- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
xenom0rph #90023 üzenetére
Én azért adtam neki ma is egy esélyt, így 18-20 lejátszott meccs után azt mondom hogy nem kell, nagyon nem. De nem vagyunk egyformák, biztos sok embernek bejön, bár a tech test alatt játszó játékosszámok nem ezt mutatják. Egyszerre összesen nem volt több játékos 50-60 ezernél, ami egy ilyen nyílt teszten nagyon gyér eredmény. Máskor, legyen szó bármilyen játékról, több százezer, de nem volt ritka a millió feletti online player sem.
-
LeventeV
senior tag
válasz
xenom0rph #89973 üzenetére
Abszolút játszható, sőt. Én is azzal tolom, már beletettem vagy 50-60 órát.
Kis ABS rásegítés van csak bekapcsolva, minden más ki.Viszont szimulátor, ezt ne feledd. Tanulni kell az irányítást és az egész játékot. Nem fogsz első perctől egy GroupB vagy 2010-es WRC autóval rallykat nyerni.
-
Madwe
nagyúr
válasz
xenom0rph #88516 üzenetére
Nem nagyon lesz rá lehetőség eddigi infok alapján. MMO szerű, azaz bárkivel összefuthatsz. A gond csak az, h a játék elején random helyre tesz a galaxis szélés, s tekintve hogy többmilliárd bolgyóról indulhatsz, kicsi az esélye h haveroddal összekerülsz. Aztán lehet észbe kapnak s adnak lehetőséget egyhelyre spawnolásra...
-
-
james001
veterán
válasz
xenom0rph #86112 üzenetére
Nem,mert az Activision-é a jog. Úgy értettem ki fogja fejleszteni.
(#86114) Sirandrish: Tudom
De azon kívül tuti visszahozzák Crash-t,bár lehet csak erre a régi nosztalgiázásra élesztik fel
Ja amúgy a Resi 7-ről nem is beszéltem. Én baromira azt hittem a VR demóról hogy Evil Within VR Special vagy ilyesmi,mert a próbababák meg az elején a felvillanó T betű eléggé arra hajazott. Aztán mikor megláttam a logót leestem a székről
Kérdés fps nézet lesz-e vagy tps marad...
-
Madwe
nagyúr
válasz
xenom0rph #86080 üzenetére
A h1z1et már nagyon rég eladta a sony, már közük nincs hozzá. Mellesleg a dayZ-s mentalitás után sejthető volt már akkor is, h ugyan akkor még a Sony állt mögötte, de ettől függetlenül sokára fog jönni szvsz...
(#86073) ldave A vrhoz nem kell nagyobb felbontást számolni a fullhdnál, ezt nem tudom miből gondolod. Két 960x1080as kijelzője van. Amire te gondolsz az az hogy két viewporttal kell dolgozzanak a 3d miatt, de a felbontás az ugyanúgy 1080p.
-
FuRiONight
addikt
válasz
xenom0rph #83127 üzenetére
Én pc-n játszottam a bétával (aprilis 25-ig), nagyon tetszett, alig bírtam lerakni. Majd most ps4-en is kiprobaltam. Hát..Eddig nagyon nem győzött meg, de még próbálgatom, de nem sok esélyt látok a ps4-es verzióra.
Más: (csapatfelállásról)
Pc-n csodalkoztam, hogy igen jó csapat alakult ki szinte mindig! Volt support, tank dps..szóval ami kell egy jó csapathoz. Ps4-en pedig egy vicc. Szinte csak dps van, ráadásul 2-3 egyforma karakter. Bizalomgerjesztő, mit ne mondjak..Nem tudom mi a gond a Battleborn-al, élveztem a játékot, jól szórakoztam. Nekem 1-1 a BB és az OW.
-
andro93
aktív tag
válasz
xenom0rph #82137 üzenetére
Exkluzívokra nem jellemző, hogy a grafikát butítják. Na meg amit a trailerben és a gameplayben láttunk szépen nézett ki, de semmi olyan nem volt szerintem benne, ami megvalósíthatatlan lenne. Ellenben pl. a Divízió korai verzióival, vagy az új Ghost Recon gameplay-jel, ami a nyakamat tenném rá, hogy szénné lesz butítva.
-
Dinasti
senior tag
válasz
xenom0rph #79010 üzenetére
Holnap meglesem. Fejből nem tudom,de Ps4 en amit alapból adott én azt használom. Bal ravasz célzás jobb lövés. x lőszercsere meg bal analóg lenyomás tempomat. jobb analóg lenyomás sniper mód. Ja és R1 autócélzás. Ami egyébként konzolon sokkal jobban működik mint pc-n.
-
Dinasti
senior tag
válasz
xenom0rph #79002 üzenetére
Simán! Én pc-n kb 26k csatát toltam a Wot ba aztán megláttam az x360as változatot ami rögtön levett a lábamról. Azóta Xbox One on is kb 3000 csatám meg ugye most már ps4 en is mióta vettem 1et megint. Nekem az elejétől fogva jobban bejön ez az irányitás mint a pc-s. De mondjuk nekem a konzolos Diablo 3-as irányitás is tetszetősebb.
-
-
cross56
senior tag
válasz
xenom0rph #78071 üzenetére
Hát kinek mi... én rettentő mód élvezem a játékot, pedig 2008 óta engem hidegen hagy a sorozat, persze mindegyik részét kipróbáltam de hamar le is tettem őket, kivéve a 2010-es hot pursuit-ot, az tetszett. Hosszú évek óta ez a legjobb NFS. Természetesen vannak hibái, bár a folyamatos frissítésekkel mindig hoznak valami jót bele. Jó úton indult el a sorozat véleményem szerint.
-
A`rpi
addikt
válasz
xenom0rph #72757 üzenetére
Tiltani nem tiltja.
De ha tudod a meglévő jelszót, akkor cserélni is tudod.
Születési dátumot akkor kéri ha elfelejtetted a jelszót.
Ha véletlen kizárod magad a PSN fiókodból.
Support tud segíteni.
PSN-ID-t kell mondani, és persze az E-mailcímet amivel regisztráltál.
(#72752) sixaxis
Legfelül az összefoglalót ajánlom figyelmedbe. -
Elims
veterán
válasz
xenom0rph #66337 üzenetére
:-(
A németet csak példaként kérdeztem hátha van vhol a menüjében és csak én siklottam át felette.Ezek szerint nem. :-((
A store-on többször nem írják a magyar nyelvet,például a black flag-nél sincs ott,de a játékba meg van.
Akkor marad az angol. :-/// ((de nem most,rákészültem,hogy ezt is fogom teljesen érteni,erre koppanás van.Hanyagolom most kicsit...))
Köszönöm!Van itt esetleg olyan vki aki max.10percre (inkább 5) megosztaná velem az assassins creed syndicate-ot?
-
Neoteric
addikt
válasz
xenom0rph #66340 üzenetére
gtaV után abba öltem a legtöbb időt eddig, de lehet aberrált vagyok.
Nem tudom amúgy mennyibe fájna alapból, én most megvettem hozzá $2-ért a Back to the Future packot, ennyit megérdemelnek a készítők, nekem abszolúte no1 ps+ game idén.
Blackfridaykor us storeon $25 volt az éves plus két éve. Tavaly sajna nem követték ezt a jó szokást.
-
-
delibab
senior tag
válasz
xenom0rph #63348 üzenetére
Én még nem vettem náluk semmit, de mivel nekem a XI-be ez a legegyszerűbb, így sajna ez marad... special edition lenne még a platinumshop-ba, de nekem az kiesik, nem fogok átvergődni a városon, pedig szívesebben venném náluk...
Elims : nem is érdemes, csak ha nincs más megoldás...
-
N@idia
őstag
válasz
xenom0rph #61806 üzenetére
Nem kell aggódni
"
A mai naptól fut a szélesebb rétegek számára is hozzáférhető Rainbow Six: Siege zárt bétateszt. Be tudunk kerülni egyrészt a játék előrendelésével, másrészt pedig számos különböző oldalon (így az Nvidiától is) lehetett kulcsot szerezni. A tesztelés szeptember 28-ig tart PC-n, PS4-en és Xbox One-on, de ha még nem jutottál be, akkor nincs minden veszve, a résztvevők számát folyamatosan bővíti majd a Ubisoft."Jelenleg nagyon kevesen vannak és szervert is alig talál RunnyJuggler már játszik nekem még tölti, de 15 percet várt mire bedobta vkihez... Szóval akiknek garantált kódjuk van biztos, hogy fognak kapni
-
A`rpi
addikt
válasz
xenom0rph #59028 üzenetére
Szerintem a címre nem érzékeny. Már csak azért mert magyar kártyával tudok fizetni UK account-ra.
Ország eleve nem stimmel...Kártya szám, kártya tulajdonos, lejárati dátum, hátsó biztonsági kód ha egyezik, mennie kellene.
Fentebb megjelölt PH-s linken is találni 90 napos előfizetést, ahogy, bárhol máshol, konzolboltokban.
Ha előfizetést vásárolsz magyar fiókra, Ügyelj rá, feltöltő is magyar legyen, értelem szerűen ettől eltérő feltöltőkártyát, magyar account nem fogad el.
Ha mindenképp interneten szeretnéd most azonnal lebonyolítani előfizetés vásárlást, opcionális lehet új accountot létrehozni azon megpróbálni fizetni.
Ha ez nem menne, készíthetsz USA regisztrációt, ehhez pl itt tudsz venni feltöltőt: [link]
(Persze csak abban az esetben ha az előző profilhoz nem ragaszkodsz, ebben az esetben az ingyenesen beszerzett plus-os játékok elvesznek meglévő profilodról.)
-
A`rpi
addikt
válasz
xenom0rph #59026 üzenetére
"Feltöltőkártya" formátumban 90 napos, és egy éves érhető el boltokban.
Előfordulhat hogy konzolokhoz csomagolnak egy hónapos kártyát, viszont az sok esetben csak azok számára használható fel, akiknek még nem volt előtte plus előfizetésük.Próbáld törölni kártya adatokat, és újra add hozzá, esetleg szerezz másik kártyát.
Esetleg opcionális lehet 6000 forintos címletű feltöltőkártya. Itt a PH-n is találni 5500 forintért.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest