- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemorino
tag
válasz
tboy93 #214505 üzenetére
Nekem fura volt az egész UI, az inventory, a quest tracking, valahogy nem állt rá a kezem, pár óra után feladtam, de a következő játékként ismét nekiugrok, már letöltöttem. 2,5 évig a The Elder Scrolls Online volt az elsődleges játékom, de a fejlesztők épp most teszik tönkre "balancing" jogcímén, alighanem itt az ideje pihentetni, jó lesz valami mással játszani.
-
Steve1207
veterán
válasz
tboy93 #214239 üzenetére
Mi A1-ben a Snapdragon 625 már vígan elvan PS1 játékokkal (a fele ilyen teljesítményű android tv boxokon is simán megy minden). PS2-höz Snapi 710-től lehet játszható teljesítményt kapni (pc-n pl már egy intel HD630 is képes futtatni PS2-es címeket, pedig az az IGP nem egy nagy eresztés).
Más: kipróbáltam a GreedFall-t, nekem eddig eléggé bejön, így, ha lesz rá valami nagy akció szerintem érdemes lesz beszerezni PS-re. Addig viszont elgondolkodtam erősen, hogy ideje lenne a Witcher-t bepótolnom. Nem gondoltam volna, hogy egyszer ezek a játékok előtérbe kerülnek nálam
-
wierra
senior tag
-
Droughert
tag
válasz
tboy93 #213885 üzenetére
Nálunk a gyerekek imádták, amit nem tudtak egyedül megoldani benne, nekem kellett, de élveztük nagyon. Platináig meg sem álltunk. Vannak benne a szokásos Lego játékokra jellemző zárt pályák, de ami nagyon bejött a gyerekeknek, a szabadon bejárható város. 3k-t simán megér, ha meg bejön, akkor később lehet próbálkozni a többi címmel is.
-
_drk
addikt
válasz
tboy93 #213812 üzenetére
Optimalizáció kérdése.
A sony-t érdekli hogy jól fussanak a játékok a ps-en. A multi stúdiók meg csak a nagyjából menjen, majd megcsináljuk elven működnek.
De egyre hanyagabbak és a ps is gyengül. De még mindig jobb mint pc-n ahol tényleg telibe sz*rják azt vegyél 1080ti-t ha valami nem tetszik. -
consono
nagyúr
válasz
tboy93 #213354 üzenetére
Én is így jártam a Beyond-dal, nem jutottam el a végére, mert semmi motiváció nem volt már, hogy játsszak vele. Nekem is jobban bejött a Heavy Rain, az nagyon tetszett. A Detroit még előttem van, a demóját annó sokszor kipörgettem, de előbb még be kell fejezni a Mass Effect 3-at...
-
mastadoc1
tag
-
Moby
veterán
válasz
tboy93 #212431 üzenetére
Nem akar HDR-t? 120Hz-el sem tudom mire megy a konzolnál. Alacsony válaszidő meg már a belépőszinten is bőven megvan. Ilyet kap ennyi pénzért. Vehet persze monitort is, bár ott sem fog semmivel többet kapni ennyiért. (rendes)HDR ott sincs, 10 bites panel ott sincs, meg kb semmi nincs. Jó inputlag van. meg 4K van ennyiért. Ez meg már van egy tévénél is.
-
válasz
tboy93 #211613 üzenetére
Kösz a tippeket, a Sniper Elite-ek megvoltak, a Borderlands 2-t egyedül tolom, mert haveromat nem rántotta be. A Youngblood és a Wildlands tervben van.
Ha jól szedtem össze az infókat, akkor a coop úgy néz ki a Remnantban, hogy az egyik player csatlakozik a másik világához, és olyankor ott ő teljes értékű tag. Nem fantom, nem csak X percig vagy boss fightig van bent, hanem ugyanolyan értékű player, mint a másik, tud lootolni és fejlődni. Ezeket meg tudja valaki erősíteni? Ha visszamegy a világába, megmaradnak a felszedett lootok és a karakter fejlődése?
-
penge111
addikt
-
Toguro San
tag
válasz
tboy93 #209863 üzenetére
Igen, igen ezt tapasztalom a mai napig. Ez nem zavar, legalább nem kell a be-be fizetésekkel szórakozni. Igaz annyira nem használom ki de az a havi 2500-3000 ft bőven belefér.
Ez az automatizmus a pénzlevételt illetően megmarad év végén és új év kezdetekor is?
De ha jól értelmezem akkor addig amíg ki nem kapcsolom ezt az automatikus befizetést....Köszönöm ezt az információt is
-
válasz
tboy93 #209615 üzenetére
En oszinten szolva donteskeptelen vagyok az ugyben. Imadom a fizikai hordozos jatekokat, mert jo erzes megfogni, nezegetni, konkretan erzed, hogy kaptal is valamit a penzedert, masreszt viszont kenyelmetlen, cserelgetni kell a lemezt, fogja a helyet meg a port...
Rocket League pl ezert van meg digitalisan meg lemezesen is. -
RangerFox
veterán
-
Zoleee83
addikt
válasz
tboy93 #209243 üzenetére
Elekronikai iparban dolgoztam egy ideig, konkrétan beültetés-quality részen, a reviziók sokszor takarnak érzékeny elektronikai alkatrész cseréket is folyamatos tesztelés mellett.
Mivel nem néhányszáz példányban gyártott termékről van szó elég hamar ki fog derülni a sorozatgyártás során ha valamit cserélni kell. Ez a gyakorlatban azt jelenti hogy a soron követketkező műszak már egy másik specifikációjú alkatrészt ültet be. -
Zoleee83
addikt
válasz
tboy93 #209224 üzenetére
Megerősítem én is, nekem kedvenc játékom lett a Days Gone, de ehhez elég kevés a Slim hardware, vagy nem sikerült normálisan optimalizálni az Unreal engine-t.
Sok helyen olyan frame drop, illetve megállás van hogy elsírnám magam, és nem akkor, amikor egy 200 fős horda kerget, hanem random üres terepen...
Egy mestermű a játék, ennek ellenére is imádom ~90 órát játszottam már vele, és még nincs is vége + ott vannak heti kihívások is, de sajna nem a Slimre készült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest