Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
icemad
üzenetére
De azt honnan tudod, hogy mennyi idő lesz végig játszani egy adott játékot? Én soha sem nézem ezeket mivel ahány ember annyi féleképpen játszik, mint fentebb is kiderül ez, én közel 200 órát beletettem a bloodbornba, van aki 70-et, de van aki 1x végig rohan rajta 30 óra alatt és ennyi, megveszem és játszom vele, ha 10 óra akkor 10 óra, ha 200 óra akkor 200, a lényeg, hogy élvezzem és le kössön, hogy mennyi idő ez, nos egyáltalán nem releváns számomra, mert ha nem tud lekötni vagy nem élvezem az adott játékot, akkor már az első pár órában kiderül ez számomra, és el is engedem! Sőt tovább megyek, rengeteg olyan játék van a könyvtáramban, hogy megvettem, mert nagyon akciós volt és úgy voltam vele, hogy majd jó lesz valamikor, nos azóta sem töltöttem le a gépre 😂 Ilyen például a sokak által kedvelt GTA5, egész egyszerűen nincs ingerenciám hozzá, hogy neki kezdjek...
-
beyruth82
veterán
válasz
icemad
üzenetére
1000mb/s vezetékes netem van. Mindenhol csúnya az ER. A fák lombkoronái rettentő csúnyák. A játék legszebb részei is max 10/5. Pl egy Lies of P-hez hasonlítva vagy egy 2019-es God of Warhoz amivel most játszok. Kb 2015-ös witcher 3-hoz tudnám rakni.
#206331 Wesder:
Stílusos az biztos de rettentő csúnya game -
HELLAFLUSH
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Én se vagyok oda a műfajért, sajnos már egyre kevesebb időm van játszani és azt a kevés időt se a szenvedéssel szeretném tölteni mert még sok játék várat magára.
Egyébként a mai gyerekek sokkal ügyesebbek mint az én korosztályom volt, néha el is képedek rajtuk, hogy mennyire a kisujjukban van minden.
-
markknight
nagyúr
válasz
icemad
üzenetére
A történet+karakterek egyébként elég szépen tudják ám befolyásolni a modern kori gémereket. Ha például kiszeded ezeket a Last of Usból.. akkor az összkép egy erős közepes vagy még az alatti szint. Sőt, mind videojáték szerintem kifejezetten rossz. Ráadásul ebben a Sony nagyon erős, hogy mindig legyen egy gyerkőc és/vagy dráma, mert az a sikerhez vezető út. Horizonnál például ezt nem játszották be, nem is lett akkora sikere neki.
-
_drk
addikt
-
Farkassacred
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Burnout? Az maga a zúzás mesterfokon.

Egyébként még anno ps2-es konzolon imádtam. Érdemes lehet beszerezni a mostani konzolokra?
Scholes9: Az emberek azért másra, többre számítottak vele kaplocsatban. Erre akartak kilyukadni. Most játszom én is az alapjátékkal éppen és fantasztikus.
Szerkt. Akkor beszerzem mindenképp, más nem is kell nekem.
-
Zsolty20
senior tag
válasz
icemad
üzenetére
Ha nem tudná transzkódolni a Plex a hangot akkor igazán sehogy sem tudná és amúgy megy normálisan az adott film/sorozat, csak mondjuk 5-6mp-ként a hang elmegy majd vissza és ez megy amíg a PS5 bevan kapcsolva. Azt elfelejtettem, hogy maga a masina nincs teljesen kikapcsolva, csak pihenőmódban van és úgy teljesen rendben van minden, ha PS5 be akkor van a problem. Általában fut valami játék a PS-en, letöltés kvázi sose ilyenkor. De otthon majd próbálgatom a dolgokat, hátha történik valami.

PTM: ha játszok akkor abszolút minden rendben van, ill van akadás néha az FF16-ban de az játékbeli probléma.

-
PTM
senior tag
válasz
icemad
üzenetére
HDMI kábel bennem is felmerült, csak nagyon fura, hogy ha a PS5 ki van kapcsolva, akkor meg oké. Ill. gondolom, hogy ha játszik, akkor a nagyobb sávszélességű képpel nincs baj. Lehet, hogy a kép és e/ARC együtt nem oké a kábelnek, nem tudom. Hálózatra én nem gondoltam. Tényleg próbálgatós sajnos, ötletelni lehet inkább.
-
PTM
senior tag
válasz
icemad
üzenetére
Olyan nagyon sok filmhez azért nem kell 100 Mbps, ill. sorozatoknál is akad a hang, azt írta. Ráadásul ha a PS5-öt kikapcsolja, akkor oké.
Ez megint egy fura rendellenesség, sorra ki kell próbálni, hogy meglegyen az az adott változás, ami ezt előidézte. Hacsak valaki tényleg nem tapasztalt ugyanilyet, és tudja fejből.
-
Zsolty20
senior tag
válasz
icemad
üzenetére
Nem rég óta csinálja ezt egyébként. Kb. azóta, hogy beállítottam az erősítőben, hogy tudja a 120hz, vrr cuccokat, vagy legalábbis engedélyezve legyen, lényegében kimaxoltam a lehetséges beállításokat, más egyéb változás nem történt. A TV UTP-n keresztül kapja a netet. Lehet esetleg maga a 120Hz-es beállítás az ami csesztet valamit?
-
-
-
PTM
senior tag
válasz
icemad
üzenetére
Gyakorlás után pedig valószínű ők is simán végigjátszanák egy-két élettel.
Ez a játék eleinte nehéz csak, aztán hamar triviálissá válik, mert minden ugyanúgy jön, ugyanúgy lő, kb. semmire nem kell reagálni benne. Lehet, hogy pár rész kivétel, de biztos nem sok.A Super Mario Bros is ilyen, de a későbbi pályái közt még abban is akadt szerintem sokkal de sokkal nehezebb, mint ebben. Azt nekem nem is sikerült igazán kiismerni.
-
törölt tag
válasz
icemad
üzenetére
Igen, sőt, még ennél is továbbmennék, a lip sync-et is. Konkrétan már ha nagyon szeretnék, most is megoldhatóak lennének, leginkább jogi akadályok vannak még egyelőre.
A kép- és videogenerálás is nevetséges mértékben fejlődött. Kis túlzással azt lehet mondani, hogy komplett kisfilmeket tudsz már otthon összehozni. Érdemes megnézni egy Google Veo 2-t, de bárki kipróbálhat akár egy Kling AI-t is. Hihetetlen, hogy pl. szövegből vagy akár egyetlen képből milyen videókat lehet vele generálni. -
törölt tag
válasz
icemad
üzenetére
Így van, nem érdekli őket, mert nem hozhat akkora extra zsét az, hogy egy kis ország nyelvével foglalkoznak.
Az, hogy nagy meló a szinkron... A kiadóknak kis túlzással csak szerződések és átutalások.
Ők is megbízhatták volna a Szinkronsarok szinkronszínészeit, de egyszerűen ilyen műveletekre nem pazarolnak energiát, és nem csak a magyar nyelv esetén nem.
Még az is lehet, hogy a magyar egész jól áll a lehetőségekhez mérten.
Ránézve pl. a God of Warra, úgy látom, hogy pl. svéd vagy dán nyelven még felirat sincs. Biztos azért, mert kalózkodnak, meg továbbadják a lemezeket. (vagy mert az országok 90%-a tud angolul)
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
icemad
üzenetére
Nekem is tetszett mindkettő. Számomra az mókás, hogy a Fromot piedesztálra emelik, miközben pont az Elden Ring ugyanazoktól a hibáktól szenved, amik miatt fikázva van a Ubisoft összes, de valahogy itt nem számít. Persze tudom, tudom, a hangulat meg képivilág meg a zene, húú...

-
csomi1977
aktív tag
válasz
icemad
üzenetére
Gondolom te se voltál még versenypályán . Én meg 35 éve vezetek . plusz volt egy két versenysportág hobbi szinten . Nem az utcai közlekedésről beszélek . Gondolom nem nagyon mentél még a határokon ahol már a gumi rendesen szól és hallani ahogy szenved miközben határon van a tapadás.
-
balazs025
senior tag
válasz
icemad
üzenetére
Az, hogy kijön másra is, de mindegy, az, hogy nem először a fogyasztói képébe hazudnak, és ezzel kiszámíthatatlanná teszik az egész játékrészlegüket, már nem. Szerintem elvárható lenne, hogy egy cég valamelyest próbálja magát tartani az ígereteihez, vagy legalábbis normális, tiszta kommunikációval álljanak a vásárlóik felé. Ez jelenleg a MS-nál szerintem egyáltalán nincs meg, legalábbis az xbox divíziót nézve. De ez már nem is a ps topikba tartozik.
#185698Wesder
Örülök, hogy ennyire mindent tudó vagy, de akár láthattad is, hogy nekem tökéletesen megfelelne xboxon is, csak éppen Magyarországra már lemezes játékokat nem igazán küldenek, legalábbis én az Indyből nem látok (mondjuk minek is, ha series x-et se terveznek itt értékesíteni, újabb jól kommunikált döntéssel). -
Frod
addikt
válasz
icemad
üzenetére
Ez ilyen balkáni szokás, apám mindennek is megtartotta, én rá tudtam venni magam, hogy ha maga a termék már nincs meg/tönkremegy legalább akkor kidobom

De ez olyan kb, hogy minden háztartásban van egy nagy zacskó, tele zacskókkal.Mi költöztünk nyáron és hát sokkal kényelmesebb volt visszapakolni, majd a fülénél vinni a dobozban a PS-t. (Anno a 4-et eredeti dobozában adtam el, ott is már mutat valamit a vevő felé, ha nem egy nejlonba van beb**va az áru)
De persze tök megértem a másik oldalt is aki kivan ettől, rengeteg ilyen poénos reel van a neten, konkrétan a "why millenials keep boxes" az így egy dolog

-
válasz
icemad
üzenetére
A direkt ps5 remote playhez nem kell előfizetés (nem cloud gaming), kell egy PS5 ami otthon van nekik és a portál interneten keresztül / wifin csatlakozik a géphez. Az hogy házon belül vagy kívűl mindegy ha megfelelő a sávszél. Nagyiéknál is pereghet a ps ha jó a net. Nekem is van portalom, elégedett vagyok vele.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
icemad
üzenetére
Ez tényleg igaz lehet?
:
"Now, 93 percent of viewers multitask while watching TV, engaging in activities like messaging, shopping, browsing social media, or playing games on their phones.”
Ha néha leülök megnézni egy filmet, akkor azt nézem, nem a telefont nyomkodom közben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS2 slim (freemcboot) + guitar hero gitár
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"
:
Kendek
RangerFox