- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huhú... az elmúlt 3 season alatt sokat változott a meta, Border (sztem jó lett) Skyscraper és Chalet (jobb talán, mint volt) rework, ping 2.0, map ban, match replay, új scope-ok, reinforcment pool, stb. Nerf-buff: volt egy csomó fegyver változtatás és a gadetek és ide-oda lettek pakolva. Ami komolyabb, az a Hibana tud 2-4-6 pelletet kilőni, a Echo yokai látszik már, BB pajzsa sokkal gyengébb, Thatcher már csak egy időre hatástalanítja a gadeteket, Jager ADS-e Lesion módra működik (egyet kap el, majd idő kell neki) + volt még más is, de ennyi jut eszembe
House rework is volt, szintén casualra... -
sanyi0627
senior tag
Amúgy miért ne lenne? Vannak dolgok amiket meg kellene oldani az tény. Ha más játékokban működik a crossplay itt is működne. Az egyik alapvető probléma a hajolgatás ugye. Pc-n scope nélkül is lehet, konzolon meg csak ha scopolsz.
De a legnagyobb hülyeség hogy a ugyan azzal az accal nem játszhatok másik platformon. Level 250 kellett otthagynom pc-n. Kezdhettem a nulláról boxon emiatt.
Azzal nincs baj, hogy újra meg kell vennem a játékot. -
planbmokus
senior tag
Ha 3 perce elmegy a gadgetekre és akadályokra, akkor ez nem az Ő játéka.
3 perc a Ranked meccs, gold 3 felett általában másfél perc alatt le szokott menni egy kör.
Taktikák, pályaismeret, ellenfél elemzés meccs közben, felmérés -> ezekre a dróne deploy-tól a real startig van idő. 45 sec-nél már nem lehet akadály... -
shifty!
senior tag
Mi egy kisebb csapattal toltuk másfél éve még, néha meg volt a full squad, volt hogy csak ketten-hárman nyomtuk, de élveztük, squad szinten elértük a gold-ot, aztán inkább elhagytuk a játékot, érezhető volt hogy kanyarodik a dolog, és nem a jó irányba.
Aztán végül sajnos igazunk lett, és 2-3-4 emberrel mostanában nagyobb móka és kihívás a CoD:MW, bár az is fel tudja húzni az agyamat
-
k-adi
nagyúr
ja az új emp-hez nagy kooperáció kell, ami lássuk be nem mindig van ha élnek a társak, ha pedig nem akkor végképp esélytelen...
én értem, hogy a bunker taktikát akarják kicsit gyengíteni, de annak sincs értelme ha a pályát szétszedik fél perc alatt a játékosok... márpedig az a kis, négyzetet robbantó hard-breach cucc pedig sima gadget lesz majd, ezzel nagy előnyt kapnak a támadók
ugye hibana, thermite, maverick, stb. mind mind olyan operátor akik falbontásra specializálódtak, de ha sok másik egyéb operátor is kap valamilyen gyengített változatot akkor kevésbé lesz értelme őket hozni.
arról nem is beszélve, hogy zero gadget-ja is 2 operátor ötvözete kb.
-
Frod
addikt
Ha már mindenáron ezt a vonalat akarták tolni, akkor lehetett volna egy random névtelen Fourth Echelon ügynök, de neeeeeem....
Nekik megint meg kell parádéztatni Fisher-t, már a Ghost Recon-ba is elég izzadtságszagú volt, aztán majd jön abba az Ubi mobilos cuccba, a die hard fanokat meg kb pofán röhögik.
És szép lassan felnőtt egy generáció akiknek fogalmuk sincs már a SC-ről, nekik Sam már csak azafickó, aki volt a Wildlands-ben is.
Ha nem tudnám, hogy mennek a dolgok ezek után már csak a Fortnite cameo hiányozna...(egyébként maradva a hasonlatodnál Nomad-ot pl nem tartom elképzelhetetlennek, hogy megfuttatják majd jövőre itt - igaz kicsit Blackbeard copy lenne, de hát ne hogy már meg kelljen erőltetni magukat)
-
Issues launching Rainbow Six: Siege on PC
We are aware that some players are unable to launch Rainbow Six: Siege on PC following the recent update.
Our teams are actively working on resolving this situation.
In the meantime, please ensure that Rainbow Six: Siege and Uplay are whitelisted in your antivirus software.
We apologise for any inconvenience. -
.LnB
titán
Ne rage-eljél.
Van példa erre is, arra is. Bár inkább jellemző a meta folyamatos változtatása. Ellenpéldának a CS:GO-t hoznám fel, de az se teljesen igaz, mert ott is mostanában eléggé belenyúlnak a metába. De ott "szinte" csak a fegyverekkel tudnak "játszani" a fejlesztők.
De ha körbenézel a kompetitív játékok között, mindenhol folyamatosan változik a meta. Ezzel tartják frissen a játékot. Ha nem tennék, akkor szép lassan unalomba fulladna az egész.Te megélted a nerf előtti Lion-t, azt a brutál OP Glaz-t is amikor behozták, hogy átlát a füstön. És azok után, most ezeken képes vagy kiakadni?
Ezek, azokhoz képest semmiségek.
Iana kuka (sztem). De Oryx iszonyat hasznos lesz Montagne ellen. Kár, hogy akkora a karakter mint a (Marveles) Hulk.
(#9679) sanyi0627
Egyébként, azt hogy értik az Abandon Penalty-nál, hogy "As we’ve seen improvements in connection and server stability..." A saját szerverparkjukra gondolnak? Mert az úgy eléggé esetleges. Vagy jónak látják, vagy nem... De érdekes, hogy még egyszer se volt connection problémám mióta újra Siege-ezek. -
Semin
őstag
Kellenek a változások időként, amik megkavarják a metát, ezáltal rotálják a main operátorokat. Ha ezt nem csinálnák, ellaposodna a játék.
Az eventek jópofák, de nem kötelező csinálni.
A változásokról viszont csak pozitívan tudok nyilatkozni.Más:
" Kapkan csapdanak nem sok ertelme lesz igy."
Eddig is bemondták egy valamire való csapatban, max egy kis könnyítés"De amikor meg csinalnak egy baszo operatort akkor a ra kovetkezo hetekben nem gyozik majd nerfelni."
Sajnos a Season Passt is el kell valamivel adni. -
.LnB
titán
Ez a pingelés ez szerintem az Apex-ből jön. Segíti a kommunikációt. Én simán el tudom képzelni, hogy ranked-en nem is lesz. De Unrankeden és alatta, nagyon hasznos lehet. Mert vannak akik nem beszélnek jól idegen nyelven. Vagy csak egyszerűen nem tudnak voice chat-elni. És a lényeg, nem tudsz mindent pingelni! Nem tudom biztosra, de mint ha csak egy dolgot tudna egy játékos. Az meg úgy nem sok.
Ezeken az operátorokon nem borulok ki. Régen is ez volt. Nerfelik majd őket, reworkolják meg ilyenek. Én így is meg fogom találni a magam választását.
-
sanyi0627
senior tag
Én örűlök ha eltalálok vele valakit.
A westernes jatekmodba is inkább pisztollyal szaladgáltam.De lehet teszek vele egy próbát ha már acog. (egy időben leszoktattam magam az acogról. Holot tettem mindenre. Valahogy jobban is ment a játék akkor.)
De mondjuk azt meg nem értem, hogy régen elvették a 3 speed-es vedőktől az acogot most meg vigil ezzel megkapja.
Oké nem automata fegyver. -
CJ4567
nagyúr
-
Swinegod
őstag
Szerintem ha ez marad akkor az lesz belőle, hogy valami 950-1000 RoF környékére felpumpált 35-36 dmg-es ACOGos lesz az az FMG
Viszont ha marad a 800/30 RedDottal akkor megérte megvenni a Year 4 passt
Mikor megkaptam rá a furry skint akkor hoztam egyszer az életben Smokeon, átlőttem egy Blitz shieldjén aztán konstatáltam szar és azóta se hoztam
Az videójában minden 2. operátor valami más fegyvert használ, mint ami neki van, lehet ezek is csak placeholderek, de ha frankón egy reflexes MPX lesz a fegyvere Wardennek akkor lopás volt az a Year 4 Pass
-
sanyi0627
senior tag
-
Swinegod
őstag
Mert nem tesz hozzá semmit semmihez. Van smokeja, ennyi. Semmit nem tesz hozzá a teamhez, még annyit se, mint az Ash, csak fragelni tud, a világon semmi mást. És azt sem értelmes módon, hanem csak rohanni kell valaki felé mint egy degenerált melee-Ash egy shielddel a pofája előtt.
