-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaci84
őstag
Basszus szerintem mindenki a saját vélemenyét igazolja nem? A vita nem arról szólt hogy egyedi-e vagy sem hanem arról hogy nem értem miért kell minden körben bannolni. Attól, hogy egyedi nem lesz veszélyesebb mint más és nem kell bannolni. Más op közül is van akit nem vagy csak nehezen lehet pótolni vagy egyedinek mondható.
-
Kaci84
őstag
Hát Thermit, Hibana-ra Mute, Kaid, Bandit tökletes counter. Illetve Thatcher amit kiszed. Ezek egy az egyben tökéletes counterek.
Én meg azt tartom fenn, hogy amit írtál: könnyen játtszható és megnehezíti a védők dolgát, ez igaz másik 10 támadóra akiknél mégigazabb ez. Szóval megint ott tartunk miért is kell esztelenül minden körben Jackalt bannolni a többi fontosabb/erősebb op helyett? -
Kaci84
őstag
Nem tudom elfogadni teljes értékű counterként, mert egyrészt cav-ra nem jó aki az egyik legerősebb, másrészt attól, hogy egy pillanatra tudom hol van az nem semlegesíti teljesen. Ha utána mész továbbra sincs 50-50-nél több esélyed kilőni, főleg, hogy Valk, Mozz, Pulse, Oryx jól meg is tud szívatni.
Szóval sok szerencse faktor van a dolgoban és továbbra is időigényes és elvon egy operatort az elsődleges feladattól. -
.LnB
titán
Vágom, már PC-n is legtöbbször egyedül nyomtam. Leszámítva azt amikor innen a topikból összejöttünk 10-en játszani. De rég volt már, emlékszem akkor kezdett el elterjedni a discord, mindig ott gyűltünk.
Bárcsak az számítana, hogy egyedül vagyok. De még mapokat kell megtanulnom. Szituációkat..stb stb. Általánosságban azt gondolom magamról, hogy van érzékem, tapasztalatom a multi lövöldékhez. Mégis csak játszottam 11+ évet CS-vel ésatöbbi... De a Siege az más tészta kicsit.PC-n se voltam sose olyan jó. Játszani szerettem, de azt nem mondanám, hogy ment is. Mármint annyira, amennyire szeretném.
-
.LnB
titán
Én unrankedet tolok csak. Szóval arról beszéltem. Rankedre majd akkor megyek ha gyakoroltam eleget. Még ahhoz kell idő. Bár emlékszem, hogy PC-n is azt hittem hogy na majd a rankeden nem fognak kilépni, de ott is ugyan az ment.. Mondjuk az is igaz, hogy rankom nem verdeste a plafont sose.
Szóval lehet, hogy magas szinten nincs ez a jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fujifilm X
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest