- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vpleft
tag
Na végül beruháztam egy G4560-as procira (aminek 4 threadje van) így már műkszik a játék.
Kérdés:
Szerintetek a Battle Eye kötözködni fog ha külső programmal limitálom az fps-t? (Riva Tuner)
Vsyncet nem szeretem, mert olykor droppol a game és akkor nagy a késleltetése, de 60-70-nél több fps-re meg nincs szükségem 60hz-en. Működik, csak kicsit tartok tőle, hogy bannolva leszek.Szerintetek "biztonságos" ez?
-
törölt tag
Szerintem se bill függő. Ez is bugos lehet, mint a statok. 4 magos procim van, nem szaggatott sosem a kép meg semmi ilyesmi. Ezt kezdte el most 1,5 hete kb. Caveira kikérdezte őket, pont jelezte, hogy kint egy. Leszedem a barikádot, mondom lelövöm, mert közel is volt. Aha xD akkor kezdett el megint menni magától Rook, nyomkodok össze mindent, de semmi. Biztos nézett mi a frászt állok vele szembe és nem lövök. Remél patchelik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest