- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Én sose nyomom pajzsossal. Emlékszem még régen, Pc-n próbáltam. Aztán az volt ott a felállás, hogy ha én balfék voltam vele, akkor egyből kiszedtek, ha ellenem jöttek vele, akkor meg nem tudtam velük mit kezdeni.
Viszont Montagne-t előszeretettel bannolnám mindig, mert ha valaki okos vele, az nagyon meg tud szívatni.
Kicsi élménybeszámoló. Rengeteget játszottam a hétvégén (magamhoz képest). Kerek 90 óránál tartok. És egy ideje beálltak a statjaim. Valószínűleg most kellene szintet lépnem kicsit, és megújulni. És ez az ami egyedül valószínűleg nehéz lesz.
Elkezdtem hétvégén Mirázni. És úgy gondolom, hogy az egyik legjobb operátor. Az információ a legfontosabb eben a játékban, és Mira erre tökéletes. Ugyan itt megjegyezném, hogy Mute érthetetlenül mellőzött operátor Unranked-en. Pedig borzasztó hasznos, ha az ellenfél nem tud kidrónozni.Nektek mi a véleményetek az Outback mapról? Én úgy utálom.
Nem mondom, hogy rossz pálya, csak olyan fura nekem. Ami viszont szerintem egyenesen sz*r map, az a Kanal. Attól rosszul vagyok ha azon kell játszanom.
-
.LnB
titán
Music volume nulla.
Irányításnál mindkét dead zone minimumra (5).
Ezek az én beállításaim esetleg próbáld meg, de nem fontos:
Vertical sens: 35
Horizontal sens: 50
ADS 35. Ezt mondjuk szerintem mindenképp állítsd feljebb 22-ről.A jobb játékosok Vertical 40 körül, Horizontalt 80-100 körül használják. Utóbbi számomra kezelhetetlen. Próbáltam, nekem sok.
Amit én a játék alatt észrevettem, hogy általánosan a kelleténél mindig lejebb van a célkereszt. Nem a földet nézed, de látszik, hogy lejjebb van, hogy elláss a fegyver modell felett. Másrészt, ne testből, mozgásból célott, hanem valóban mozgasd a kurzort. Próbálsz úgy helyezkedni, hogy a célkeresztbe kerüljön az ellenfél. És ez sok idő. Kell strafe-elni jobbra-balra lövés közben ha úgy van, de ez egészen más amit te csinálsz. És lassú ez a sens eléggé.
Összességében szerintem nem gáz, egyszerűen látszik, hogy sokszor tanácstalan vagy. Mert nincs elég tapasztalatod még. Gyorsabban kell játszani, gyorsabban döntéseket hozni. Védőben is gyorsabban behúzni a falakat, élesíteni a gadgeteket. És ebbe csak úgy jössz bele ha játszol, játszol, játszol..
Ui: Még nem is láttam ezt a Reworkolt Hereford Base mapot eddigElsőre fel se isamertem volna, ha nincs oda írva.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest