- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifer092
senior tag
válasz
Kaslerka #7004 üzenetére
Hm, érdekes.... Mondjuk tény, hogy nekem teljesen új a HDD kb. 1,5 hónapos most, és game-only tehát nem terheli le pl. a rendszer a háttérben. A rendszer meg értelemszerűen SSD-n megy azon a gépen is.
Lehet ez is befolyásolja? Passz, vagy csak lehet hogy valami nálam jobban klappolt.
- Amúgy nem értem ezt a debil vote-kick dolgot csak azért mert valaki nem 0.01 sec alatt tölt be hanem mondjuk 1 perc múlva vagy 2. Ráérünk nem? Vagy megy a busza mindenkinek?
Én mindig kivártam hogy betöltsön a másik, pedig már voltak másnál elég hajmeresztő betöltési idők amióta játszom vele....
@Semin
, Azért annyira nem vészes a helyzet PvP-ben. Bár, tegnap volt egy LSD_Arti nevű játékos, 9-es szinttel lőtt agyon mindenkit, fejre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest