- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Jaja a pályaismeret az gyakorlatilag minden kompetitív multis játékban kulcsfontosságú, de ahogy látom itt meg aztán tényleg különösen fontos.
Az elmúlt egy évben csak BF1-et és Titanfall 2-t nyomtam online, de valami taktikusabb, dinamikusabb játékmenetű játékra vágytam már egy ideje. Taktikai játékok közül meg a mai napig a SWAT 4 az etalon számomra, nagyon sokáig nyomtam a multiját anno.
Amikor megjelent a Siege, a tárgyhasználat, illetve az ahhoz kapcsolódó animációk miatt erősen a fiksön kategóriába esett nálam, és ez elriasztott, gyorsan elfordultam tőle. De ezen sikerült túljutnom idővel, és elkezdtem streameket nézni az új tartalmakról, és idővel újra megjött a kedvem hozzá.
Aztán ennél nem nagyon van komoly játékosbázissal rendelkező, taktikusabb játékmenetű játék a piacon manapság, meg a sorozatról is van pár jó emlékem (a Raven Shield-re és a Lockdown-ra inkább nem emlékszem), úgyhogy gondoltam nekiállok.
Nagyon kattanós pár óra után, nehéz abbahagyni. Utoljára tényleg a SWAT 4-es időkben éreztem ilyesmit, az meg nem mostanában volt.Rony949 #5935
Igen, azóta nyomtam még pár órát, kaptam is szép fejeseket lehetetlen helyekről, úgyhogy a játék megválaszolta a kérdésemet viszonylag gyorsan
-
pityaa23
senior tag
Nekem csak a megnövekedett VRAM használat tűnt fel 290-el, de még így is maradt 100MB szabad.
Szerintem szebb is lett kicsit a játék. Persze magától elállította a mocsok az egyik beállításomat, így elsőre szidtam, de aztán megtaláltam a turpisságot. FXAA-t használok, én így látom legjobban az ellent, ez volt elállítva.
-
-
Lézerparaszt
őstag
Afterburnert megfogadtam hogy soha többet nem rakok fel újra (meg egyéb fajtáit), nem egyszer vágta már haza a rendszert. Megnézem hátha találok más módot a kiíratásra.
Xtro: mikor játékban mozgatom az egeret, olyan mint ha lépcsőket ugrálna fel-le-oldalra. SLI-t kikapcsoltam, próbáltam ablakban, keret nélküliben is, hibakeresőt stb, semmi nem használt. Menüben és benchmarkban szép folyamatos a kép. -
Karesz0995
tag
Szerintem már 2000 felett felesleges. Nem hiszem hogy van olyan egér aminek az ajánlott dpi beállítása 1600-1800 felett van, meg ilyen 3-4000-nél már a játékon belül se tudod annyira levenni az érzékenységet hogy pontosan tudj célozni. Amúgy meglepődnél hányan játszanak több ezres beállításon
#1343 Sareth: Én is szívesen jövök, csak előre le kell tisztázni hogy ki mivel szerett ill. szokott játszani, mert különben veszekedés lesz
-
daveoff
veterán
Igazad van, a hype-hoz nagyon értenek, tökéletes mézesmadzagot készítenek minden AAA játékukhoz. De Te is leírtad, és én is így gondolom, hatalmas játékokról beszélünk egytől-egyig. Sajnos tróger egy banda, mikró-tranzakció hegyek, stb, megy a lehúzás ezerrel, közben a támogatás egy hulladék, szerverekről nem is beszélve. Pedig még sikeresebbek lehetnének, ha adnának ezekre a dolgokra...
-
daveoff
veterán
Az első dolgom volt, hogy az összes effektet kikapcsoltam(pedig a gépem a kisujjából kirázza a 100+ fps-t), csak zavarnak az észlelésben, egy ilyen játékot bűn effektekkel játszani. A fények tényleg jobbak, de a textúrák nem rendben vannak a véglegesben is.
Én nem az ubisoftot akarom védeni, de ennél a játéknál nem látok akkora grafikai downgrade-et. Ás ha már a Division is szóba jött, az is kapott butítást, de még így sincs szégyellni valója, jelenleg az egyik legszebb grafika a piacon.
-
k-adi
nagyúr
Igen erre az E3as videóra gondoltam..
Csak pár dolog amit lebutítottak:
- túsz reakcióit (drónnal és a karakterekkel kapcsolatosan is)
- támadó operátorok köteleinek részletességét
- fényeket
- textúrákat
- különféle deploymentek hiánya (itt pl. helikopteres érkezés)
- robbanáskor keletkező törmelék és füst mennyiségét, részletességét
- a védekezők / "gonoszok" most már rouge operátorok és nem T-k mint alapból MINDEN R6 játékban
- kommandósok ruhái is csúnyábbak (texture downgrade)
- halál animációk bénábbak (kommandósok, T-k karaktereinek összeesése a videóban sokkal realisztikusabb)
- ajtón lévő barikádok részletesen és jól törnek (nem pedig 3 ütéstől teljesen le mint a végleges játékban)
- a túszt a kommandós mellette viszi és nem mögötte (mondjuk ebben van logika, ez valóságban is így van, hogy a kommandós megy elől és ő a golyófogó csak így nem látszik a túsz feje / reakciója sajnos)
- a túsz nem mozgatható pályán belül(pedig ez nagyon jó lenne, sok taktikát lehetővé tenne!)
- a túsz nem használható golyófogónak védekezőként (pedig ez nagyon jó lenne... aktiválódhatna egy ilyen skill utolsó életben maradt védőként mondjuk)Mondjuk számomra eléggé megdöbbentő, hogy az utolsó 2 felsorolt dolgot (túsz mozgathatósága, golyófogó) kivették a véglegesből, hiszen a nagy marketing videóban (E3) a fele kb. erről és ennek kihasználásáról szól
Annak ellenére, hogy nagyon erősen látszik (így utólag pedig méginkább) hogy előre scriptelt az egész meccs, még így is rengeteg baki benne maradt.
- Gondolok itt pl. arra, hogy a védekezők közül 2x is kimennek a házon kívülre, pedig a 4. swatos egy sniper (akit a vége felé le is lőnek mielőtt berobbantanak a "gym"-be) és simán leszedhetné őket.
- Az is mókás benne, hogy nagyon realisztikus akar lenni, de a túsz "újraélesztése" után nem biceg (pedig kellene neki, hiszen "sérült"). -
dandy91
tag
igen nyilvan a betaban kell sok problemat megoldani csak sajnos ez a baj a mai vilaggal hogy szalad es ha valaminek van hatarideje hogy ennek igenis dec 15-ig kesz kell lenni akkor akamilyen beta fazisban van ki is fogjak dobni sajnos... mint az osszes mai jatekot es ugye a hype meg befogja vonzani a nepet csak ugye nem mindegy mennyit lasd titanfall
-
-
Karesz0995
tag
Ja lassabb, de mondjuk mindenkinek az. Néztem valamikor pro league-et és ég és föld a különbség a konzol és a pc között. Egyetlen játék amit hajlandó vagyok kotrollerel irányítani az a fifa
CHaooSS: Talán új dlc után megoldást kapunk erre a problémára is sőt, meg merem kockáztatni hogy az év végéig rendbe rakják a játékot. Mondjuk ezt decemberben kellett volna, de sebaj
-
CHaooSS
őstag
Az a baj, hogy a nerf itt egyenlő azzal, hogy bugos szar lesz.. a nerf itt az lenne, hogy gyengébb a pajzs erre az lett belőle, hogy át lehet lőni rajta random.. és random változik ez embereknél vagyis még idegesítőbb..
ha mindenkinek ugyan olyan szar lenne nem lenne ilyen idegesítő, de így, hogy egyik meccsen az aki vele megy és nem bugos teljesen bedarál mindenkit az kiakasztaz ember próbálna kikapcsolódni a játékkal, de egyszerűen nem lehet.. legalább annyi örömöm származzon már belőle, hogy elmondom minden szarnak egyszer egyszer
-
k-adi
nagyúr
de éppen hogy jó, de mert akik csapatba vannak végül feljebb kerülnek idővel, és akkor őket egy másik csapat ellen dobja össze, így végül idővel elkerülhetőek lesznek az ilyen esetek amiket írsz... azaz a bénák közt maradnak a noobok és a leaverek és a normálisabb playerek, a platinumba, felsőbe pedig mennek a csapatok.
ha solo player vagy neked ez jó -
-
k-adi
nagyúr
De most komolyan annak mi értelme ha első kör előtt már elmegy? Ha meccs közbe megy el megértem, mert senki sem szereti ha alázzák, de az elején szerintem 90%ban a kapcsolat a hibás. A reconnect meg lehet "nem engedi" visszacsatlakoztatni, hiába van olyan gomb, lehet gyengének ítéli a netkapcsolatot. SC Blacklistben (szintén Ubis game) is ha a host szar akkor kidob és nem enged visszacsatlakozni sem már.
-
Ferdzsoo
addikt
Igen ezel egyetértek, a ranked 8 perces eltiltás vicc.
Legalább 24 órásat osztanék én is.
Viszont azért még mindig van hogy eldobja az embereket a szerver, ezt lehet nem tudja megkölünböztetni a sima leave-től és emiatt van még csak 8 perc ban. Lehet ha javítják azt is kitolják.
Mi is játszottunk tegnap vagy 5 körön keresztül 4v5-be, elég szívás... -
CHaooSS
őstag
Ezek oké mert teljesen normális dolgok, de az amikor a blitz guggolva álló helyzetben eltalálható az bug
a másik meg mikor montagne használja a képességét akkor álló helyzetben teljes védelem alatt áll mégis eltudnak találniezek azok ami miatt sokszor meghalok.. mrt az, hogy a vállamat eltalálja az nem jár akkora sebzéssel mint amikor átmegy a pajzson és mellkason kapok egy 30-40 et, a fejlövésről meg ne is beszéljünk..
-
CHaooSS
őstag
guggolva az a lényeg, hogy ne találjanak el, ez a feladata, ha lősz ki is akkor is csak a kezed látszik ki kicsit ,de mégsem azt találják el és nem is kis sebzéseket kapok be
De ott a montagne ami álló helyzetben kitudja húzni így teljes védelem van mégis átlőnek rajta.. ez szimpla bug
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest