- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Synthwave #209679 üzenetére
Ugyan az, mint itt, de most megneztem, 2012-ben jatszottam utoljara, 2013-ban jart le az accom.
Siman Q3-ban meg volt Pyro san, oprre_born, Lemeno nap istene (), Pyro sun.
Amugy erosen gondolkodom rajta, hogy neha ujra elo fogom venni es jatszni egy-ket meccset, csak az a gond, hogy anno ha 80 alatt volt a railem mar orjongtem, most meg szerintem csoda lenne, ha atlepne a 40-et.
Neked mi a nicked? Ha ujra eloveszem es valami csoda folytan nem csak mozgo akadaly/celopnt vagyok a palyan, rad irok ha van kedved egyutt nyomni par meccset.
-
válasz
Synthwave #209677 üzenetére
De nem VR-ban.
Q3-at en is eleg durvan toltam (jo kis promode clan arenak, de tud hianyozni), meg aztan egy ideig a quake live-ot is, bar ott mar megvolt a gyerek, ugyhogy nem volt idom eleget jatszani vele, hogy megmaradjon a szint, most meg mar evek ota nem jatszottam vele, szoval valszeg total n00b lennek, de nem ez a lenyeg. Az a lenyeg, hogy a VR teljesen mas. En sem vagyok egy szedulos gyerek, vidamparkokban is mindenfele porgo-forgo szart imadtam, de amikor nem vagy hozzaszokva ahhoz, hogy latod, hogy gyorsulsz mint a veszedelem, illetve tapadasi hataron kanyarodsz, de fizikailag nem erzel semmit, attol nagyon meg lehet szedulni, hozza kell szokni. -
válasz
Synthwave #209657 üzenetére
Szerintem igy elsore nem biztos, hogy kene hanyatni szegenyt.
En azt szoktam ajanlani, hogy autos / mindenfele porgos szimulatoros / barmilyen gyors versenyzos jatekkal az elejen finoman. Aztan ha mar erzi a VR-t, akkor eleinte csak par percre rakja be, aztan egyre tobbre, egy ido utan meg mar nem fog szamitani. -
sp8787
addikt
válasz
Synthwave #209665 üzenetére
Ez nem flame akart lenni csak ugy jott.
Egyebkent pl. japan tortenelem ...etc szempontbol az egyik legjobb a Nioh. Akar egesz nap keresgetheted es olvashatsz a benne levo dolgokrol ha van idod.
Az egyik amin legjobban meglepodtem igaz nem japan tortenelem de az ez.
Royal Horned Kabuto
Horned Helmet Of Henry VIIIEszmeletlen miket bele nem raktak.
-
válasz
Synthwave #209634 üzenetére
Nem igazán. Egy számítógépünk volt, miért csináltunk volna 3 Steam accot és vettük volna meg ugyanazokat a játékokat háromszor, ha egyszerre úgyis csak egy ember ülhet előtte? Szerintem családon belül normális dolog az egy fiókon való osztozkodás. Nyilván multimédiára és szórakoztató dolgokra gondolok, nem bank- vagy email fiókra.
Ellenben, hogyha melóból hazaesve nem tudnék belépni a PS fiókomba, mert egy unatkozó hacker lenyúlta és vissza sem tudnám szerezni, rögtön több játékot buknék, ha mindenem digitális lenne. Persze, be van kapcsolva a két lépcsős azonosítás, de ki tudja, hogy azon mikor eszi át magát valaki.
-
válasz
Synthwave #209614 üzenetére
Nekem is van egy buzériám, hogy szeretem tapizni a lemezeket, meg nézegetni a borítókat, pedig jóval egyszerűbb lenne az élet only digitális játékokkal. Így viszont lehet cserélgetni, öcsémnek kölcsön tudom adni és nem utolsó sorban árban is jobban szoktam kijönni.
-
-
hombre[EU]
veterán
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Synthwave #207820 üzenetére
Szia!
Mikor rádugod a külső hdd-t a PS4-re, fel fog ugrani, hogy “használja-e külső adathordozóként?”, majd még ebben a momentumban a formázást is megoldja. Amint ez kész, alapértelmezettre állítja, hogy a további feltelepített játékok ide kerüljenek. A Settings/storage résznél ez megváltoztatható, majd ugyanit a gépre telepített játékok is mozgathatóak egyesével, vagy együtt. -
válasz
Synthwave #207813 üzenetére
Igen, simán kiveszed, rádugod PC-re és pl. HD Sentinellel megnézed. Ha látszólag semmi problémája sincs, akkor csak lehet, hogy túlmelegedett (a konzolban eléggé fel tud forrósodni és az nem tesz jót neki). SSD-vel már biztosan nem lesz semmi gond, annak magasabb a hőtűrése. Egy darabig nekem is SSD volt benne, aztán vettem az SSHD-hoz egy SATA hosszabbítót.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Synthwave #207773 üzenetére
Nekem TV álványon van. Körülötte semmi nincs, ami akadályozná működés közben.Az alja iszonyat forró az első bekapcsolás óta.A tetején, hátul jobb oldalt is kellemetlenül forró.Kb egy éve tettem alá négy radirt, így annyira nem melegszik és kevesebbszer üvölt a venti.Amúgy a hangja kezdetektől néha olyan, mintha porszívóznék.Két és fél éves a gép.Eddig semmi probléma.Kop-kop-kop.
-
kovsol
titán
válasz
Synthwave #7635 üzenetére
Persze régen a Q3 időkben jó volt a game a fostalicska magas pingű internettel is, aztán az milyen pörgős játék multiban.
más: Az Xbox One se telepíti az egészet fel, csak egy részét és már mehet ott is a game. Na meg ez az első indításnál van csak, nem tudom kinek számít ez egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest