- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sanyi0627
senior tag
-
válasz
Swinegod #9232 üzenetére
A season pass még mindig egy szemét lehúzás, az lószar amit adnak 8-9e ft-ért. Ha a sp tulajoknak járnának exkluzív fegyver ill operátor skinek akkor látnám értelmét.
A Lesion elite végre megérkezett és nagyon baszó lett, azt hiszem ez lesz a következő Kapkan után amit megveszek.
-
sanyi0627
senior tag
-
sanyi0627
senior tag
válasz
Swinegod #9213 üzenetére
Gondolkodtam decemberben hogy veszek idén passt.
Arra jutottam hogy a tavalyi season-ok nem igazán jöttek be. Végül letettem a pass-ról.
Nem is bánom.Kifatmolom inkább a operátorokat. Kell még 25k és az idei maradék 6 operátor le van tudva.
2 és fél éve játszok.
Standardot vettem meg. Simán ki lehet farmolni az összeset.
Összesen kb 700 óra van eddig benne nekem. -
sanyi0627
senior tag
válasz
Swinegod #9199 üzenetére
Lehet fals.
Forrás face.
Elsőként jöjjön a védő, Warden, akinek baromi jó lett az operátor ikonja: a nyakkendője és az inge található a kis négyzetben.
Amint látható egy egyes sebességű, hármas pajzzsal rendelkező karakterről van szó, ami elég nagy meglepetés tekintve, hogy ránézésre nagyon nem ezt tippelné az ember
Elsődleges fegyverei az M590A1 Shotgun (S.A.S. tagjai rendelkeznek ezzel), illetve az MPX SMG (Valkyrie)
Másodlagos fegyverei a P-10C Handgun (Clash) és az SMG-12 Machine Pistol (Dokkaebi, Vigil)
Eszköze a Glance Smart Glasses, mely szemvédő: jobban lát füstben, ha mozdulatlan, illetve aktiváláskor megvédi, vagy redukálja a fények vakítását (tehát valószínű Blitz ellen is működik, nem csak Flash Grenade-re)
Másodlagos eszköze a lerakható pajzs, illetve a szögesdrótNo de nézzük meg folytatásképp Nökköt!
Kettes sebesség mellé kettes pajzs társul a dán támadónál
Elsődleges fegyverei a Six 12 Shotgun (Ying, Lesion) és az FMG-9 SMG (Smoke)
Másodlagos fegyverei az 5.7 USG (FBI SWAT) és a D-50 Handgun (Blackbeard, Valkyrie)
Elsődleges eszköze a HEL Presence Reduction, ami kitörli a támadó képét a megfigyelésre használatos eszközöl elől, illetve csökkenti a karakter által okozott zajt - mindezt kivételekkel (ami valószínű a hőérzékelős Maestro, illetve golyóálló kamerákat jelenti)
Másodlagos eszköze a Claymore és a Breach ChargeVédőbe inkább az órát gondolom valami gadget-hez kothető dolognak. (Eléggé ki van emelve tr
Easer-be.) -
Depression
veterán
válasz
Swinegod #9115 üzenetére
Rosszul látod. Mindenki úgy játszik ahogy tud. Ha engem szidnál ilyen alpári módon, kapnál egy headshotot, és én jelentenélek toxicnak.
Rólad az a vicc jut eszembe, mikor mondják a rádióban, hogy egy valaki szembe megy az autópályán, erre felsikolt, hogy mi az, hogy egy! Az összes!
Igen, ha mindenki hülye rajtad kívül akkor el kellene gondolkozni. De erre úgysem leszel képes.
Számtalan nem fps játékban voltam klánvezér eddig, és nagyon is jól ismerem a fajtád. Amikor a játék a hibás, a másiknak mindig szerencséje van, ha nem költesz, akkor garantáltan vesztesz, stb.
Ajánlom neked metrót, F.E.A.R.T-t, stalkert, ott legalább csak a fejlesztőket szídod, és ők nem hallják.
Tudod, én úgy lettem elég sok játékban országos legjobb, hogy gondolkodtam. Az fps nem az én világom, de most élvezem ezt a játékot, és tanulok minden meccsből, mert látom, hogy itt némi logika is kell, és nem csak agyatlan gyilkolászás.
De neked ilyeneket hiába írja bárki is, hogy hagyd abba ezt a viselkedést, ezért inkább azt írom, hogy ez nem a te játékod. -
Lifer092
senior tag
válasz
Swinegod #9101 üzenetére
Valószínűleg igen, toxic voltál. Megváltottad az idei hiszti bérletet a fórumba?
A legnagyobb bajod, hogy neked ez a játék olyan ideggörcsöt okoz hogy egyszerűbb lenne letörölnöd...
Mi anno (pár hónapja tán...) felajánlottuk hogy gyere velünk, igaz ketten voltunk csak, plusz Te, a többi random. Ne haragudj meg, de amit ott leműveltél az olyan szánalom volt hogy szavak nincsenek rá.... Egész végig nyomtad a toxikot' a chatben, már az enemyből is kiprovokálva hogy írják neked a shut up és társait, hozzáteszem jogosan. Ellenben semmi érdemlegeset nem nyújtottál, hoztál recruitot amivel az első 10 méteren agyonlőttek mint egy félvak varjút, de legalább utána mondtál volna valami hasznosat, de csak a toxic ment a chatben. Volt 2 killed az 5 round alatt, nekem, a társamnak és a másik két randomnak pedig 4-5 kill végig, próbáltunk nyerni, de te annyit se tettél hozzá mint Gyurcsány a GDP növekedéshez. A meccset pedig úgy zártad hogy benyomtál egy k*rva anyádat a discordon és ki rageltél...
Sorry, de amíg így állsz a dolgokhoz, meg ehhez a játékhoz, se csapatot nem fogsz magad mellé találni, sem a játékot nem fogod élvezni.
Ennyi.
-
Depression
veterán
válasz
Swinegod #9107 üzenetére
Attól még adott a lehetőség, hogy egy megbízható csapatot szedj össze, és velük játssz. Ma terror huntban a legtöbbször retry volt, amíg el nem fogyott a csapat, és voltak benne vérprofik is. Csak lestem, mikor 14-16-os öléssel maradt a csapatban, szinte ellent sem láttam, és kaptam a +10%-okat is. Elég, ha minden 5-10 meccsből elfogad egy jó játékos, és néha mentek együtt. Máris képes vagy feljebb jutni.
Nekem ez nem célom, mert azt sem tudom, hogy mi a különbség bronz és platina között, meg amúgy is össze-vissza dobált bárki közé. Maradok a casualnál, az legalább gyorsabban lemegy. -
Depression
veterán
válasz
Swinegod #9105 üzenetére
Én valahol a bronz végén vagyok, és nem is értem, hogy miért rak be profi játékosokhoz is. Nem az én hibám, hogy noobként egy egérkattintás vagyok, és a csapattársaim szívnak emiatt. De persze az én felmenőimet szidják elég keményen.
Felnőttként engem már nem zavar, hogy béna vagyok, és nincsenek olyan reflexeim, mint egy 16 évesnek. Vak tyúk is talál szemet alapon én tökre élvezem maga a játékot, és bár lassan, de kezdem megismerni a pályák alapjait. Leginkább abból, ha egy különleges helyről lőnek le, azt igyekszem megjegyezni.Más: a mai extra renown buli jó volt, de sehol sem láttam kiírva, hogy lett volna. Ilyenekről honnan lehet tudomást szerezni?
-
Depression
veterán
válasz
Swinegod #9051 üzenetére
Nem gondolod, hogy a te csapatodból pont azért léptek ki, mert nem volt kedvük pre-made csapat ellen küzdeni?
Más: Hogy én mit megszenvedek ezzel a játékkal. Tegnap vagy 10 óra alatt sem tudtam összeszedni a 40 drónt. Játszottam olyan ellen is, aki 300-as szint felett volt, majdnem 350. Illetve hát céltáblák voltunk neki. Spawnpeek-kel volt, hogy 3-at leszedett 10 másodperc alatt.
-
-
ssgk
aktív tag
válasz
Swinegod #9010 üzenetére
Igen ott az a rész nem biztonságos
De jól csinálod, ott pár mp ez várni kell és okosan kell menni.
Bár velem volt már olyan hogy a bal oldalon kiszedett falon valaki kirohant csalinak (de csak annyi ideig míg a raktár melletti ablakon kiugrott a haverja és Hármunkat leszedett xD -
ssgk
aktív tag
válasz
Swinegod #8956 üzenetére
Jó tanács: a ranked azt méri fel hogy melyik CSAPAT a jobb. Mivel ez egy csapatjáték. Ha nincs teljes team akkor el kell fogadni hogy vagy jobb vagy rosszabb társaikat dob, ez kb 1-2 kör alatt kiderül vagy még elöbb. Ha tudod hogy nem nagyon beszámítható ne hozd olyan helyzetbe magad hogy számítani kelljen 100 van rájuk. Pl vigyél 3A1S op t és maradj A n vagy B n. Erre maestro vagy echo kiválló, tudod mi történik körülötted. Vagy roamer op ahol szinte semennyire se fügsz a csapattól, de ahhoz tényleg jól kell tudni helyezkedni, letartani bejárókat, kijátszani az ellent és tudni kell lőni.
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Swinegod #8777 üzenetére
Sokkal gyorsabban kilő 3-5 golyót az SMG, mint az MP5K.
Angled gripet ne használj, mert azzal csak gyorsabban célzol, ha nem tudod letartani használj vertical gripet.
Ha letartod az SMG-t és 3-5 lövéses burstökkel lősz, sokkal halálosabb az SMG, és normális célzók vannak rá. Közvetlen közel meg nincs jobb az SMG-nél.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Swinegod #8774 üzenetére
Én az új patch óta sokat Muteozok, és az SMG-11 eléggé használható, csak nem szabad folyamatosan lőni vele. A Bearing 9-nek célzó nélkül valamiért kisebb a szórása (próbáld ki, valamiért működik
), SMG-12 helyett meg van C-75. Az SMG-12-vel meg pötyögtetni kell.
Hibana az egyik karakter, akit kivételesen le tudok tartani.
-
Horec
tag
válasz
Swinegod #8674 üzenetére
Mi általában 3an rankedezunk és többször volt hogy a két csodás társ idiotizmusa miatt ment el a meccs.
Igaz még csak cirka egy hónapja játszom vele, szóval megkell tanulni egyedül lehozni a kritikus köröket
Aki szeretne Horec néven megtalál uplayen, legalább nem egy randomot szidhattok -
Jinxb1rd
addikt
válasz
Swinegod #8657 üzenetére
Nem inkább neked olyan a stílusod, hogy senki nem akar veled játszani? 2 embert már elég találni egy kiegyensúlyozott játékhoz. Ha nincs meg a 2 ember, játszok addig mást.
Btw ittasan én is rankedelnék haverokkal. Azért mert izgalmasabb és nem jönnek fel hülyegyerekek tkzni.
-
ssgk
aktív tag
válasz
Swinegod #8648 üzenetére
XD nem csak szilver" ben...
1 kör kellett volna a plat 2 höz (randomok full) ás kikapok egy full teamet akiknek olyan volt a reflexük mint egy szelet kenyérnek xDDDDD
De ezek szereintem valami karácsonyi eszem iszom lan party sok voltak ittasan rankeden -.-
És ez semmi megkaptam őket mégegyszer a kövi körben .....Ma csak vesztettem 4 et is.
Egy utolsót bedobok mára remélem ez win lesz :X -
sanyi0627
senior tag
válasz
Swinegod #8627 üzenetére
Ugyan ezt érzem én is kb...
Operation blood orchidnál kezdtem játszani. Ott silver 2 voltam asszem előző seasonba plat3 mindezt soloba.
Ebbe a seasonba amj eddig megy az katasztrófa...perpill silver 3-4...
Mindig ugyan az van 1 kort hozzuk simán. Az enemy azt se tudja holvan stb. Következő körtől meg mintha kicserélték volna az összeset profj játékosra és egy kört nem tudunk onnantól kezdve hozni.
Minőségre most kb operation health 2.0 ránézésre. Bughalmaz az egész játék..Mindenkihez kérdés: hogy tudnék data centert váltani?
Pl amerikai szerón vagy north eh szerón játszak?
Köszi -
nzozz
aktív tag
válasz
Swinegod #8545 üzenetére
Rendben, de nincs se kérdésed, se javaslatod, se egyéb olyan, ami igazából hozzátenne a topikhoz. Sajnos gyakran előfordulnak hibák ebben a játékban, esetleg olyanok is, amik más játékban nem, de szintén sajnos nem tudunk ellene tenni. Pl. nekem rendszeresen, meccs közben többször is 2-5 másodpercre teljesen kifagy a játék, majd megy tovább. Kib*szott idegesítő, rákérdeztem itt is, nem érkezett rá megoldás, szóval ezzel a problémával se tudok mit kezdeni. Ha nekiállok szidni a játékot, akkor is így marad...
-
törölt tag
válasz
Swinegod #8541 üzenetére
Én akkor mit mondjak az állandó 80-90 pingről, mert faluhelyen nem képes a telekom normális szolgáltatást se nyújtani?! Fent a városházán van 50 megás net, de ide már nem jutott el. Sőt, a 30 megából is örülök, ha átjön 17-18 mega.. mondhatja akárki, hogy a 80 ping még elmegy, de nagyon nem, mert folyton én szívok miatta hálistennek 😊 más szolgáltató meg nincs itt
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Swinegod #8541 üzenetére
Van a játékban kb. 650 órám (621 jelenleg + a 4 hét, amikor nem vette a statokat), egyszer dobott ki nagy ping miatt a játék, mert rossz volt a router és feltöltéskor 10000 fölé ment a pingem.
A folyamatos 100-120-as ping(próbáltam amcsi szervereket, 100-120 körüli pingem volt, legrosszabb esetben 140) jobb, mint a fel-le ugráló ping.
-
ssgk
aktív tag
válasz
Swinegod #8486 üzenetére
Akciós az alpha pack ? Vagy mi 2000 ?
Itt legalább azon van a hangsúly hogy a játékból szerzett pénzből lehessen gambling elni, és ne tolódjon el szerencsejátékká (pl csgo) és nem kell feltétlen venni packot a nyertes körök végén sorsol
olyan átlag 10win enként ad ki 1 et.
(Viszont skines oldalon lehetne mit javítani ez tény, pl ilyen összesítő oldalt ahol láthatod mik vannak meg, esetleg hogy mik vannak egyáltalán az alpha pack ban mint pl break out vagy a legutóbbi halloween back ban, mert eddig kb 500 at nyitottam ki de amire legjobban vágyom a mini alpha pack nem lett kidobva egyszer sem.)
Most is van 200k renown ha akciós a pack most hétvégén ki kell hogy dobja a packot !...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Swinegod #8482 üzenetére
60 gigát csak le lehet szedni 2 hét alatt.
Patch noteokban benne volt pedig, hogy mapokat szednek ki, a "csak rework" kb. egy teljesen új pályát eredményezett. Ha rankedet játszol az első napon, akkor vállald a felelősséget, hogy bedob olyan pályára is, amit nem ismersz, discoveryn meg csak Fortressre tud bedobni.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Swinegod #8478 üzenetére
Első napon, 1,5 órával megjelenés után miért rankedezel, ha tudod, hogy az új pálya játszható (mindig is játszhatóak voltak az új pályák rankedben
) rankedben, és nem ismered? A discovery pont erre van, ezért találták ki amúgy, és 2 hétig volt TTS is, már videók is vannak az új pályáról.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Swinegod #8407 üzenetére
Ez a recoil nem tűnik túlságosan nagynak. Sluggal breachingelni nem nagyon fog.
-
ssgk
aktív tag
válasz
Swinegod #8397 üzenetére
Szerintem a red-dot a a legtratyibb
Amire van acog csak azt, ha nincs akkor holo, egy két smg (pl dokkaebi) reflexet tolom.
De ez 100% van egyéni izlés kérdése.Ha megnézel bármi más játékot ott is vannak bugok ez velejárója, főleg egy ilyen sokrétű képességekkel teli játékban.
A gond inkább a hozzáálásuk, meg a kijavítás ideje.A kedvenceim a pro league bugok
amikor a bug alatt egyből váltják a nézőpontot
Amúgy aki követi a versenyeket' (proleague esl) egy csgo hoz hasonló goTV elkészítése r6s módra olyan nehéz lenne ? Mert ez valami szörnyű így, de ha te is tudnál úgymont spectator, lenne az nagyon de nagyon jó lenne.
-
törölt tag
válasz
Swinegod #8353 üzenetére
Hitreg is egy rakás..... Hozzánk állandóan 40-50-60as szintűeket tesz be copper v bronz, silver esetleg, akik azt sem tudják mivan.. (nem szólom meg őket, mindenki volt kezdő, de na. Mi 130-150es szintűek vagyunk. Másik csapatban meg 1.5-ös kd-s gold2-3-as. 2-en meg nem tudjuk lehozni a meccset állandóan.
Nekem a karakterem kezd el magától menni, semmire nem reagál. Nem tudom mi ez, máshol azt írják, hogy a gép, net szar. Csak az a baj, hogy nem mindig a gép a szar, hanem a játék egy hulladék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest