- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulles
aktív tag
Pedig mire körbekolbászolnál egy speeddel a mapon, lejár a menet.
Engem személy szerint nem zavar Lion, van 3 másodpercem fedezéket keresni, nem is szokott elkapni a drón.
Ash hitregje és fegyvere már viszont annál inkább bosszantó, mikor a fejes nem fejes. Mellette rohadt gyors és övé a legjobb fegyver. Érdekes mód Jackal fegyverét nerfelték.
Előbb látnék szívesebben egy Ash nerfet mint Liont. -
oriic
HÁZIGAZDA
Ha van olyan karakterünk aminek van elit skinje beállítva, akkor visszaszámlálásnak ha visszaváltottunk az operátor választó képernyőre és 0-nál rányomtunk egy másik karakterre, akkor láthatatlanok leszünk. Pontosabban csak a fegyver látszódik semmi más. PC-n erre tegnap délután jött egy frissítés és javították, konzolon este még benne volt. (ma még nem néztem)
-
Hunner
senior tag
Én el voltam/vagyok kényeztetve a WoW-val és a Blizzard játékaival, de rájöttem, hogy sajnos nem az az iparági standard amit ők csinálnak, hogy régiónként van karbantartás, akkor amikor ott valószínűleg a legkevesebben játszanak. Gondolom az UBI, a Bungie és a többiek tesznek erre magasról, valószínűleg nincsen dedikált csapatuk az USA-n kívüli régiókra, ezért akkor kell mindent megcsinálni, amikor ők alapból is dolgoznának egyrészről, másrészről, mikor a US-nek a legkevésbé fájdalmas.
-
.LnB
titán
Nem vagyok az a csapkodós, idegeskedős fajta. Most se volt több annál, hogy felk*rt és leírtam ide teljesen nyugodtan.
De igen, el kell mostmár döntenem.A premade ezért nehézkes. Ma a kicsi át akart menni a papáékhoz, mondtam, hogy hívjanak és megyek érte. Lenyomtam eztbaz egy meccset és már hívtak is. Szóval érted.
-
Rony949
őstag
Casual-ben én csak fölbaszom magam többnyire. Rankedre meg nem megyek egyedül.
Btw. újabb kép IQ és Valkyre elit skinjéről. Még mindig nem tudni hogy legit-e. A lényeg hogy mindkettő szarul néz ki.
Ez a Blitz meg egy vicc. A készítőknek fogalmuk sincs mi az a balansz. Mindig átesnek a ló túloldalára. BB eleinte nagyon erős volt. Nerfölték és tökéletes volt. Utána megint nerfölték és elbaszták az egész karaktert és azóta is egy nagy szar.
-
k-adi
nagyúr
Természetesen a live-on sokkal többen vannak és emiatt hamarabb/több bug is előkerül(het). De az, hogy (tudomásom szerint!) EGYÁLTALÁN nem volt tesztelve ptr-on.. arra nincs semmi értelmes indok
sorrend: belső teszt >> ptr >> live
de ezt nyilván tudod ha szoftverfejlesztő vagy -
k-adi
nagyúr
Finka azért OP mert a képessége mindenkire hat. Tehát echo hiába stunlockolja finkát, a többieket nem tudja.
+Már az nagy segítség hogy a célzáslövés pontosabb mindenkinél... Egy közös koordinált támadás során eléggé unfair és akkor még ott van a többi buff (pl. a plus HP)Egyedül talán smoke az aki egyszerre több finkás buffolt-támadót tud megfékezni, de echo egyszerre csak 1 operátorra tud fókuszálni (a 3 stun lehetőség miatt eléggé jól kell célozni a drónnal ha nem egy csoportban mozognak a támadók hanem pl több oldalról támad 1-1-1... azt nem tudom, hogy ha csoport kap echo dron stunt akkor mindenkit érint a stun effekt vagy csak 1 operátort, ezt majd kiteszteli valaki)
-
k-adi
nagyúr
-
-
k-adi
nagyúr
Hát megmondom őszintén, Yacht-ot és Favelát én sem.
De félek, hogy köv. seasonban már más, jobb mapokat vesznek ki a rotációból + ha valaki fizetett érte (pl. season passosok) annak ne korlátozzák már a maplistet.
Minden gond megoldódna egy ESL playlist-el, de inkább a rankedet cseszik szét, ezzel jól magukra haragítva a népet...
_
Amúgy csak nemrég sikerült lenyomnom a placement meccseket (jobb később, mint soha
), nyáron nem volt rá idő és gold tetejére rakott, onnan sikerült felmászni platba... na hát itt azért már tényleg más a játék, végre van kommunikáció rendesen, stb. Mondhatnám, hogy ég és föld a különbség de akkor azt hinné az egyszeri olvasó, hogy túlzok..pedig nem.
-
L_YKing
addikt
K/D W/L meg a rangod alapjan osztjak ki. Na meg persze skill is kell hozza.
Viccet felreteve, persze, hogy rossz annak aki ettol szenved. De mi meg szenvedunk azoktol akik a casual mind a 4 percet spawnon campelve, acoggal, minimalis szoget letartva varjak a 0:20 masodpercben, hogy valaki ramenjen.
Valamivel kompenzalni kell ezeket.
Rankeden meg nincsen akkora tryhard es csak 3 perc van. Szoval persze, hogy jobban elvezem, mint a casualt. -
Rony949
őstag
Rook-tól függetlenül mondom. Pl. mikor kör elején drónozok, keresem az objective-et, beértem az épületbe és olyan hangosak az előkészületek, hogy szinte biztosra veszem hogy a földszinten vannak, erre később kiderül hogy két emelettel feljebb vannak. Ez főképp Hereford-ra igaz.
Úgyhogy ennyit a hangokról. Régen tényleg meg tudtad mondani a fülesed alapján hogy mi hol merre, most meg már nem lehetsz benne 100%-ra biztos, mert jobbra hallod a hangot de közben balra van a gyerek.
szerk.: És ne mondjátok hogy szar a fülesem vagy a hallásom. Ha néztek Serenity-t vagy Macie Jay-t, néha ők is összezavarodnak hogy most mi a franc van. Persze ők így is lelövik az ellenfelet, mert ők kurva jól játszanak, de nálam mint átlagos játékosnál ez végzetes lehet.
-
-
k-adi
nagyúr
- Rook védőként jó ajánlás kezdőknek, mert kör elején lerakja az armort és utána nem baj ha meghal (nyilván gond de...). Plusz lassú, ez sokakat zavarhat még.
- Támadóként, Thermite pedig kifejezetten rossz ajánlás kezdőnek a gadget-je miatt. A fegyvere is közepes: pontos, de lassabban lő (közepes rpm/rof), ezért jól kell vele célozni ami pedig gyakorlást igényel, ami az elején kezdőként még nincs meg a playernek
- Másrészt meg egy Buck, Capitao sokszor jobb, őket megéri kifarmolni, de nyilván több idő, mint egy Sledge. Szóval a DLC-s operátorokat nem éri meg kifarmolni az elején állítás csak félig igaz szerintem!
-
Igen, az operation shit patchben javitottak azt a bugot, hogy ha a fultokjat ellotted akkor kinyuvadt, erre baz+ kaptunk egy pajzsos terminatort
remelem a kovi seasonban nem kapunk egy caveira gyorsasagu montagnet.
En eddig ugy 10 bol 7 szer vesztesen jottem ki blitz ellen, tokmindegy kivel voltam. -
k-adi
nagyúr
Igen, azt már régóta kéri a community...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest