- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
travix
aktív tag
-
Csokishurka
őstag
LoL-nál csináltam ilyet utoljára mikor kijött az első lego skin, meg lehet utána is volt pár
Nem mondom hogy most nem érzek rá késztetést hogy csináljak ilyet, csak valahogy sikerül magam visszafogni.
Amin gondolkoztam, hogy egy xp boostot eltolok valamikor de az a baj nincs annyi időm hogy egy napot végigtoljak. -
Coccolino_O
őstag
Nincsen olyan, hogy rossz operátor, csak olyan játékos van, aki nem a szituációnak megfelelően használja őket. Caveira talán az egyik legjobb példa erre. A legtöbb ember instant ráfekszik arra az ellenfélre, akit lefektet, és 2 másodperc múlva halott. Jobb esetben lelövik azt is, akire ráfeküdtél, rosszabb esetben felszedik, és buktál 1 gyilokot és egy potenciális kihallgatást.
-
travix
aktív tag
Én ilyen baromságba tuti nem mennék bele, akkor már kiadom a rendes árát, egyébként semmi haszna nem lenne az ubinak ha legálisan lebeszélné a céggel...de nem tudom, hogy működik a dolog. Én g2a-n párszor adtam el játékokat, mert sok pénz bejött tradelésből (kb 200 euro), olyan 20%veszteségre számítottam, de a végén lett vagy 30-40%, szóval nem értem eladóknak, hogy éri meg nagyon trükközniük kell, de azóta távol is maradok ezektől a cégektől, főleg, hogy sok olyat hallani, hogy nem jó a kulcs. Nekem olyan volt egyszer, hogy eladtam 1 gta v-t és csávo reoportolt , hogy nem mukodik, pedig nem vertem át, még a könyvtárában is ott volt, az is eltartott 1 hónapig mire megkaptam a pénzt, szóval ezeket az oldalakat kerülni kell szerintem.
-
travix
aktív tag
Este még jó volt.
TH-ban egyébként tényleg sok az idióta, megy a kickelgetés ha már 10 mp-et kell várni a betöltésre vagy random teamkill a játék elején, hostage killing de rankeden azért nem találkozok nagy gyökerekkel, arra ott a csgo.
AZ más ha nem call outzonak, néha nagyon kéne, de hát nincs mit tenni, mert ha utána írom hogy miért nem szólt akkor ő van felháborodva
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- One mobilszolgáltatások
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest