- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
válasz
Ga3rieL #10057 üzenetére
[Itt van a map pool (tudod állítani hogy ranked, newcomer, qmach... ]
Hogy mi alapján rotálják őket ? ...
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Ga3rieL #7744 üzenetére
Ez az oldal tökéletesen működik 4000 ft a 2760 r6 credit.
(#7760) meszike91:
Nem, megnéztem az experience beállításokat, úgy van ahogy én állítottam be, ő egy csomó lehetőséget fentebb húzna. -
CJ4567
nagyúr
válasz
Ga3rieL #7744 üzenetére
És mégis hogy kapnád meg az R6 crediteket, ha csak az Ubisoft áruházból tudsz venni R6 pontot? Ez nem olyan, mint egy set vagy skin.
Meg kell adnod a jelszavad is...RazoR: Én nekem két operátor maradt ki, Ying, és Capitao, az összes többire azt mondom (DLC-sek közül), hogy kb. mindegyik hasznos és jó. (Ying, meg Cap is hasznos, de számomra nem jönnek be.)
-
DiamondBack
senior tag
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Ga3rieL #7414 üzenetére
Sárga alatt renownt érted?
És miért lenne felesleges?
(#7417) yozsee11 Múltkor Alibi azzal akart trükközni, hogy beállt hologramnak, csak épp nem a hologramba állt bele, hanem csak annak próbálta álcázni magát. Reflexből ugye a talpazatát nézem, hogy van-e, ő meg addig nem lőtt le, pedig nyílt célpont voltam.
Egy jó tipp: Az árnyékokat vedd fel legalább mediumra, mert így lesznek dinamikus árnyékok, tehát néha hamarabb meglátod az ellenfél árnyékát, mint az ellenfelet. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ga3rieL #7273 üzenetére
Igen, ezek benne lesznek. Mondom, minden ami TTS-en van benne lesz következő nagy patch-ben.
PS4 Pro és Xbox One X támogatáshoz:
"XBOX ONE X AND PLAYSTATION 4 PRO SUPPORT We have increased the resolution to 1728p on the Xbox One X, and 1440p on the PlayStation 4 Pro, while maintaining 50% render scaling (same as before). We are currently working on dynamically increasing the render scaling when performance allows it. This will allow for better render quality in low-complexity scenes, while maintaining 60 fps at all times by adjusting the render scaling dynamically. We do not have an ETA for when this additional dynamic render scaling will be implemented."
-
Zedz
addikt
válasz
Ga3rieL #6721 üzenetére
Ha tényleg a Battle Eye bannolta, akkor maximum a support tud benne segíteni, de nem tudom, hogy mennyire lesznek segítőkészek ezzel kapcsolatban, elvégre is az anti-cheat rendszer azt mondta, hogy csalást észlelt, megy a tiltás. Nem lenne értelme a dolognak, ha egy levél a supportnak megoldaná a csalók bannolását.
Magas pingért nekem is le szokta dobálni egyik haverom, de semmi Battle Eye nincs a dologban, szimplán kifagy. És ennek így kell mennie. Haverodnak nem ment semmi a háttérben, amire ugorhatott a rendszer?
-
Rony949
őstag
válasz
Ga3rieL #6697 üzenetére
Maga a laggolás az most tényleg nagyon durva, mert ennyire még soha nem laggolt szinte a játék, de egyébként technikailag borzasztó állapotban van. A hitreget egyszerűen nem tudják 100%-osan orvosolni, mindig vannak olyan helyzetek hogy úgy lőnek le ahogy nem lenne szabad. A headshotokat se szokta mindig beadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest