- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #231259 üzenetére
Remedy?
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #231259 üzenetére
Megvették a Remedy-t?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #231197 üzenetére
Ők csinálják a Baldur's Gate 3-at, szóval minden esély megvan rá.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #231192 üzenetére
Én anno PC-n játszottam az elsőt, most elkezdtem itt PS4-en is, agyamat eldobom néha, olyan dolgok vannak benne. Már csak a party tagok sztorijai megérnének egy misét, meg a Pet Pal képesség egy másikat...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #231175 üzenetére
Van ilyen PS-re, a Divinity Original Sin 1-2 pont ilyen bármit csinálhatsz sandbox játék.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Sosem értettem mi ez a Zelda medzsik, mert sosem volt hozzá szerencsém, de mértékadó vélemények szerint is vmi. egyedi és különleges dolog.
Ha ez igaz, akkor miért nem próbálkoznak meg vele mások?
Vagy lapulhat vhol ilyen a tarsolyban, csak még fejlesztés kezdetleges stádiumában, amiről nem tudunk? -
.LnB
titán
válasz
Zelda: BotW
-
törölt tag
válasz
Hogy csak mellékküldetések legyenek, és aztán azok következményeiként attól függően hogy hol mit döntöttél, mit csináltál, eszkalálódjon egy főszál? De dönthetsz úgy is, hogy nem sztorizol, csak éled a helyi életet? Azért az elég komoly lenne!
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #230916 üzenetére
Nem volt additional data bekapcsolni, de tavaly mégis megjött az összefoglaló.
Ezt hol olvasod amúgy? Mert ha rányomok az oldalra ez nincs benne a hibaüzenetben.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #230901 üzenetére
Hú, akkor màr most sàtrat bontok, hogy az enyém lehessen az első PS5.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #230769 üzenetére
Lemaradtam sajna a tesztidőszakról
Így most egyel kevesebb a várakozók listája.
Viszont itt több toplistában megjelent, szóval fentebb ugrott a listán a nier: automata. Csak rohadtul tartja az árát... -
F-ECT$
titán
válasz
hombre[EU] #230750 üzenetére
A Tetris Effect mitől olyan jó, hogy felfért ide? (Nem láttam / játszottam még vele, de már több helyről is hallottam.)
-
Mike
veterán
válasz
hombre[EU] #230593 üzenetére
melyik játékban lehet meztelenül?
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
hombre[EU] #230543 üzenetére
Meglehet azt is csinálni jól... van pár játék amiben jól megy az fps melee is.
Dying Light vagy Dead Island pl... vagy anno a Chronicles of Riddick... stb.Szerintem nem lesz gond, ha jól kitesztelik és a Q&A team jó visszajelzéseket ad nekik.
-
.LnB
titán
válasz
Deus Ex szerűre számítok. Nekem az is megfelelt.
-
sp8787
addikt
válasz
Nem mondjal mar ilyeneket, a W3-ban is milyen jo mar az "akcio"!
Ja nemAmugy vszinu am ,hogy egy ilyen FPS-ben sokkal jobban kiesik/kissebb/nagyobb csalodas lehet a gyenge gameplay mint egy 3rd person akcio-nal mert lovoldozni mar mindenki lovoldozott komolyabb jatekokkal pl. Destiny/Div/BL.
-
törölt tag
válasz
Én is jobban örültem volna egy 3rd person megvalósításnak.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #230538 üzenetére
A puding meg a próbája
-
Frod
addikt
válasz
hombre[EU] #230447 üzenetére
Ugyanezek érdekelnek engem is. Adná az ég, hogy csak ennyi backlog legyen idén, de persze nyilván beesik majd más is
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #230452 üzenetére
Ja, hàt igen. Aki a lemezes jàtékokat részesíti előnyben, annak könnyű.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #230447 üzenetére
Szegény pénztàrcàt màr most sajnàlom.
-
sting2
addikt
válasz
hombre[EU] #230355 üzenetére
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Nekem a DF mondta meg.
-
Steve1207
veterán
válasz
Már várom a boltban a címkéket az ár alatt, hogy xy flops/dkg
-
_drk
addikt
válasz
hombre[EU] #230334 üzenetére
Mert mindenki a hardveren lovagol, amikor az egy konzolnál az exkluzívokkal teljesen lényegtelen.
Szeretném látni már mozgásban, a HZD 2-t. Mondjuk egy dátummal a tervezhetőség miatt is.
Plusz ez a zéró információ ma szokatlan, ez most vagy valami új marketing fogás megint, vagy lehet jövőre nem is lesz "semmi".(#230335) sting2:
Te voltál kint, hogy ennyire hiányzik? Számomra tök mindegy, hogy adják elő, a körítés soha nem is érdekelt. Megnézem a Trailert és annyi! De az a maszlag is mellé amit lenyomnak, nincs is értelme!
8K 120fps, persze... -
Mike
veterán
válasz
hombre[EU] #230252 üzenetére
talán épp emiatt irta Jamiet
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #230252 üzenetére
Így van és ciki vagy sem, én a mai napig foglalkozom vele. Nézem az animét (bár momentán csak a játékot promózó Heroes megy), fan anime-ket nézek (van, amelyik qrva jó!), próbálom nyomon követni a történéseket. Ha jönne a Super folytatása, nem lenne kérdés, hogy nézzem-e.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #230178 üzenetére
Ne is mondd, DS3-ban a backstab nevetségesen néz ki. Cserébe hatásos, szóval nem panaszkodom inkább.
-
válasz
hombre[EU] #229785 üzenetére
Ezt ugyanúgy meg tudod csinálni RT nélkül is, ha akarnák (ahogy régen is megtették). Csak termék eladás/pézbehúzás miatt nem akarják.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #229994 üzenetére
Én még mindig nem vettem meg, végig sincs víve, és úgy igazàn nem is izgat. Most ingyen talàn kap egy újabb esélyt.
-
nemorino
tag
válasz
Legalább Sapkowski elégedetten dőlhet hátra, mégiscsak ő áll a játékok sikere mögött, nem fordítva. (Pedig ha nincsenek a játékok, tuti sosem hallottam volna a könyveiről, le sem fordították volna magyarra őket, hiszen a PlayOn adta ki a sorozatot.)
-
Frod
addikt
válasz
Nekem pl nincs, de a tágabb PS ismerősi körben (~10fő) is talán két embernek van.
Engem teljesen hidegen hagy, max akkor lesz meg a könyvtárban, ha Plusba kerül, de letöltve még akkor sem. ¯\_(ツ)_/¯ -
válasz
Nintendo Switch tulajoknak még eladható...
(gta5)
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #229895 üzenetére
Az enyém 56 dB-ről indult amikor egy játékot nyitottam meg és elkezdett tölteni. Kb az apu felén nem is volt paszta amikor szétszedtem, ráadásul tök merev volt már. Mikor megvettem is volt hangja, de utána már nagyon eldurvult. Éjszaka nem mertem vele játszani, mert a lakótársam nem tudott tőle aludni. Nagyon süvített.
-
Mike
veterán
válasz
vagyis míg korábban legalább láttál valamit, most majd semmit, mert tűz a nap
tényleg de jó
meg a valóságban is minden ennyire fényes, tükröződő
esetleg márványpalotában laksz? -
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #229796 üzenetére
Na, ez elég állatul néz ki!
-
markknight
veterán
válasz
Észre, de a való életben nem ilyen a fény, mint a képen, maximum ha vágni lehet a port. Most pont olyan képeket keresek ami fotorealisztikus és jól is néz ki.
-
hyggelig
senior tag
válasz
Felkapcsolták a lámpát a jobb oldali képen
-
penge111
addikt
válasz
hombre[EU] #229707 üzenetére
Nekem nagyon nem feküdt az FF XV, végigvittem, de nem élveztem annyira... Nem vagyunk egyformák.
Én a régi FF részeken nőttem fel (V, VI, VII, IX, X) számomra, ahogy nő a sorszámozás, úgy csökken a varázsa a Final Fantasy részeknek (XII, XIII és részei, XV), régi motoros vagyok na, nekem a régi FF hangulat hiányzik ezekből az új részekből. Remélem az FF VII Remake-kel hatalmasat durrantanak, úgy mint anno az eredetivel, csak ne darabolták volna fel epizódokra. -
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #229680 üzenetére
Azért kell 1-2 hónap ahhoz, hogy kb "láss mindent"
Mindig más setup, mindig más helyzet, szal monotonnak azért nem mondanám se a Fortnite-ot, se az Apexet.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #229613 üzenetére
Miért lenne lehetetlen? A perf módhoz csak butítani kell. Akinek kell a 60fps lemond egy kis làtvànyról. Kb ennyi. Nextgenen a perf mód nem hiszem hogy rondàbb lesz, mint egy mostani 4K@30-as mód.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #229611 üzenetére
Roppant egyszerű. Legyen egy Graphics meg egy Performance mód a jàtékokban és kész.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
hombre[EU] #229594 üzenetére
Hát pont ez a baj, hogy nem volt, de elárulok ps1-ps2 érában sőt még megadriveon is rengeteg játék 60fps-el futott (persze csak az usában, nálunk 50 bleeeh).
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
hombre[EU] #229537 üzenetére
"pro" hát ezzel a módszerrel give me god of war fokozaton nem sokáig élnél, aki nyomta az tudja.
-
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #229575 üzenetére
Ha végére nem fut el a sztori, akkor halálra unom magam, kifulladt a játékmenet a sok útépítés és hordárkodás közben.
Most viszont a vége után nagyon hiányzik, a történet mesteri, nem véletlenül írta vki poénból tavaly év végén egy kérdésre, hogy mi volt az év legjobb filmje a Death Strandinget.A ramaty játékmenet ellenére év játéka aspiráns, de ez köszönhető a gyér felhozatalnak is, 2018-ban meggyűlt volna a baja a versenytársakkal- RDR2,God of war.
szerk: csak elkezdtem a platina felé vezető utat, nem enged Kojima világa.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #229562 üzenetére
Elég csak a barlangban lakott idetévedt PC-sek reakcióit figyelni egy-egy ps ex jàték végigjàtszàsa utàn. Nem egy nagy dolog.
Olyan örömmel nyilatkoznak, mintha a 20 éves PC pàlyafutàs alatt a windows passziànszon kívül màssal nem jàtszottak volna.Nekem nem kell jàtszanom pl az Uncharted sorozattal hogy azt mondhassam egy új belépőnek hogy vidd végig, nem fogod megbànni. De lehet ez a Last of Us, God of War, HZD, stb.
-
sp8787
addikt
válasz
Ha kijon vmi ilyen jellegu jatek akkor Faraaz altalaban par nap mulva feldob egy nohit vagy vmi ilyesmit nem 6000 oran utan.
Mondjuk en meg sem tudom mondani ,hogy ez most jo vagy nem. Egyet nem latok a HP csikot de azt meg vszinu le lehet kapcsolni azert nem latszik.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #229538 üzenetére
Kb 8-at tudok mondani, ami érdemleges a kipróbàlàsra.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Az igen!
Imádtam a játék harcrendszerét.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #229531 üzenetére
8 jàtékra nem elég egy év? Akkor inkàbb neki se kezdjen.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #229517 üzenetére
Én egy új LA Noire-nak is örülnék, momentán nekem az az abszolút kedvenc a R*-tól.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
hombre[EU] #229462 üzenetére
meg a fél királyságod?
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #229437 üzenetére
Hát azt a montpellier csinálja, akik pont rohadtjó dolgokat szoktak csinálni. Másrészt addig még jön tőlük egy gods and monsters, ami minimum radaros. Sokat nem láttunk belőle, de amennyit igen, abban azért volt kakaó. Nem kell őket leírni, készülnek ott jó dolgok dögivel. Nálunk most épp nagyot megy a mario+rabbids kingdom battle, emellett ac ody+div2 fut főleg. Ubisoft mindenhol :)
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #229417 üzenetére
Mondomén!
/nem, mert ez csak a sony főoldalán van.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #229407 üzenetére
Neeeem, én erre gondoltam: [kép]
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #229402 üzenetére
Simán lehet
Viszont még a bannerban is Playstation van! AZELSŐKÉPAZ!!négy!
#playstationmindenhol -
syler123
veterán
válasz
hombre[EU] #229355 üzenetére
Köszi, ezt megpróbálom, gondolom lesz még ebből a Corruptor-ból pár. A becsúszást eddig nem nagyon használtam (az időlassítás már megvan) .
Wlac: könnyen lehet hogy nem fognak bejönni a régi részek az Uncharted-ből, de azért adok neki esélyt. A 4. rész eleje nagyon tetszett, de félbehagytam, így hogy bejelentették hogy a ps plus-ban lesznek a régebbi részek.
-
syler123
veterán
válasz
hombre[EU] #229349 üzenetére
Igen, azaz, abból már volt 3 azt hiszem. Egy küldetésben kettő, nem sokkal utána még 1.
-
Themes
aktív tag
válasz
hombre[EU] #229327 üzenetére
Úgy csináltam, de mikor visszakapcsoltam a gépet megint csak meg kellett várni még betölti a játékot
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #229316 üzenetére
Pixelcountban a ~háromszorosa (4K lenne négyszerese a fullhd-nak, de az nem sokszor van meg, inkább ilyen 1800p-k vannak pro-nál).
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #229237 üzenetére
Hát nem. De sok minden mást is gatyába kéne azon ma már rázni. Mondjuk a bluepoint az, aki meg is csinálja perfektre. Efelől nincs kétségem. Na egy bluepoint féle DeS remakkel el is adják nekem a gépet indulásra
-
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU] #229228 üzenetére
Demon Souls lesz az ha minden igaz.
Mondjuk az "vicces" lesz ha(szinte biztos) jobban fog kinezni/futni mint az osszes eddigi soulborne. -
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #229228 üzenetére
Ebben a bluepoint remake-ben (DeS) én is nagyon szeretnék bízni, csak közben meg kb senki nem érti, miért nem kerültek be az istállóba. A London meg éveket késett a Blood&Truth-al is. Én nem tudom elképzelni, hogy ők indulásra bármit le tudnának tenni.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #229167 üzenetére
Azt az apróságot elfelejtetted, hogy ha van mellette egy levél Xanax.
-
syler123
veterán
válasz
hombre[EU] #229165 üzenetére
Mennyire vicces vagy, szinte szakadok, ja nem... Mondjuk szerencsére nem te döntöd el mire költöm a pénzem, nem is kértem a véleményed az ügyben, hogy mit is kellett volna vennem a ps helyett.
Remek közösség, basszus, ezt komolyan nem gondoltam mi megy itt, nem voltam eddig a részese.
Mondjuk a nagy többség szerencsére normális.
hombre[EU] : ne hagyd abba, szinte sziporkázol
GOW-ot, The Last of Us-t imádtam, legnehezebb fokozaton is kifogom vinni, ami nem jön be, ott teljesen mindegy a nehézség. Bloodborne-t ismerem, önxopató embereknek tökéletes... -
válasz
hombre[EU] #229026 üzenetére
Hú de élném. Ha hivatalos lesz, veszem is a 4. DS4-et
-
hyggelig
senior tag
válasz
Ez baromi jó hír!
Akkor nem megy a "kukába" a vadiúj Nacon Revolution Ultimate kontrollerem
-
törölt tag
válasz
Ez gyengus forrás, kár találgatni hülyeségeket.
-
válasz
Ez mondjuk várható volt, plusz ugye a Move és az Aim kontrollerek is biztosan kompatibilisek lesznek. Ez utóbbiakról remélem, hogy csakis a legacy játékok miatt, és az új VR szettre valami komolyabb megoldással készülnek. Ez a kamerás-világítós helyzetérzékelés elég gyenge, plusz a Move kialakítása sem túl optimális.
A tapipadot gondolom lehet, hogy elhagyják a DS5-nél, meg ugye lesz egy-két új funkció. Szóval a PS5-ös játékokkal nem biztos, hogy kompatibilis lesz a DS4. -
bagyulajuve
addikt
válasz
hombre[EU] #228911 üzenetére
aha, hát az durva lett volna, ha korom sötétben is játszani kell
-
válasz
hombre[EU] #228883 üzenetére
Ha magyar accountrol veszed akkor a sima Knowledge is Power magyar szinkronos. A Decades viszont semmilyen formában nem tartalmaz magyar nyelvet.
-
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU] #228858 üzenetére
Nade az viszont biztos ,hogy ezeknel volt kulon
.seggtervezo reszleg -
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #228858 üzenetére
Biztos voltam amúgy benne, hogy valaki elsüti azt a poént.
-
Xaels
félisten
válasz
hombre[EU] #228796 üzenetére
Szerintem ha a többi platformon nem lesz ilyen feature akkor a COD-ban sem fognak vele külön foglalkozni. Most sem használja a tapipadot pl.
-
Mike
veterán
válasz
hombre[EU] #228771 üzenetére
ebben az esetben a minél előbbi költözést javaslom
dohos lakásban élni nem egészséges -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #228673 üzenetére
No igen.
Nem tudom egyébként, nálam amikor PC-m volt, akkor is kontrollerrel toltam TPS-seket, valahogy jobb volt, jobban is kézreállt.
-
modflow
veterán
válasz
hombre[EU] #228527 üzenetére
Én a Ghostwire Tokyo -t is érdeklődve várom.
-
Sirandrish
legenda
válasz
hombre[EU] #228536 üzenetére
Oszt akkor még a enbìè tukè-ről nem is esett szó :D
-
Sirandrish
legenda
válasz
hombre[EU] #228533 üzenetére
Aaaah...remélem jön a szimsz 6, meg a soron következő Nídforszpíd is
-
Sirandrish
legenda
válasz
hombre[EU] #228531 üzenetére
Pont ezt mondtam én is
Hogy nem a PS hibája hogy engem ezek nem érdekelnek -
Sirandrish
legenda
válasz
hombre[EU] #228527 üzenetére
FFVIIR-re kb úgy vártam mint a jézuskára..amíg meg nem tudtam hogy epizódokra lesz bontva..
A TLoU2 nagyon érdekel, a többi viszont hidegen hagy...mondjuk ez nem a PS hibája -
Sirandrish
legenda
válasz
hombre[EU] #228495 üzenetére
Nem szóltam...
-
xenom0rph
őstag
válasz
hombre[EU] #228491 üzenetére
Isten igazából ezek már mind megvoltak, az uc4 kivételével (nem jött) be.
Elsőkörben fifa20, rdr2, meg egy dirt rally2.0 lenne rá véve. A fifa 20 bundle-t néztem ami kedvező (?) áron van most. -
Sirandrish
legenda
válasz
hombre[EU] #228491 üzenetére
Akit azok a játékok nem érdekelnek, az nem vesz PS-t
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #228424 üzenetére
Nem jó, ugyanazt tudja mint a többi oldal, tehát lényegében semmit.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #228364 üzenetére
Mindegyikben vannak.
-
RangerFox
veterán
válasz
hombre[EU] #228364 üzenetére
A Battlefront 2ben a Blast mode 20 fős only trooperek kisebb mapokon. Azt nézd meg.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #228279 üzenetére
Jó kis karácsonyi meglepetés lenne a népnek szerintem.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #228195 üzenetére
Lol
A munkahely most nagyobb idegbajt fog okozni, mintha karàcsonyoznék. -
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #228075 üzenetére
Nem volt rossz ez az év, de szerintem a tavalyi jobb volt gaming szempontjából. Bár nekem az is közrejátszott, hogy régebbi PS címeket is pótoltam, melyek emelték a színvonalat rendesen.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #228075 üzenetére
Szuper év volt.Persze mindig lehetne jobb, de nem lehetek elégedetlen.
Detroit Become Human, platina. Horizon Chase Turbot szarrá játszottam. Sniper Elite 4 coopban kijátszottam Xaels fórumtárssal. Monster Energy Supercross platina.
Elégedett vagyok, megérte az előfizetés. -
RangerFox
veterán
válasz
hombre[EU] #228057 üzenetére
Minden játékmód és térkép ingyenes frissítések során jelent meg a játékhoz. Ez a csomag csak elérhetővé teszi az összes jatékbeli penzért megvásárolható skint.
-
RangerFox
veterán
válasz
hombre[EU] #228053 üzenetére
Nem fog ilyet csinálni. Ezek csak skinek. (btw, egy játékban se láttam ilyet, amit leírtál).
-
Eclips21
őstag
válasz
hombre[EU] #228013 üzenetére
A fene, ez nem jo hir. Amugy mikor megvettem mindenfele syster errort irogatott a gep de egy ideje jo minden. Kiprobalom akkor valakinel majd hatha a fejhallgatoval van valami, de tv/monitor/szgepbe dugva teljesen jo.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #228021 üzenetére
Mi derült ki? Eddig is tudni lehetett hogy MS ex lesz.
-
Eclips21
őstag
válasz
hombre[EU] #228007 üzenetére
Igen, megvaltozik. Ki is irja a ps hogy bedugtam.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #227951 üzenetére
Nekem 7 évnek tűnt jó?
Egyébként biztos kevertem a RedDead2-vel. -
törölt tag
válasz
hombre[EU] #227910 üzenetére
Vannak jó cuccok a backlogban aaah mit csináljak? Lehet nekiállok és ledarálok néhányat jövő héten inkább.
-
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #227890 üzenetére
Listán van, de az SW-re meg ki van fizetve a jegy, adok egy pofont a gyerekkoromnak.
-
válasz
hombre[EU] #227871 üzenetére
Ha végignéztem megmondom, de nekem a pilot sem volt gyenge. Szerintem Henry Cavill is tök jól alakítja Geraltot. A hangját is jól eltalálta, legalábbis angolul olyan mint a játékban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest