Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
Erre plusz 1, igaz PS kontival sosem próbáltam, de az XBOX kontit is le-le dobálta a többi.
Még annyit hozzátennék, hogy a saját, hivatalos oldaláról kell hozzá a driver, mert a Windows általi szintén eldobta magát néha, nálam legalábbis.
Igen, tudom, hogy 2022-es, de mégis működik. -
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Ai barátunk szerint, a WRC 6, 7, 8, 9, 10, és WRC Generations részek mind támogatják a lokál osztott képernyős multit.
Amennyiben ez igaz, melyiket lenne érdemes ezek közül megvenni, melyik a legkezelhetőbb, legélvezhetőbb?Lassan vége a Split Fictionnek, aztán lehet versenyeznénk valamivel.
Más lokál multis versenyzős is jöhet, ha létezik, nem csak rally.
Köszi.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Szoke1982
üzenetére
Azt sem tudom, mikor játszottam utoljára konzolon - már azon is gondolkodom, kell-e nekem egyáltalán - de ez a játék lehet vissza fog hozni, rendesen várom.
Bár még mindig PC-s a footage, ha nagyon rosszul fog kinézni/futni sima PS5-ön, akkor ez is PC-re lesz megvéve.. -
-
spleenszuru
őstag
válasz
Big_Boss
üzenetére
Drifflet nem használtam még, de pl. Enebát - legalábbis mikor én pont venni akarok, és nincs kuponkód sem, ami működik - Ducky92 fórumtárs árai 100-200 Ft-okkal verik, szóval én nála szoktam vásárolni. Persze itt nem a 200 Ft a lényeg, hanem hogy tudom, ő fixen megbízható, mindegyik kód jó volt eddig.
Hétvégén pl. a legolcsóbb enebás ár is drágább volt picit a 20 ezresre, mint az övé. -
spleenszuru
őstag
Szombaton végre elkezdtük egy barátommal - de lokálban - a Split Fictiont. Igazából 1:1 It Takes Two játékmenet, de az nem is baj, hiszen jól működik.
Beleszaladt 8 óra egy nekifutásból, soha egyetlen játékkal sem játszottam egyhuzamban ennyit.
Nem tudom, hány óra lesz végigmenni rajta, remélem azért legalább ennyi még belefut.
Valószínűleg pár side quest mellett elszaladtunk, pedig még mondják is a csajok, hogy a közelben vannak.
Kiváló játék, jöhetnének gyakrabban ilyenek.
Gyönyörű is, jól is fut alap PS5 gépen is. -
spleenszuru
őstag
-
spleenszuru
őstag
6 órám van benne, a topikjában vannak ettől durvább tagok is.
Azt mondanám igen, lenne hátránya egy újoncnak, mivel egész jó skillek vannak.
Stamina boost, csendes loot, meccs közbeni craft, gyorsabb crouch speed stb.God modenak viszont nem mondanám, ahogy (egyelőre) one-shot fegyverek sincsenek, hogy PvP-ben azonnal halj.
A hangulata valóban viszi, csak nekem mivel első ilyen műfajú játék, elég béna, és lassú vagyok benne.
Én azért találok benne kivetnivalókat, de összességében nagyon védve van a játék, gondolom azok által, akik már Tarkov, vagy egyéb ilyen játék veteránok. Nekem nincs hasonlítási alapom.
-
spleenszuru
őstag
Ja oké, csak kolléga itt eléggé a nem fair playre tért ki, így nem teljesen értettem.

EA preorderem amúgy nekem csak egy volt, az Unbound, de összességében nem bántam meg, belement azért 100+ óra abba is.Battlefieldek teljesen elkerültek ezidáig, pedig ennek a 6-nak elég jó hypeja van most, csak a full PvP nem az én kenyerem.

-
spleenszuru
őstag
válasz
james001
üzenetére
Látva, hogy miket ajánlottak, a Rise of the Ronint is hozzátenném.
4 nehézségi fokozat, a negyediknek úgymond "külön" campaignja van.Nekem az első (és eddig utolsó) "soulslike" játékom volt, easyn kezdtem, majd 30 óra után mediumra tettem, és fejeztem is be, ezt követően letoltam a legnehezebben is végül.
~150 óra szaladt bele.
Elden Ringben kínoztam magam 5 órát, Nioh 1-ben és Wo Longban nagyon keveset, mindhárom rage delete lett, és soha nem léptem be újra.
#205973Szoke1982
Először próbáltam ezt a műfajt a mostani server slam eseményén, kemény 90 percet raktam bele, rendesen felhúzott. Tudod, mi lett végül belőle?
Megvettem.
Van a játéknak egy atmoszférája, ami nagyon behúzott, annak ellenére is, hogy szerintem sokat fogok ragelni rajta. Nagyon szépen is futott(igaz ez most PC), és a karakterek is normálisan néznek ki. -
spleenszuru
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
No de a PS5 Pro is annyiba kerül..
Nálam pont dilemma, hogy ha karácsonyra meglepem magam, pro-t vegyek, vagy 9070 XT-t.
Nem, nem akarok PC vs konzol háborút, csak egy óvatos megjegyzés volt.
-
spleenszuru
őstag
válasz
poszmetpeti8
üzenetére
Nem tudom, milyen a 70k alatti kategória, de nem biztos, hogy az a jobb megoldás, főleg hosszú távon.
Én ilyen wifi dongles (de amúgy BT-t is tud, ha mással is akarod használni) fülest használok, viszont árban ez is ott van (Aquan 60k most):
SteelSeries Arctis Nova 7PKiváló hangminőséget képvisel, rendkívül jó akkuidővel, és nagyon kényelmes is. Egy pillanatig sem bántam, hogy ennyibe került, használom már lassan 2 éve, PC-n és PS-en is.
Az is lehet, van ilyen dongles SS füles olcsóbban is.

-
spleenszuru
őstag
válasz
james001
üzenetére
Ah, zsír. Nem mintha a Jedikkel játszottam volna már, Fallen Order is ki tudja mióta megvan már pedig.
Az 1 és 2 játékmenetével, ráadásul ha tényleg választható lesz mind a 4 horseman, engem kilóra megvesznek.
Genesis nálam kimaradt, nem vagyok az izometrikus nézet rajongója.
-
spleenszuru
őstag
válasz
bbuffy
üzenetére
Amúgy pontosan ugyanezt gondolom, tegnap megnéztem a gameplayt. Eszméletlen, hogy tényleg teljesen ugyanaz.
Az arc mimika talán jobb.Viszont, sajnos, nem sajnos, engem nem érdekel, mert úgyis játszani fogok vele, én szimplán szeretem ezeket.
Ez viszont nemigen lesz day1/preorder. -
spleenszuru
őstag
válasz
raaay
üzenetére
Fel tudod, ha majd külön megveszed a y1p és y2p-t.
Ahogy látom, érdemesebb egyből ultimate verziót venni, de fontos, hogy ha nem teszed, igazából "csak" a chase squad-ból maradsz ki, ami szerintem viszont elég fun lett.
Ahogy írta neked a másik fórumtárs, a passos kocsikat in-game pénzért is megveheted, de ugye akkor grindelni kell.Nekem PC-n és PS5-re is megvan a játék, onnan tudom, hogy szívás, mert a y2p-t PC-re megvettem, mikor megjelent, de PS-re nem, és nem nagyon akarják akciózni sem, szóval azóta sem. Ráadásul PC-n volt lehetőség Ubi pontokkal 20%-ot lefaragni belőle, PS-en ilyen nincs. ~9000 Ft volt eddig PS-en a legjobb akciós ára a y2p-nek, szóval még várok.
-
spleenszuru
őstag
Amúgy, a nyelv témához hozzászólva, ha Norman ugyanúgy beszél a játékban, mint a Walking Deadben, akkor én pl. csak felirattal tudnám, mit mond, ugyanis hiába beszélem az angolt, belőle sosem értettem szinte egy szót sem a sorozatban, mikor még csak szinkron nélkül volt jelen a 10. évad.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Payphone
üzenetére
Rise of the Ronin. Stellar Bladehez hasonló harcok. Fontos a parry, de megoldható nélküle, csak nem érdemes.
Én képtelen vagyok a fix nehézségű soulsokkal játszani, ebben állítható, de képes voltam végigtolni a legnehezebb fokozaton is, miután lenyomtam easy-medium kombón. -
spleenszuru
őstag
A Dragon Ball Sparking Zero végül milyen lett? Amekkora hullámmal jött, annyira nem látok és hallok róla semmit.
Mennyi tartalom van benne? Újrajátszási lehetőség esetleg? Van értelme?
Xenoverse 1-2 sorozathoz képest milyen?
-
spleenszuru
őstag
Anyám, és elvileg PS5 felvétel.
Ez ha valóban in game grafika lesz, hihetetlen..
Lucia baromi jó nőre lett megalkotva, bár nem meglepő..

-
spleenszuru
őstag
Egyébként, ha már GTA téma, a Rockstar játékok mentései cross platformosak szoktak lenni, mondjuk PS és PC között?
-
spleenszuru
őstag
Tides of Annihilation majd csak 2026-ban várható?
-
spleenszuru
őstag
-
spleenszuru
őstag
Végre megvan Yasuke a Shadowsban.
Eszméletlenül jó karakter, nagyon szerethető. A pre hatereknek komolyan csak játszani kellene a játékkal, és kész.Naoe nekem kicsit gyerekes, értem én, bosszú stb., de nekem jobban bejön Yasuke.
Végre mehetek mapot takarítani/mellékküldizni, mielőtt folytatom az aktuális sztorit, kb. 30 óra múlva.
-
spleenszuru
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Nekem is feltűnt hamar, jó kis részlet.

-
spleenszuru
őstag
Mert sokszor teljesen értelmetlen. 1 m2-en van 2 turbózott pajzsos szamu, egyik folyamatosan erősítést hív kettesével, már 8-an vannak körülöttem stb., ide Yasuke kell.
Vannak szituk, amikor szimplán nincs esély gyilkolni, de a one shot assa meg cheat.
Na de akkor a kérdésre keresve a választ, ez a küldetés sori még nem fogja megnyitni?
-
spleenszuru
őstag
Pontosan mikor nyílik meg Yasuke Shadowsban?
Nekem bevallom fárasztó Naoe, nagyon sokszor annyira kicsi helyen van sok ellenfél, hogy szart nem ér a lopakodás, ez a 2-3 ütésből meghalás meg engem zavar, főleg, hogy sok a piros, nem egyből meggyilkolható is közülük.A "The Onryo" küldetés láncot csinálom, azzal nyitom majd? Ugye nem kell onnan mindenkit megölni, mire megnyílik?
-
spleenszuru
őstag
Annyit valaki pls írjon már meg nekem, hogy melyik küldetés szálat kell kövessem, hogy Yasukét minél hamarabb nyissam? Gondolom a
?target listát
Most nyílt meg az objectives menü, de nem tudtam eldönteni, mi számít fő szálnak, nem látok side és main quest megnevezéseket.Jöhet spoiler taggel.

-
spleenszuru
őstag
Ciki, vagy nem, de szerintem le fogom venni easyre a Shadows nehézséget, legalábbis addig biztos, míg Naoe 3 csapásból kihal normálon.
Valamiért nem érzem a kék villanás parry idejét, hogy mikor is lesz belőle tényleges parry, de továbbra is jelen van az is, hogy szimplán nem csinál semmit az L1-re.
Amúgy tetszik, hogy a védhető, és nem védhető támadásait az ellenfeleknek egy kombóba helyezik, én meg vagyok olyan láma, hogy nem áll rá az agyam, mikor melyik védekezést használjam.
-
spleenszuru
őstag
-
spleenszuru
őstag
Tegnap pucoltam ki az első erődöt Shadowsban, szerintem 45 percig simán tököltem vele. Naoe nagyon sebződik, ha direkt csatára kerül a sor, de eszméletlen jó élmény.
Ez az input lag elég zavaró, vagy tényleg nem csinálok valamit jól, mikor blokkolni kéne. Egyszerűen nem csinál semmit az L1 gombnyomásra, és bekapom a sebzést.Roppant kellemetlen az is, mikor nem sikerül a one-shot gyilok.
(Direkt nem kapcsoltam be a garantált sikert).Ideje lenne rusholni a sztorit, kinyitni Yasukét, mert nagyon ajánlott open world szempontból is, de annyira nehéz fókuszban maradni.
Ott a backlogom, az éppen megkezdett Valhalla is, de ezt nem fogom tudni letenni.
-
spleenszuru
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
Még mindig nem nyitottad ki mindkét karaktert?
Most elolvastam az Ubi által javasolt 5 kezdő dolgot, hogy érdemes rusholni addig, míg szabadon választható mindkettő, és amúgy te is javasoltad ezt korábbi hsz-ben.Szóval szerintem magamnak ellent mondva, most addig nem kérdőjelezek, míg meg nem nyitom Yasukét is.
Esetleg Naoe emlék küldetéseit megcsinálom még, knowledge pontok miatt. -
spleenszuru
őstag
Nekem az, szintén OLED-en. Nem darabos amúgy a 30 FPS módja, de nekem pont elég lassú ahhoz, hogy könnyezni kezdjek tőle.
Én még mindig inkább PC-s vagyok, megszoktam a 140+ FPS-t, szóval az én véleményem itt annyira nem releváns.
Majd megszokom, más választásom úgy sincs, ezt nagy képernyőn akarom játszani.
-
spleenszuru
őstag
Simán lehet hogy csak béna vagyok, de Shadowsban mintha elég észre vehető input lag lenne blocknál, nem?
Balanced mód, alap konzol.
Egyértelműen lenyomom a gombot, de ellenfél kombó közben szimplán kihagy egyet és bekapom. -
spleenszuru
őstag
AC Shadows kérdés. Nem spoiler, de azért abba teszem:
Megnyílt az open world Naoeval (a monkos helyszín után), azaz megjelentek a ?-k, ami nekem mindig első dolgom ezekben a játékokban. Mikortól lesz elérhető így Yasuke is, hogy mindkettővel tudjak mapot takarítani? Játszak még pár sztori questet? -
spleenszuru
őstag
Nekiálltam én is a Shadowsnak sima konzolon, balanced módban.
Az én fránya PC-s szememnek a 40 FPS-t is szokni kell, a hideoutos lockolt 30-at meg fuh, inkább hagyjuk.
Amúgy tényleg gyönyörű a játék szerintem, ezt odatették.Ugyanitt segítséget kérnék azoktól - ha vannak olyanok - akik négyzet és háromszöggel támadnak játékokban, hogyan állították be a kontit, mert valami mindig ütközik valamivel, ha akár csak egy gombot is módosítok.
Roppant idegesítő ez számomra ebben a PS erában. Számomra a GoT-nak van a tökéletes irányítása, vagy akár a Stellar Bladenek pl.
-
spleenszuru
őstag
Na Digital Foundry teszt alapján sokkal nem lettem előrébb, mire vegyem a Shadowst.
Balanced mode egész jól fest, de mivel videofelvétel, ahol eleve folyékonyabbnak tűnik minden, tudja a fene.Egy alvás rá még kellhet.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Normál dodge nélkül amúgy ez a játék is szenved.
Ezt hogy is érted? Bocsi, ha egyértelmű, nekem most nem az.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Én holnap tervezem előrendelni, vagy ma este, ha lesz használható videó, hogy fut standard konzolon.
Ha sz*rul, akkor PC-re veszem.
-
spleenszuru
őstag
Most látom, hogy a HA-s kolléga feltöltő hirdetései eltűntek, írtam neki, hátha, de Szerdáig már szerintem nincs ok esély, hogy lesz.
Enebán és Drifflen mire kell figyelni, hogy ne süljek be? Magassabb értékű, 40e feltöltőt vennék, de ha nagyon kockázatosak, akkor most benyelem a játék teljes árát inkább.
Szűrni kell magas értékelésű eladókra, majd ima?
-
spleenszuru
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
Köszi az összefoglalót, eszemben sem volt belekezdeni egy 2 órás videóba.
A holnapi tesztek, nekünk magyaroknak, elérhető, emberi időben lesznek vajon, vagy ilyen 18. este 23:30-kor indulnak?
Kivételesen ezt az AC-t PS-re szeretném, szóval nagyon bízom benne, hogy vállalható minőségben fut majd.
-
spleenszuru
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
Azt valószínűleg én is megvárom, mivel még mindig nem döntöttem el, mire vegyem meg.
20-21 amúgy is HO lesz, nem sok munka lesz ott elvégezve..
Wesder fórumtárs kommentje rám éppen érvényes is.

Nálam 2 Ubis preorder volt eddig, a Motorfest, és az Outlaws, egyiket sem bántam meg, ill. szeretem a korábbi játékait is.
Mindig azon kapom magam, hogy legalább egy Ubi címet folyamatosan játszom, míg más címeket is nyomok. -
spleenszuru
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
Engem is érdekelni fog, ha az easy mód játszható nehézség lesz.
Ha egy Ronin-szerű tanulási folyamatot meg lehet benne oldani, ebbe is bele tudnék tenni 150+ órát, bár sajnos ezt videókból nem fogom kideríteni, ahhoz saját tapasztalat kellene, kérdés, megéri-e a a kockázatot, akár majd egy akció keretein belül.
-
spleenszuru
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Pedig AC Shadows esetében abban bízom..
Mondjuk még mindig nem döntöttem, melyik platformra vegyem meg. Tudom, first world problem.
Hogy írnád le a nem jót egyébként? Mi nem jó?
-
spleenszuru
őstag
válasz
Csocsy
üzenetére
Remélem a Death Stranding 2, GTA 6, Ghost os Yotei esetén már lesz valami érezhető plusz.
Pl. nekem onnantól érné meg legalább elgondolkodni a pron, ha elkezdik azt, hogy balanced 40 FPS módot már nem kapnának a sima PS5 verziók, csak a prok.
Vagy, ha a 60 FPS mód már annyira ronda lenne, hogy tűrhetetlen.Az már nekem átlépne egy határt, mivel a 30 FPS-t képtelen vagyok megszokni.
Durvább példa nyilván a 30 vs 60 lenne a pro javára, de ezen a témán szinte mindig vita tör ki.
-
spleenszuru
őstag
Nos, köszönöm, és a többieknek is.
Mindet elolvasva, maradok a nemnél.
Most FPS élménynek épp a Far Cry sorozatot játszom, még csak a 4-nél járok, de már a továbbiak is a könyvtárban vannak.
Nagyon élem, kell itt is bőven A-ból B-be menni, közben vadászni, ölni stb., bőven elég ez most nekem sétálgatni.

-
spleenszuru
őstag
Itt a topikban többnyire pozitív a hozzáállás a Death Stranding-hez, viszont elég sok helyen meg azt olvasom, hogy csak egy "walking simulator".
Mit jelent ez pontosan? Túl sokat kell sétálni küldetések között a mapon, olyannyira, hogy már dögunalom, vagy mit értenek ezalatt?
Nincs benne akció? -
spleenszuru
őstag
Ti találtok nem pro-s AC Shadows gameplayeket youtuben?
Legtöbbnél sehol sem említi a feltöltő, hogy sima vagy pro.. szóban lehet elhangzik, de szinte mindig melóban nézem őket, szóval hang off.
-
spleenszuru
őstag
válasz
tboy93
üzenetére
Köszi, hogy mindet kikerested, bár igazából én kiszedtem, amik nem estek le.
Vicces, a Grid Legendset most fejeztem be, de eszembe nem jutott volna, hogy GL a rövidítés.
D5 alatt én Dirt 5-re gondoltam volna magamtól.
Több olyan is van a listán, amikről soha nem is hallottam még.
Amúgy be van jelentve a Wreckfest 2, Steamen wishlisteztem is, pedig az elsőt nem nyomtam, de a 2 trailere nagyon bejött.
-
spleenszuru
őstag
válasz
oriic
üzenetére
A Forzában a csúszkálós irányítás modellt képtelen voltam megszokni 50 óra alatt, így csalódottan letettem végül.
Arcade játékhoz képest túlságosan sokat kell babrálni az autókkal, és nagyon figyelni kell a throttle controlra. Ha ilyen vágyaim lennének, játszanék szimulátort, vagy autó buildert, de egy arcadeben én nem ezt keresem.
Egy a lényeg, szerintem nem rossz a Forza, de nem nekem találták ki. A Rallyt élveztem benne, de önmagában ez kevés, az van bőven a Motorfestben is, illetve ott a sok rallys játék, amikből most a Dirt 5-öt játszom nagy élvezettel.

#19174530z.Samu
A Motorfestben a legnagyobb ellenfél az understeer, amin a pro settings sem nagyon segít, azt kell megszokni, utána királyság. -
spleenszuru
őstag
válasz
Szoke1982
üzenetére
"Tehát ha én végig viszem, akkor neked is menni fog!"
Nem, nem fog, ezt már más fórumtárs is írta Elden Ringgel kapcsolatban, és nem ment az sem, de nincs is ezzel baj.

Én nem szeretek szenvedni, ami nagy hátrány veled szemben pl.Szóval tök jó, hogy ebben lesz easy mód, aztán majd lehet rá is lesek később.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Szoke1982
üzenetére
Látszik a különbség 2 gamer között, akinek van souls rutinja, és akinek nincs.

Na ez jól hangzik, amit leírtál. Ugyanis az én kizáró okom ezekből a játékokból pont ez, hogy amit nehezen összegrindelsz, halálkor elbukod.
Nem kizárt, hogy ha jól sikerül a játék, később tesznek bele valami hardest módot, a hardcore souls fanoknak, aztán lehet bukni mindent, standard souls módon!
-
spleenszuru
őstag
Nincs extrám, meg semmilyen. Rájöttem, hogy nekem szükségtelen, szóval csak 1 évig volt, mikor a konzolt is vettem, ami alatt csak a GoT-ot játszottam végig belőle, és ennyi.
Most pl. csak a Part 2 akciós, szóval skip, meg most más játékokra kell a keret, de majd figyelem az akciókat, egy ideje wishlisten van mindkettő.
#191408F-ECT$
Ki tudja, miért. A Mass Effect sorozatot szerintem ha 5x nem vittem végig, egyszer sem.
Ismétlése nem hiszem, hogy valaha lesz, mert abban egyetértek, hogy nincs elég idő, ha mást is játszani akar az ember, pedig családom sincs. -
spleenszuru
őstag
válasz
tboy93
üzenetére
Zene ügyben nekem pont a Grid jött be jobban, tetszenek ezek az egyedi témák benne.
#191381lmno
Rákerestem Youtuben, és ha az expressway-re gondolsz, hát, elég steril még mindig.
Városi versenyeket úgy értettem, mint a Gridben pl., egy jó kis Chicago, Dubai, Shanghai, stb. belvárosi utakon zajló versenyek.
Kár, hogy elvileg nem lesz több Grid.
-
spleenszuru
őstag
válasz
tboy93
üzenetére
Dirt 5 megvan nekem is, nyomtam is, de abbahagytam a Grid Legends miatt. Vissza is telepítem majd szerintem, mert az legalább chillesebb, bár pár járgány ott is nehezen irányítható.

GT7 wishlisten van elég régóta, attól csak azt tart vissza, hogy csakis zárt pályás versenyek vannak, azzal a rengeteg szép autóval.
Gridben szintén ez van ugye, de nem csak úgymond kinevezett versenypályákon, hanem sok városi utcában is kellett versenyezni, ami nagyon feldobta.Vagy tévedek, GT7-ben is ki lehet szabadulni a versenypályákról?
-
spleenszuru
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Az más volt. Én azt szerettem. Itt konkrétan lassítanod kell, ha túl gyors vagy, és a pályán minden szakasz újraindul, újraszámlálással, és ha túl hamar érsz oda, azért, ha túl későn, azért büntet.
Biztos nem fogom idegelni ezzel magam.#191376LeventeV
Ahh, köszi, akkor lesem az akcióját, mert a WRC-ben ezt nem vagyok hajlandó tovább folytatni.
Viszont láma kérdés, mert tegnap én észre sem vettem:
Honnan látom előre, hogy ez ilyen típusú lesz? Csak annyit látok, hogy "rally".
-
spleenszuru
őstag
Dirt Rally 2.0 játékban is van ez a totál agybeteg, penaltykkal tele szakaszos rally, mint az EA Sports WRC 24-ben?
Most először találkozom ilyen eventtel rally játékban, de szívesen pofán verném, aki ezt kitalálta.
Menj ~65 km/h-val - azaz gyök kettővel - végig az egész pályán, mert minden másodpercért büntetés jár plusz-mínusz is, te jó ég.
Régen húzott már fel játék ennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Yettel topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Projektor topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek
RangerFox