- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
válasz
BigBlue69 #8983 üzenetére
Dehogynem ha nem tudsz káromkoni a chatbe akkor nem is tudsz ártani a csapatnak és a közösségnek, ez nem egyértelmű ? Nem értem meg a hozzád hasonlókat hogy kívánhatják hogy egy agyhalott ki legyen tiltva a körbül a többiek álltal ...
Komolyra véve a szót, szerinted egy ilyen toxic közösség nem élne vissza a kick lehetőségével ha pl otthagynak 1 v 5 be mert önjelölt heroe az összes, és te elveszted a kört ?
-
Rans
csendes tag
válasz
BigBlue69 #8119 üzenetére
Vagy végigordibálja, és te kb semmit sem hallasz a játékból.
A legrosszabb, amikor fel vannak háborodva azon, ha nem hozod le a meccset, vagy elbaltázol valamit. Ha belép egy casual meccsre, vagy ranekdre, és nem csapattal megy, a kis fejével fel kellene fognia, hogy vállalja ezzel azt, hogy random csapattársakat kap mellé. Aki túl komolyan veszi, és mindenképp nyerni akar, az keressen magának csapatot hozzá... Sose értem meg az ilyen hozzáállást... Én is, ha játszom, győzelemre pályázom, vagy hogy legyen pár sikeres mozzanat a meccsen, de nem verem a fejem a falba, ha kikapunk. Ez egy játék, meg kell találni azt a szintet, amennyire érdemes komolyan venni. Persze van, hogy egy idő után kiborít, amikor csak a s*opik az ember, olyankor be kellene fejezni, és kész.
Nem mindig megy a játék, én pl nem tudom hozni állandóan a legjobb formát, bár szerintem ezzel a legtöbben így vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Hardcore café
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux kezdőknek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest