- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
planbmokus #10347 üzenetére
A 6970 nem támogatja a Vulkan-t, csak DX11-el fog menni.
-
batyuska100
senior tag
válasz
planbmokus #10347 üzenetére
El sem indul. [kép]
-
batyuska100
senior tag
válasz
planbmokus #10345 üzenetére
2021 januári. Akkor valószínűleg kevés lesz a kártyám.. Bár a magas procikihasználtságot még mindig nem értem.
-
planbmokus
senior tag
válasz
planbmokus #10302 üzenetére
Update: Teszt szerveren nagyon sok a Clash, akik beletolnak és lassítanak a Thorn clusterbe. Clash még fontosabb meta-ban lesz.
-
k-adi
nagyúr
válasz
planbmokus #10294 üzenetére
azt hittem Ela is jó társ neki? nekem elsőre rögtön Ela ugrott be, amikor azon agyaltam hogyan/melyikkel kéne kombinálni... őt miért hagytad ki?
-
ssgk
aktív tag
válasz
planbmokus #10288 üzenetére
Igazabol mar nem elt 1 vedo se es csak ugy voltunk, aztan kellett a plant kulonben bukjuk a kort... (1 tk volt azert vagyunk a kepen 4 en)
Hat ja nincsenek gondok, ma pl knock bol szedtek fel, kozbe halt aki szedett volna es feluton voltam, felszedett de vereztem ki, minden ment rendesen csak random kivereztem mintha foldon lennek meg mindig... -
sanyi0627
senior tag
válasz
planbmokus #10286 üzenetére
Vulkan indítva egy napig megvolt az fps. Mára az is beesett 100 környékére. Úgy érzem maradok Series x-en mostanság.
-
pigatt
őstag
válasz
planbmokus #10283 üzenetére
Igen, azóta amúgy megy, csak aznap volt valami gond.
-
Raga
senior tag
válasz
planbmokus #10261 üzenetére
Ja...hát igen az engem sem izgat
-
k-adi
nagyúr
válasz
planbmokus #10261 üzenetére
így van, Extraction volt a téma
-
Attis_97
csendes tag
válasz
planbmokus #10250 üzenetére
ez a gép ami most van jelenleg elég régen lett vásárolva. Másik: Majdnem hogy megjelenés óta megvan a játék napi szinten játszottam vásároltam stb és hirtelen most jön egy indokolatlan ban?
-
aerosmith
őstag
válasz
planbmokus #10248 üzenetére
valszeg USBs DAC.
-
Attis_97
csendes tag
válasz
planbmokus #10246 üzenetére
Nincs hang kártya a gépben.
-
k-adi
nagyúr
válasz
planbmokus #10230 üzenetére
Mondjuk ezt az after D fázist nem is értem, pl. Echo/Maestro/Twitch/Valky esetén ugye az operátor lényege a saját egyedi erősebb drón/kamera kezelése.. echo halála után a drón semmit nem ér, de így ha lehet használni a képességeket is és nemcsak "nézni" a kameráján keresztül, akkor pl. majd halála után is lehet vele akadályozni az ellenséget a bénító-pulse képességével, vagy twitch esetében sokkolni a kis drónjával stb..
-
k-adi
nagyúr
válasz
planbmokus #10226 üzenetére
ahogy írtad,
"így azért kicsit kiegyenlítettebbek lehetnek a meccsek, hiszen rengeteg esetben inkább a védőknek kedvez a játék."
igen, de ugye van félidőben csere
meg akkor emiatt szinte mindig döntetlen kéne lennie, de a valóságban azért más a helyzet..pont ezért érdekes, mert a védők vannak előnyben, így támadóként nagyobb dicsőség nyerni (nem véletlen, hogy alapos tervezés van a bevetési osztagoknál is, nemcsak bumm bele menjünk be )
-
k-adi
nagyúr
válasz
planbmokus #10223 üzenetére
""After death phase""
R6 pont azért volt not-forgiving mert 1 élet 1 halál.. ez megint csak azért hozzák be hogy a bénábbak akik hamar halnak, tudjanak valamit csinálni magukkal a körvégéig
-
Kaci84
őstag
válasz
planbmokus #10172 üzenetére
Persze fantasztikus. Mindenki pont arra vágyik, hogy 1x öljék meg. Maradjunk annyiban, hogy nem a realizmust szolgálja hanem a toxicizmust.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
planbmokus #10172 üzenetére
-
Kaci84
őstag
válasz
planbmokus #10168 üzenetére
sanyi0627, McNamara,: Köszönöm a véleményeket.
A nagy gond az, hogy én elhiszem, maga a játék dönti el milyen szintben leszel (ahol hiány van) illetve ez a meccs nyertes lesz-e vagy sem. (Attól függően kinek kell most kedvezni)Haver accjára megvettem a játékot. Elkezdtem a 0-ról. 12-es vagyok Quick meccsek. 1.8Kd arányom van 52% Win. Ma néztem először az enemyt is. Goldosokkal oszt be már akinek van rangja. Legutóbbi mecs 1-3-ra kikapunk. Ellenség MVP-je 11K 1D a csávó. Statja 0.8 KD, 0.8WL. Hogy is mondjam, értitek a problémát ügye?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
planbmokus #10168 üzenetére
"-a monitor frissítésének a kétszereséig feltornázott képkockaszám minden egyes kockája csökkenti az input lag-ot (felette nem mérhető)"
Az a baj, hogy ezt nehéz elérni, 1080p-ben 280FPS-t nem könnyű kitolni.Nekem csak egy 1070-em van, az 170-220FPS-t tud kb., kompetitív beállításokon.
Most fix 141FPS-en játszom, G-sync compatible módban, nem érzek hatalmas input lagot, bár nem is vagyok pro gamer, és a rankom se igazán jó, be vagyok ragadva silver közepébe, gold aljába. -
sanyi0627
senior tag
válasz
planbmokus #10163 üzenetére
3 ik képnél thermite-el simán nyitható konyha hatch ha van kaid akkor is. Én konyha bejarati ajtót szoktam letartani alulról lyukon át.
-
Kaci84
őstag
válasz
planbmokus #10163 üzenetére
Igen egész jól látod a helyzetet. Amúgy egy meccs alapján nem mondanám, hogy jó helyen vagyok Rankban, mert a képek készültekor Bronz V vagyok. Ha meg ez a bronz amit hozok akkor a csapattársak miért nem hozzák? Persze van ilyen, de gondolhatod, hogy nem heti 1-2 alkalom miatt dokumentáltam.
Szerintem se stimmel valami. Vagy kis játékosbázis miatt szar a matchmaking vagy direkt letol, mert nincs bronz.
Monitor 21:9 3440x1440 100Hz Max settings, 1080Ti tudja a 100FPS-t így. Nem gondolom, hogy ha megvan az FPS akkor a válaszidő és a 21:9 annyira visszafog. Az már tényleg pro szint.
Kb. a szintemet is jól látod. Új szenzonkor szinte mindig Silver 2, Gold 4-re dob be rangsoroláskor. Beteszem a karácsony óta készült statot. A W/L arány alapból rossz még így is, de érzésre mégrosszabb, mert sok vesztés után a bedog a játék pár jó srácot akik lehozzák a kört 4-0-ra, de úgy, hogy mire beérek az objektbe már nyertünk is. Fogalma sincs mit lehetne csinálni. -
Swinegod
őstag
válasz
planbmokus #9484 üzenetére
Van még nem1 dolog amit, hogy is mondjam, "dick move"-nak tartok. A pixelpeek, a dropshot, a kis meleezett lyukak szerte a mapon, amikor nem bírnak ki 2 másodpercet kiugrálás nélkül
Vagyis kb mindent amit minden rendesebb rangban lévő ember csinál
Mondjuk én tudtam egy DIás smurf ellen is 10-1-et menni ezek nélkül is, aki aztán engem smurfözött le, de az már más topic -
travix
aktív tag
válasz
planbmokus #9468 üzenetére
ismeros a neved, hardocre pc team? talan gepigenyrol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest