Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
igen, majd csak júliusban lesz sima lemezes, meg extra kiadás
-
Vladi
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Nyíregyen a playbox él és virul. Most költöztek nagyobb üzletbe. Igaz ők 1000-el nyomják a használt adás-vételt.
-
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Nincs annyi vásárlás??? Gyakorlatilag a Ps5 eladások csúcsokat döntögetnek, a játékok pedig olyan iramban jönnek, hogy csak kapkodja az ember a fejét, nem tudom sokan köztük te is miket szoktál nézni, de SOKKAL több játék megjelenés van, mint a korábbi generációkban, és több gépet is adnak el 😳 Most az, hogy egyes embereket 1-2 cím érdekel a több 1000-ből, nos erről nem a fejlesztők vagy gyártók tehetnek, mert ők mindent megtesznek még így is, hogy több időt vesz igénybe 1-1 játék fejlesztése mint mondjuk 10-15 évvel ezelőtt, de azért van bőven mivel játszani, és válogatni platformok között is, kinek mi a megfelelő! Régebben egyáltalán nem volt ennyi lehetőség azért, tehát nem minden fekete vagy fehér, szerény meggyőződésem az, hogy a játékosok soha sem voltak ennyire elkényeztetve mint manapság, játék felhozatal és lehetőségek terén 😳
-
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Lassan már évtized óta, sőt lehet évtizedek, digitális előretörés van, győzött a kényelem.

-
TBT
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Ők már tudnak valamit... Hamarosan lesznek égetőbb problémák is idehaza a videojátékos boltok helyett, de ez nem az a topik.
Továbbá esélyes, hogy még egyszer az idén drágulni fognak a PS5 konzolok (nyár végén/ősszel?):
Nagy eséllyel tovább fog drágulni minden DRAM CHIP és NAND FLASH CHIP a második negyedévben. -
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Mostani világban e felé haladunk, egyre kevesebb bolt lesz, ezért is erőltetik az online dolgokat mindenhol, gyakorlatilag megspórolható így a bérleti díj, rezsi költség, emberek járulékaik, fizetések, stb..stb...nem meglepő tehát 🤷 Szerintem nem kell sok idő, és komplett plázák is be fognak zárni, ami mondjuk egyáltalán nem egy nagy baj...habár a legtöbb pénzmosoda, így lehet, hogy még sem
-
markknight
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Vácin is bezárták ugye. Kb 2 üzleten kívül full felesleges idehaza. Webshopként teljesen jól el tudnának lenni, bár a hitvány magento motort is érdemes lenne már lecserélni valami értékelhetőre.. Gondolom az ottani dolgozókat is leépítették, mert kritikán aluli az oldaluk.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Ez nem a kelendőségtől függ. Én nem tudok arról hogy lenne dobozos kiadás, de ez persze változhat.
-
nesh_019
senior tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Este 11...
Vicc
-
pzstm
titán
válasz
Szilágyi84
üzenetére
18an fogokndonteninerrol, jonesellyel igen. Meg Pragmatat is es oszig kb megvagyok
-
Moby
veterán
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Én veszem, de valszeg PC-re. Ez a része még nem tiszta.
-
_drk
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Day1! Hype is real! Fomo! Minden van.
Elég sok teszt ki jött már.Max attól félek hogy unalmas lesz, de azt mondták volna, hogyha olyan meh.
A többi része meg érdekes, nem a megszokott fejlődési rendszer, már az elején elég brutál a kari.
A felfedezést is külön kiemelték, hogy az se a szokványos.Ha rossz lenne, már arról szólna minden.
A baj, hogy az kinek mennyire fog bejönni, azt külön gameplayből nehéz lesz megmondani. -
S e t h
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Ez a játék kiált a tesztekért annyira nem egyértelmű mire lehet számítani.
Ami nekem fura, semmivel sem tűnik másabbnak mint a sokadik assassin creed, sőt, inkább annak túlzásba vitt verziója, de ennek ellenére hype cunami övezi.
Vagy a Witcher miatt? -
dunc
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Nekem olyan katyvassz az egész, a karakter is olyan bóvli, mint a temus rettenthetetlen.....
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Konzol gameplayt szerintem még nem láttunk belőle.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
18K MS storeban.
Gondolom itt is annyi lesz. -
Bencus88
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Én valahol 15-20k körül gondolom
-
LÁZ
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
kevés esély van rá, akkor már itthon is elő lehetne rendelni vhol, ez a ps5 port is kb a semmiből jött (legalábbis nekem)..
-
markknight
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Az is nagyon tetszik, hogy aim közben remeg a keze. Lehet volt már ilyen játékban, én most látom először, menő ez is.
-
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Levi örült volna ha valaha ilyen sármos lett volna mint Leon 😂
-
ldave
félisten
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Csúszik az egész április 16-ra. Mármint a digitális, nem tudom lesz-e ebből dobozos.
-
Frod
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Ha tényleg jön év végén a GTA, akkor jó eséllyel minden más csúszni fog, mert menekülni fog minden cég 27Q1re.
De amúgy a Google ezt simán megmondja, hogy egyiknek sincs, ehhez nem kell fórum.
-
itldj
aktív tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Az artstyle olyan meh. Meg hát ez nekem és szerintem sokaknak a max 6k kategória, couch coop ide vagy oda.
Azért a gameplayel kapcsolatban még én is várok pár véleményt, de akkor is egy combosabb akciót kivárok rá. -
PTM
senior tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Nekem az art egyszerűen nem jön be. Meg az első néhány hét beszámolóit legalább megvárom, hogy amúgy milyenre sikerült.
-
VTom
veterán
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Nekem minden vágyam az, hogy ilyen játékokkal játszak a 65'-os tévén...

-
Beegabor81
tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Kicsit drága ahhoz képest ahogy kinéz. Talán majd féláron
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Highguard? Ex-Apexesek csinálják.
-
homerhamm
veterán
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Highguard? Jan 26
-
vg
veterán
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Persze, Crypt Custodian. Fekete macsekkal és egy seprűvel kell helyre tenni dolgokat.
-
PTM
senior tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Ez egy akciójáték ami merített a Zeldákból és a Soulsokból is. Tényleg szuper, annak idején az umbrella run kivételével megcsináltam benne mindent. De lehet, hogy lenyomom még esernyővel is.

A leghasonlóbb talán a Crypt Custodian. A stilizált látvány mellett hasonló hangulatot hozott nekem a Tunic, Lost in Random, Cult of the Lamb, Have a Nice Death, vagy a Supergiant játékok. De ezek többmindenben meg nagyon mások is.
-
Frod
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
"az első része nem igazán hatott rám,de ez durva most."
Külső szemlélőként nézve ez szög-ugyanaz, mint az előző, 2023-as rész, így a kijelentés minimum furcsa
Gondolom új szörnyek/pályák/fegyverek/stb, azon kívül meg maradt a 90%. -
válasz
Szilágyi84
üzenetére
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Én épp most vettem nálam is ez volt, na a lényeg menj a Playstation Plus Cancel Subscription-re ,hogy lemondod a ps+ és utána már törölheted. (Az az újra látszik él a Remove rész!)
De ettől még él a megvett ps+-od a lejárati dátumig. -
PTM
senior tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
A profil alatt a Payment Management menüben van, a kártyára kattintva lehet szerkeszteni (pl. átírni az érvényességét vagy a számlázási címed) és törölni is.
-
Frod
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
"Szépen jönnek a kedvezmények és mivel több játék van letöltve mint amivel játszok kezdek hely hiányban küzködni."
Öööö... esetleg gondoltál már arra, hogy letörlöd, amivel nem játszol?
Arra meg külön nem tudok mit mondani, hogy attól, hogy csörög a notification az nem jelenti, hogy mindent-is-azonnal meg kell venni.
Következő alkalommal ugyanezek az akciók fognak rotálódni, ebben elég konzekvens a Sony. -
-=Jam=-
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Miért nem törlöd le, amivel nem játszol, aztán töltöd le újra, amikor játszol vele? Külső meghajtóra csak PS4-es játékokat fogsz tudni telepíteni. Inkább egy SSD-vel bővítsd. Árban ezzel jársz a legjobban, nekem is ilyen van benne, meg innen több embernek is, nincs vele probléma.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Igen majd a Red dead redemtion lesz egyedül extrás ha jól tudom
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Neeee b@#$meg.. PS5re meg nem volt....elmennek a...na most felb@sztam magam.
Utólag betehetnék a ps5 verzióba is. -
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Csak az első részéből van remake, és csakis ez játszható PS5-ön. A 2 és 3 az nem fut mert PS3-as címek.
-
PTM
senior tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Az egy F2P játék, itt is volt róla szó a napokban. Csak az előrendelés fizetős volt, mert adtak mellé játékbeli bizgentyűket.
-
Yodafon
őstag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
háh!

-
zojjektum
őstag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Mocsok játék, de játszatja magát. Többször úgy felidegesített, hogy letöröltem, majd azon kaptam magam, hogy ismét letöltöttem és csapatom. Számomra az egyik legnehezebb platina volt, mert már a reflexeim nem olyanok, mint fiatal koromban
-
Yodafon
őstag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Sűrűn krva anyázva. Mostly.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Absolum kb 1 hónapos játék.
Karácsonykor behúzom. -
Beegabor81
tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Az Absolum egy roguelite beat em up, a Tails meg metroidvania, teljesen más stílus
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Az nekem is benne van a kívánságlistámban, egyelőre várok vele, mert van mivel játszani.Betárazni felesleges, mert mire sorra kerül, addigra olcsóbb lesz. Bár egyszer már megszívtam ezt a logikát. A Warhammer 40,000 Inquisitor Martyr-a (ps5re)l addig vártam, míg úgy gondolta a Sony, hogy nem akciózza le többször a játékot.
Kb 1 (?) éve nem volt akcióban. -
Beegabor81
tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
2-3 óránál még szerintem nem csináltál meg semmit amiért adna. Majdnem minden trófea valaminek a kimaxolása vagy minden összeszedése
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Igen.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Én se, most láttam csak gondoltam bedobom ide, mert tényleg jónak tűnik
-
LÁZ
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
moving out 1-2
-
3L1T3
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Offline 2 fős coop , online 4 fős coop és jön +3 küldetés.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Igen, lesz külön gépes coop és crossplay is.
-
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Ha van olyan kontrollered amit már használtál, de aztán leteszed egy-két hónapra, akkor fog megjelenni rajta ez az olajkiválás.
-
nitro16
senior tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Már az elején
amikor van a visszaemlékezés a családi háznál, ott feltűnt ahogy a kunyhó körül mászkáltam.
-
Frod
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Ki mindenki viszi végig?
Mert ha a tesztelőkre gondolsz, kb szeptember legelején osztották ki a kódokat (nem is győztek dicsekedni vele, pl az ign külön posztban közölte, hogy náluk már ott van), aki akarta, már rég befejezte. -
TBT
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Magabiztos a Sony, a játék pedig jól sikerült. Amikor magabiztos egy stúdió, akkor mindig hetekkel a megjelenés előtt jönnek a tesztek.
Ha viszont nem igazán jó a játék, akkor vagy a megjelenés napján, vagy előtte 1 nappal jönnek a tesztek, hogy ne legyen annyi visszamondás.
Vagy épp teszt sincs, annyira félnek a refund cunamitól - csak a megjelenés utáni napokban, lásd: Loszt Szól Ászádj vagy a Mándszáj. -
F-ECT$
titán
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Akkor szokott későn jönni a teszt, ha rossz a játék és nem merik időben kiengedni a véleményeket róla.
-
Petreszku
senior tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Szerintem egy oltári jó metroidvania játék. Nem mondanám túl nehéz játéknak. A parry rendszer szerintem jól mükszik benne és használni is kell.
-
PTM
senior tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Az első felében vagyok, idáig nem vészes. Nagyjából egy Blasphemous szint. A parry alapból is megengedő (legalábbis nekem intuitívan működik), és van trait amivel még ki lehet tolni az ablakot. Állítólag a legvége és egy DLC boss már durva.
Nekem a nagyon rideg világa miatt nehéz leülni elé, de amikor meg leültem, akkor fölkelni nem akarok.
-
Xaels
félisten
válasz
Szilágyi84
üzenetére
A demót próbáltam PC-n, nekem tetszett.
-
Xaels
félisten
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Még a Ruiner-re is érdemes lehet ránézni, az is hasonló. Nekik jön majd a Metal Eden.
-
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Ascent
1mp-el megelőztek😂 -
Bad Pritt
félisten
válasz
Szilágyi84
üzenetére
The Ascent?
-
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Deluxe 3 nappal előtte már játszható volt, de írták fentebb is...nekem lassan már meglesz a platina...
-
Mrdevil
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
6-9 órás Full végig játszások vannak fent neten amúgy. Valami ilyesmi....
-
Rony949
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Ember, hivatalosan holnap jelenik meg.

