- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Na most ez nem direkt visszavágás a másik topik maitt.Csak szimplán annak beismerése, ennyire ne menjünk le.
Wesdert osztod a másikban, most meg hirtelen megvilágosodsz.
Itt már ki lett beszélve múltkor amit most ott is elsütöttél, most vagy nem volt akkor tanulsága, vagy még benned maradt a tüske, pedig senki sem baxtatott. -
FollowTheORI
nagyúr
Szerintem meg "nagy cucc"... én kimondottan érdekesnek találtam a háttértörténetet és mindent végigbogarásztam érte. Nagyon jól ki van találva és fel van építve. Külön plusz élményt adott, ahogy szépen összeállt ahogy haladt az ember előre.
Pont ez az ami megfogott benne részben... a kíváló játékmenet mellett.
Igen megtudod mi miért van, ha figyelsz a részletekre is.
-
-
mrhitoshi
veterán
Megvettek kilóra. Megjelenés után 1-2 év, és váltom a PS4-met.
Viszont abból kiindulva, hogy mekkorák most a játékok, röpködnek a 100-200 Gigák, én tartok attól, hogy az 1TB-os SSD hamar kifut. A legdrágább alkatrész tuti az SSD lesz.Csak remélni tudom, hogy kezdenek valamit ezekkel a méretekkel, mert szar lesz 1-2 hónap után venni a 2-3 TB-os SSD-ket.
-
-
saelin
veterán
Érdekes. Egyik barátom is szénné játszotta már. Első Final Fantasy játékod? A régiek közül a 6 a kedvencem, aztán a 8 (a 7 az kimaradt... majd ps5-ön a remake), 10 és végül a 13, majd annak folytatása. Az mmo sem rossz, de az túl sokat kér enni az időmből, így inkább hagyom.
A 15-nél az openworld borzasztó sivár és a rengeteg üresjárat nem tesz jót neki szerintem. Sokkal jobbak a lineáris FF-ek.
penge111
FFVI Remake!
De nem tartom valószínűnek hogy visszatérnének a "középkori" stílushoz. Mondjuk a 6 inkább volt sci-fi steampunk, de biztos érted. -
ldave
félisten
-
Eladási listákat nézd meg, és máris látod, mi a fontos
Sok reményt nem fűzök hozzá, hogy jó show lesz, az utóbbi Sony eventek alapján.
Engem az érdekel, hogy mikor jön, mennyibe fog kerülni, és hogy néz ki, megoldották-e a hűtést, lesz-e új service vagy javítanak e a mostani dolgokon, pl. a Store-on. -
cyberkind
félisten
-
Sirandrish
legenda
Hogy én? Semmit!
Már rég rájöttem hogy esélyem sincsen követni, annyira pörög, így már elég régóta nem is foglalkozom vele. Ha valami kérdésem van, általában arra is pillanatok alatt találok youtube-on megoldást, vagy évente 1-2 alkalommal felteszem itt a kérdésem, akkor figyelem a választ, és annyi. Szerencsére másodpercek alatt megkapom általában, úgy pörögtök -
Frod
addikt
-
Sirandrish
legenda
Keress rám hogy milyen gyakran szólok hozzá
Elvagyok enélkül a topik nélkül is...már van annyi csoport face-n, instan, twitteren, iwiwen, kolbászon, tiktokon, izén, eceten, meg uborkán, hogy csak az nem talál magának megfelelőt, aki nem akar.
Most sem hoztam volna fel, csak megemlítetted a külön topikot..arra reflektáltam. -
30z.Samu
félisten
Oké, de mi számít technikainak? A hardver adott, itt nincs olyan hogy kicserélsz benne ezt-azt, max a tárhelyet (már ha megoldható lesz PS5-ben is és nem forrasztják az alaplaphoz). Milyen TV-t vegyél hozzá? Anno felhoztam ezt a kérdést és meg akartak enni, pedig a konzol gaming egyik alap pillére szerintem a megjelenítő. Játékokról? Az sem éppen technikai téma. Nem kötekedni akarok, csak leírtam a véleményem.
-
Steve1207
veterán
Akkor a focis részt szerintem el is vetem, jól elvagyok én a FIFA 19-cel alkalomadtán (ezt a nevetséges PES árat se akarom igazán kiadni, pedig jobban bírom a PES-t). Viszont NHL-re vevő leszek, ha végre átállnak. Igen, az technikailag le volt ilyen szinten maradva, a 20 nekem nem jött be videók alapján, így a 19 egyelőre oké, de szívesen látnám végre köntösben, mert kb 5 éve csak porolgatják ugyanazt lassan.
Topik: sok esélyt nem látok, hogy ne kerülne a simába is a technikai kérdés és ugyanúgy menne mindegyikben a folyam. Alapjaiban külföldi fórumokon is sokat kell "szűrni", hogy találjunk érdemi, hasznos hozzászólást. Meg kell tanulni ezzel élni, xda-n is amikor 20-30 oldalt átolvasok a semmiért kb, hozzászoktam az évek alatt...
-
Sirandrish
legenda
Én nem akarok kukacoskodni, meg amúgy is rohadt ritkán járok erre, de tudtommal ez egy szakmai topik, amibe egyébként az itt felmerülő témák java nem fér bele.
Emellett ezer éve van PS tulajok off topikja...ezeket a témákat bőven ki lehetne tárgyalni ott is.
Nem akarok itt senkivel sem viaskodni, de mikor 3-4 naponta feljövök a forumra és olvasnék érdemben valamit a PS-ről, majd azt látom hogy 2K új hsz született, és beleolvasva rájövök hogy a 90+%a totál off, akkor a kedvem is elmegy.
Ettől még nem feltétlenül kell ezen változtatni, és nem is én akarok lenni az aki megmondja hogy mit hogy merre meddig, de gondoltam ezt leírom, ha már felhoztad a külön topikot...(ami már van ugyebár).. -
Steve1207
veterán
Milyen technikával aggassam a falra a ps5 hdmi kábelét
Sportjátékok kérdés: az ideig megjelenésektől ki mit vár amúgy a PS5 küszöbén? Szerintem még nem lesz semmilyen ugrás, max kipofozzák a régieket és lesz még egy bőr. Ezekről lehet hallani valamit, hogy esetleg új engine vagy valami más újdonságokat használnának már? Főként PES, FIFA, NHL vonalon érdekelne, hátha jobban figyeltek hírmorzsákat.
-
Nandinagy
addikt
A dupla-dupla nálam már nagyjából minden meccsen megvan. Főleg mert ugye +VC-t kapok érte mert valamelyik szponzorral ilyen prémiumokat rakattam a szerződésbe, hogy 20 p 10 a meg 25 p 12 a után is kapok +40-50 VC coint
Eddig talán 23 assziszt volt a rekordom pontban meg 49 egy meccsen .
Bár én alapból ugye playmakert csináltam szóval a passzolás az erőssége a játékosomnak nem a dobás.
Nagyon sok olyan meccsem volt ahol volt 10-11 pontom meg 15 asszisztom -
Nandinagy
addikt
Én is blokkoltam már tökéletes dobást talán Bookerét.
Ez mindig is időzítés függő volt. Ugye zöld dobás bármekkora őrzöttség mellett kivitelezhető maximum sokkal kisebb a tartomány. Onnantól meg a védekező játékoson múlik, hogy jó időben nyomja meg a blokkot. Gondolom a multi részén azért már pár száz óra benne van 1-2 emberben és tudják, hogy mikor mit kell.
Nekem már olyan is volt, hogy zöld dobás kimaradt. Ez is igazából csak egy nagyon magas esélyt ad rá, hogy bemegy a dobás ,nem fog 10-ből 10-szer bemenni vele sem. -
Nandinagy
addikt
Nyilvánvaló. De All-staron vagy Superstaron már nagyon nehéz üresre játszani magad. Nagyon ritkán sikerül 1-2 figura hívással és sokszor azokat is kihagyom mert nem tökéletes az időzítésem.
Mondjuk azt, hogy nem prototípus a magasságod
Viszont attól függetlenül az a szép az NBA-ben, hogy 2.06 centivel is lehetsz irányító. Lillard is játszott már SG-t.
Sőt a Portlandba én most kvázi PG vagyok mert én hozom fel a labdát meg kezdem a figurákat és Lillard meg nyomja az ISO-t vagy a catch &shoot helyzeteket
JJ Reddick is 192 centi körül van de egy sokkal jobb példa CJ McCollum meg 191 centivel SG és elég jól nyomja -
Nandinagy
addikt
Megmondom őszintén még egy online meccset sem játszottam
Előbb megakarok tanulni jobban játszani. Főleg a dobás elengedést kellene, hogy 5-ből 4-szer meglegyen a zöld
A nehézséget is feljebb vettem All-starra de már így is könnyűnek érzem a játékot szóval kipróbálom Superstaron szerintem.(22.4 pont 9.1 gólpassz átlag.)
De nyilván ez is inkább olyan társakkal jó akiket ismersz és nem kretén idegenek. Biztos kilehet fogni normálisabb játékosokat csak nehéz.Nekem az összes részben 6 ft 6 in magas a játékosom(ez Kobe magassága).
Annyira nem vészes azzal a magassággal játszanod. Nyilván 195 centi körül lenne az ideális. De ha azt nézzük egy Chris Paul,Isaiah Thomas is elég szép karriert futott be 1.8 körüli magassággal -
Bazsi1987
őstag
Én csináltam egy sápadt arcú harden lebron keveréket
ép 81 az overallom, switchen nyomom de itt is akadnak érdekes dolgok vagy full hülyék vagy vadállatok vannak 98 overallal stb... A játék nagyon jó 3 eurót simán megért, ez az akció bevonzott hogy a következő részt lehet megveszem megjelenéskor ps-re
-
keIdor
titán
Én azért értékelném, ha nem kéne bútort cserélnem... [kép]
Ha a PS5 maradna ekkora, akkor az mehetne le, az XsX meg elfér fektetve felülre. Ha van egyáltalán értelme Xbox-ot vennem, tized annyit megy, mint a PS vagy a PC.
Semmi nincs rá, csak a dashboardot lehet bambulni 4K-ban.
(remélem wesder nem veszed komolyan
)
-
Nandinagy
addikt
Igen. De a story részén Thomas Middleditch játszotta az ügynökünk
Aztán mikor vége lett megjött az új és csak ennyit mondott, hogy Zach helyett én lettem az új ügynököd aztán ennyi
Pedig ez általában nem így működik ugye. Most kétlem, hogy annyira nem maradhatott volna meg az arca, hogy 15 meccsenként leülünk tárgyalni 1 szponzorral ahol elmondja ugyanazt a pár sablon mondatot.
-
FunPro
őstag
Számomra ez a single-multi összemosás, meg a mikrotranzakciók tették tönkre a játékélményt, úgy 3-4 évvel ezelőtt (a 2k17-el jöttek be).
A sorozattal a 2k10 óta játszottam, 2k16-ban van 80 órám, a 2k17-ben 8, a többi rész pedig...onnantól nem igazán érdekelt.
Hozzáteszem, a k16-nak elég gyengusz maga a sztorija.
Erre mondják, hogy kinek mi. Nekem játszani van kedvem, nem grindolni 200 órán keresztül, meg onlineozni a pay to win emberek ellen.
-
Nandinagy
addikt
Örülök, hogy tetszik
Engem is nagyon megfogott. Az egyetlen ami kicsit zavart az az, hogy a történet lezártával eltűntek a karakterek. Az ügynökünk is nyugodtan megmaradhatott volna ehelyett 0 indokkal csak simán kaptunk egy másikat. Az edző akit Idris Elba játszott nem igazán tudtam eldönteni, hogy ő most milyen edző akar lenni
Ugye a Summer Leaguben írányította a csapatot de azt meg ugye vagy a főedző vagy egy segédedző szokta csinálni így feltűnhetne néha meccseken a kispadnál.
Pár dolog kicsit furán megoldva szerintem. Például a konditermet az utolsó részben amit játszottam(2k17) mindig lehetett használni meccs előtt és így fejlődött a játékos fizikálisan. Most viszont csak heti 1-szer kell így ha elrontod a gyakorlatokat alig kapsz boostot.
Illetve van a daily spin amivel ugye tök jó dolgokat pörgethetsz ki magadnak(ingyenes Jordan cucc,VC coin stb...) vagy ideiglenes boostot tempódobáshoz,zsákoláshoz stb... Na én ebből a boosterből semmit nem vettem észre meccseken.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest