Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kaci84

őstag

válasz AdamzHU #9857 üzenetére

Szinte biztos vagyok benne, hogy ennyit bír a CPU. Ha minden összejön bacsapós tud ám lenni a dolog.
    Pl. A srácnál amit linkeltél látszik, hogy jóval régebbi verzió a játék, mert a Theme Park 3 frissítéssel ezelőtt nézett ki így. Ki tudja mikori felvétel. Számíthat pár százalékot. Akkor a procija is kicsit jobb mint a tied, oda megint pár %, aztán egy picit magasabb órajelen is megy az is pár %. Na meg más pályarész.
    Tedd csak fel 3900MHz-re a procit! Meglátod, hogy feljebb fog menni az FPS olyan 150 környékére.
    Szerintem a Render Scaling-en kár pörögnöd. Az nem egy beépített fps növelő. Tegyél fel mindent MAX-ra amit csak tudsz nézd meg mennyi fpsed van és utánna vedd vissza Render Scalinget meglátod több fps-ed lesz. Ha a proci csutkán van hiába veszel vissza bármit.
    Nekem 1700-em volt (sőt még mindig meg van) és úgy rémlik abban a prociban kb 150fps volt a Siegeben. Mentem 3900-en 2080Ti-val, igaz nem lowon, de úgyis 100-150fps volt és már 80%-on ment a proci letiltott virtuális szálakkal 8 magon.
    Proci lesz hidd el :K

Új hozzászólás Aktív témák