- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
bandiie #139064 üzenetére
Adom is meg nem is....
Múltkor írtam (bár van aki megvétózta... szóval lehet csak egyedi jelenség), hogy a barátlista és a party chat összehozása... lehetne kicsit fürgébb. Nekem megáll itt ott és gondolkodik picit. A quick menü most már azért sokat segít ebben. De az ember hozzá van szokva a mobilok és az SSD-s PC adta fürgeséghez...és egy ilyen zárt rendszernél elvárhatnánk ugyanezt.
Másrészről meg mihez képest lassú. Ez nem pc amin az ember 32 dolgot csinál egyszerre. Elindítom aztán rá-x-elek egy játékra és az megy míg meg nem unom. Akár x órán keresztül is... Egy fresh boot + játék elindítása nincs 30 másodperc szerintem...
Jó hát van olyan ember a friend listemen aki neve alatt 10 percenként más játék szerepel... azt elhiszem, hogy zavarja..De a játékok közti váltást sem érzem lassúnak. Hát nem egy felpöccintés mint az iPhone-on de jah...
Én nem tartom ezt hosszú időnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest