- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
C490
csendes tag
válasz
#42308056 #273532 üzenetére
Szerintem ez szimpla, pénzügy meg marketing.
Ennek a promóciónak nem te vagy a célközönsége, mivel nem az cél hogy plus előfizetést hosszabbítsanak hanem hogy új előfizetőket szerezzenek. Sokszor van ilyen máshol is ( mobil, internet) hogy az új előfizetők kedvezőbb ajánlatot kapnak mint a régiek. Persze mint magánember én is azt mondom, hogy kapják be de valahogy így működik az üzlet. A Szoni pedig egy üzleti vállalkozás kár ebbe többet belelátni. Démonizálni és isteníteni is felesleges. -
F-ECT$
titán
válasz
#42308056 #273532 üzenetére
-Leírtad a megoldást: csinálsz másodlagos accot. Ja, hogy nem akarsz, de azért szemét a Sony.
-Mellesleg fordítsuk meg a dolgot: ha új előfizető lennél, örülnél az 50% kedvezménynek?
-1 év előfizetéssel miért izgat ez az akció? Egyelőre semmit nem nyersz vele.
-Mellesleg az előfizetőknek is van 25%-os akció. Tehát kemény havi 375 Ft-tal jársz rosszabbul. (És tudsz még venni feltöltőt 10%-kal olcsóbban mint a névleges ár, tehát ezzel is tudsz spórolni.)
-Nem muszáj magyar accountot regisztrálni, ha csak 1 accot akarsz fenntartani, vannak olcsóbb helyek.
-Dolgozol valahol? Szeretnéd ha a céged olcsóbban adná mindenkinek a termékét, szolgáltatását, és így csökkenteni kellene a fizetésedet?És egyébként ez egy hobbi, ami pénzbe kerül. Ha ez fáj, akkor menj vonatot számolni a Keletibe, az ingyen van.
-
Carlos Padre
veterán
-
perge666
veterán
válasz
#42308056 #273388 üzenetére
Vagy hogy a Tekkenbe verekedni kell,a Gran Turismoba meg vezetni,na ezek az időhúzások.
Nem akarok senkit megbántani,de az ilyennek nem is kellene játszani!F-ECT$ : Ahogy látom csak fikázni jár ide,de ő írta is hogy szóltak neki hogy itt ez megy.
Hogy egy kis ON is legyen,én még mindig a Days Gone-t nyomatom,igaz most szüneteltetem egyéb elfoglaltság miatt,de nálam ez lett az év játéka. Igaz sok 1-2 éves nagy címmel még nem játszottam,de ez baromira bejön.
-
_drk
addikt
válasz
#42308056 #273385 üzenetére
Én csak az 1et kezdtem el és 4et vittem végig, meg ND-től még az első last of us ment le, de a harc az valami irtózatos.
Ilyen rossz a leggagyibb játékokban jött velem szemben.
Viszont Az ugrálgatás kiemelkedő mert abban nagyon béna vagyok és türelmem sincs hozzá de ebben végig élveztem.
Az autós üldözés az valami Epic! A barlang is ahol lent van egy hajó az is. -
KaitouP
nagyúr
válasz
#42308056 #272910 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Persona Super Live P-Sound Bomb!!!! 2017 és 2019-es koncertjeit, és akkor tapasztalod meg igazán hogy Shoji Meguro mit álmodott meg, meg hogy mire képes Lyn Inaizumi (P5) mellett Lotus Juice (legjobb japán rapper baromi jó angoltudással) Yumi Kawamura (mindkettő P3), Shihoko Hirata (cukibomba, P4) élőben. Hajadat leteszed és minden szombaton menetrendszerinti programod lesz a koncertek megnézése.
Aztán ha még mindig nem elég, ott vannak a Persona ritmusjátékok, zseniálisak, rengeteget néztem páromat miközben nyomta őket. -
perge666
veterán
válasz
#42308056 #272802 üzenetére
A Returnal nekem még ismeretlen cucc,de attól még lehet jó,és később lef**om tőle a bokám.
Szabi : Én biza emlékszem a PS1-es korszakra,azok voltak ám a szép idők és a legjobb játékok.
Nekem van legalább 100 eredeti PS1-es játékom,többe nézem őket mint a mai játékok 95%-át. -
Szabi®
addikt
válasz
#42308056 #272802 üzenetére
Meg régen millió műfaj volt, lefedtek mindent, talán a ps1 a legjobb példa arra, hogy ott nagyot akartak durrantani. Minden játékot fejleszteni tudó beállt a gép mögé.
Mára elfáradt a piac, várjuk azt az évi 5-6 valamire való játékot. Az igények nőttek, az ötletek viszont elfogytak ... -
perge666
veterán
válasz
#42308056 #272796 üzenetére
és Mike : Nem úgy értettem hogy egyáltalán nincs rá játék,de az a kevés is ami van nem igazán mozgatja a fantáziámat.
A gép annál jobban érdekel,mivel mindegyik PS-ből van ithon a szekrényben legalább 1db,csak még PS5 nincs.
Ratchet&Clank soha nem volt a szivem csücske,szerintem ez már nem fog változni,persze ettől másnak tetszhet. -
Elims
veterán
válasz
#42308056 #272516 üzenetére
Ps5-ön játszottam volna.Vhol azt olvastam,hogy azon vmelyest másabb a helyzet.
Mindegy,lemondtam a rendelést.Az első lemondásom volt. :-( Sajnálom,hogy nincs benne tps lehetőség,megjelenés előtt pedig hezitáltak rajta (vagy csak a hírek).Franzstadt: Szépen..
Majd én eldöntöm,hogy mikor rendelek és mit.Ja,meg azt is,hogy visszamondom e. -
válasz
#42308056 #272009 üzenetére
nem. Egyáltalán nem rémlik hogy ezzel bajom lett volna. Mondjuk egy boss fight halálnál gyakorlatilag az ajtónál indulsz újra. De ha normálon játszol akkor nem is nagyon jellemző hogy sokszor meghal az ember. Nekem annyi bajom volt csak már írtam is hogy "fárasztó" lehet a nyomasztó hangulat miatt. Szóval ilyen max 2 órát bírtam egy huzamban.
-
-
-
C490
csendes tag
-
válasz
#42308056 #271714 üzenetére
Pedig ennyire azért nem nehéz játék. Türelmesen kell nekiállni a harcoknak, és könnyen le lehet nyomni pacifista módban is a játékot. Ami bajom volt vele, az a technikai oldal, ugyanis nagyon sokszor omlott össze, főleg amikor menekülni próbáltam az ellenségek elől, és így több területről magamra agróztam őket. Sajnos, ha túl sok egységet kell a játéknak lekezelnie, akkor hajlamos a crashre. Ja, és a túl sok alatt 6-7 ellenséget értek...
-
ldave
félisten
válasz
#42308056 #271706 üzenetére
Ez a baj a trófeákkal, még el sem kezdi az ember a játékot, már azon gondolkozik, hogy mit hogyan kéne
Amúgy simán végig lehet játszani úgy, hogy nem ölsz meg fontos npc-t (az ellenfelek nem számítanak bele), ilyenkor inkább a fegyvereket kell fejleszteni a képességek helyett, mert azzal fogsz többet sebezni. Ha meg platinázni szeretnéd, úgyis kétszer kell végigjátszani, szóval elsőre akár meg is ölhetsz pár karaktert, ha úgy alakul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest