Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hiei555
aktív tag
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Meg is rendeltem! Hát igen az ára az kicsit drága de legalább nem kell hurcolnom a gépet a garázsba a kompresszorhoz, hanem csak kiviszem aztán mehet.
-
wolf13
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ennyiért másra is használható olajmentes táskakompresszort ajánlanék.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Akkor lehet beszerzek egy ilyet ha tényleg jó már pedig úgy tűnik ha használod már egy ideje. Köszi! Szerintem meg is rendelem hamarosan.
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ez nagyon jó cucc, én is ilyet használok. Első blikkre kicsit drága, de hosszú távon simán behozza az árát levegőspray helyett használva.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Wow ez jónak tűnik amúgy régóta nézegetem már hogy mit kéne venni, kicsi kompresszort v valami, de ezt nem találtam meg.Alisat néztem de nem vettem végül ez [link] jó lehet? Meg hogy érted h pumpálva kell? Ki-be kapcsolgatod?
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Egy értelmesebb légtisztító gépet nem a csak konzol, hanem a tüdőd is megköszöni, ha nagyon poros helyen/út mellett laksz.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Triathlete
üzenetére
Én ezt használom PC-hez, szerintem PS-hez sem lesz másképp:
IT Dusters CompuCleaner Xpert C552 elektromos porfújó EG-2000Baromi erős, sok kellékkel. Arra kell ügyelni, hogy "pumpálva" kell használni, mert hamar túlmelegszik, ami nem csoda, az erejéhez képest.
Figyelve persze arra, amit GEIL ír, ventik mindig ujjal lefogva a folyamat alatt. -
ribizly
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Szoktak valoban, de itt nem lattam rajta olyat.
Meg lehet oldani nagy reszet porszivo + suritett levego komboval, de nagyon sok iranybol kell megkuldeni, mikozben vigyazol a ventillatorra, hogy ne porgesd tul. Es nem fogod tudni mindenhonnan eliminalni a port, mert sok helyen lerakodik es van amihez nem lehet bontas nelkul hozzaferni.
En a kulso korbefujas, szivason kivul ket iranybol leszedtem a ventillatort es a boritast is, majd onnan benyultam torolni, befujtam, betoltam a porszivot. Igy egesz nagy reszet ki tudtam pucolni. Am a borda nagy reszehez sajnos igy sem lehet hozzaferni, de ez a max, amit nem nagy bontassal es rovid ido alatt meg lehet tenni.Ha mar ez is uti a garanciat, akkor igy jartam.
-
GEIL
addikt
válasz
Triathlete
üzenetére
A kompresszor/sűritett levegő nálam is bevált módszer.....annyi hogy a ventik lapátjait óvatosan fogd/tartsd és ne hagyd hogy "tűlpörgesse" a kompresszor....amúgy alaposan ki lehet vele fújni. Én PC-ket és konzolokat 3 havonta átfujkálom így alaposabban, egyébként pedig kb 2 hetente nedves törlőkendővel és utána száraz mikroszálassal törlöm őket (controllereket is)

-
Triathlete
senior tag
válasz
ribizly
üzenetére
Erre szoktak használni ilyen kékes festéket amin látni ha bontva volt. Viszont nem tudom, hogy ezeknél van-e ilyen.
De pont terveztem megkérdezni, hogy miként kell karban tartani a konzolt? Egy hete van meg, eddig a tv-állvány középső részén egy polcon volt, ahol a szellőzés nem volt a legjobb, most áttettem a TV mellé állítva, de így meg folyamatosan kapja fentről a port, ahogy a szobában ágyazol mozogsz, szellőztetsz a nap folyamán, hiába porszívózok kétnaponta.
Sűrített levegővel neki lehet esni valamilyen irányból a másikon pedig porszívóval szívni a port? -
GEIL
addikt
válasz
markknight
üzenetére
porszívóra vékony szűkítő és puha ecset
-
LÁZ
addikt
válasz
F.B.I.
üzenetére
azért a környezetet is megnézném, ahol ennyi cuccot összeszedett szegény, bánya mellett vót használva e?
nálam, egy kb folyamatosan poros lakásban a 4.en (villamos, autók, egyre kevesebb fa) az ablak mellett se volt benne ennyi anyag, amikor 2 év után belenéztem, pedig megjelenéskor lett véve a masina..
-
ribizly
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Szerintem nem tudjak megmondani, hogy ki lett e csavarva, hacsak nem valami nem odaillo csavarhuzoval esik neki az ember. Csak szepen vissza kell mindent helyezni.
-
F.B.I.
veterán
Ha úgy gondolod, hogy nem veszed le a gép burkolatát és nem tekersz ki 4 csavart, mert jó van az úgy
:
-
Tigi
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Nekem minimum 5x kifagyott egy óra alatt tegnap este.
-
Xaels
félisten
-
itroh
tag
Egyébként abban igazad van, hogy maga a story, a questek, elég unalmasak, maga a harc se az igazi a 2 féle enemy tipussal(és azok variánsaival) de maga a környezet, a növény és állatvilág, a felfedezés elviszi az egészet. Bele se merek gondolni hogy mi lett volna ha igazi story-t raknak alá. Volt olyan hogy egy craftoláshoz való 3-as szintű gyümölcsöt keresgéltem fák törzsén 2 óra hosszáig. Engem a hibái elenére ennyire megfogott, míg pl a Far Cry 6 ásítás után törlés.
-
LÁZ
addikt
-
Gabesz87
veterán
Olyan kérdésem volna, hogy egy külföldön vásárolt (Svédországból) PS Store (játék)kód itthon beváltható?
-
Bad Pritt
félisten
-
icemad
nagyúr
Hát hallod, az esetek 95%-ában egyet értek veled, amikor véleményed van valamiről, de az Avatar tényleg nem egy Far Cry klón. Kívülről úgy tűnik. De kb annyi a közös bennük, hogy fps, meg open world. Kb, mintha a Witcher 3 lenne hasonlítva Assassin's Creed Valhallához vagy Red Dead Redemption 2-höz. Mindegyik másban jó és nem is igazán hasonlítanak a másikra.
Szerintem ezért sem lett túl sikeres ez az Avatar játék... Sokan Far Cry-t vártak tőle és nem az, ezért csalódás volt nekik. Sokan meg Far Cry-t vártak tőle, ezért megsem vették, mert úgy gondolták hogy ez a számozatlan Hupikék Törpikékes farcry...
-
Yodafon
őstag
Fantasztikus a hangulat
-
Moby
veterán
válasz
itroh
üzenetére
Ez mamár igenkevés. Egy közepesen érdekes sztori sem árt ma már egy valamirevaló játékban az eyecandy mellé, de ez sem feltétlenül kevés, amikor egy Horizon is el tud menni dögunalomba. Biztos ezzel a graffal az avatar világában is el lehetne mesélni valami történetfélét, de nem egy ilyen pusztulatot, ami a ubi OW-it jellemzi. És itt valami paradigmaváltás-féle kellene, vagy legalábbis ezt akarják eladni ezek az outlaws reklámok, mert olyan, mintha minden erre épülne fel. Ami azért kisebb csoda számba menne

-
itroh
tag
Szerintem is minimum egy Pandroával több az Avatar játék mint a Far Cry-ok. Nem mellesleg gyönyörű ahogy kinéz
-
markknight
nagyúr
Napi jó hír, hogy Helldiversbe sikerült lecserélnem az outfitem és nem is crashel ha váltani akarok. Nem tudom volt-e azóta patch, de most egy ideje nem vágott ki. Végre!
-
-
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
Mindenkinek aki előrendelte, az részt tud benne venni!
Viszont, már PS5-ön is elérhető már most (igazából pár hete) a Sea of Thieves Insider. Igaz csak azoknak akik jelenleg is SoT Insider-ben vannak (regisztrálva már a programba). Ez az Insider program külön van a Beta-tól, és jelenleg nem lehet regisztrálni rá (ezért írtam, úgy, hogy aki már rendelkezik SoT Insider-el az ki tudja már most próbálni (de mivel az ebben lévő minden dolog NDA alá tartozik, így nem lehet beszélni róla, hogy mi van benne)!
-
icemad
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
A stray? Séta szimulátor a közepesnél jobb fajtából. Abban pl pont nem láttam, hogy ez mitől jó játék, nem is vittem végig. Macskásoknak biztos jó.
De én borsodi paraszt vagyok, nekem a Goat Simulator a játék.
Vagy az I'm bread. Ami tényleg jó kaliber volt, az meg a My friend Pedro.
-
törölt tag
The Sea of Thieves Closed Beta on Playstation 5 takes place this weekend, April 12th-15th.
-
Bad Pritt
félisten
Ha PS Plusból elkezdek egy játékot, de lejár az előfizum és lemezes változatával folytatnám akkor nem kell törölni és újraleszedni, igaz?
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Ne feledjétek, holnap Star Wars Outlaws trailer!
"A "Star Wars Outlaws" közösségi menedzsere, Shauna Jones számos közösségi média posztban támadja a fehér férfiakat."A lehető legjobb kezekben van ez a "játék" is! Az Ubi összehozta ezt is!
-
_drk
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Az nekem is tetszett, kb 2vel találkoztam eddig. Meg van még pár érdekesebb ilyen mini quest.
Kislánynak azt mondta az apja hogy mire lehull az összes levél a fáról addigra hazatér, hát nem tért és nekünk kell leütni az utolsó levelet a fáról hogy a kislány tovább lépjen.
Ez is tetszett és még ehhez hasonló sok van a játékban.Viszont a kulcsos rendszert aki kitalálta azt megverném és egész életében száműzném csak kulcsot másolni!
-
tboy93
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Jópofa kaland volt, 1-2 éve nyomtam végig en is haverral. Több ilyen játék kéne
-
_drk
addikt
AC Valhalla-ba beletoltam most vagy 30-40 órát. Jól ki is égetett

Sajnálom a játékot mert az alapok jók. Jól és hangulatosan néz ki Anglia. A harc élvezetes! Csak azért játszottam vele ennyit.
A skilltree az egyik legjobb amit játékban láttam eddig.Asgard rész adta tegnap az utolsó döfést, az hagyján hogy a God of War után olyan mintha Trónok harca után benyomnád a barátok köztöt. De ennek semmi értelme! A sztori nagyon gyenge a küldetések meg egyszerűen szarok! Egyszer abba hagytam már ott, most vissza mentem és 20 perc volt a térkép egyik végéből a másikba mennem.
De ezt rengeteg helyen megcsinálja a játék!
Nem azt mondom, vannak jó questek. De a legtöbbe bele van téve valami idegesítő rész ami nem vagy alig működik vagy egyszerűen semmi érteleme. Legtöbb helyen abszolút nem fluid a játék.
A kedvencem hogy a fast travel helyek között van 2-3000 méter. Bármit akarsz csinálni 5-10 perc mire odaérsz.Most volt egyik fő quest, 2 npc konkrétan egymáshoz küldözgetett a táborban és szaladgáltam a 2 között mint egy hülye csicska és ezzel is elment több mint 10 perc holott egy perces párbeszédben el lehetett volna intézni és tele van a játék időhúzással.
Ami érdekes, hogy alig van loot! 1-2 fegyvert meg kellett vennem, hogy kipróbáljam ami nem gond, csak furcsa miután mindenkinek a kezében van valamilyen fegyver...
2 kezes kalapácsot még nem láttam... De kissebb kardot is a DLC mapon szedtem össze csak.
Mellette egyébként grindfest van, mert anélkül semmit nem tudsz fejleszteni...
Másik kedvencem hogy vannak a kőhalmok amiket szét verve lehet ércet szerezni, konkrétan 1-3 között! De Egy fejlesztés már 100ba is kerül, de ladakbol össze szedsz 30-50 darabot. Mi értelme van ennek?Nagyon sokszor csak fogom fejem és facepalm van amikor játszok.
-
spleenszuru
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
Még tegnap kerestem meg csak őket első mapon, miután teljesen kipucoltam minden területet, meg szerintem lassan küldetéseknek is vége itt.
Nekem a kardos volt a legnehezebb, nagyon hosszú a kombója, de amúgy már kezdek "jó" lenni a parryben, szóval baromi jó csata volt mind a 3. Meg amúgy alapból is emelkedik a játék színvonala így. Mondjuk Dojoban Matthew-t képtelen vagyok még advancedre is felvinni, egy állat az a csávó, túl gyors.
Rohadt jó ez a játék, ahogy szokom a harcot, fegyvereket, állati.
Oxtail Blade lett most az egyik kedvencem, szinte táncolva harcolok, nagyon élem.20 óránál járok, és még nem mentem át a második mapra.
-
spleenszuru
őstag
A Way Out
Kb. 6 órás helyi coop, nem gyerekeknek. Még úgy is, hogy minden pici kis dologhoz odamentünk, melyik srác mit reagál. Ennek ellenére is 2 hét alatt toltuk végig, esténként mikor hogy jutott együttes idő rá.
Tökre megkedveltük a 2 karaktert, ahogy haladtunk, aztán jött tegnap a vége, és mindketten lefagyva, idegesen néztünk egymásra, hogy ez WTF.
Szép csavart tettek a végére, percekig csak nézettük egymásra a 2 karaktert, hogy nem igaz, hogy ez lesz a vége.
Aztán de..nem sok dolog tud könnyet hozni a szemeimbe, de ennek a játéknak majdnem sikerült.
Ennek ellenére jó volt, de újrajátszás így nem lesz.
A 2 véget néztük csak meg, az utolsó jelenetet visszatöltve.
Kiváló példa, hogy nem feltétlenül a grafika számít, mert ennek az elég gagyi.
Mindenesetre ennél az akciós 2 ezer Ft-nál, ha előre tudom a hosszát, és a sztori végét, nem is érne többet számomra. -
Xaels
félisten
válasz
oriic
üzenetére
Kezd szépen letisztulni amúgy a community is, voltak ennél is durvább számok, a szerverek rottyon is voltak rendesen. Valószínűleg az elmúlt napokban lévő crash hullám is valami szerveroldali gubanc miatt volt, azóta normalizálódott a helyzet de előfordul néha-néha.
Bugok vannak, bár annyira nem rossz a helyzet mint, ahogy egyesek itt előadják, meg mivel ez egy teljesen PvE játék ahol egyáltalán nem számít az egyéni teljesítmény és ha meg is halsz akkor sem vesztesz semmit, így 1-1 bugon röhög egy jót az ember és játszik tovább.
Ha belekezdesz, az elején ne szegje kedved ha túl "könnyűnek" találod, igazán később a nehezebb fokozatokon villantja meg
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
New Arc Line - Official Story Trailer
(Steampunk CRPG, még tavaly év végén lett bejelentve. Megjelenés valamikor idén) -
Elderath
addikt
Helldiversbe 96%on áll az utolsó automaton bolygó. Nagyon kíváncsi leszek mi történik ezután jövő héten
-
echterion
nagyúr
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Nekünk egy Samsung Q800b van itthon, hibátlan filmekhez és játékokhoz egyaránt. Lehetne venni hozzá egy pár hátsó hangszórót is, de nekünk nem hiányzik, így is hibátlanul szól.
-
Moby
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nem tudom volt-e róla szó, de a ps4 kamerát viszont csak a ps4 játékok tudják használni. Azaz bármire is akarod használni, bármilyen játékkal, annak a ps4-es változatára lesz szükséged hozzá.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Direkt megnéztem. A kakukktojások nálam nincsnek ott.
-
markknight
nagyúr
Store-van van egy ilyen szekció, hogy japanese RPG. Rámész, aztán Helldivers 2, Tekken 8, Last of Us meg God of War Ragnarök.. lol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudsz küldeni valami linket esetleg és akkor megnézem azt is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De igazából azóta, ami érdekelt, akciókban már meg is vettem, szoktam figyelni ezeket persze

Kendek
RangerFox