Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
-
Rigormortiis
veterán
A Csucsiban, Iki-n a véráztatta szentélyben mit kell csinálni? Egy tekercs volt csak ott, rajta egy verssel...
-
Imre9211
aktív tag
Sziasztok.
Kis segítségre lenne szükségem a PS plus-al kapcsolatban. Sajnos benéztem a PS plus extra-t és véletlenül az évest vettem meg a 3 hònapos helyett
Kaphatok valami visszatérìtést ha módosìtom a 3hónaposra ?
(màr amennyiben ez lehetséges) Jàtékot még csak az ea fc24-et töltöttem le, de az kuponkód volt a kontroller mellé.
Vagy esetleg le lehet mondani és akkor kapok visszatéritést?
Bocs a hülye kérdésért csak nem tudom ìgy van e bàrmi lehetőségem 
-
Degu82
tag
Sziasztok. Segítséget,tanácsot szeretnék kérni vezetékes fejhallgató vásárlásban. Gyereknek kellene pshez(most még 4es van,de lehet lesz cserélve 5re majd) játékra esetleg majd később esetleg laptopra is de ott is játékra. Jó lenne olyan 10 körül de max. 15-20 ezerig . Újban eléggé leszűkül ezzel a kör nyilván de használt is ugyanúgy jó lenne ha jó vétel. Néztem prohardveren van fent elég sok. Amiket láttam,hogy többet is árulnak és jónak gondolom a razer, a hyperx cloud, ps 4,ps5 illetve találtam jó áron egy asus tuf gaminget nem tudom az mennyire lehet jó. A gyereknek a ps tetszik ugye,mert azt gondolja pshez biztos jobb a ps fejes de nekem kétségeim vannak erről illetve használtan is 15-20ért adják míg razert,hyperxet vagy az asust 10 körül lehet találni. De annyira nem vagyok jártas a dologban rég volt már a gamer korszakom így le vagyok maradva a fülesek evolúciójával mit kell nézni mennyire éri meg 7.1 pl,stb. Örülnék ha adnátok tanácsot illetve ha esetleg tudtok jobb ár érték arányúakat más márkákban az is jó.
-
toxicjew
addikt
Akinek lejárt a PS plus, kb. mennyi idő után dobta be az akciót rá?
-
törölt tag
-
negyven2
nagyúr
-
d@vee
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Mi a gond vele?
Szerk.: az ön készülékében van a hiba
-
-
F-ECT$
titán
válasz
markknight
üzenetére
Játszottál? Akkor nem lesz
-
mcwolf79
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Mi bajod van már megint vele ? Tényleg érdekel , mert én nem játszottam vele egy ideje , és itt csak te panaszkodsz miatta .
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Nem csalódtam benned.
-
markknight
nagyúr
Játszottam pár kör Helldiverst és hát elég elszomorító. Vajon lesz rá refund? Vagy lesz annyi önkritikája a Sonynak, hogy refundot kínál rá mint a Cyberpunkra?
-
tboy93
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Iki-re vedd le a nehézségeket, aztan ha visszaersz felnyomod.
-
negyven2
nagyúr
válasz
30z.Samu
üzenetére
Vannak területek ahol majd a sztori előrehaladtával szűnik meg). Amúgy hagyhatod magad letartóztatni is (mert néha kapsz cutscene-t, amiben kiszabadítanak téged a többiek).
Amúgy RDR2 kérdésben jöhetsz ide is (valamivel jobban él mint a konzolos topik) -
30z.Samu
titán
RDR 2 kérdés:
Dead or Alive körözést valahogy semmissé lehet tenni? Van egy küldetés, ahol kiszabadítottam Micah-t asszem, na már most ott azóta élve vagy halva kellek nekik ès ott van egy küldetés és ahogy belépek a zónába, azonnal levadásznak. 
-
Frod
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Talán a dlc elkezdése előtt még figyelmeztet is erre a játék, egészen a dlc végéig maradsz.
"Once you start the "Journey into the Past" mission and arrive at the area, you won't be able to leave until you complete all of the story missions."
-
Rigormortiis
veterán
Csak adtam még egy esélyt a Tsushimának, valahogy bevillant, hogy nincs végigjátszva, és az ilyet nem szeretem. A felénél tartok, és elkövettem azt a hibát, hogy áthajóztam Ike szigetére. Na hát itt kemények az ellenfelek, mint a kád széle. Jól vettem ki, egy ideig el kell jutnom a sztoriban, hogy visszateleportálhassak Tsushimára?
-
Moby
veterán
válasz
AnonymusX
üzenetére
Ilyenek lettek. Nekem day1 gépem volt korában(digit), most vettem egy slimet, hát olyan gagyi lett a kontroller (is), hogy nemigaz. A gombok jobban ki is állnak, a nyomásuk is ilyen gagyika, a gép meg hangos(abb). Bleh

/meghát k. ronda a gép. Ráaádsul én absz nem követtem ennek az érkezését, fogalmam sem volt, hogy ilyen ropi lábak vannak a dobozban valamibe beletekerve, szóval azzal kezdtem, hogy kidobtam a doboz a lábakkal együtt...
-
Frod
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
"Based on speculation, the Night Springs DLC could arrive around late Spring or early Summer 2024. However, this is not guaranteed."
A második dlc-ről még ennyi infó sincs.
-
Bad Pritt
félisten
Ha előrendeltem egy játékot ugye nem fogja elkezdeni magától letölteni, amint megnyílik a preload lehetősége? Vagy ez állítható valahol? Just in case tudjak refundolni, ha véletlen szarok lennének a Tales of Kenzera tesztek, bár ettől nem félek az eddigi anyagok alapján.
-
AnonymusX
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Sziasztok!
Mostanában változott a kontrollerek minősége?
Egy driftelő kontrollert vittem a Triwardenhez, helyette dobozosat kaptam, de ennek a gombjai és d-pad-ja teljesen más gombnyomás érzetet adnak. Mintha rövidebb úton járnának, nem olyan határozott visszajelzést adnak (puhábbak), ha lenyomom őket, mint a géphez adott másik kontrollernél, amivel össze tudom hasonlítani.
Ez minőségi probléma vagy ilyenek lettek a kontrollerek?
-
mályva
aktív tag
Olyan kérdésem lenne majd, ha megbántam egy store vásárlást, akkor vissza tudom kérni a pénzt? Kedden lett véve. kb 4 óra lett játszva vele.
Tudok hivatkozni valamire, hogy a refund assisstant visszaadja? Köszi -
spleenszuru
őstag
Nem tudom, a Team Ninja mennyire figyeli ezeket, milyen gyorsan patcheli ki, stb., de aki Roninozik, itt egy save scummingos trükk, hogy gambling denben meg tudjunk "gazdagodni".
Működik, tegnap toltam, bár mivel RNG, lehet van, akit felidegel majd, mint engem picit.
[link]Mikor már 1000+ token van, minden győzelem +1000 token.
-
F-ECT$
titán
válasz
markknight
üzenetére
1-2 használható cucc volt eddig is a warbondokban, gondolom most se lesz másképp.
-
Rigormortiis
veterán
Arról lehet tudni valamit, hogy az Alan Wake DLC-k mikor fognak érkezni?
-
belan
addikt
Hello valaki meg tudja mondani amikor ps app bol ki jelentkezek és utána vissza van mindig egy pár szám eddig nem változott meg de most igen vajon miért lehet ? Erről beszélek hogy értsetek miről írok ps-678 .
-
Elderath
addikt
Helldivers 2 - Warbond: Democratic Detonation Trailer
Újabb hét, újabb helldivers content

-
Elderath
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ez annyit nem ér hogy leszedjem

-
markknight
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Hirtelen azt hittem Orlando Bloom van a képen

-
IntelKiller7
nagyúr
-
itldj
aktív tag
válasz
mályva
üzenetére
Nem kell túlbonyolítani.
Belépsz nála, bekapcsolod a megosztást, letöltöd amit szeretne majd játszani. Innentől kezdve az ő profiljából is futtatható amit letöltöttél.
Te otthon simán belépsz, letöltöd és boldogan játszotok mind a ketten, amíg van internet, mert neked már csak akkor fognak futni a digitális játékok, ha online vagy. (Így ellenőrzi a licenceidet) -
mályva
aktív tag
de én is tudok akkor vele játszani, ugye? tehát ketten tudunk egyidőben?
-
válasz
mályva
üzenetére
A játékodat a saját profilod alól fogod tudni letölteni, illetve a letöltést elindítani.
A fizetéshez be lehet állítani, hogy mindig kérje hozzá a jelszavadat is. Mivel azt a barátodnak nem kell tudnia, ezért ha aktiválod a jelszókérést, akkor nem fog tudni a nevedben vásárolgatni.
-
negyven2
nagyúr
válasz
pzstm
üzenetére
Sea of Thieves on PlayStation®5 – Your Questions Answered
Will the PS5 version have a performance mode that allows 120 FPS?
Sea of Thieves on PlayStation 5 is optimised to run at 60 FPS in 4K resolution, with an additional performance mode available for supported TVs allowing for 120Hz refresh rates at 1080p resolution. This has parity with the Xbox Series X experience.
How will the PS5 version of Sea of Thieves work with the PlayStation 5 DualSense controller?
Sea of Thieves supports the PlayStation 5 DualSense controller, including several of its unique features:Haptics – Sea of Thieves uses the haptic feedback technology within the DualSense controller to enhance the experience of movement and interacting with the world.Adaptive
Triggers – Sea of Thieves uses the adaptive triggers within the DualSense controller to heighten gunplay, allowing players to feel each pull of the trigger.Built-In Microphone and
Speaker – Sea of Thieves uses the built-in microphone so players can chat to their friends without the need for a connected headset.Will Sea of Thieves work on the PlayStation Portal?
Yes – we’ve tested this and are pleased to confirm Sea of Thieves will be playable via the PlayStation Portal.
-
pzstm
titán
Jó szelet mindenkinek
Sea of Thieves PlayStation 5 Feature Overview: Official Trailer
-
mályva
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Oké köszi értem
Le lehet már jelkódozni adott konzolon a profilokat
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy úgy meg tudom oldani, hogy belépek az ő ps5 ére, megosztom akkor a profilom, átmegyek az ő ps5 én az ő profiljára letöltöm neki a játékot, és lejelkódozom a saját profilom, ez így akkor megoldás? illetve hozzá van csatolva a paypalom a saját profilomhoz a saját gépemen, nem lesz hozzácsatolva maradva más gépén a paypalom? Ha le jelkódozom ez am is megoldás nem? Jól képzeltem ezt el? -
TBT
addikt
A Dragon's Dogma 2 után szabadon...
Stellar Blade Director Kim Hyung Tae says:
"We want to make it clear at this point that Stellar Blade will not require any additional expenses that gamers are not aware of beyond what they paid for the package. The only exception is if we create collaboration costumes with another company's IP, those may be sold for a fee. Also, there is no New Game+ in the launch version, so please look forward to it being updated very soon."Röviden, tömören, újra megerősítették, hogy NEM lesz mikrotranzakció a játékban.
-
markknight
nagyúr
Akkor a gyereked sem ülhet be a konzol elé, asszonyt meg kipaterolod a lakásból?

Viszont nálam ezek köszönőviszonyban sincsenek, se asszonnyal, se kocsival, másképpen állok hozzá.. kb hasonló mintha valaki kölcsön kérne tőlem egy fakanalat, ennyire hatna meg. A 90%-ot egyszer végigtolom aztán viszlát.
-
toxicjew
addikt
Még 1 kérdés a PS plusszal kapcsolatban. Pl GT7ezni fogok tudni offline? Ahol azt írja, hogy online játékhoz kell a PS plus, ott ettől függetlenül elindul a játék és az offline módokat engedi használni? Vagy ez teljesen játék függő?
-
Moby
veterán
válasz
markknight
üzenetére
>ha milliárdos lennék se fizetném a teljes árat.
Nem kell milliárdosnak lenned, elég ha van egy gyereked, aki szintén játszik.
-
GEIL
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Nagyon maradi vagyok ilyesmi téren.
Nő, autó, bankszámla/pénz, PC/konzol és account esetén nincs "kölcsönzés" vagy közösködés....rokonságban sem
senkinek semmit.
Én sem kérek és tőlem se várja el senki...és nincs fejfájás ha jön egy ban vagy elromlik valami pl....mindenki oldja meg és finaszírozza szépen a saját életét és szórakozását.
-
GEIL
addikt
válasz
mályva
üzenetére
Én nem hagynám ott még sógorom gépén sem a fiókomat.....irigy vagyok na
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
majd ha kell neki akkor megveszi magának, letölti és vesz hozzá + -t is ha akar valamit maszatolni online......más csóróságát nem akarom már megoldani
és inkább kifizetek teljes összeget ha kell, de nem fogok osztozkodni meg cigánykodni hogy pl + -t felezzünk...stb....ez már masszív xarrágás......majom és banán tipikus esete.
Még egy controllert is vegyél neki....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
tboy93
üzenetére
A Folklore kifejezetten jó cucc, csak olyan 5-6 évvel később kellett volna megjelennie mondjuk egy Journey sikere után, és akkor a helyén tudták volna kezelni a népek.
A többi meg szintén jó játékok, amik vagy sikeresek voltak a megjelenésükkör, vagy kultjátékká váltak. -
tboy93
nagyúr
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Ezek közül amúgy melyik volt jó? A Folklore tudom hogy pocog méreg drága használtan, mert alig van belőle eladó. Mondjuk ha sikeres lett volna gondolom nem lenne gond beszerezni
-
Bad Pritt
félisten
válasz
TrishtanAG
üzenetére
A két Xillia nekem is instant vétel lenne, baromi jó játékok voltak. Talán a Vesperia DE volt akkora siker, hogy elgondolkodjanak ezek újrakiadásán is.
-
válasz
mályva
üzenetére
Letölteni csak azzal a profillal lehet, amelyikre vásárolva lett (konzolon, böngészőből vagy appból indítva). A megosztás csak a futtathatóságra vonatkozik.
Szóval fordítva kellene, vagyis a barátod konzolján bejelentkezel, aktiválod a megosztást, majd letöltöd neki a játékot. -
negyven2
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kaphatok valami visszatérìtést ha módosìtom a 3hónaposra ?
(màr amennyiben ez lehetséges) Jàtékot még csak az ea fc24-et töltöttem le, de az kuponkód volt a kontroller mellé.
Ha lesz még kérdésem, átmegyek a másik topikba.

Csak ép nem találtam a Magyar feliratot, baromi sok mód van!