- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Azért nekem mindig ez tűnt logikusabbnak, hogy az erősebb hardverre lefejlesztenek valamit, aztán átportolják a gyengébbre, mert butítani könnyebb, mint turbózni.
Csak mivel pont fordítva van (konzol->pc) így ha megfordul a dolog (pc->konzol) a bevett gyakorlat hiányában rossz lesz a végeredmény.
Valószínűleg ha mindent gépre fejlesztenének, a konzolra portolás is jól sikerülne.
Csak ugye az a fő cél általában, hogy konzolon fusson jól, mert azon jobbak az eladások. A pc réteg pedig sok esetben ez miatt szopik.
-
hombre[EU]
veterán
-
én is agyaltam minek örülnék aztán szerencsére semmi reális nem jutott eszembe, de még olyan se ami amúgy elképzelhetetlen. Mondjuk pár demo után azért egy yakuza megint nem lenne rossz de kétlem hogy a remake megjelenése körül ingyen adnának egyet meg mi is marad 0 meg kiwawi 2
-
törölt tag
A ps álltalában tévére van kötve.
Szal a téma kb úgy kapcsolódik hozzá mint a lemez amivel eteted
Inkább erről olvasok szívesen itt mint arról ki mit tolt ki és hogyan ...
Tv topicban ja nagyobb a tapasztalat a tv kel de inkább filmezés terén.
Mi itt gamelünk rajta nem pedig szappanoperákat bámulunk elsősorban. -
malystryx
senior tag
Bizony, igaza van FunPro-nak. Én pedig Almásfüzitő mellet lakom pár percnyire, voltam a gyár mögött a vörösiszap tároló tetején is, meg a gyárat is körbejártuk, az egyik kollégám ott forgatott egy zenés videóklipet is, de amúgy inkább raktárak vannak még ott. Még emlékszem azokra az időkre hogy a gyár előtt elhajtottunk, a házak meg minden csupa vörös volt... Nem volt szép látvány.
-
S e t h
nagyúr
Még ebből sem jött le rendesen, nem hogy a játékban.
Kazetták közül csak azokat hallgattam meg( sújtson le rám az Úr teljes haragjával) ami érdekelt és/vagy kellett a végigjátszáshoz, pedig érdemes lenne, mert a hamburger készítésénél csak vigyorogtam, hogy wtf.
Tuti időnként vissza fogok nézni pár küldetés erejéig, akkor a maradékot meghallgatom, viszont zavart, hogy nem voltam azzal tisztában, de vélhetően lopakodós küldetés közben nem célszerű hallgatni, mert ki tudja hallják-e mások is.
Volt hogy csak fél órán keresztül kazikat hallgattam és közben nem csináltam semmit.
Úgy nem volt értelme, hogy ledobott a helikopter és a célpontig való jutásig hallgattam 1 percet belőlük, aztán kikapcs.Egyébként van magyarázat amagyar szövegre?
-
james001
veterán
Én tegnap kezdtem el,de a sztoritól már megfájdult a fejem hogy mekkora egy baromság... Ez az új Speed Card-os (meg a loot box-os "shipment") rendszer meg felkúrta az agyam rendesen... Maga a játék egy szokásos NFS,el lehet lenni vele,de a vezetésmodellen tényleg nem hogy javítottak volna inkább szarabb lett...
Én arra fogom hogy miért akarom végigjátszani mert kell az a Ford GT -
Moby
veterán
Igen, erről volt szó, hogy a devkitek designja (is?) ilyen. Ebből nem következik egyértelműen, hogy a patent a devkitről szól. Azon a rajzon annak a gépnek amúgy nagyon kevés a portja/bővtőhelye devkitnek. Ráadásul a Codie-s ürge sem biztos, hogy nem testkitre(Tool) gondolt, amikor devkitet írt (amik jellemzően meg olyanok, mint a bóti gépek kinézetre).
-
VTom
veterán
Én azért a következő akcióban megveszem, rajtam ne múljon
Az MCU meg véget ért számomra a végjátékkal, a Pókit még megnézem, onnantól csak a Guardians és a Thor következő része érdekel, ez az új melegvonalas szuperhős felhozatal cseppet sem hoz lázba.
Ja, képzeld, felhúztam magam a HZD-on, mert elakadtam egy robotnál, így kicsit félretettem, helyette elkezdtem elölről az AC: Origins-t. Hát, hogy az mennyire f@sza egy játék
-
Moby
veterán
Ezt egyáltalán a Navi10-ekre mondták/mondják/gondolják, nem kifejezetten a konzolokba szánt verziókról. A Navi10 RDNA architekt. Pont. Teljesen mindegy ki mit gondol
/egyre biztosabbnak látszik, hogy az ms gépébe is navi10 lite kerül, és ezzel mind az architekre, mind a hardveres RT-re vonatkozó spekulációk megdőlni látszanak.
-
Sirandrish
legenda
A Fifa Street is abbamaradt. Lehet önmagában nem volt elég, viszont így meg adhat sok pluszt az eladásoknál.
Puskásék meg amúgy állandóan a grundon tolták félig töltött flakonnal, mert nem volt pénz lasztira...bezony. Az EA ki fog adni egy részletes ismertetőt a flakon tipusáról is, amit persze a hypersuper edition majd tartalmaz is
-
hombre[EU]
veterán
Az egy
systemservice seller címSzerintem itt fōleg a felvásárolt AA és indiekre gondolnak elsōsorban. Új IP-k,új franchisekkol könnyebben lehet belépni a platformokra (és a fanokat sem mérgesíted annyira magadra).
Okos döntés nem ignorálni egy 100milliós ps-nintendo bázist -
Carlos Padre
veterán
Vicces, hogy rákerestem a yakuzára a topikban és ezt találtam
A chapter 3 végén volt, hogy kidagadó erekkel a nyakamon üvöltöttem a tévével a kontrollert püfölve, hogy dögölj már meg végre, szóval még azelőtt feladtad, hogy elkezdődött volna a játék(inkább aludtam egyet rá így megmaradt a tévé és a kontroller is)
Most a chapter 8nál tartok, a nehézségi szint easya tököm tele van a sok bunyóval de már beraktam a kosárba a többi részét. Egy igazán különleges, megosztó játék az biztos.
-
bagyulajuve
addikt
ilyen esetben biztos, hogy hagynám a 'csába játékot
még mindig nem vettem újra elő, asszem a Detroitot tolom most majd végig előbb, eléggé tetszik eddig
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest