- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
tankraid
aktív tag
viszont az ötlet nem rossz! lehetne egy komoly tipp halmazt gyüjteni mint pl. hogy ha van időd tölts újra nyugodtan mert akkor gyorsabban történik a nullra lefogyott tárhoz képest. stb.
-
tankraid
aktív tag
válasz
Depression #9072 üzenetére
jah hát az már nem is mondtam h igen olyanokba h általában mi állunk vesztésre..... meg h megint szupi a meccmaking is.
pedig amúgy már jó ideje nem volt bajom ezekkel...
-
tankraid
aktív tag
pár napja egyfolytában ongoing meccsekbe dobál be és sűrűn disconnectel másnak is vagy nálam van a hiba?
-
tankraid
aktív tag
Ennek a fórumnak amúgy nincs discord csatornája?
-
tankraid
aktív tag
Sokan montátok, hogy random-okkal is lehet ranked-ezni....hááát....full nem ezt tapasztaltam. (statisztikailag sem) Csapatomba most gyakran volt, hogy nem ért rá mindenki + majd jön a Divison 2 és azon lesznek.
Én meg már akarok fejlődni mert casual-t súlytlannak érzem az új játékmód meg bár tetszik ugye nincs mindig.
Ha valaki szintén nem állandóra keres csapattársat szívesen beugranék: @Frink62.ZKC. (nem vagyok túl pro...)
-
tankraid
aktív tag
year pass vételnél a +renown pontokat már vételtől számolja vagy csak 2019-től.
-
tankraid
aktív tag
válasz
cintula187 #8512 üzenetére
melóból mikor megyek ki kb 5 mellett megyek el nem tudom nem nézni őket..... XD
-
tankraid
aktív tag
szerencsére találtam már én is csapatot! sőt lassan csatlakozom a 100-asok klubjához!
de valamelyik nap én is bementem casual-ba egyedül. ugyan ez. rögtön ki akartak dobni aztán kinyírták egymást utána pedig magukat is. és ez 2x. remélem a két lépcsőssel megoldódik ez majd. szerintetek az segít majd ezen?Esetleg arról van hír, hogy statisztikák jók lesznek-e már? vagy majd jön az új szezon és kiderül?
((másik kedvencem mikor beírják 2-3 -nál vagy 1-3 -nál hogy 'EZ'.
csak tudnám akkor a 0-3 az mi? meg amikor igaz, hogy csak 1-3 van de van a csapatnak 10 kill.
))
-
tankraid
aktív tag
nem hiszem el. már most úgy néz ki a dolog, hogy vagy összerak tizes alattiakkal akik tényleg noob-ok és azt se tudják mivan vagy az ellenség full 20as alatti és úgy lőnek meg hozzák a win-eket mint a 100as felettiek.................................. szerintem két napig nem játszok.
-
tankraid
aktív tag
ezt láttam már én is, hogy sokan kérdezték a stat-ot de azt nem hogy erre ubi felöl nem volt semmi kommunkáció, hogy dolgoznak rajta vagy javítva lesz? vagy majd csak jön a kövi szezon és talán....?
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Ha a team-ből ketten is nyomunk boost-ot akkor a többi csapat tagnak nem +10 hanem +20 lesz az xp? Tehát össze adódik?
Amúgy tegnap nagyon droppolt az FPS vagy csak nálam? Van valami karbantartás vagy mi?
Köszi!
-
tankraid
aktív tag
én se akarok tovább offolni de a konkrét esetet amit említettem ott pl. 30-40-50 szintesek voltak. (ranked nélkül) ((persze lehettek másik accountal is profik...)) pedig szerintem is jó a battlleye.
-
tankraid
aktív tag
válasz
pRoject22 #8217 üzenetére
nekem casualba volt majdnem ugyan ez két napja volt hagytam is. tegnap meg szinte végig win.
(jah meg megint jött, h öszerakott 20 (!) level alatiakkal ellenfélnél meg min. 40-50-es level...)
amúgy másnak is van olyan, hogy ott állok bombánál a dronnal de nem adja be hogy megtaláltam?
nekem ez van most nagyon sűrűn... :/ -
tankraid
aktív tag
válasz
DiamondBack #8184 üzenetére
Jah az tényleg furcsa más game-nél volt már ilyen. persze én nem vagyok programozó nem értek hozzá de az biztos h gáz.
aztán a full black screen-t még nem is említette senki? nekem olyan is szokott lenni időnként. hallom ho megy a game de semmit nem látok..... :/fal luyakasztást én se hallom pedig sokszor profitálok abból, hogy fülesen előbb meghallok dolgokat mint más....figyelni kell mindehova is.
-
tankraid
aktív tag
jah igen olyan is volt. de gondoltam biztos desinc. csalás nem mert volt hogy ugyan az leszedett így, aztán három körrel odébb meg nem. de azt full nem értem miért nem szint szerint pakol össze? lehet nézi, hozzá azt is, hogy milyenek a mecss eredményeid? csak mert olyan is volt hogy egy látszólag sokkal sokkal jobb csapa ellen nyertünk pl. 30-40-es szintel ranked nélkül szétvertünk rankod-osokat. persze általában nem ez a jellemző. de akkor pl. ő esetüket nézve nekik is hasonlóan furcsa lehettett mint neked....
-
tankraid
aktív tag
jah. ez nemekem is megvan. én maradok életben utolsónak 1v3 vagy 1v4 -be aztán mikor nem hozom le a meccset jön az oltás. múltkor már be is írtam az egyik ilyen csávónak hogy oké de hol voltál te? jah hogy halott voltál....sorry.
amúgy meg nekem is az van, hogy vagy végig nyerem vagy végig vesztem.....olyankor pihentetni kell.
azt tudja valaki hogy olyan miért van h berak csapatomba ilyen max. 40-50 level körülieket a másikba meg két 50 alattit meg gold-osokat.... :/ (aztán persze tfőleg h tré a csapat összetartás szétvernek mint a *****t ) mi alapján párosít?
-
tankraid
aktív tag
én is keresek csapatot @frankfrink62
bevérzett már az agyam a hü**éktől.... :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest