- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kaci84
őstag
válasz
Beni97 #10093 üzenetére
de igen, de ha rászavazok a direktre még nem történik semmi csak a kövi TK-ban
Múltkor is snowmobil garázsban kilövöm az ajtót hogy kidobjam a Wamay cuccot és várom, hogy induljon a kör, erre a csávó kilő, hogy tudjon reinforcolni, pedig kezembe a wamay cucc, de hát 75IQ-ból nehéz kigazdálkodni mit is akarok.
Ez a baj az ilyen játékokkal, hogy az emberek nagy tömegben noobok. Milyen jó, hogy most lehet reinforcolni mindenkinek - de mivel lehet mindenkinek senki nem akarja csinálni, mindenki a másikra vár
Amilyen jó leheten ez a játék sajnos annyira nem az
-
ssgk
aktív tag
Szerverhiba. Utóbbi season tele volt vele. Ha valaki kilépett lobby ból (de már be lett rakva egy matchbe, csak nem indult el még a szerver" ) akkor nem engedte vissza. Valami hibakódot dobott és kész. De tőle/tőlük is elveszi az elot. Nem csak a menetben lévők szívtak.
Mostanában nem igen találkoztam ilyennel. Igaz nagyon keveset is játszok.Szerk: felesleges idegeskedni miatta mert hosszútávon egyenlítve van, pl egyszer te kerülsz ilyen helyzetbe de van mikor enemy. en pl 12x voltam így xD ami 5-7 miatt -2 ranked elo vesztettem. Azért tudom ilyen pontosan mert mindegyik alkalommal írtam supportnak xD Nem igen tetszett nekik.
-
ssgk
aktív tag
Azért ez egy kicsit offensive lenne...
Volt hogy kiszedték a vért is meg a neon csajt (kínai verzió) esélytelen hogy ilyesmit rakjanak bele.
Másrészről illik a monty stílushoz, az kb ilyen leszarom mi van bemegyek xD, ezért is szerencse hogy smg nerf előtt smoge main voltam így ha kikapunk egy pajzsot játszót kordába lehet tartani.
Mellesleg monty plat tetején a legidegesítőbb. Alatta nem igen tudják használni felette meg már ritka. -
Kaci84
őstag
Én még mindig azt tapsztalom, hogy sokan a játékkal kapcsolatban a romantikus idillt szeretik, több dologban is. A legtöbb esetben csak értelmetlen bannolás van, mindenféle ötlet nélkül.
Pl. mai napig nem jöttem rá Jackalt miért kell bannolni állandóan?
Cavot nem láttja, ha kihült a nyom, nem láttja, ha nem arra megy nem láttja, ha megölik nem láttja. És ha meglát? Rögtön elmész onnan és kész. Még jól is kijöhet, mert a támadók ideje azzal megy, hogy veled szarakodnak. Máskor is van, hogy tudunk egymásról még se jár olyan kimagasló előnnyel.
Sokkal több haszna lenne, Thatchert, Thermitet, Hibanát, Montit, Capitaot, Blitzet, Buckot, Dokkaebit, Mavericet Nomadot. -
demmer123
őstag
Én próbáltam lowon és ultran is.Szerintem sokkal jobb ultran játszani pár effect kikapcsolásával sokszor előnybe leszel aki lowon játszik.Főleg ha az árnyék a legmagasabb beállításon van nagyon sokszor előnyt jelent.Azt próbáld te is feltenni amennyire csak tudod illetve a LOD beállítást is.
Én jelenleg ilyen beállításokkal játszom.Ultra HD textura pack is fel van téve.
-
Zedz
addikt
Nem baj ha még nem megy annyira, párszor már írtam, hogy nekem pl. 60-70 óra után jöttek az első jobbnak mondható sikerek. Drónolni mindenképp érdemes, casualban annyira nem divat, rankeden egyenesen kötelező, mert itt ha rusholsz akkor maximum a netcode ment meg, mert a tapasztaltak azonnal leszednek. Ezért érdemes a PH! csapattal játszani, és nem muszáj a pre5. Ott nem kell spotolni, hanem szóban el tudod mondani mit látsz a drónnal. A drón is megmarad, a team is infót kap, win-win.
> Mennyire érdemes itt egy operátorral jobban foglalkozni? Szóval hogy legyen pl egy ash-mute az az operátor akivel a legjobban megy?
Ahogy érzed, bár én mindig azt javaslom, hogy pálya, játékmód, és csapat függő legyen a setup. Ez casuban annyira nem érvényes, de rankeden hatványozottan, mert ott Ti mondjátok meg védőként hol legyen az objective, illetve támadóként, hogy hol akartok kezdeni.
És mint támadó, azért lehet sejteni hová viszik az objectivet. Pl. vannak közkedvelt helyek, mondjuk Chaleten a garázs, ahová tuti visznek Banditet és Mute-ot, akkor támadóként illik vinni Tatchert, Thermitet - Hibanát, mindent ami ezeken átmegy. És itt már pl. egy Ash lehet nem ér annyit, mert a csapat nem tud bemenni az objectivehez.
Persze vannak általánosságban jó operátorok, mint mondjuk a Rook a Sledge és ezek, de ha a csapat úgy kívánja akkor helyezd a közös döntést az egyéni preferencia fölé. Max jelzed, hogy azzal annyira nem vagy jó, és akkor elviszi az aki meg igen.
-
Zedz
addikt
(#4434) L_YKing: Kb. 1 éve kezdtem el játszani, de akkor még annyira noob voltam, hogy ezek annyira nem jöttek le, majd amikor egy patchben csak megemlítés szintjén írták, hogy amúgy a netcode kicsit változott, akkor tényleg jobb volt a helyzet. Sőt még a spanyol OP-oknál se volt ilyen rossz, de ez valami kriminális. Tegnap nem egyszer fogtam a fejem, hogy az ő fejesét miért regisztrálta a játék, amikor az övét én már pötyögtetem másodpercek óta. Érthetetlen.
[ Módosította: Sareth ]
-
Zedz
addikt
TL;DR
Az alap operátorokat nem nehéz kifarmolni, nem sok idő. Előbb lesz meg minden alap operátor, minthogy megtanulod a játékot. (nekem kb 60 óra kellett a mapokhoz, onnantól jött a fejlődés)
A DLC-s operátorokat nem 1-2 nap farmolni, azokkal sokáig elleszel ha nem veszed meg az SP-t, de mint írtam, az alapokkal is 100%-osan tudsz érvényesülni.
(#4413) k-adi: Na igen, nagy mobilitás, jó fegyverek, elég OP.
Főleg a szar netkóddal.
-
Zedz
addikt
A többiek válaszát kiegészítve - mint ahogy azt sejthetted azokból - vannak napi és heti küldik, amik képesek megdobni a farmolást. Nem nagyon, de ha szorgos az ember akkor összejöhet. Amúgy amíg nem volt SP-m, addig farmoltam az 50k renowot, és am simán összejött. Meg amúgy szigorúan saját véleményem szerint az alap operátorok még mindig a legjobbak. Félreértés ne essék, a DLC-sekből is van must have, de ugyanúgy tudsz érvényesülni egy 500 renowos operátorral, mint egy 25 ezressel. Először azok legyenek meg mind, felfegyverezve (a fegyverekre aggatott kiegészítők is renowba kerülnek, de elenyészű az áruk).
Ha az összes alap megvan, utána nézelődj a drágább fajtából. Hibanát ajánlom kezdésnek, esetleg Buck vagy Capitao. Caveira is vonzó lehet, de sztem nehéz vele játszani, jó mapismeret szükséges hozzá, akárcsak a Valkyriehöz.
-
Zedz
addikt
Starterben is meg tudsz venni mindent, csak ahogy írták a kollégák, 12 500 pontba kerülnek fixen.
Ez úgy néz ki a simában, hogy minden nemzetben van 2 támadó 2 védő operátor (A DLC-s nemzeteknél 1 támadó, 1 védó, de őket most ne vegyük számításba, ők ha jól tudom 25k pontba kerülnek fixen).
Az első operátor 500 pontba kerül minden nemzetnél, a második 1000, 3. 1500 majd a 4. 2000.
Egy példa: megveszed az egyik német operátort, az 500 pontba kerül. Veszel egy oroszt, az is 500. De mondjuk megtetszik egy másik német, az már 1000. Veszel egy franciát, megint 500... stb.Fun fact: írtam, hogy DLC-s operátorok. Negyed évente jön DLC a játékhoz, de teljesen ingyenes. 2 új operátort és 1 új mapot szokott tartalmazni. Van season pass, ami azt jelenti, hogy a DLC-s 2 operátort ingyen megkapod, különben ugye 50k-ba kerülnének, illetve 1 héttel előbb férsz hozzájuk mint azok akik nem vették meg az azévi SP-t. Magyarán szólva ha türelmes vagy akkor simán ki tudod farmolni az 50k-t, főleg egy PH!-hoz hasonló jó csapattal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Chrome
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest