- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiamondBack
senior tag
Azami meg egy kicsit Castle szempontjából unfair
Ugyanitt javasolt Castle buff: esetleg dobható armor panel ajtóra-ablakra, ami magától kinyílik (mint mondjuk ace gadgetje)?Egyébként a védők még mindig előnyben maradnak, hacsak nincs Kaid bannolva. Thatcher meg mindig ki van
(Nyilván azonos képességű játékosokról beszélünk, Chaletre betett hozzánk egy diamond teteje playert, mi még bohóckodtunk elől a nyitással, ez hátul kezdett, mi még nem nyitottunk ki de ő már elrakott bent három védőt...)
-
planbmokus
senior tag
Ela sem rossz, de mivel hosszú a charge time a gadgetnél, kell a lassítás. Erre tökéletes a Lesion GU és a Melusi trap. Az Echo Yokai és az Ela trap csak a látást veszi el, a sebességet nem. Ebben a tekintetben inkább akkor úgy fogalmazok, hogy a Lesion/Melusi legoptimálisabb, de a dobogó képzeletbeli második fokán Ela/Echo osztozik Thorn kiegészítésén.
Fegyvere jó erős lett, másodlagosak is rendben vannak, gadgeteket ismerjük jól. Ha pontoznom kéne Thorn-t, akkor egy 10/7 magában, 10/8 Echo/Ela mellett, 10/9 Lesion/Melusi mellett. Persze helyzet és site függő, hogy mikor van értelme miatta két operátort beáldozni pick-nél.
-
planbmokus
senior tag
Decemberben jön majd.
Teszt szerón mentem vele pár kört, Lesion, Echo és Melusi a legjobb barátai Thornnak. Ezekkel kombózva kb garantáltak a killek. 3 sebis támadók amúgy átfutnak a hatótávján.
Y2S3 marha rég volt... Egész más a játék azóta. Főleg pozitívan fejlődött, de van pár nem túl jól sikerült is.
Nem rossz az új karakter, de a meta-ba nem nagyon fog belenyúlni, maximum 2nd supportnak tudom elképzelni. De majd nézzük a Pro-kat... -
Frod
addikt
Hát a 100k-s célhoz képest már most majdnem 1M $-nál jár a projekt, szóval a sikeresség nem kérdés. Viszont jó vastagon fogott a ceruza az árnál, bár ez annyira nem meglepő a Mythic Games-t ismerve, sajnos borzasztó drága minden társas amit ők csinálnak.
Én nagy társas kedvelő vagyok, de ezt nem tudom elképzelni az asztaliként a videót majd megnézem este. (Bár ha jól látom van mobilos app ami majd eldönti - kockadobás helyett - az RNG-t, hogy sikerült-e valami? Az ilyen megoldásokat nagyon nem szeretem) -
planbmokus
senior tag
Abszolút nem gondolom, hogy gond lenne a 40-60%-os winrate 50-50%-ra módosítása.
Viszont, a jelenlegi teszt szerver alapján ez így nem jó:
1 védő - 1 támadó felállásban a 4 támadó drón úgy körözött körülöttem, hogy már fájt (kilövöd, elárulod a pozid - ha nem lövöd ki, akkor a drón árulja el a pozid...). Az Echo/Maestro gadgetek alapvetően jó koncepciók, de ha sok van belőlük, az is idegesítő tud lenni...A tegnap 6 meccs alapján azt mondom, hogy az After Death Phase maximum casual-ba kerül be, de az is csak javított formában...
Tegnap kipróbáltam a Favelát, csak előnyére változott, kár, hogy Casual map, simán mehetne Unrankedbe, de semmiképp ESport-ba.
-
planbmokus
senior tag
Nem lehet mindenki Diamond...
Csak, nézzük azt, hogy a támadóknak hány megfigyelő gadgetjük van (maximum: karakterenként 2db drón, összesen 10; Twitch +2 drón, Zero +4 cam), meg a védőknek (pályánként 10-16 alap cam, legdurvább esteben +2 Maestro cam, + 3 valky cam, + 3 Mozzie drón (ami a támadó drónok számát csökkenti), +2 echo drón, +1 bulletproof cam - tehát 13-27 a legelvadultabb helyzet). És akkor a trackerekről ne is beszéljünk (Dokkaebi + Lion + Jackal + Nomad + Gridlock vs. Pulse + Kapkan + Lesion + Ela + Alibi), itt azt is meg kell említeni, hogy Dokka és Jackal banrate az egekben van, míg a védő oldalon egyik sem meta-ban.
1 élet - 1 halál most is így van a játékban...
-
planbmokus
senior tag
A Maestro/Mira nerf egyértelműen Gold+ szinteken fog majd jól jönni, illetve E-Sport-ban.
Mirát remélem nem kell elmagyaráznom, miért, Maestro a Late Gameben (utolsó 20-25sec) tud extrém erős lenni, plant fázisban és site defense-ben. Az utolsó embereket, akiket jó eséllyel már több szögből tartanak, esetleg még low HP-sok is, nagyon könnyű hátba küldeni a cammal. Így legalább annyi esélyed van plant közben, hogy hallod a Cam hangját, jó eséllyel az utolsó 10 másodpercben még kilövöd, mert innentől, ha látni akar vele, ki kell nyitnia a "Shield Glass"-t, szinte biztos, hogy forgatnia is kell.
"After death phase"-ben pedig a drónkezelés is hasznos lehet az életben maradtak számára, és mondjuk nem egy Tower drón kamerát kell nézegetni, miközben Basement-et kéne támadni...
Realitás szempontjából tényleg gáz felállás, de így azért kicsit kiegyenlítettebbek lehetnek a meccsek, hiszen rengeteg esetben inkább a védőknek kedvez a játék. -
Frod
addikt
Ugye milyen fura a Cyberpunk után, hogy van játék amit nem éveken át tolnak elénk?
Komolyra fordítva lehet a februári Invitational-re tartogatják a leleplezést, de egyelőre nincs belőle semmi, leszámítva a másfél évvel ezelőtti reveal videót.
(de Prince of Persia is akkor jön, és hasonlóan semmit sem láttunk belőle) -
Kaci84
őstag
Édes Istenem, hogy mindig ki kell találjanak valami hülyeséget, hogy felfokozzák az izgalmakat. Annyira jó lenne ha nem erre lenne fogékony a nép.
Most ez komoly? Ez így nem Thacanka. Nem mintha nem lenne másik kb 100 operátor aki hasonló. Thaci lényege az volt, hogy van egy telepített gépágyús operátor is. Persze ahhoz össze kellett volna játtszani vele, mondjuk Wamaynak és/vagy Clashnak. Oké egyedül gyenge volt, de akkor miért nem erősítették meg inkább, hogy adtak volna neki mondjuk két shieldet vagy egyet ami csak neki van és nagyobb esetleg erősebb üveget a feje elé.
De neeem az túl bonyolult lett volna a 2 bites playereknek. Inkább csinálunk egy gépágyúval szaladgálót. Na meg ez az 5 lőszeres lángoló töltet, fantasztikus. -
shifty!
senior tag
-
.LnB
titán
Tegnap locsoltam egy kis pénzt a játékba, és vettem pár operátort. Hosszabb ideig tervezek a játékkal, mert PS-en most pár hónapig nem jön semmi game, úgyhogy szerintem nem fogom megbánni ezt az összeget.
Amaru első pickre: kb 20-30mp alatt lent volt a defuse, aztán jött 3 kill is.
Bank map, CEO Office plant. A főutcáról egyből beugrottam a plantra. Mákom is volt, meg vicces is volt. Viszont tegnap többet nem is pickeltem.
Egyébként nagyon béna vagyok a játékban. És ez a Nomad próbálkozásaimnál ki is jött. Azzal nagyon nem ment, és erőltettem is.
Kaid so-so. A fegyvere nekem fura, nem ment vele nagyon. Alapvetően azt mondhatom, hogy védőben Bandit a main-em. Az MP7-tel jobb vagyok sokkal.Aztán tegnap a matchmaking elkezdte beadni a (számomra új mapokat is) mint az Outback, Villa.. De például Fortress-en még egyszer sem játszottam.
Hát én PC-n is inkább csak szerettem ezt a játékot, minthogy tudtam volna vele rendesen játszani.És most olyan néha mint ha elölről kezdeném a tanulást, annyi minden változott.
Az új pálya (a stadionos) újra elérhető lesz 2 nap múlva? Vagy lecsúsztam róla? Hétvégén direkt nem próbáltam ki, gyakorolni akartam előtte kicsit. Erre tegnap már nem volt játszható.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Swinegod
őstag
Lehet csak a szimultán Subnautica miatt, de enyhén felsikítottam annyira megijedtem
Elég érdekesnek tűnik, mondjuk már mióta várok egy olyan operátort akivel fel lehet lőni egy grappling hookot magad fölé, hogy azon tudjál (esetleg a teljes csapat) felmenni hatchekben, erre kapunk egy attack Vigilt. Defense Monty meg Nomad 2 után mondjuk nem vártam túl sok kreativitást
-
CJ4567
nagyúr
Én is mindig magamat okolom, aztán képes vagyok nem játszani egy játékkal, mert túlságosan magamra veszem a hibáim.
Voltam már copper pokolban, amikor nem játszottak az ismerőseim Chimerában, és egyedül próbáltam goldba jutni, de csak copper 1-ig sikerült lebukni.
Silver 2-ig sikerült visszamenni.
-
törölt tag
Én nem mentem sok rankedet eddig, mindig gold aljában maradtam és legtöbbször hozzám tette be az idiótákat. Érdekes mód a másik csapatban is full random az összes, ott tudnak játszani, csak nálunk nem Nem tudnak már semmi újat kitalálni. Nekem is egyre kevesebb türelmem van játszani. Amióta bejött a Maverick katasztrófa. Ott vagyok a fal mellett és nem hallok semmit, amikor vágja kifele.. lehet én vagyok a hülye, de soha nincs hangja és már hányszor patchelték. Ja, jól sikerült.
Lenne más játék, ami leköt, már be se lépnék. -
-
-
Csokishurka
őstag
Akkor mik a jelenlegi meták?
Amit látok orrba-szájba Hibana meg Zsófika.Csak az én elgondolásom szerint:
Attacker:
1. Hibana (Vagy Thermit) - Faltörés miatt
2. Ash vagy Zofia - Fragger
3. Lion - Gadget
4. Thatcher - EMP granyó
5. ??? Ide Jackalt, Buckot vagy esetleg Dokkaebit tudom elképzelni.Defender:
1. Smoke - Gáz miatt jó ideig fel tudja tartani az ellent
2. Lesion - Csapdák
3. Jäger - ADS meg jó az AR fegyója (Vagy még talán Mute)
4. Mira - Szintén csapdák
5. Valami spawnpeeker: Doc, Rook, Echo?Lehet hülyeség.
-
CJ4567
nagyúr
Van karakterem, akit eléggé kedvelek, de vagy azzal játszok, aki kell, vagy azzal, akivel kedvem van, szóval kifejezett mainem nincs. (Ash kivétel
Meg mostanában IQ-ra álltam rá támadóban, eléggé bejön, főleg az után, hogy random egymás után két wallbanget leadtam vele egy körben fejbe, és lecsalóztak.
) Kivéve abban a fél évben, amíg Ela OP volt, addig elég sokat játszottam vele.
-
aerosmith
őstag
Akkor tuti hogy peekers advantage.
-
CJ4567
nagyúr
Elkezdődik a kör (plane), scanel Lion, nem mozdulunk, jön Lion, scanel, majd Blitz és Sledge (SMG-vel ráadásul) jön, és round lost, ennyi volt.
Nem tetszik nekem se a rush meta, bár támadni se mindig jó, mert casualban is vannak, akik csak azért jönnek játszani, hogy lespawnpeekeljenek, ha nem sikerül, kilépnek, ha sikerül, akkor meg fúdejóvagyok.
-
sith7
félisten
sajnos csak egy 250 gb - os van, de azon van a rendszer + néhány dolog, ha még ezt a 60 gb - ot is ráteszem, akkor talán 20 gb hely ha marad ... az meg úgy tudom kevés lenne ...
ha játék/betöltés közben a jobb felső sarokban sárga/piros "villásdugó" jelenik meg néha , az mit jelent ?
lassú a net ? -
Lifer092
senior tag
Jó, de akkor is megmaradt az eredeti kérdéskör, hogy ha annyi szerepet szán saját magának hogy levágja az armor packot, aztán bekempel a sarokba de szinte senkit nem lő ki, akkor értelme mi?
- PvE-n nem tudja megtanulni az operátort, nekem ne mondja senki. Ott maximum a mapot tudod, de nem magát az operátor "használatát", az aimbotoló, wallhackelő AI ellen. Ez épp olyan, hogy elviszi valamelyik "OP" támadót egy rankedes level 100+ játékos, kilövik mert rambózik, csapatmunka nulla, ezzel mivel vannak előrébb? - Nálam már volt olyan, jó, nem sűrűn tény, és lehet hogy 98%-ban csak baromi nagy szerencséje volt, de kezdő mentett már meg minket a vereségtől a legvégén mikor mindenki feküdt, és ő maradt 1v3-ba, Ash-el. Volt a player level 25 kb.
Túl van lihegve a Casual úgy érzem... Rankedre ne jöjjön oké, ezt meg is értem, de én még mindig tartom a véleményem hogy Casual-en próbálja ki éles, PvP helyzetben azt a nyamvadt operátort. Ne mobokat lövöldözzön Hibana-val....
-
CJ4567
nagyúr
Thatcher szerintem még kezdőnek jó lehet, mondják, hová dobjon EMP-et, és odadobja.
Kezdőnek Sledge/Rook ami szerintem ajánlott, talán Kapkan és Mute (leteszik az obj köré a dolgaikat, és ponton maradnak), Ash-el meg kétélű a kard, mert ha nem vagy még jó játékos, addig nem a legjobb, mikor meg már tudsz játszani, utána eléggé fel tudod vele idegesíteni az ellenfeleket. (Számomra legalább is ilyen volt, elején nem volt vele sok sikerélményem, ahogy először Elával se. Nem értettem, miért mondják, hogy Ela OP. Olyan 10 óra játékidővel később már megértettem
Még mindig elég erős amúgy.)
-
CJ4567
nagyúr
Tegnap Bankon így nézett ki egy kör: Csapattárs benyomja a Finka boostot, én Blitzel berusholok, 4k 20mp alatt.
(ellopta az ötödik killem
)
Tegnap láttam egy elég érdekes kombót, Lion + Fuze. Vagy mozogsz, és észrevesznek, vagy meghalsz.
Elvették két seasonre a rush metát, hogy aztán újra rush meta legyen, csak még rosszabb.
-
Zedz
addikt
Több fázisból áll a játék tesztelése, nyilván, de sosem fogsz olyan valódi képet kapni az aktuális állapotról, mint amikor tényleg tömegek gyúrják a cuccot.
Magam is szoftverfejlesztőként dolgozok, hamarosan kimegy az app 1.0 változata, de nemrég kezdte el használni az a tömeg az appot, akiknek készül. Na, és hiába voltak előtte tesztek, így derült ki, hogy a szerver gyenge lesz alá. Másképp ez nem tud előjönni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest