- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
fahrii #240606 üzenetére
Az első részét viszonylag sokat nyüstöltem. Jó ugyan sose voltam benne. De sokszor csak leültem és nyomtam egy -két szakaszt. Rendesen leizzasztott. PC-n toltam kormánnyal, minden segítség off. Igazából csak küzdesz a kocsival, az úttal. De valahol tök jó élményt adott, ez az irtó nehézség. És az, hogy leizzasztott, az szó szerint értendő.
Tegnap még csak letöltöttem a 2.0-t. Nem próbáltam ki, de nagyon kíváncsi vagyok rá.
-
-
Sordoran
addikt
válasz
fahrii #208290 üzenetére
Ez nem segít.
Tudom, hogy hivatalosan 9-es torx kell hozzá, de sok helyen írják, hogy 8-as is jó. Ezek szerint ez az egy csavar nem jön ki 8-assal?
x4matyee1986: az csak kosz/szösz. Direkt óvatos voltam, nem erőltettem, nincs szétmenve. (Legalábbis nem általam. Bár újonnan vettem, de vannak fenntartásaim nem-e felújított, mivel szétszedés közben volt olyan csavar ami nem volt helyén, garancia ragasztó alatt.)
-
rumkola
nagyúr
válasz
fahrii #205785 üzenetére
Egyetértek!
Sőt tovább megyek:
Engem pl. egyátalán nem érdekel a sztori, ha azt akarok akkor majd olvasok vagy filmezek
Játszani akarok, lőni, akciózni, grafban gyönyörködni.
Ha jó a sztori az plusz pont nyilván, de ha ótvarszar az sem érdekel, ez miatt biztos nem húzok le játékot.
Wolf3D, Doom, Quake-en nőttem fel. -
.LnB
titán
válasz
fahrii #205785 üzenetére
Így már más.
Persze, vannak jó kis rövid címek. Unravel, Inside, Limbo, What Remains of Edith Finch, és még jó pár cím. Sőt még a The Order: 1886 is jó volt. Én például a Days Gone-nál éreztem azt, mint ha a feléig tervezték volna ezt a játékot úgy igazán. Ott mint ha a fejlesztés alatt megmutatták volna a Sony illetékeseinek, ők meg annyit mondtak volna, hogy legyen kétszer ilyen hosszú..
Persze nem állítom, hogy így volt. De a végigjátszás alatt nekem volt egy olyan érzésem, hogy ebbe bele lett toldva..
Összességében viszont csak az a jó, ha minél többet kapunk a pénzünkért nem? Nekem a The Witcher 3 első száz órája úgy repült el, hogy észre sem vettem.
-
.LnB
titán
válasz
fahrii #205782 üzenetére
Ez úgy hülyeség ahogy van.
Mármint addig oké, hogy te személyesen ezt gondolod, de általánosságban elég gáz kijelentés.
Másrészt milyen epizódikus játékok meg régi szép idők?! A Life is Strange? The Walking Dead Video game series? Szóval a Telltate játékai? Mert régen azért igen csak jellemzőek voltak a hosszabb játékot, és a tendencia pár éve fordult meg az 5-6 órás COD-okkal.
Most fel tudnék sorolni jó pár hosszú, 10-15h-nál hosszabb játékot cáfolatul, de felesleges szerintem.
-
Willhunting
aktív tag
válasz
fahrii #202474 üzenetére
Tegyél a csavarfejre egy vékony gumilapot pl bicikli belső gumi, és azon keresztül szorítsd bele a megfelelő méretű imbuszkulcsot/bitfejet. Vagy vegyél egy csavar kihajtó készletet.
-
válasz
fahrii #202112 üzenetére
Miért, ahhoz milyen fej kellett volna? Nekem ugyanaz a 70xx van mint amit a linkelt videón is szétszed a fazon, ehhez pedig nem kell semmi extra. Sőt, én még csak nem is Security-vel álltam neki (olyan készletem sajnos nincs), mert simán ki lehet törni a pöcköt a csavarok fejéből ahol olyan.
Ránézésre neked max 71xx-ed lehet a tápcsatiból ítélve. Itt még eddig nem panaszkodott senki, hogy nehéz lenne szétszedni. Ezt a karmos megoldást is most láttam először, eddig csak a Slim olvasztott végű műanyag csapjain akadtunk ki. -
.LnB
titán
válasz
fahrii #187356 üzenetére
Én sose voltam versenyszerű CS-s, viszont a magyar scene nagy részét jól ismertem, velük mixeltem mindig. Szóval nem vagyok akkora Pro mint te, de én se játszottam rosszul. Ennek fényében, abszolút nem értem amit írsz. Ha tényleg annyit, és olyan szinten nyomtad mint amit leírtál, akkor már csak az eddig magarda szedett játékintelligenciád révén, (preaim, helyezkedés, gyors helyzetfelismerés, reakcióidő stb stb) is előnyben vagy.
Tisztában vagyok vele, hogy ha valaki normálisan akar játszani Multi FPS-t, akkor egér+bill@PC. Ez tény. A konzolos multis FPS-eket én mindig úgy jellemeztem, mint ha guminővel csinálnád.Ennek ellenére én ha mégis leülök, megfogom a kontrollert, és simán a scoreboard első harmadába lövöm magamat itt is. nem 2-12-be.
-
S e t h
nagyúr
válasz
fahrii #187356 üzenetére
Ezért lehet te itt nem is vagy ember néhányak előtt, mert képtelen vagy úgy gondolkodni, mint egy közösség!
Fene az egyéniségedet!Én pl.jókat derülök azon ha ügyesebb nálam a gyerek kontrollerrel, én is pécét használok időtlen idők óta, 1 éve szokom az xbox, ps duót, de mindegyiknek megvan a maga szépsége.
-
törölt tag
válasz
fahrii #184014 üzenetére
Az hagyján de idővel eszi az alut is állítólag...
Én a 7 végén paztáztam egy ismerős ref Gtx 780 át mx4 el, nyert mínusz 8-10 fokot
Én maradok a közel 10 éve bizonyító mx4 nél mint mindig ,mindenhova. A ps pro-nál sem lesz ez másképp 🤘
Mondjuk a gyáritól még a fogkrém is jobb -
marilllyo
veterán
válasz
fahrii #181749 üzenetére
Elvileg erről havi szinten dob egy e-mailt nem? Legalábbis az általam beregisztrált oldalak havi szinten küldenek egy számlát. Pl. Google drive. Ergo neked elvileg tudnod kellett volna róla, hogy fizeted...annak ellenére, hogy nem használod.
Hát dobhatsz rájuk egy e-mailt, de bevallom nem látok rá nagy esélyt.
Egyébként manapság a legtöbb szolgáltatás már ilyen. HBO, Netflix, felhők stb. Uh érdemes körültekintően beregizgetni. Én a HBO Go-val jártam így.
-
libus
őstag
válasz
fahrii #170176 üzenetére
Én is megkaptam tegnap a 3 havi Netflixet.
Ráklikkelek a linkre, erre kapok egy másik email-t, ami már tartalmazta a kódos linket, és ezt a szöveget:
"Váltsd be az ajándékodat még 2018. szeptember 30. előtt."
Akkor most kaptam is meg nem is!?
Ha a kódos linkre kattintok, ott kéri a regisztrációhoz az adatokat + bank kártya adatokat a 3190 Ft-os díj fizetéshez.
Gondolom, mert már lejárt ez a kód és 1 havi díjjat kérne a szolgáltatáshoz. -
.LnB
titán
válasz
fahrii #156374 üzenetére
Borzalom az az irányítás szerintem is. Főleg mikor bunyó közben ki kell találni, hogy a fejlesztők mire gondoltak, és arra "mozdulni". Na meg mikor rázni kell a kontrollert.
Ellenben a játék, a történet jó. Szóval elviselem ezt az apró kellemetlenséget. És szerencsére újra még nem kellett kezdenem egy részt sem az irányítás miatt.
-
penge111
addikt
válasz
fahrii #156031 üzenetére
Én nem vagyok ekkora guru, én csak Ps3-on toltam végig az alap storyt. Tudtommal a konzolos Diabló kivételes alkotás lett, mert a Pc-s irányítást felülmúlta, nagyon szuperül sikerült megoldani. Én startkor kezdtem akkor még Pc-n nem létezett pl olyan, hogy a karaktereddel tudtál gurulni/bunkfencelni, lehet Pc verzióba ez is bekerült azóta, de konzolokon bekerült ez a + funkció már induláskor. Szóval annyit meg tudok erősíteni, hogy az irányítása nagyon pazar lett! Majd jönnek a nagy konzolos 100+ meg 1000+ órát Diablózó arcok, ők megmondják a tutit!
@Carlos: passzív hűtésű lett a GoW limited kiadás így semmi hangja nincs. A Leviatán baltát adják hozzá, azt kell a tetején tartani, és így szépen hűti hangtalan a konzolt
-
-
marilllyo
veterán
válasz
fahrii #152273 üzenetére
Igazából szerintem ez így ritka. Ha nem tetszik a játék...úgysem fogsz további száz órákat beleölni "muszájból". Ha élvezed a játékot akkor az nem gond. Pl. nekem a leghosszabbak a Battlefront 2, guitar hero meg a Rayman. De egyelőre szívesen csinálom /tam. Az ilyeneket az echte trófeavadászok is elkerülik. Inkább kiszed az idő alatt 5 rövidebb platit.
-
válasz
fahrii #152273 üzenetére
A kötelező körök olyanok, mint egy régen jó, de mára gyenge sorozat nézése. Imádtad az elején, utána szépen lassan lejjebb ment a színvonal, és már nem élvezed annyira, de csak azért is befejezed, mert milyen már az, hogy csak az utolsó évadot nem nézed meg. Nagyon sok játék a trófeák felét, vagy akár többet is "ingyen" odaadja, és neked "csak" a maradékra kell ráfeküdnöd. Ezzel nincs is gond, hogyha a játék élvezetes és nem különösen szívatós a trófealistája, mivel a teljesítés érzése is pozitív. Van akit ez elkap, van akit nem, pont ugyanolyan dolog, mint ha megpróbálnád elmagyarázni a nagyszüleidnek azt, hogy mégis mi az élvezetes abban, hogy egy villódzó tévé előtt töltesz napi 5-6 órát.
-
CptMisi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest