- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
válasz
CJ4567 #10411 üzenetére
Jobb hang nagyon erős jelző ide
. Egy két hand "szebb", élethűbb de 10x randomabb működéssel. A mozgáson és néhány textúra upscale/reworkon kívűl mind a hangok mind a fények szarabbak lettek szinte minden esetben (szerintem).
Új mozgás jó lett (mikor nem bugos persze). -
Hege1234
addikt
válasz
CJ4567 #10185 üzenetére
okés köszi!
akkor végül is a táblázat alapján az a lényeg hogy ha nem csak a y5 free cuccokat akarom farmolni akkor kell a gold edition?
a y6 pass-hoz meg majd max veszek játékbeli pénzt hogy elkezdhessem a szezont
azt lehet tudni hogy még mennyi van hátra a y6 kezdetéig? -
planbmokus
senior tag
válasz
CJ4567 #10169 üzenetére
1070-el 240-270, RX5700-al 265-280, RTX3060Ti-al 300 stabilan elérhető medium beállításokkal, 2x AA-val (ezeket használtam az elmúlt 3 évben).
Mint mondtam G-Sync OFF! 200 felett már úgyis olyan gyorsan jönnek a kockák, hogy nincs tearing.(#10171) Kaci84:
Szerintem a mostani TK rendszer az eddigi legjobb. Most max egyszer tudnak megölni, utána magát darálja ki már a gyökér. -
ssgk
aktív tag
válasz
CJ4567 #10087 üzenetére
1.2 kd, p2 nem annyira erős.
minden másodikba diák vannak ~2kd-val. Meg azok olyanok mint a farkasok csak csoportosan.... persze 350+lvl xD
De legalább nem th érzésem van mint mikor gold-silver van és kapkan félidőnél kezd külső ajtóval xD Meg lefélhp-nak drónvadászat közben... -
ssgk
aktív tag
válasz
CJ4567 #10065 üzenetére
Igen de Apex, és r6 BE meghajtót alaplapot és vga tuti banol ezekről tudok ezen felül meg még tuti egy csomo mást, de szürke fórumokat olvasgatva nem éri meg kockéztatni ha valami hwid banolt. Persze vannak mask ok meg szoftveresen lehet kijátszani de az meg már megint csalás. Még ha nem is csaltál, onnantól jogosan kapod a tiltást.
R6TS: Borzalom. 4:3 ba játszok, a ui, gui teljesen halott így valami nagyított valami kicsinyített, az ús 2x 1.5x holo egy trágya, eszméletlen rosszak szerintem.
Ezenfelül egy ranked hamarosan napos program lesz xD annyi mindent beleraknak.
Nekem őszintén grim sky ig tetszettek a frissítések. Azóta csak várom azt a régi r6 feeling et. -
Kaci84
őstag
Köszi én is sejtem :-) Késő volt már, de azt akartam leírni, hogy az első képen GPU 100-on megy (GPU limit) és valszeg kb CPU limit is, mert amikor visszvesz a grafból nem nő az fps lényegesen, csak a GPU használat megy le. Erre azt mondanám a proci miatt nincs feljebb.
Dazsar: Legegyszerűbb a feladatkezelőben, teljesítmény fül alatt láthatod mennyi szál megy. Alaból be van kapcsolva. Bios - Hypertrading vagy SMT enabled/disabled.
-
AdamzHU
csendes tag
Nekem is kicsit furának tűnt először, de néztem más teszteket is pl i3-9100F-el (4 GHz) és ugyanolyan vagy még rosszabb videokártyával (RX570!) és ott is szebben ment, mint nálam. Had tegyem hozzá, hogy nekem Ryzen 5 1600 AF-em van, ami ugyanúgy a 12 nm-es gyártási technológiára alapul, mint a 2600, csak 3,6 GHz-es órajele van turbón, nem 3,7 (3% teljesítmény különbség). Én is szívesen oc-znám de az alaplapom nem feltétlen optimális a nagy oc-kra. Ami még említésre méltó, hogy nekem 2666 MHz-es, CL16-os RAM kitem van, lehet neked gyorsabb és ugye a Ryzenek szeretik a gyorsabb RAM-okat, főleg CPU limit esetén, ha most tényleg azzal van dolgunk. Hétvégén amúgy kölcsön kérek egy 1070-et én is, megnézem azzal hogy alakulnak a dolgok.
-
Kaci84
őstag
Az egész bannak szerintem semmi értelme Rankeden. Arra jó, hogy még később induljon a játék és kimennek sörért/chipsért/kóláért/fagyiért. Nagyjából ugyanazt a karaktert szavazzák ki mindig, úgy lenne értelme ha csapatként megbeszélnénk mi a taktik és az abba nem illeszkedő karaktereket tennénk ki.
-
ssgk
aktív tag
Ez meg a másik.
Senkire sincs ráerőszakolva hogy vegye meg (ellenbe sok fizetős havidíjas játékkal....)
Aki szerint nem éri meg ne vegye es kész.
Amúgy meg kis matek:
Egy ranked win kb 300-400renown
Casual meg olyan 250 körül van szóval 100 kör egy op.
Ami nem kevés, ez igaz. DE minek mind az összes ? Élvezni kell a játékot kitanulni a meglévő op kat. Ha meg igen nagyon tetszik egy es ráadásul elég erős a képessége azt veszed meg először, kifizeted r6 ból.Szrk.:
Viszont a meglévő pass birtoklók kapják már meg ingyé" a 4. seasonba bejövő battle passt ... Az csicskaság lenne így season közepén bevezetve kifizettetni. -
Watto1991
senior tag
Én kb. semmi különbséget nem látok, eddig is húzott felfelé és a videoban mutatják is, hogy lehet tartani szépen így is.
Hogy egy reddit kommentet idézzek: "The fact that people complain about the F2’s laughable nerf it’s almost up there with its 3 Damage Nerf a few seasons back. This nerf will do absolutely nothing to the gun. Still a laser-beam, High Fire-rate, etc, etc." -
ssgk
aktív tag
És, drágább a kenyér ? Elkerülnek az emberek ?
Annyira mindegy team nélkül vakon rankot üldözni nincs értelme, én is feladtam. Persze a megyek diaba stb, kell jó net majd team és mehet komolyabban, addig csak és kizárólag az egyéni játék fejlesztés megy, nem könnyű, sőt nagyon nehéz türelmesnek lenni és visszanézni a killcam et hogy tanulj belőle, de amióta figyelek sokat javultam. Értem ezalatt hogy eddig vagy adta vagy nem. Mostmár úgy egységesen van, hogy a gold 2 vagy alatta túl könnyű rankeden, gold1 ben érzem jól magam ott vannak a legkiegyensúlyozottabb körök, plat ba(3) meg full luck hogy ki kap jobb team et, mert ahhoz kevés vagyok hogy lehozam egyfolytában az 1v+. (Ellenben faceit en ahol azért komolyabban mennek az emberek sok esetben is hozzuk a plat1 esek ellen van amikor goldokkal! ) igaz vannak ott is lehetetlennek pl amikor bedob egy lobby 3kd dia team et, ash meg iq törökülésbe repül be és 10mp alatt lerusholnak xD ....Figyelj a játékodra, ne másokkal foglalkozz attól nem leszel jobb, rengeteget segít.
Ja és ez is egy aimparaszt játék ha valaki nagyon tud lőni Mind1 mit taktikázol neki kedvez a game (head=1shot :/ )
Szóval spray meg aim reflex gyakorlás is belefér bőven -
ssgk
aktív tag
xD Tudom 19 elot kapok jelenleg, nálam más a téma, én direkt KD ra játszom jelenleg így plat ból gold 1-2 be mozgok ( Ne értsetek félre nem direkt lose ra játszok másokkal kiszúrva, hanem nem rizikózok majdnem lehetetlennél ) De ettől függetlenül BH ba nem lett meg a plat2, :/
(#9241) Swinegod : Ilyen hibák előfordulnak ( de most hétvégén velem is előfordult, el valami bug lehet de csak időnként jön elő, velem szerencsés volt mert 5 v 3 ba kezdtünk 2 kört, persze amikr beszálltak tőlünk leavelt egy gyerek és kikaptunk xD
(#9243) Swinegod : gondolom smurf volt és nem okozott neki nagy nehézséget mert jobban játszik...
ha tesómmal megyek és silver game ba vagyunk eszméletlen böszmék és nagyon rosszul helyezkednek, 12KD val zártam(12-4-1) jött is a report meg flame, de volt ez forditva jöttek a diák copper boost al ott meg 0.2kd val zártam, a team meg 0 val xD(inkább - mint 0 ....) -
ssgk
aktív tag
A játék változik, nekem ez a kd men mutatkozik, 1.34 ről hamarosan 1 alá megyek
r6tab
Igaz randomokkal megyek (lenne is kivel, net korlát van nem tudok ping miatt menni ts re meg discord ra, mert 2019 et írunk és a magyar telecom nem tud optikai kábelezést kiépíteni vidéken)Swinegod: Az én nagy hibám is r6 ban hogy gyorsan felhúzom magyam és akkor abszolút nem megy, meg ugye könyebb a másik hibáit emlegetni...
(#9112) Lifer092
de te annyit se tettél hozzá mint Gyurcsány a GDP növekedéshezEzen kiégtem xDD
-
-
Swinegod
őstag
A winrateje is 3. vagy 4. az attackerek között, szóval azért annyira nem rossz. Normális kezekben fraggert, ez szerintem elég jó indok, pickrateje alapján mások szerint is, winrate alapján tényleg az. Ha Hibanának lenne értelmes tára viszont szerintem a kutya nem hozna Asht
-
Ez nagyon idióta döntés részükről. Akkor baszki vegyék el mindenkitől az acogot és kizárólag Glaznak legyen távkukkerja. Meg esetleg a single shotos puskásoknak, Buck, Dokaebi. Annyi logikátlan faszságokat csinálnak, hogy hihetetlen. Kíváncsi leszek az új opok skilljeire
-
El Gringo
senior tag
ez minden egyes meccsen így van, konzolon, SI-ben, casualban, sőt, igazából már rankedben is, hála a smurfoknek. Nálam első lépés, hogy megnézem a statokat, ha smurfok vagy platok, már lépek is kifelé. Nem idegeskedni jövök, hanem szórakozni. Igaz, néha 15 meccsből is ki kell lépnem, mire talál egy meccset, de hát ez van
-
Swinegod
őstag
Nyilván sokkal jobb az SMG dps-e, mint az MP 5K-é, csak nem fogom feladni azt a megbízhatóságot amit egy 30-as tár és jó recoil ad egy nerfelt SMG 11 + Shotgun comboért
Az Angled azért van, mert általában Holoval hozom és rendszeresen vagy elfelejtem vagy nincs időm átrakni Verticalra ha ACOGot hozok
Ismét csak azt tudom mondani, elveszik a potenciálja a full autonak ha a fegyver csak burstben használható
-
Swinegod
őstag
Mutera már csak azért is az Mp 5K-t hozom, mert tetszik maga a fegyver és emellé van rá egy dög jó legendarym. Igen, nekem elég ez arra, hogy hozzam. SMG 11-re rátérve, ha pötyögtetni akarnék, akkor minek hozzam az SMG-t a pisztollyal szemben? Ugyan akkora tár (gyakorlatilag), a RoF különbség annyira nem jön ki ha pötyögtetsz amúgysem csak a pisztoly még mindig sokkal pontosabb és többet sebez. Machine pistolt full auto miatt hozok
Ha valami fosa lenne az SAS-nek az SMG 11 helyett, mint mondjuk a Miráék szutyka, akkor azt mondom jó, de egy P226-al szemben már nem annyira rózsás a helyzetEgyébként igen, vannak érdekes dolgok a fegyvereknél, a PDW-nek pld nincs, szó szerint nincs dmg dropoffja, sőt, miután elérte a max "dropoff" ranget, 34 helyett 35-öt sebez. Vagy, hogy az extended barrel a 416c-n és a Sterlingen leveszi a dmg-et 2-3-al. A Typenál azt vettem észre, hogy autista a recoil és mondjuk tök jó pontos az első 3 lövés, a következő 4 szór, mint az franc, aztán mondjuk jön 2 még ami jó, szór 3-at, még 4 normális és így tovább, legalábbis 2 óra Hibana alatt Angled grippel ezt vettem észre, emlékeztet a P90-re
Koreánál annyira nem volt ez az SMG 12 nerf nekemse probléma, mert ezzel együtt a C75 tényleg nagyon jó lett, csak sajnos sight nincs rá
PS: Megnéztem iron sightsal a Bearinget, meg nem mondom, hogy ez jobb-e, de túl rossz ez a sight, hogy ezzel hozzam, inkább maradok a jókis P229-nél
(#8776) shiftyhungar: Ezt a sort az Éjjeli Vakondtól loptam, magyar retro játék videós, érdemes lecsekkolni, nagyon igényes contentet csinál
-
ssgk
aktív tag
Állig van recoil ha meg van az is csak vertikális amit nem nagy tudomány visszatartani. Pl egy Cs-ben minden fegyvernek van pattern je ami lényegesen eltérő két fegyver között.
SMG nerf óta talán azoknak van durva recoilja, de az is inkább a random szórás miatt van nem a nagysága miatt. De egy pubg hét képest még sokkal kisebb területen játszol így nem számít annyira. De ha van olyan fps amiben ettől is kissebb a recoil az talán a Star wars játékok ahol laser el lőssz -
Gyula84
veterán
-
sanyi0627
senior tag
Nálam egyszer volt teleport hack-es.
Egyszer én lőttem le feljészülési idő alatt egyszer a csapattárs. A másik 2ő nem lőtte le mert vagy vele voltak vagy jó volt nekik a boost. Kilépni nem akartam a bünti miatt. Ha mégegyszer lelövöm bünti. Ha boostnak veszi nálam valaha akkor megint csak nekem bünti. Kalap xar ez így.
Néha néha van egy egy wh vagy no recoil gyanús emberke de a legfeltünőbb a teleportos volt. -
Swinegod
őstag
1. Akkor is kidob sokszor ha szerverlag van
2. Ha végig 9 ezres pinggel játszok se kéne kidobnia. Egyetlen értelmes játékban sincs ez így. Ha kidob leave penaltyt kapsz és semennyire se vagy hasznos a csaptnak, ellenben ha bentvagy még tudsz csapdákat rakni meg drónozni, kamerázni
3. Nincs ember akinek nem megy fel egy kicsit a pingje néha, még Gigabites nettel
4. Amerikaiak mehetnek EU szerverre meg fordítva, a folyamatos 200-as ping az oké? -
Swinegod
őstag
Mutera az SMG 11 tök jó, csak sajnos továbbra is szar ekkora recoillal + így Smoke elég szar lesz, hát most tényleg 3 gázgránát amik elég szarok úgy amúgy vs a leg multifunkcionálisabb defender gadget a játékban
"With the last few patches, we wanted to make Clash less frustrating to play against."
"Electric Damage increased from 3 to 5 damage per tick"
Logikus(#8395) CJ4567: A reflex túl undorító nekem plusz nemár hogy ne azt az attachmentet hozzam amit akarok csak azért mert szar a játék de tényleg
-
L_YKing
addikt
Értem de aki egyszer felment már diaba csapattal az nem kezdő az egész játék mechanikajat, spotjait stb.
Solo dia alatt én azt értem aki egyedül tud dia lenni a játék megvétele után (ami kb majdnem lehetetlen).
Ha van 3 accom diaba aztán felviszek még 2-t az nem valami nagy "szám". -
ssgk
aktív tag
Only bomb
tankraud: Véleményem szerint 35 szintnél még ne rankedezz, vagy barátokkal team el akik segítenek RENDESEN infózni a mappon
mivoltán nincs mapp választó (amit régen gyűlöltem most már belátom jobb ha nem lehet 1-2 mappot main elni és ha egy olyan team et kapsz ki aki csak azon tolja jön a zutty). Én sem dicsekszem a rankal silvermaster(?csillag,1?) vagyok jelenleg 1.3KD full random team el játszom a kezdetek óta, sokszor csak egy pici kell az agyvérzéshez
...
-
Kaci84
őstag
Ez jó ötlet csak akkor ha rányom akit megsebeztek akkor abból a körből rögtön kidobni.
Diamondback: Pont az ilyen gondolkodás miatt nincs rend. Hosszútávban kellene gondolkodni és belátni hogy az a meccs elment de ha most megbüntettjük legközelebb nem csinállja ha játtszani akar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest