- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni97
őstag
válasz
Rony949 #9918 üzenetére
Én december/januárban mikor rankedeztem, kb 4-5 meccsenként úgy dobot be, hogy 1v5 volt. Mármint úgy, hogy nem volt csapattársam és nem azért mert kiléptek, hanem mert nem rakott be mellém senkit. Persze azért elfunoltuk, mert késeltünk ilyenkor mindig, aki meg lőtt az kapta a tk-t. Csak hát ezért veszíteni pontot....
Nem kívánom senkinek ezt, de fordított helyzetben nem történt ilyen. -
Lifer092
senior tag
válasz
Rony949 #9918 üzenetére
Nem tudom milyen rangban vagy, de Platinum szinten is ugyanez van. Egy fokkal nem különb, pedig mi ketten játszunk, maradék 3 random. Általában nekünk 4-6 kill, másik háromnak 1, vagy többnyire 0, nagyon max 2. De természetesen szakkomentátorkodik hogy ezt így, azt úgy, stb. Imádom.
A legnagyobb gondot még mindig a smurf játékosok okozzák hogy b.sznám máglyára az összeset. Tegnap zsinórban 2 ranked loss, mert hálistennek sikerült a matchmake 60 meg 70-es szintűek ellen, akik nyilván nem smurfok (dehogy!), másik accon valószínű diamond kategória mert kb. olyan szinten hülyére lőttek hogy öröm volt nézni. Pedig itt is volt kb. 5-6 killünk társammal, a másik háromból még egynek volt 3 killje, többi 0. De azért mentek spawnpeekelni, aminek instant hs lett az eredménye.
Így már legalább meccs elején 3v5 volt. 5v5-be is annyi esélyünk volt mint cserebogárnak a Luftwaffe ellen, 3v5-be meg aztán.... -
k-adi
nagyúr
válasz
Rony949 #7059 üzenetére
Én már White Noise óta hozzá se nyúltam a játékhoz. Az Ela-s seasont még kipróbáltam, de teljesen más irányba vitték a játékot... aztán meg jött Lion, Finka stb... totál kezd elcod-osodni az egész.. Felgyorsul ami nem jó. Ez egy taktikus fps-nek kéne lennie, de a rohadt esport miatt gyorsul és gyorsul, mert az a látványos amikor egymás után adod a fejeseket, azt lehet összemontázsolni twiccccccsre, stb.....
Most meg pl. teljesen fel van borulva a meta, de ahogy látom a leak-eket a köv. seasonokra a védők is kapnak majd 1-2 broken operátort, szóval őket sem kell majd félteni... Én sejtettem, hogy minél több operátor lesz annál szarabb lesz a játék, egyszerűen túl komplex és nehéz jó operátort kitalálni aki passzol is ide. (mondjuk azért redditen stb. van 1-2 jó ötlet, nem értem ubi miért nem olvassa el őket...)
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Rony949 #7061 üzenetére
Én OP Health végén jöttem a játékba, akkor tetszett a játék. Blood Orchidot, és White Noiseot végig élveztem, még úgy is, hogy ott volt Ela a játékban (nem tagadom, használtam rendesen). A hitreg a mostanihoz képest jó volt(szerintem), a casual MMR nem volt elrontva (Amikor 1 hét alatt több gyémántot látok, mint 2 hónap alatt, az gond) (Volt már olyan casual meccs, hogy ez volt az ellenséges csapat: 3 plat 3, 1 gyémánt, 1 gold 3), nem voltak a játékban ennyire no skill operátorok, akik 1 gombnyomással mindenkire hatnak (Kivéve Dokkaebi, de az fele ennyire se erős, mint Lion szvsz).
Most néha van egy kis kedvem elindítani a játékot, és játszani pár meccset, de azok általában felidegelnek, mert egyszerűen nem adja a játék. Célzó az ellenfél fején van, két lövés minimum eltalálta volna, erre 100 HP-ja van, stb. Inkább játszom olyan játékkal, amit élvezek is játszani, pl. Rocket League, vagy valami single játék.
-
atainprison
senior tag
válasz
Rony949 #6913 üzenetére
Ez sajnos majdnem minden játéknál így van. Ki akarják elégíteni a többséget. És a fórumokra legtöbbször csak a sírók mennek, azok nem akik azt írhatnák, hogy minden fasza jelenleg
. Ela eredeti állapotában mondjuk tényleg túl erős volt, nem véletlenül volt ott minden védekező csapatban, szerintem még a jelenlegi állapotában is teljesen használható. BB-t pedig remélem nem buffolják, mert jó kezekben az még mindig nagyon jó operátor. Azt olvastam, hogy a "pro"-knál van egy íratlan szabály rá, hogy nem használják egymás ellen
.
-
válasz
Rony949 #6605 üzenetére
Egyetértek.
Nagyon jónak kell lennie a következő 2 védőnek, hogy ellensúlyozza a jelenlegi támadó fölényt. Nem értem miért nem lehetett tartani az 1 védő -1 támadó felállást.
Outbreaktől nekem megfájdult a fejem 10 perc után, bal gomb és reload agyatlan nyomkodásából áll a játék. -
5150head
senior tag
válasz
Rony949 #6442 üzenetére
Különbözünk, ennyi.
Ha tehetném az ingame chat-et is kikapcsolnám. Teljesen felesleges. Ott is csak a "potato" "noob" meg egymás ekézése megy 90%-ban.
Hozzáteszem nincs sok időm a játékban igazából csak pár hete kezdtem el vele komolyabban tolni, ismerkedési fázis van, de pl nekem elég logikusak a pályák mit hova kell tenni. kb 30 óra alatt 1x volt direkt TK-m, de az olyan volt h közvetlen spawn után kaptam a fejest, szval nem is tudom hova tenni. -
Frod
addikt
-
atainprison
senior tag
válasz
Rony949 #6429 üzenetére
Csak gratulálni tudok hozzá.
Az lehetséges, hogy az illető hátráltatja a csapatot (nem mindenki pro, és sajnos elég sok nem túl okos ember is van a világon), de nem hinném, hogy bárkinek is joga van lelőni a csapattársát egy JÁTÉKBAN és ezzel a másik játékélményét rontani. Ha valami nem tetszik, célszerűbb kilépni (ráadásul casualból kilépni még nem is von maga után semmiféle büntit). -
-
.LnB
titán
válasz
Rony949 #6345 üzenetére
Nem meglepő. Mondjuk érdekelne, hogy a fejlesztők még PTR-re is kiteszik ezeket az op-okat, akkor ott nem volt gyanús, hogy egy picit túl op?
Ez a Finka lesz a következő ilyen op. Ha ezt tényleg úgy adják ki ahogy bemutatták. Szerintem nem fog megélni egy patchet sem változtatás nélkül.
Milyen szép is lesz a Finka movement boost-os Ash. Olyan lesz mint a kis Speedy Gonzales puskával a kezében.
Kör elején Ash már plantolni fog míg a védők csak a falat húzzák.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Rony949 #6227 üzenetére
Hivatalos oldalról idéztem a szöveget.
"extraterrestrial parasite" Ez földönkívüli parazitát jelent. RAINBOW SIX SIEGE – FIRST PEEK AT YEAR 3 CONTENT
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Rony949 #6225 üzenetére
Röhögsz, de idegen parazita fertőzöttek ellen kell majd harcolni az event alatt.
"The town has come under attack from extraterrestrial parasite – called the Apex – that has transformed much of the local population into horrific creatures, forcing the government to set up a quarantine zone around the town and prevent the spread of the parasite. "
-
-
-
NandorHUN
addikt
válasz
Rony949 #5932 üzenetére
Egyébként puszta kíváncsiságból R6-ban mivel szoktak cheatelni? - nem milyen program, csak az érdekel mi van betéve ? Mert pl. Cs-ben elég széles a paletta, de itt sokszor kill camben se látom, hogy pl. társak feltünően "ügyesek" lennének - átlátnának a falakon vagy menne a 180 qick scope.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest