- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
-
ssgk
aktív tag
válasz
Gyula84 #10095 üzenetére
Igen van a voice-on belül egy ki és bemenet hangerő azokkal próbálkozz első körben.
De ha nem is látod hogy beszélnek és ki is van szürkitve" a mikrofon helye akkor az már kapcsolati probléma. Pl ha a hálózat nem támogatja azt a portot stb. Persze ha otthon játszol átlagos" netről akkor ez nem fordulhatna elő. Azért írom mert amikor koliba játszok akkor a proxy tiltja azt a tunelt amina voice menne" es így nema vagyok :S (és nem is hallom őket.) -
.LnB
titán
válasz
Gyula84 #9634 üzenetére
Hát ez nem is mint movie jó. Csak a lövések. Lehetne a címe simán "One more tap".
Én se vagyok már híve ezeknek. Régen CS1.6 idején mentek ezek nagyon nálam, na meg a Quake movie-k.
Egyébként a Rainbow Six Esports YT csatornán szoktam nézni a meccseket, ahol ugye a valós tudásuk látszik, abból lehet tanulni. És nekem kell is. Bár a pro meta azért eszméletlenül más mint az unranked.
Szóval azért le kell szűrni azt, hogy mi hasznos kezdő szinten.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Gyula84 #9622 üzenetére
Nem nagyon szoktam rankedezni egyedül, marad a casual vagy az unranked(hiába vagyok 213-as, attól játszani nem tudok, gold 1-2 között mozgok de csak azért, mert haverokkal játszom rankedet, magamtól silver 1-gold 3 körül lennék, vagy lentebb), szóval engem ez nem érint, csak példát hoztam fel.
(A statjaim ne nézd, 2018-tól 2019 közepéig jobban játszottam, mint most.)
-
válasz
Gyula84 #9622 üzenetére
1000 MMR különbséggel tudsz már csak rankedezni, ha nagyobb akkor nem engedi. Ami azt jelenti, hogy platban már a silverek is lehetnek túl nagy távolságra... Többen ezért tartanak smurf-ot, egyik fönt a másik játszható magasságokban, hogy az összes haverral tudjanak menni.
-
-
k-adi
nagyúr
válasz
Gyula84 #9513 üzenetére
[Rainbow Six Siege: Shifting Tides Operators Gameplay Gadgets and Starter Tips | Ubisoft [NA]
kb. ahogy nézem ezek glaz 2.0 és jager 2.0
Miért lenne bárki glaz mikor lehet Kali?
Na meg jager is mikor neki 3 van de Wamai-nak idővel újragenerálódik a mágnes akna? -
regener
veterán
válasz
Gyula84 #8716 üzenetére
Üdv topiklakók, nekemis ez a problémám mint Gyula84-nek volt.
A hangok felcserélve hallhatóak, illetve egyszer úgy éledtem le hogy lent voltam a pálya alatt míg a többieknél a pályán voltam és az adott kör kuka is volt számomra azmiatt. (Társ lesebzett a földre, felszedett de az sem segített.)
Ezekre van valami megoldás hogy ne forduljanak elő? -
vpleft
tag
válasz
Gyula84 #8723 üzenetére
Durvább volt, mert konkrétan alig hallottam más hangot kb 50m-rel odébb is.
A közelében meg aztán végképp semmi mást nem lehetett hallani.Kedvencem még a "silent breach" mellett az "invisible breach, " amikor nem csak hogy nem hallod de nem is látod hogy lyuk van a falon, mert valamiért nálad nem jelenik meg
Más is tapasztalt már ilyet?
-
vpleft
tag
válasz
Gyula84 #8716 üzenetére
Oh, van durvább is. Egyszer azt hittem valami második világháborús generátort indítottak be a másodikon valamelyik mapon, mert olyan hangot lehetett hallani. Aztán persze nem, csak bebugolt valakinek a lövés amikor meghalt és folyamatos géppuska hang jött onnan.
Egyébként nekem az van hogy kis ideig nem lehet hallani valakinek a hangját. Pl. Rook rohanása hangtalan meg ilyenek. Persze ritka, de nagyon irritáló. -
vpleft
tag
válasz
Gyula84 #8596 üzenetére
Hello!
Y3S4.1 Patch NotesMegtalálod az aktuális nagyobb patcheket általában a uplay kliens "news" füle alatt.
Csak egy kicsit kellett volna nézelődnöd. -
Csokishurka
őstag
válasz
Gyula84 #7438 üzenetére
Persze van amikor értelmesek meg normálisak, csak szerintem ez lenne a standard, értem ezalatt főleg azt, hogy nem TK-zik, nem okádik bele a mikrofonba, meg nem nyomat bele valami technosított orosz népdalt, mert senkit sem érdekel.
Valószínű ezért marad meg inkább a negatív élmény, de igen minden negatívum ellenére nagyon frankó játék és nem zavar az pár agyhalott mert azért van bőven pozitívum is. Amikor bőszen gratulálnak mert a végén egyedül vagy de lehozod, azért ilyenkor nő az E-penis rendesen
De hálistennek mostanság már elég keveset tolom soloba majdnem mindig van egy team akivel lehet menni. -
Csokishurka
őstag
válasz
Gyula84 #7428 üzenetére
Az a baj általában ha valaki megszólal akkor az 10 éves kis cérnahangú kigyerek, akinek nem tetszik hogy pickelték a kedvenc operátorát, vagy csak hülyeséget pofázik bele. Elég ritka amikor azt mondja hogy hol ölték le vagy valami érdemleges információt. Én irkálni szoktam hogy hol lehetnek.
-
Zedz
addikt
válasz
Gyula84 #6433 üzenetére
Jó, ez nettó parasztság volt a részéről. Amikor írtam, hogy funolni, akkor úgy értettem, hogy kipróbálok olyan dolgokat amiket amúgy rankeden nem csinálnék. Nem veszem / vesszük teljesen komolyan. Nincs olyan, hogy valaki béna, akkor lelövöm.
(#6432) Rony949 Az viszont érdekes, hogy most hétvégén nagyon sok csapat vitte. Nem tudom eldönteni, hogy jó-e vagy sem. A shieldet kicsit gyengének érzem, de alapvetően szerintem még mindig nem rossz.
(#6434) Coccolino_O Többször volt már azért is sírás, mert túlontúl is hallgat a Ubi a reddit QQ-ra. Olyan úgy se lesz, hogy mindenkinek tetszen a dolog. Ha blitz ilyen marad, akkor majd változik a védő meta, mást nem lehet tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Elektromos autók - motorok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest