a 3D rendering csökkentése semmilyen fps növekedéssel nem jár, csak iszonyatosan rosszul néz ki tőle a játék. Itt full lowon kb. 100-110-en lehet az fps.
Star Wars Jedi Fallen Order-nél pedig medium-on és epic-en is ugyanúgy 60 körüli fps-t kapok, gondolom ennek sem teljesen így kéne működnie (?). -
Caboose
tag
Te kategorikusan kijelentetted, hogy: "Az egész bannak szerintem semmi értelme Rankeden"
Ez egyszerűen nem igaz. Te gondolhatod így, nincs ezzel semmi baj. De a valóság az, hogy, mindenki maga dönti el, hogy mi ellen nem akar játszani és jól van ez így.
Egyébként anno kifejezetten a játékosok kérték, hogy kerüljön be a pick and ban nem az Ubi erőltette a dolgot. -
Caboose
tag
Bírom, hogy egy silver player akarja megmagyarázni, hogy Jackal nem is olyan OP
Maradjunk annyiban, hogy alacsony rankon (mint ahol Te is játszol) elősorban nem a meta miatt bannolnak, hanem az alapján, hogy mi ellen idegesítő játszani. Ennyire egyszerű. Magasabb rankon, koordináltabb játékosok esetén (esetleg 5stack) pedig egy adott stratégiát próbálnak végigvinni és azt bannolják aki ezt meg tudja akadályozni vagy nehezíteni. -
Semin
őstag
"Már ne haragudj de szintre minden válaszodban engem igazolsz."
Csak megpróbálom megfejteni, hogy miért gondolhatod úgy, ahogy. (ezek szerint nem is rosszul)Akkor csak haladtunk:
Tehát a megfelelő kérdés, miért bannolják Jackalt Silver/Gold ligákban sokszor amikor
nem is tudnak vele játszani.Összegezve: MIért is választják Jackalt? .. mert tartanak a roamertől/lesből támadóktól.
Ahogy Kemcsó fórumtárs már kifejtette, hogy nincs hasonló roamer-counter. Ha ki akarod szúrni a bujkáló/lesből támadó védőt, - esetleg tudni akarod van e az emeleten valaki - Jackal az embered. A másik oldalról nézve aki ezt titokban akarja tartani ...bannolja.Ez okozhatja a kimagasló Bann ratet. (ez még mindig nem vélemény ez tény)
-
Semin
őstag
"Az meg hagy ne legyen már mérvadó, hogy mert sokan kiszavazzák, akkor biztos úgy van. Hát ennyi ember nem tévedhet? ...Ja de. Bocs."
Értem....tehát akkor mondjuk 100 vagy 1000 ember tapasztalata nem releváns a TE tapasztalatoddal szemben. Mindenki téved mert TE mást tapasztaltál.
Elnézést, mert sarkítok, de így remélem már te is érzed hol a probléma az okfejtéseddelCsak azt tudom elképzelni, hogy abban a ligában (tippre - a Jackal használat alapján - silver vége gold eleje )ahol játszol, még nem képesek használni ezt az OP-ot.
Mondjuk Plat 2 / Dia szinten már nincs olyan ember aki csak úgy betrackel , és ha erre az a reakció amit írtál :
"bemért kicsit odébmentem megvártam míg lejár aztán minden ment szépen tovább."
...ha így reagálsz halott vagy. -
Semin
őstag
Mi a miértet próbáljuk megmagyarázni, esetleg kitalálni mi állhat a döntés mögött.
Hogy szerinted lenne jobb Bann célpon is na az vélemény. Elmondtuk többen is mi lehet az ok, arról nem kell vitáni veszélyes -e, mert perma bannolják, tehát a statisztika ezt a kérdést már megválaszolta.Az én véleményem még mindig az, hogy szituációfüggően - terv/pálya - érdemes bannolni.
Persze ennek csak 3-as party vagy fölötte lehet eredményesen érvényt szerezni. -
Te próbálod saját magad igazolni
Olyan, mint jackal nincs más, kit hozol helyette, aki hasonló szerepre való? Nem thermite-thatcher-stb hasznosságát és fontosságát vitatom még mindig, hanem ha azok közöl bannolsz meg lehet oldani másik karakterrel, jackal ebből a szempontból egyedi.
-
Egy site-on van kb 4-5 fal-páros, hogy mindet lefogd ahhoz legalább két falfogó kell, és ugyanúgy megvan a counterük: twitch, thatcher, kali (vagy lentről-fentről padlóbontás). Tehát ezek sem tökéletesek, ilyen szinten a jackal is az: látja a lábnyomot...
Azért, mert nincs más, aki látja a védők mozgását úgy, hogy lőni is tud közben (drónozhatsz is persze) és jó a fegyvere (dokkát lehet hasonlónak mondani, de csak pingelős fegyvere van, illetve lion de annak a countereléséhez csak meg kell állnod). A többi fontos támadó operátorból van pót: thermite helyett hibana (maverick), thatcher helyett kali, ash-zofia, stb.
-
Melyik tökéletes counter? Egyik se, mindegyik esetleges, részleges csak, pont ez a játék lényege: semmi sem 100%-os védő/támadó. De fenntartom: Jackal egy viszonylag könnyen játszható támadó, aki igencsak megnehezíti a védők dolgát a mozgásban és emiatt hozzák is, ha nincs bannolva (nem magányos farkasként kergeted az ellent vele többnyire, hanem scannelsz és aki közel van a védőhöz elintézi)
-
Jackal az összes roamer countere és ha védő oldalon nem mindenki a site-on ül akkor határozottan jó az általános bannolása (védő oldalról). Mapponként nyilván van jobb bann is, de ha randomokkal játszol akkor ez úgy általában jó döntés. Jah és ha van Jackal akkor azt szinte biztosan hozzák is, míg a többi általad említett operátor nem olyan könnyen játszható (thatcher kivételével), így nem is olyan gyakori.
-
Semin
őstag
Thatcher - Bandit (időzítés)
Monti/Blitz - Oryx
Kali - Kaid (egy szintel feljebb vagy lejjebb)
Dokaebi - Mute
Maveric - nah az necces, talán ha mögé kerülsz (hatch).Ha falat vág, akkor estleg ballistic shield elé. Sokszor azomban ő maga hal meg, mert bénán vág. és észreveszik.Nyilván csak a spec képességeket lehet counterelni.
Nomádnak mióta hallani a trappjeit annyira nem gáz, grindlockon meg legtöbbszöt átfutok (ha van hangtompító) leszedek 2-t és úgy futok át a mradékon.Nomádnál sokszor annyira el van foglalva a töltet pozícionálással, hogy 3x lelövöm mire visszavált. Ha "világít a lézer" rárusholsz és halott. (persze szituációfüggő.
Nekem többet ér az infó mint a képesség.. PL Valky
-
Semin
őstag
Értem a logikád, azokat az operátorokat kell bannolni amik egyszerűek ezáltal könnyen kihasználhatóak. Viszont ezeknél az opoknál a counter is egyszerű (így van balanszolva).
De hát ez is egy jó alap lehet.Én általában pályához próbálok operátort bannoltatni, már ha sikerül
-
Semin
őstag
Jackal elég bonyolult karakter, de az alap funkciója a roaming counter. Amelyik csapat Roamol bannolni fogja. És mivel ez népszerű sport, perma bannt kap.
Late game-ben pedig egyszerűen azonosítható vele az utolsó 2 ember. (itt kell a tracking)Persze ha valaki trackel már az első percben a semmire, és nem érti a karakter lényegét (lábnyom olvasás, kommunikáció) akkor veszélytelen.
-
Beni97
őstag
Szerintem jó is, meg nem is.
Ha az én csapatom bannol először, akkor az első ban után tálcázok, mire visszanézek már vége is a ban phase-nek. Persze ez az én hibám, de annyira nem érdekel a ban rész.
Viszont ha figyelek rá, akkor én mindig is echo-ra és jackal-ra szavazok. És nem magam miatt, mert én pl szeretem jackal-t, viszont ha csapat szinten nézem akkor rémálom, amik történnek. Ha csapattárs hozza, azt se tudja mit hogyan csináljon, ha ellenünk hozzák lefagynak és nem tudják mi történik meg ilyenek(silverben és goldban, és persze tisztelet a kivételnek).
Viszont ha a csapat thatcher-t bannolja azt soha nem értem miért jó.
Azért mert bandit main mind? -
ssgk
aktív tag
Rengetegszer nyertem/vesztettem 0-3 ról ill 3-0 ról.
Sok esetben lehet nézeteltérés" a csapatban ami miatt szétszórtak, és egy win után megjön a csapatszellem.
VAGY ay utóbbi időben a 3atk 3def miatt mégtöbb az ilyen hogy 3 lose (ami adódhat a map miatti kiegyenlítetlen atk/def ből is. És oldalt cserélve megvan a 3 win, majd +2 , 0-2, 2-0 azért gyakori.) -
.LnB
titán
Nem. Engem már igazán nem tud felhúzni egy játék. Persze kisebb "b*sza+" gondolataim vannak, de csak akkor ha nagyon kikapunk, és én is jó gyenge voltam. Én a magam játékára figyelek. Amikor +10-be lövöm magam és úgy is kikapunk, az is kellemetlen, de akkor legalább én megtettem amit tudtam.
Nemrég annyira jól ment, 4 meccsre jutott egy vereség. Most egy hete, meg alig tudok nyerni. De ez jellemző az összes játéra, hogy vannak hullámvölgyek. Ez van, majd lesz jobb.(#9774) Kaci84
Ezt mondjuk te se tudod, hogy hogy gondolod ugye? Ha ilyen gondolataid vannak, hogy az egész világ hibás körülötted, és konteokat gyártasz magadnak, akkor már mindegy. Vagy pihentesd, vagy lépjél túl ezen. -
Swinegod
őstag
Asszem a sima ikonját mint külön játék a csak Uplay felhasználóknak kivették, ha jól emlékszem itt keresd illetve ha nincs, akkor lehet hogy csak akkor jelenik meg mikor már live lesz
(#9520) kemcso: Tudtam, csak szerintem nem nagyon jó ez így, ha bedobod a Candelát vagy Traxot igazából semmi nehézséget nem okoz, mert ugyanúgy kidobják a dolgaikat, a Capitao counterelése a legjobb dolga igazából, de úgy csak 4 dolgot tud megenni...
Aztán lehet Proleagueben kitalálnak valami vadállat stratot mellé, lehet bedobják sneaky helyekre aztán mikor dobná be a fraget a Sledge visszaszopja a fejére, mondjuk mivel reseteli a fuse timeot így a fent említett esetben az áldozatnak van 4mp-e elfutni
-
törölt tag
Ahogy latom van baj
Nem ugy mukodnek a dolgok ahogy elkepzeltem, hiaba regen jatszottam pecen.
DOF BLOOM LENS FLARE mennyire fogja a gepet? Nalad ez mind on, ezeket en nem szeretem alapbol.
Az a baj, hogy nem akarok very high alatt jatszani ( azaz semmi ne legyen ez alatt ) meg pl a LOD minosege mindenkeppen ultra legyen ( konzol utan minoseget akarok)
Ugy nez ki atlagban 90fremet tud a 1070? -
Lifer092
senior tag
Erre a legjobb példa az, amikor Chimera szezon alatt randomokkal lettem Copper 4-ről Silver 1. Ahogy te is fogalmaztál, Chuck Norris módjára irtottam mindenkit, 1-2 meccs kivételével 8-10 killem volt.
Most....
Igaz, most is Gold 4 vagyok az aktuális szezonban, de vért izzadva lett meg, illetve egyáltalán nem érzem hogy én Gold 4 lennék. Egyszerűen napok, hetek óta kelek fekszek. Tegnap 2 casual meccs után jött az alt-f4. Már én is arra gondolok hogy valamilyen szinten manipulálva van, mert elég kizárt hogy egyik meccsről a másikra a relatíve ugyanolyan képességű/szintű játékosok akiket 1-2 meccsel előtte halomra lőttem, utána átkapcsolnak superman üzemmódba és úgy lőnek halálra, mint ha most járnék 2 játékóránál.
Ui.:
Ha valaki szeretne csatlakozni, uPlay nevem: FlipperTheDuck
DC van (ott vagy priviben elküldöm a linket), legtöbbször ketten vagyunk. Casualt preferálom elsősorban, mert nem akarok derankolni...Bár relatíve tökmindegy melyikbe lőnek agyon az első fél percben....
-
tankraid
aktív tag
jah igen olyan is volt. de gondoltam biztos desinc. csalás nem mert volt hogy ugyan az leszedett így, aztán három körrel odébb meg nem. de azt full nem értem miért nem szint szerint pakol össze? lehet nézi, hozzá azt is, hogy milyenek a mecss eredményeid? csak mert olyan is volt hogy egy látszólag sokkal sokkal jobb csapa ellen nyertünk pl. 30-40-es szintel ranked nélkül szétvertünk rankod-osokat. persze általában nem ez a jellemző. de akkor pl. ő esetüket nézve nekik is hasonlóan furcsa lehettett mint neked....
-
DiamondBack
senior tag
Igazából csak belevauztam a témába, solo rankedet sohanem szoktam játszani ezért se használnám a punish-t hiszen attól hogy te halott vagy a csapat még lehozhatja, és a win a lényeg a végén. Casualban meg nem izgat a dolog, lelőnek beírom csetbe hogy semmi baj, nincs harag, majd amikor nem gondol rá és lehetőleg forró a helyzet akkor lövöm fejbe
-
daver88
aktív tag
PC-n mától, XO/PS4-n szerdától büntetve lesznek, mindenki kiéli magát még...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest