- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
Nekem jelenleg az a bajom a mappokkal, hogy a "sok kicsi szoba + 1000 lépcső" felé tendálnak a pálya módosítások/kialakítások. Nehezebb megismerni a pályákat, ellenben rohadt könnyű elbújni/hátba támadni rajtuk.
Más : Hétvégén én is nyomtam és azt kell mondjam az új támadó nagyon erős.
Hihetetlen mennyi intelt ki tudtam osztani. (amíg cd-n van a holo addig drone).
pl: 2 srácot öltem egyszerre,mert rossz oldalra ugrottak ki - az ablakon- a hologramm miatt. Hamar anyáztak -
Kaci84
őstag
Már ne haragudj, de milyen konteokat gyártok és szerinted miért nem igaz?? Nem tudom, hogy egyáltalán tudod-e miről beszélek?
Esetleg otthon vagy-e a statisztikák, illetve a valószínűségszámítás világában? Adott 10 ember akiknek közel azonos a teljesítményük elvileg. Meccsen belüli ilyen mértékű kilengések amik ebben a játékban vannak nem elfogadhatóak. Ezt nem lehet a hirtelen megtanultunk/elfeljetettünk játtszani számlájára írni. Ez vagy csalás vagy manipulálás vagy rosszul megírt játék vagy matchmaking. Sorold fel ezekből mennyiben nem a világ hibás körülöttem?! -
Frod
addikt
Hát nem véletlenül vannak kikapcsolva a kommentek a videó alatt, ekkora clickbait névvel feltölteni....
Ez csak Frost shotgunra adja (ami amúgy pont kiesett Alpha Packból, de nem Frostozok, pláne nem shotival), én pedig komplett weapon bundle-re gondoltam, ami a szezonnal együtt jött anno. Csak akkoriban még nem játszottam R6-ot
Simán lehetne egy limitált event-keretében pl 1 hétre visszahozni, vagy ilyesmi. -
sanyi0627
senior tag
Semmi extra nincs ebbe.
Oda alapból fel lehet menni.
Csak oryx-nak nem kell felmenni az emeletre.
Ami rosszabb, hogy találni fognak még ilyen helyeket ahova csak vele lehet feljutni és elbújni azt várhatunk a javításra.Pl ezen a site-on alapból fentről kezdem a védés.
Azt ahogy alakul, úgy forgok.Ma nézek majd rá tesztszerverre lehet.
Kérdés:
Oryx ki tud ugrani legfelső hatch-en is tetőre? -
Semin
őstag
Egy dolog eddig elkerülte a figyelmem:
"Jön majd egy újdonság, a fa reinforce-ok kiütésekor teljesen máshogy fog törni a fa."
Aham na itt nem a graphics változás a lényeg, hanem hogy nem kliens oldali lesz végre a dolog. Eddig simán előfordult, hogy nálad ott volt egy darab,semmit nem láttál, az ellenfél meg premier plan kilőtte a fejed. (mivel nála kiesett) Na ez megszűnik. Újabb piros pont. -
Beni97
őstag
Szerintem a gadget ping minden szinten jó lesz, ha tudják használni.
Persze messze más játék a LoL, de ott is ha megnézel egy profi meccset, ahol mind az 5 használ voice-t is, akkor is szétpingelnek mindent.Amúgy én örülnék, még olyanoknak, hogy mondjuk egy drónnal fel lehessen borítani a Lesion trap-et. Ugyan úgy funkcionálna csak annyi, hogy nem lenne láthatatlan miután eldőlt.
Ez leginkább akkor jutott eszembe mikor azon mérgelődtem, hogy ha drónnal átmegyek Alibi cuccán, akkor spototva vagyok!
Meg az se lenne szerintem rossz ha az elő csapattársak tudnák irányítani a meghalt csapattárs drónjait . -
sanyi0627
senior tag
Ha kidob a szerver valamiért akkor a büntetés máshogy fog alakulni kB. Én erre gondolok.
Nekem is volt már nem egyszer. Kidob ott a szerver nem is engedett ujracsatlakozni.
Jött is az eltiltás. Elég idegesít tud lenni ranked szempontból. Nagy valoszinuseggel bukik a csapat 4v5 be még mmr-t is buksz.#9684
Fő acc-on nekem is lassan 1000óra van meg.
Kiss acc kB 50óra plusz xbox is 60óra körül.
Sokszor én is érzem hogy nem olyan mint rég, de valami mindig visszahúz a játékhoz.
Lehet csak annyi, hogy nem találtam másik multi lövöldét ami tetszene. -
Számomra elmúltak a szép idők a játékban. Utóbbi 2-3 operátort már meg sem vettem annyira nem érdekelt. Vissza fogom keresni, hogy csóri orosz glazt hányszor nerfelték/buffolták. Kicsit hiányzik amúgy kapkan instant halált okozó csapdája
, visszahozhatnák ha már ilyen béna módon pingelhetők a gadgetek. Tachankával való vergődést meg tökre nem értem, anno így találták ki, nem jött be na bumm.
-
travix
aktív tag
Rankeden is tojnak a kommunikációra, még gold1en is tesznek rá a legalapvetőbb call outokra is. Ha 0-2 az állás oda akkor meg már jönnek az üzenetek, hogy "you guys are really bad, we lose this" stb, de csapatjátékhoz köze sincs az emberünknek.
Pár éve még jobb volt az állás akkor valahogy komolyabb emberekkel játszottam amikor soloztam, ma már eltűntek eléggé
-
Semin
őstag
"Azt szeretném kérdezni, hogy ha van Year Pass-om, akkor a Battle Pass-okért kell fizetni külön?"
Nekem jelenleg aktív S4 year passom van, de meg kellett vennem a Battle Passt külön.Viszont az ára nem vész, mert egyrész kedvezményed van, másrészt kvázi visszanyered a pontjaid.(asszem az egész kb 250-be fájt)
más:
En a replay-t nagyon várom, ez volt ami számomra hiányzott. Iszonyat sokat lehet taulni, és remélem (ala CS) lesz chater report is.
-
A gadget pingeles kva hulye otlet szvsz
Kapkan csapdanak nem sok ertelme lesz igy. En a mostani szezonban jatszottam a legkevesebbet, kb 5orat. Pedig a velvet shellnel szalltam be es napi 2-3 orat nyomtuk a sracokkal. Latom a roadmapon, hogy szezononkent mar csak 1 op lesz es teleqrjak a jatekot mindenfele hulye eventtel. Nekem a most bejelentett operatorok mar kicsit tulzas kategoriaba esnek. Twitch acog elvetelrol nem volt szo? Lassan minden main operatoromat kiherelik. Tachankat is nem tudom minek eroltetik, ha szar akkor szar ennyi, majd lesz mas. De amikor meg csinalnak egy baszo operatort akkor a ra kovetkezo hetekben nem gyozik majd nerfelni.
-
Beni97
őstag
És ha barikád nélküli ajtónál spawnol?
Igazából annyira nem izgat, csak elsőre mikor megláttam, elgondolkoztam, hogy a gránátokat meg az Ash robbanóját kiszedi a jager gadget akkor ezt is kiszedheti-e mert hasonlónak nézheti. De gondolom nem, mert az csak visual cucc lehet.
Viszont Oryx, op lehet, hogy a hatch-en is fel tud ugrani.
Gondolom monti maineknek insta ban.
Várom is már rá .exe és hasonló videókat -
sanyi0627
senior tag
-
Mindhárom használható, Kaid most lett buff-olva, már 3 egymás mellett lévő falat is le tud fogni a cucca, plusz az egyik fegyverét erősítették. Nomad nett nerfelve: az airjab már hallható hangot ad, de ettől még használható (csak a fegyverei elég szarok...). Amaru nagyon hangos, amikor beérkezik az ablakon, ettől eltekintve bizonyos mapokon használható.
Ami még nem rossz, az a két ausztrál: mozzie megjelenik néha a ESL-ben is, gridlock sem rossz.
-
ssgk
aktív tag
Beaulo kimondottan nem teljesített jól pro league ban.
Igaz ez volt az első nagy megmérettetése, de egyre jobb.
Teljesen más egy lan on prok között játszani mint rankeden aratni az ellent.
Meg azti is hozzá kell tenni hogy a montázs videóba nem látod mikor lövik, csak a nagy pillantok vanak összevágva.
G2 miért cserélgeti a már egész jó team et ? erről talált bárki bármi infót ?
Vagy a játékosok hagyják ott ?
Goga a világ legjobb suppja ...
Gondolom nem jönnek ki Fabian al xDD -
L_YKing
addikt
Persze nem.. De lehetnek kivetelesek esetek is. Volt mar velem olyan, hogy nem tudott beszelni csak hallgatozni meg teamchatbe irni es pont olyan temarol volt szo... A rendszer meg csak a szavakat szuri, mindenesetre varom mi lesz ebbol. Egyebkent jatekbeli bann vagy kommunikacios bannt kapnak?
-
Coccolino_O
őstag
Igen, jól megmondta.
Már először ezzel kellett volna indulnom, nem pedig értelmetlen vitába bocsátkoznom, de hát nem gondoltam, hogy ennyire korlátoltak lesztek. Ne játsszatok ezzel a játékkal. Nincsen rá időtök.
Azt pedig jó tudni, hogy itt senkinek sincsen se élete, se nője, se munkája. Egész nap mindenki réjnbózik. Édes jó Istenem.
Témát részemről lezártam.
-
k-adi
nagyúr
Mindenkinek:
Az egész téma abból indult ki, hogy sokan csak solo-zni tudnak bizonyos okokból és nyilván ez magával hozza a sok negatív játékélményt. (pl. kevesebb kommunikáció a társak között, kevesebb esély a jó csapatmunkára, stb)
Ez tény, ezen nincs mit vitatni, hiszen nyilván megvan az oka miért solo-zik valaki... legyen az család, szociális élet, komolyabb munka, stb.... Ezt el kell fogadni és nem magyarázatot követelni miért nem megy pl. premade-be, stb.. mert ugyanis NEM TUD. Az, hogy miért az mindegy.
Ezt a témát itt szeretném is lezárni.--
lnbnek:
Az, hogy itt néhányan ezt nem fogják fel az már más kérdés...
...de pont emiatt.. Neked nem kell magyarázkodnod, mert
1) alapból nem kell egy ismeretlennek magyarázkodni egy fórumon, aki nem is ismer, és az életed / időbeosztásodat se tudja
2) nem értik a helyzeted, ugyanis ahogy látom a kommentek minőségéből, itt (is) sokan még
- tinik / fiatal korúak,
vagy
- nincs családjuk/barátnőjük/kutyájuk/cicájuk/stb akikkel foglalkozni kell (jó esetben naponta és ált. munka után késő du./este)
vagy
- (valamilyen okból) tengernyi idővel rendelkeznek, akik csodálkoznak miért nincs időd kockulni...Aki nem érti meg (példát nem akarok írni ide), az úgyse fogja hiába írsz ide regényt.
Akinek van családja és/vagy felelősségteljes munkája és/vagy ne adj isten élete is a gép mellett, annak sajnos-vagy nem sajnos kevés idő marad a hardcore kockulásra (plusz Siege-en kívül is van jópár másik game). És itt jön elő a köv. probléma:Biztos vannak jófejek a discordon meg máshol is, de azért lássuk be, hogy alapvetően egy premade csapatot valószínűleg egy premade csapattal rak össze egy meccsbe. Viszont ha pl. te csak néha tudsz játszani, nem tudsz belemélyedni (aznap le kell tolni pár bemelegítő meccset mire belerázódik a játékos a multiba..stb..) akkor nem igazán éri meg a premade csapatnak veled tolni, hanem inkább olyan játékost keresnek aki ugyanolyan kocka mint ők (ált. ugyanabban az időpontban tud játszani) és össze tudnak szokni. Ez Siegenél fontos, mert nincs respawn. Nyilván egy Overwatch típusú játékban más a helyzet, ott kevésbé büntet a játék 1-1 hibáért.
Ahogy én látom, a megoldás az idősebb, családosabb emberkékkel való group-ok, akik kevésbé kockák már (érthető okokból) és megértőbbek is.. (pl. nem anyáznak és TK-znak le a fszba, ha egy picit is AFK vagy, mert a pici épp beverte a könyökét az asztalba és sír...) ......viszont a hátránya, hogy kevésbé pro-k (nyilvánvalóan) emiatt a ranked, komolyabb meccsek sokszor felejtősek, mert az igazán összeszokott tryhard premade-ek elpicsáznak ígyis ugyis és ezeknek az embereknek az idejük kincs, ezért nem fognak olyan módot hajtani amiben alázzák őket.
-
Coccolino_O
őstag
Minden embernek 24 órából áll egy nap, és mindenki arra használja fel a szabadidejét, amire akarja. Nyilván, akinek van családja, annak alapból kevesebb szabadidő fog jutni más tevékenységekre.
Az FPS játékok akkor "fizetődnek ki" hosszútávon, ha az illető belerakja a szükséges mennyiségű órát, hogy kialakuljon a játékintelligencia, a pályaismeret, a megfelelő célzás, képes legyen nyomás alatt is döntést hozni. Persze ezek mit sem érnek, ha nincsen tehetség. Aki nem rakja bele a megfelelő mennyiségű órát, az sosem fog kiemelkedni az átlagból, és ezáltal nem is kellene irreális elvárásokat támasztani saját magával szemben.
A fogyatékos csapattársakról nem a játék tehet, és mivel szűrni nem lehet őket, marad a premade, illetve rosszabb esetben, az imádkozás solo ranked esetében. Lehet, hogy platina és gyémánt között már sokkal normálisabbakkal lehet játszani, de oda meg pont a normális csapattársak hiánya miatt esélytelen eljutni sokszor.
-
Zedz
addikt
"Nem hiányzik ez nekem. Mindig eltervezem, hogy elengedem a multiplayer játékokat, nem való már nekem, családos embernek nem fér bele."
Ha nem tudod megoldani, hogy itteni premade csapattal menj, akkor vagy ne idegeskedj rajta, mert mindannyian tudjuk, hogy a random ilyen, vagy igen, ott vannak a single player játékok.
-
Soulles
aktív tag
Ha tetszik a game ne add fel könnyen, inkább lelj jó társakra. Nem muszáj mindig nyerni, de úgy minden sokkal nagyobb fun. Főleg úgy, hogy 0-7-tel a legjobb fraggert hibáztatod ez elvesztett meccs miatt
Tegnap egyik srác 2.5 KD-val fejezte be az estét rankeden úgy, hogy a napokban alig lőtt valamit. Van mikor megy, van mikor kevésbé... -
Rony949
őstag
Jó neked. Én ma mentem vagy 7 casu meccset. Ebből 1 győzelem, a többi bukó és teljesen felbasztam magam rajta. Semmit nem ad be a játék nekem. A reakcióidőm pedig borzasztó (a célzásommal együtt). Ezt az elmúlt pár hónapban vettem észre. Hiába a 400+ óra játékidő, a boostolt Plat 3 rank, egyszerűen szar vagyok ezekben a kompetitív játékokban.
-
Coccolino_O
őstag
Akkor viszont viselned kell döntésed következményeit. Általában értelmi fogyatékosokkal kell játszania az embernek, ha egyedül megy, még casun is, nemhogy rankeden.
Rony: Ela is el fog jutni odáig. Kap pajzsot impact grenade helyett. A többi nerf viszont ráfért a fegyverére. Majd a reddit fórumon megindul a rinya áradat, hogy Blitz túl erős, és akkor vissza fogják nerfelni. Vagy nem. Nem tudom eldönteni, hogy az Ubi-nak és a játéknak is jó-e, hogy az Ubi hallgat a játékosokra adott esetekben.
-
Csabee86
senior tag
Velem tegnap történt meg az, hogy védőként a kör elején próbáltam lelőni a támadók kameráját. Az egyik csapattársam beleszaladt a célkeresztbe. Véletlenül belelőttem. Ő viszonozta a szivességemet. Levett 31 HP-t indulásra. A meccs végére utoljára maradtam és pont az a 39 HP hiányzott a győzelemhez.
-
Persze, amúgy nem költenék rá ennyi pénzt. De így, hogy volt 15k R6 mani gyorsan elköltöttem.
Amúgy ez a zombi mód rohadt fárasztó, szétment a fejem a sok lövöldözéstől, semmi más nincs benne mint tárazás, tápolás és a bal klikk eszetlen nyomogatásaha ilyen stílussal akarok játszani akkor inkább doomot vagy Serious Samet indítok.
-
CJ4567
nagyúr
Csak pro leagueben lesz ez benne.
Karesz: ezt hol látod?
Játékban én nem kaptam semmit, tegnap néztem először, All-Star meccs kezdete előtt (Visszaszámlálástól) kezdtem, aztán Outbreak bemutatót is néztem, csak nem gépről, hanem telefonról, de ugyan azzal a Twitch fiókkal, amivel összekötöttem az uPlay fiókomat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- ASUS routerek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest