- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ogre66
kezdő
válasz
Wesder #263011 üzenetére
Értem, csak abból gondoltam, hogy megjelenik Ps4 és ps5-re is. Akkor kicsit át fogalmazom a kerdest mert ps im csak fel éve van így nem tudom hogy működik.
Egyáltalán lesz olyan játék amit kiadnak lemezen Ps4 és ps5-re is? Vagy egyfajta lemez lesz aztán a plusz dolgokat lehúzza frissitesben. Bocsi a hülye kérdésért. -
Gery9112
őstag
válasz
Wesder #262131 üzenetére
Basszus ettől a látványtól kifolyt a szemem......vagy kimondottan switchre csinálják vagy sehogy....bár ahhoz invesztálni kéne de minek mikor így is jön a pénz.
(#262130) 30z.Samu hirtelen vissza kellett olvasnom mire gondolsz SS alatt.....úgy érzem az új konzolok nevezését nem gondolta át teljesen a Microsoft.
-
fausto
addikt
válasz
Wesder #261918 üzenetére
Majd mindjárt megerősít (vagy megcáfol) valaki, de úgy emlékszem, hogy ha már bent vagy a menüben, nem csak simivel lehet ott navigálni, hanem talán a D-Pad-dal is vagy az R-L gombokkal. Szóval, ha ki tudod tenni egy másik gombra a tapipad benyomását, akkor nem lehet gond.
-
válasz
Wesder #261750 üzenetére
Teljesen mindegy. A másik három is több millió ember, azok között is lesz aberrált barom. Minél nagyobb a community, annál valószínűbb, ennyi. Mindegy, hogy milyen csoportot nézel, mindegy, hogy mi alapján szűrsz, ha sok millió felnőtt ember van egy csoportban, azok között lesz pár aberrált barom.
-
Mezcal
addikt
válasz
Wesder #261690 üzenetére
Na erre nem számítottam.... ez kész gyerekek.
Priviben volt alaki kedves és elmesélte a sztorit és azt is, mivel védekezett a csaló. Na nekem ez utóbbi bűzlik és hihetetlen. Eladta a PS-t és akinek eladta belépett a nevével és ilyenekkel dicsekedett, mint a lopott sarok? Na ne
Ki veszi be ezt?
-
-
-
-
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Wesder #260189 üzenetére
Én még himihuminak sem mondanám. Akcióban megveszi 13 körül az éves live goldot, és gyakorlatilag ennyiből meg is van egy évre a gpu-ja. Mondjuk kíváncsi vagyok, ez meddig fog működni. De ennél gyakorlatilag nincs jobb deal, és ha xs-en elfogadhatóan fognak futni a nextgen játékok (az alacsonyabb felbontás nem érdekel), akkor nem kérdés, mi lesz a tv alatt.
-
hyggelig
senior tag
válasz
Wesder #260166 üzenetére
Szerintem csak ez alapjn jövő év elején csak ez alapján veszek egy xboxot használtan, óccsóért valami műszaki zálogostól. Év végéig kijátszom a felhalmozott játékaimat, xboxon játszok a Game Passba bekerülő játékokkal meg pár PS4-re is kijövő új címmel, aztán 2022-ben veszek egy PS5-öt.
-
boost
veterán
-
headhunter86
senior tag
válasz
Wesder #259902 üzenetére
Csak pár év múlva remélhetőleg lesznek olyan szinten a játékok, hogy majd a PS5 és az SX épp elviszi 30 FPS-ben, lásd a mostani a generáció vége. Akkor azt hova butítja majd? Vagy ez úgy fog kinézni, mint amikor még csóró gyerekként LOW-on játszottunk minden játékot PC-n, akadozva, de játszottunk vele
-
saelin
veterán
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
válasz
Wesder #259648 üzenetére
Ha már itt tartunk... lenyomtam a Borderlands 3 utolsó dlc-t is.
Hát nem tudom. Korábban volt itt kérdés, hogy megéri-e a season pass. Ha valaki Border fanatikus, akkor ok. Nekem mind a 4 dlc csalódás volt. Az utolsóban a pályadizájn az baromi látványos lett. Valami Psycho Krieg-nek a "tudatában" kell mászkálni. Marha jó lett.A főküldetések (4 vagy 5) az oké, de ennyire 0 mellékküldet még nem láttam egy játékban sem.
A mellék küldetések 90%-a abból áll, hogy odamész a "quest giver"-hez... nyomsz rá egy interakciót (négyzet), elmond egy szöveget... nyomsz még egy négyzetet és leadva... Ennyi. Volt, hogy arrébb kellett menni ~10 métert, felvenni egy itemet és a kezébe adni. Ez már bonyolultnak számított. A 13 mellékküldiből egyetlen egy volt, ami 2 percnél tovább tartott.Humor terén is csalódás volt. De úgy az egész Borderlands 3. Minden dlc-ben volt küldetés, ami poén volt. Az összes többi próbálta komolyan venni magát, de rendszerint unalomba fulladt.
A térképek szépek lettek az egész játékban, illetve a coop rendszer átdolgozásával sokkal játszhatóbb lett. Ennyit tudott felmutatni a játék. Sajnos gyenge a második részhez képest.
Hovatovább... promózzák, hogy 4k/60 fps lesz Ps5-ön. Ezt ezen a generáción is hozni kellett volna. Nem mellesleg a Borderlands 2 az már 4k/60 fps jelen generációban is...Na mindegy.... platina+minden dlc 100%. Meg nem bántam, de kösszépe elég vót.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest