- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
hunvarlan #7135 üzenetére
Az első gond vele az, hogy nem lehet róla upgrade-elni standard vagy más editionökre, csak teljes áron.
A második pedig, hogy az életedet előbb fogod megunni, minthogy összegrindold a pénzt az összes operátorra. Alapból kapsz 3 alap támadó és 3 alap védő operátort, a maradék 14 alap operátor pedig 12500R / darab, utána pedig ott vannak a DLC-s operátorok 25000R / darab áron. Ez jelenleg 625000R összesen, de ugye jön még 6 operátor ebben a szezonban szintén 25000R-os áron, az pluszban még 150000R.
Ezzel ellentétben a standard editionnel kezdéskor megkapod a 20 alap operátort, és maradnak a DLC-s operátorok változatlan 25000R-os áron. Így már valamivel barátibb a helyzet, mivel így összesen csak 600000R-t kell összeszedned, ha minden DLC-s operátort meg szeretnél venni.(R = renown, a Siege ingame pénze :D)
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Karesz0995 #7102 üzenetére
A képarány.
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok! Megvettem a starter editiont.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
DiamondBack #6555 üzenetére
A sok szenvedés helyett egyszerűbb lenne cenzúrázni a chatet, mint ahogy volt a Bad Company 2 ben is pl.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
f.attila8715 #6198 üzenetére
Nincs upgrade.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
NandorHUN #5905 üzenetére
Az előbb írtam, hogy nem látni, hanem érezni kell a különbséget, azt is leírtam miért. Gondolom akik tanácsolták, hogy kapcsold be, rengeteg multi fpssel játszanak, játszottak. 120 fps fölött a tearinget sem látod, hacsak nem azt figyeled a játék helyett.
FreeSynckel alig kisebb az input lag, mint a sima Vsynckel, cserébe 60 helyett 120-ra korlátoz, ha jól tudom. Semmivel nem vagy előrébb.és kártya se sül meg
Mert a videokártyákat úgy tervezik, hogy 100%-os terhelésen megsüljenek, főleg egy MSI Gaming X-et.Leírom még egyszer, játssz egy hónapig 120+ fpssel, aztán próbáld ki csak 60+szal, aztán meglátod, hogy érzed-e a különbséget. Vagy csinálj, amit akarsz. Játssz 60 fpssel egy 1080-nal.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
NandorHUN #5901 üzenetére
Nem is látni kell a különbséget, hanem érezni. Játssz egy hónapig 120+ fpssel, aztán próbáld ki csak 60+szal. Nekem is 60 Hz-es monitorom van, mégis ég és föld a különbség még egy ilyen monitorral is 60 és 120 fps között. Sőt, 80 és 100 között is érezni a különbséget.
Az emberek nagyon nagy része sajnos csak addig jut el, hogy ha 60 Hz-es a monitor, akkor elég a 60 fps, többet úgysem képes megjeleníteni. Pedig nem, nagyon nem. Nagyon nem mindegy, hogy másodpercenként 60 vagy 80, 100, 120, stb. képkockányi mozgást "fogad" tőled az egér. Ráadásul az sem garantált, hogy a monitor másodpercenkénti 60 Hz-ével egy időben, tehát fix 16,66 ms-onként küldi ki a képet a videokártya, vagyis a magasabb fpssel az input lagot is csökkented.De ez csak az én meglátásom, úgy játszol, ahogy akarsz. Ha neked elég a 60+, akkor játssz úgy.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
DiamondBack #5581 üzenetére
Mert nem Halo / Titanfall / valami mas sci-fi hulyeseg.
-
Bjørgersson
félisten
Most néztem meg, köszi CJ.
A két koreai nagyon tetszik meg ez a telefonos rendszer is, amit behoznak, az új lengyelnek viszont ugyanúgy a kißäszott kvrva anyját, mint a mostaninak.
Még talán annyi, hogy szerintem Echo, Mute meg Vigil is immunis lehetne a hekkelésre meg esetleg a már meghekkelt kamerákat valahogyan vissza lehetne hekkelni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
atainprison #5528 üzenetére
Nincs így is elég plat meg diamond tryhard casualen.
-
Bjørgersson
félisten
Rajtam kívül hiányzik még valakinek Yacht meg Favela?
Moslék Bartlettet, Presidentialt meg Theme Parkot szívesen elcserélném értük.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #5455 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
Akkor úgy tűnik, N@idia a szerencsétlen kiválasztott.
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz
holozis_HUN #5208 üzenetére
Adatlapomat nezd meg kerlek, Z lapban van, 4,5-on jar.
-
Bjørgersson
félisten
Játszik itt valaki i7-tel? Szereti a játék a nyolc szálat? Lenne vajon értelme lecserélni egy 4670K-t egy nonK 4770-re?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
holozis_HUN #5192 üzenetére
Cserébe az egekbe szökik az input lag is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest