Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lifer092

senior tag

Nem panaszkodni akarok, meg sírni hogy ez meg az nem jó, de már eljutottam arra a szintre hogy letörlöm és játszok inkább a Bejeweled-el.

A Chimera-s szezonban, gond nélkül összejött a Silver 1, randomokkal, Copper 4 -ről hoztam fel. Minden meccsen megvolt a 6-7 killem, minden úgy ment ahogy "szerettem volna". De a Para Bellum óta nagyot fordult ez a játék, nem tudom hogy csak nálam, vagy mindenkinél.... Bár, hazudok, mert a Para Bellumnál még meglett a Silver 2 (bár már közel sem volt annyi killem, és kín szenvedés volt), de a mostani szezonnál.... Valami szilveszteri kabaréműsorba is beillene. Anno abban reménykedtem, hogy biztos a netem miatt van ez. De sajnos nem, amióta megvan az új csomag, 20-30 -as pingem van maximum, de úgy érzem mint ha ötezres pingel játszanék, vagy én lassultam meg ennyire a chimera óta. Tudom, van az a bizonyos peekers advantage, ezzel tisztában vagyok, de ez szerintem nem az. Éppen benézek a site-ra, vagy akárhova ahol lehet enemy, kb. a sapka alól kilátszó hajtincsemre már fejest lőnek, időm nincs a fegyvert ráfogni. Jó, értem én, hogy ő "taktikai előnyben van" azáltal hogy fedezék mögül már hamarabb rám láthat, de akkor is, wtf? Tegnap is rankedeztem, bár ne tettem volna.... A védő csapatból kirohan Doc, lövöm kb. 10 centiről, sebződik, de mégsem. Ő fordulásból fejbe lő, aztán fut tovább mint ha csak valami szúnyog csipkedte volna a hátát. Nem minden esetben tudok fejest lőni (nem vagyok annyira űber pro), de azért nagy részben törekszem rá és sikerül is. De nekem ne mondja má' senki, hogy minden játékos annyira mouse expert hogy minden játékszituációban instant, halálpontos egérmozgással fejeseket tud szórni..... :U A másik, ami halálra idegel az az, hogy én nem látok senkit és semmit abban a szituációban, de a semmi lelő, fejbe lő stb. Tegnap pont egy ilyen volt a Kanal pályán. Védők voltunk, jóval távolabbról figyelem a velem szemben lévő ablakot, (a világbékére esküszöm) hogy SENKI nem volt ott, és egyszer csak fekszek, killcamban meg ott volt Capitao az ablakban.... He?! :F :F Nem is tudtam hogy kapott Ghost gadgetet. .... és ez, meg az ezekhez hasonló amiről beszélek, hogy nálam folyamatosan ilyenek vannak.... Legutóbb, Plane map, támadunk, megyek Finka után, betöri az ajtót, beszalad (semmi nem történik), megyek utána én is, mondom mi baj lehet, erre az ajtónál meg berobban a Kapkan trap.... :N :N Nem tudom hogy engem szop*t ennyire ez a játék, vagy csak szimplán ennyire hulladék lett.... De ez már tényleg agyvíz forraló....

Szóval ez csak ilyen "elmondom a lelkemnek a gondját" típusú hozzászólás lett, meg egy felmérés egyben, hogy másnál is van ilyen, vagy csak én lettem ennyire szerencsétlen 2 szezon elteltével? :U

Új hozzászólás Aktív témák