-
Frod
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
A 4Pro esete teljesen más volt, ott indokolt volt a 4K tévék tömeges elterjedése miatt - kvázi reagáltak a piacra - de ha ezt az érvet el is engedjük, akkor is az volt, hogy kb bekerülési áron tudott váltani a user egy 2,5x erősebb gépre. (És bizony jópár játéknál volt előnye ennek az erőnek!)
Most se nem reagáltak a piacra (nem volt rá igazából igény), se nem úszod meg egy "eladom a gépet + rádobok kicsit" kombóval mert mocskos drága lett, és amit egyedül fel tud mutatni, az a gyerekcipőben járó saját ray-tracing tech, ami valljuk be sokakat nem érdekel. Fanatikus early-adoptereken kívül valójában senkinek sincs szüksége az 5Pro-ra. -
Beegabor81
tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
A Bayonetta egy DMC csak női karakterrel.
-
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Igen.
-
TBT
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Hát... A Stellar Blade inkább egy Nier, Jedi Fallen Order vagy light DMC lenne, mintsem Wuchang és Sekiro. Ez a két játék totál más műfaj.
A Stellar Blade ezekhez képest séta a vidámparkban, persze az is be tud keményíteni, de inkább csak a könyörtelen platform részeivel.
-
markknight
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Olyasmi mint a Fallen Order vagy a Jedi Survivor. Nekem tetszett, menő scifi világ, történet, csöcsök minden mennyiségben. Mi kell még?
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
[link] Itt a saját topikja. Van nézni és olvasni valója is !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
markknight
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Két oka van
1. Mert vannak pontok ahol tudod cserélni a power uppokat és van, hogy amikor odaérsz, akkor nincs annyi aranyad, de a pálya végén már simán lehet és ilyenkor pedig nagyon jó ha nem kell a fél pályán át pókemberkedni.
2. Ha megnyitod a mappot akkor látni lehet, hogy vannak más utak is amiken haladtál. Itt is könnyebb teleportálni mint ugrálgatni.
Egyébként nekem is nagyon tetszik, megérte hónapokig polírozni ezt a játékot. Annyira adja magát a Prince of Persia és a rogue like téma, hogy hihetetlen. Ha úgy vesszük bizonyos értelemben már a legelső Prince is rogue like volt

-
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Azért, hogy az összeszedett orbokat vagy miket és aranyat vissza tudd vinni halál előtt és elkölteni mondjuk, mert ha meghalsz buktál mindent 😅
-
markknight
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Jó bugos is, második runra elment a kép, hud látszódott, minden más szürke.. újra kellett indítani az egész játékot miatta, mert halál után is megmaradt. Egy rogue like játéknál ez nem buli!
-
S e t h
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Szerintem ez teszi vonzóvá, a kihívás, el kell jutnom a végéig.
Egyébként igaz, szinte semmi olyan cuccot nem kapsz ami sétagaloppá tenné, viszont nem is nehéz, kivéve azt a néhány bosst ami megmutatja hol a helyünk.
-
dunc
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
-
dunc
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
A tv d beállításában, dinamikus kontraszt , kontraszt áthelyezést stb. nem aktív?
-
F-ECT$
titán
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Én is day 1 vettem a gépet, és én se takarítottam még ki. Csöndes, jól teszi a dolgát

-
Farkassacred
őstag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Én is csak kívülről szoktam porszívózni a masinát. Mondjuk pár hónapja úgy tűnt igényelte is már szerintem, mert sajnálatosan felpörgött párszor eszeveszett módon a venti és néha utána még meg is bolondult szegény gép.. Külső takarítás után persze mintha új lett volna ismét.. Dettó mint a Seriex X-nél, itt is pöpec minden a hűtéssel/összeszereléssel.
-
válasz
Szilágyi84
üzenetére
"ritka kevés az ilyen játék amit végigviszek nagy nehezen mivel nem bírom ezt a kimondottan dögnehéz stílust"
Pedig a Sekiro pont szinte a legnehezebb ebben a stílusban, persze kinek mi, de rengeteg ember feladta és nem tudta végig vinni, főleg az utolsó bossnál véreztek el...tehát ha azt te végig vitted, annyira azért nem lehetsz béna 😳
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Ez abszolút így van! Sőt, a főbossok egymás között fogadásokat is kötnek, hogy vajon a játékos mennyire lesz béna, és ha az, akkor röhögnek rajta a háttérben egymás között. Hálózatba vannak kötve, így kommunikálnak egymással. Ha meg azt látják, ahogy nálad is volt, hogy a user reménytelen, inkább feladják a harcot.
-
PTM
senior tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
A home képernyőn lejjebb kell menni és ott lesznek a játékhoz tartozó trófeák. Az adott trófeát megnyitva mutatja a rövid videót amikor megszerezted. Tuti megvan szerintem ha nem állítottad be máshogy, 15 másodperc minden trófeához az alapértelmezett.
A konzol beállításaiban a Captures and Broadcasts (magyarul Képkockák és műsorterjesztések
) alatt lehet ezeket is testreszabni, az oldal alján. -
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Én még ilyet nem hallottam, hogy egy Souls játékban megkegyelmezett a játék, és instant meghal a boss megöli a játék, mert érzékeli a játékos "bénaságát", így estére feldobtad a napom😂😂😂
-
PTM
senior tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Gondolom van ehhez trófea is, amihez ha nem kapcsoltad ki, felvesz 15 másodpercet a játékból. Ha van ilyen videó, akkor szerintem azt nézd vissza.
-
Beegabor81
tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Erre senki nem tud szerintem válaszolni, mert senki nem kínlódott vele 15 órán keresztül, csak Te

-
Nescafé
őstag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
digitális

-
30z.Samu
titán
válasz
Szilágyi84
üzenetére
De, Steam-re. Nyaralás után belekukkantok.

-
Nescafé
őstag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Vettem ,ma vègig is vittem 12 óra volt a game nekem tetszett

-
dan83
tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Chapter 3-ig vittem, eddig nagyon tetszik, jók a karakterek, shooting egyelőre nem volt, a késharcok elég mehh, de azért annyira nem vészes. Qualityben V-Sync off-al egész fluid az élmény, bőven 30fps felett van, de nem tudja tartani a fix 60-at. Nagyobb területeken be-be röccen, és annyival -szerintem- nem szebb, hogy váltsak a fix 60-as teljesítmény módról.
-
Elderath
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
PCn tolom, nagyon jó. Olyan mint az 1 meg a 2, ha az tetszett ez is fog. Nagyon jó karakterek, story, VA, gunplay, driving stb
-
LÁZ
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
hnap megyek érte
-
S e t h
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Nem a kontroller, a játék miatt van.
Nyomom mint őrült és cseszik reagálni, sokszor olyan késleltetések vannak, hogy el sem hiszem.
Death Strandinget is nyomtam mellette, ott nem jelentkezett hasonló. -
PTM
senior tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Könnyen előfordulhat, hogy kopik a mikrokapcsoló.
Ha zavar, akkor lehet, hogy a helyedben szétszedném és kifújnám, és rásegítenék egy csepp WD-40-nel. Saját felelősségre. -
S e t h
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Eszembe jutott, General of the North és Ming General voltak egymás után néhány perc eltéréssel, ott már nem volt őszinte a mosoly.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Én azt hittem túloznak amikor azt mondták többen több helyen, hogy utána még durvább bossok jönnek, hát igazuk volt.
Itt bizony újra kell osztani a pontokat, akár többször is amíg be nem jön valamelyik build.A kedvencem most az volt, hogy egy brutálisan szövevényes területet jártam be és pucoltam ki és mivel igen komplex volt a terület így kb. egyszerre jutottam el oda, hogy a terület két végén volt egy-egy boss, amiket egymás után kellett lenyomnom, nos ott már kicsit sok volt a jóból, mert mindegyikkel szívtam.
-
melega
őstag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
ÉN mindhármat 2 szer végigvittem.
A Darksiders 4 re leszek kíváncsi.
-
Beegabor81
tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Lonsword--> sword deflect skill = easy mód , de ezt a játék is javasolja pont ezelőtt a harc előtt, hogy tanulj valami olyan skillt , mint pl deflect
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Hihetetlen ma se lett meg 2 óra próbálkozás után sem, pedig kezdem érezni, de mégse engedi magát
Ennyire mocsok dög még a Sekiroban sem volt
Kíváncsi lennék miket látni nég tovább, de kezdem megunni, főleg a halál miatt a sétát mire a bosshoz jutok az ilyen részeket kihagynám. -
Wlac
Ármester
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Hardveraprón van egy PS4-es változat olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) alatt lehet ezeket is testreszabni, az oldal alján.

Kendek
RangerFox