A gadgetje is kizárólag annyi, hogy az irritáló szar képességét még irritálóbb szarrá teszi. Persze lehet lőni a kezét meg lábát, de azok sosem megbízható módszerek arról nem is beszélve milyen elképesztő gyorsan át tud váltani sprintből célzásra.
Talán Get Flanked beszélt róla értelmesen: Mikor megöl egy Blitz úgy érzed csalt. Tudod, hogy nem, de valahogy mégis, "olcsó" és gusztustalan, és egyszerűen rossz ellene játszaniNa, ezért. Nem okoz mást csak frusztrációt és a skillcap is valahol a 0 és 0,1 között van
(#8856) CJ4567: Amennyiszer átlőnek/átkéselnek a shielden, én sem
-
Swinegod
őstag
3 speedes a Hibana és Maverick és IQ is, ebből Hibanának jó RoFos fegyvere is van és neki és IQnak is elég kicsi a hitboxuk, igaz, nem nemlétező. DE, egyedül az Ashnek van tára is a magas RoF mellé, így főleg a speed + fegyver combo miatt hozzák, de ha nerfelünk a fegyverén rögtön nem lesz olyan OP mint eddig
Ha a Rofhoz nyúlnánk, rögtön jobb lenne az Mav vagy IQ, ha a tárhoz a Hibana lenne must-pick helyetteAz hgy a Ubisoftnál degeneráltak dolgoznak a pedig nagyon régóta egyértelmű
-
mtibusz
tag
Tehát ha e-mailt változtatok akkor elvileg azzal megoldható?
Jelenleg neki is van uplay fiókja, akkor ezt törölni kéne ugye?
Majd az email változtatás után automatikusan az övé lesz az accountom ?vagy esetleg egy B verzió:
ha írnék a supportnak, akkor van rá esély, hogy átrakják neki az én R6-omat?
ilyesmi létezik? -
sanyi0627
senior tag
Köszi mindenkinek.
Koxx 120fps az nem karcsu 1070ti-től? Meg ha uwfhd is.
Nekem 120 es 80 kozott van a jatek.
Maxxjacint: Az i7 meg nincs meg hetvegere jon.
Most i5 6500 meg 970 van.
Ehheg kepest az i7 tel meg az uj kartyaval csak fogok erezni gyorsulast meg azert csak stabilabb lesz az fps-em. Most elegge droppol az fps. -
travix
aktív tag
Én megvettem de én is csak azért, mert már 1000 órám lett benne nemrég és támogatom kicsit amit csinálnak meg mert szimplán hülye vagyok
Mondjuk ezt nem bánom az igazi lehuzás szerintem a kredit vásárlás 2670-et kapsz 20 euroért és veszel 3 jobb uniformot és elfogyott.
De tény hogy az alpha pörgetés +0,2 % meg az 5%-os plusz renown vicc, mondjuk minden rohadt drága ami ingame termék szóval valamennyire érthető, bár én nem vagyok benne biztos ez így jobb stratégia, hogy drágán adnak mindent, mert lehet olcsóbb lenne akkor jobban motiválná a vevőket hogy vegyenek valamit saját pénzzel. -
CJ4567
nagyúr
Az ACOG-os slug shotgun érdekesen hangzik.
Engem a támadó jobban érdekel.
-
törölt tag
1080p@120fps ( 120fps ala ne menjen ) 90FOV a ram vilagos.
Igy is eleg az a hardver amit irsz?
(#8268) ssgk Szerintem nezd meg a neted, mert valami nem okes, nekem konzolon 30ms WEU.
Egyebkent ne engedjek jatszani, ha elteres van a squadban ennyi. A regiovaltos arcokat meg sem emlitem 200ms = halhatatlan -
pRoject22
őstag
Ezek is mind smurf acc, plusz azok is smurf acc akiket félpercenként banol a Battle Eye, itt nincs szó arról ,hogy mindenki csaló, remélem nem olvastál bele ilyesmit abba amit írtam, de az, hogy senki nem csal az bullshit.
A játék népszerű, hatalmas tábora van így ezzel egyenes arányossággal nő meg a csalók száma is, ez ilyen.
-
xyvalaki
aktív tag
Lv37 vagyok. Aszem. Mentem sok Causalt, de a statisztikáim minden nem alap operátoron 0,00000. Mintha nem is játszottam volna PVP-t velük. Semmit nem számol, a játszott időt sem. Ha nem javítják, akkor Lv 200-on is ez lesz a helyzet, gondolom. Csak az alap "starter" operátorokat számolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest