- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bTr
tag
válasz
saelin #235119 üzenetére
Hely van elég neki, illetve 1TB SSD-re váltottam pár hónapja. Nem hiszem ezzel lenne a baj.
Nekem úgy tűnik, hogy valami bug keletkezik, amitől behal a rendszer, majd újraindul.
És emiatt reseteli a telepített játekot a rendszer és újra letölti. Egyszer a lemezt sem volt hajlandó kiadni, csak pörgette és nem reagált semmire.
Miután leszedte a játék frissítéseit, utána játszható... majd 2-3 nap múlva ismét ugyanez... -
-
.LnB
titán
válasz
saelin #234996 üzenetére
Ó én X360-on játszottam utoljára verekedős játékkal. Annyi, hogy azóta kirpóbáltam a DBZ: FighterZ-t. Sose voltam oda érte. És nem is tervezek én komolyabban ezzel az injustice 2-vel se. Csak gondoltam a fiammal lehet, hogy elröhögcsélnénk pár meccset. Másik a Street Fighter V amit kinéztem. Abból viszont annyi féle kiadás van, hogy csak na. A hónapban is jelent meg egy új belőle.
-
Deck
titán
válasz
saelin #234958 üzenetére
Pont így képzeltem..
Minden ilyen alig ismert hasonló játéknál a te hozzászólásaid találom. Van H. esetében is, így el is ment a kedvem tőle az alapján amiket írtál meg volt még jó pár.
Elég hasznos vagy na, csak úgy fogod a pénzt nekem..Egyszer majd össze ülhetnénk aztán mehetne a verseny, hogy ki vett meg több szart..
-
Carlos Padre
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz
saelin #234809 üzenetére
Errōl nem is tudtam,jól hangzik.
game logic? like this?
Majd töltsétek fel youtubera az álmokatmegnézzük
-
hombre[EU]
veterán
válasz
saelin #234788 üzenetére
Késōbb,ha már minden fontosabb feature bekerült akkor nem lenne rossz ötlet, ha moddolni lehetne mások "munkáit". Mondjuk open-nek jelölöd vagy feltöltheted a store-ra és bárki letöltheti-módosíthatja. Ez a multinak jót tenne. Pl. Te készítesz egy ~Quaket, én meg belemoddolom a CTF-et
-
Carlos Padre
veterán
válasz
saelin #234596 üzenetére
Letöltöttem én is, de csak holnap tudom megnézni milyen lett. Az Early Access Bundle kellemes meglepetés volt
Van topikja egyébként, hátha költözik bele egy kis élet most. -
_drk
addikt
válasz
saelin #234470 üzenetére
Én Days Gone-t kezdtem. A legelején, mikor még nagyon irányított a játék mit csináljak, még el is voltam. Aztán, ahogy kalandozni kellett volna a vadonban, olyan üres volt az egész. Pedig mennyivel több minden van benne mint a DS-ben. De annyival kevesebb is. Az a játék annyival másabb, hogy biztos nem lehet egyből neki ülni valami olyasmihez.
Én PC-n nyomom Warcraft-ot, meg lehet neki ülök a Bioshock-oknak.
RE2-őt kéne már nyomni, de ahhoz is külön hangulat kell. -
hombre[EU]
veterán
-
-
Steve1207
veterán
válasz
saelin #234057 üzenetére
Egyszer sikerült az utolsó 5-ben lennem, ott abba is hagytam, igaz csak pár napig játszogattam.
Az zavar ezekben, hogy kb többet van kezdőként az ember a menüben, mint a játékban, mert leszednek aztán tölthetek be egy újat.
(Na meg az építkezés... Apex-ben meg csapatjáték kell, ott se rózsásabb a helyzet, bolyongok 10 percet és a semmiből leszednek. Jönne a társ újraéleszteni, de közben őket is leszedik, de ezzel is eltelik vagy 2-3 perc. Szóval negyed óra és senkire se lőttem kb, nagy játékélmény...)
Most amúgy újra kedvet kaptam megnézni a Fortnite-ot megint, mi minden változott.
-
-
ldave
félisten
válasz
saelin #233764 üzenetére
Ez sajna ilyen szar
Én egy időben az Elder Scrolls Online miatt szívtam, mert megvolt lemezen, ami megadta a Morrowind kiegészítőt is. De váltottam volna digitálisra, és az alap játékot nem tudom megvenni a Store-ból, mert azt mondja, hogy megvan nekem. Letölteni persze nem engedi.
-
hombre[EU]
veterán
-
.LnB
titán
válasz
saelin #233721 üzenetére
1. Te teszt író vagy?
2. Te hogy állsz egy olyan teszthez, amit úgy írtak, hogy végig sem játszották a játékot?
3. Miért nem kapja olyan író, aki végig is játssza, és utána ír tesztet?A nyomtatott sajtós időkben ezek a tesztek rendszeresek voltak. Lapzárta, és miegymás. Ma már az online sajtó esetében ez szerintem nagyon gáz.
Az, hogy ma így születnek tesztek, az nem a játékot minősíti, hanem az "írókat". -
malystryx
senior tag
válasz
saelin #233599 üzenetére
Pedig nem rossz ám a For Honor, én igaz nem PS-en játszom, de hidd el van még elég játékos, főleg most hogy jön a Battlepass. Nem tudom milyen módban indítod a játékot, de a dominion-ra van a legnagyobb esély, illetve a siege ha jól tudom a játékmód nevét. Bár az elég hosszú időre, főleg ha a többiek nem tudják mit kell csinálni. 15-20 perc is lehet, cserébe a jutalom sokkal jobb.
-
.LnB
titán
válasz
saelin #233590 üzenetére
Ha kezdőn TK-ztak le, akkor valami ilyen f*szság lehet az oka igen. De ha már elindultatok, akkor nem biztos. Lehet, hogy beleálltál elé mikor a kamerát akarta kilőni, vagy belőni az ablakon.
Én 40 órát játszottam most konzolon. Egyszer se TK-ztak le ilyen indokolatlan módon. De persze látom, hogy körülöttem megy a TK alkalmanként. Csak nem tudom, hogy miért.
Aki teheti az pesze csapatban játsszon. Én elvagyok egyedül, van türelmem hozzá. És inkább a kilépkedések zavarnak.
De egy játékot nem a szcénája alapján ítélek meg.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
saelin #233590 üzenetére
Ez sajnos ilyen. 1-200 ora utan egyedul mar nem is volt kedvem vele jatszani. Most hogy Xbox off,PC-n lehet raprobalok ujra, ott tobb ismerosom tolta regebben.
.LnB:
"A Siege jelenleg a legváltozatosabb csapat alapú multiplayer FPS."
Konkretan szerintem a legjobb a temaban (Ready or Not az egyeduli eselyes ami letaszithatja a tronrol), de csak akkor ha nem egyedul jatszol.
-
malystryx
senior tag
válasz
saelin #233581 üzenetére
Az ugrálás némileg megnehezítette a játékot, azt nem értettem, hogy nagyon sokszor ha futottam a falon, ugye egy gombnyomás az ugrás és még egyszer lenyomva boost megy a double jump-hoz. Nálam elég sokszor azért hullottam le mert ugráskor mindig már a boost ment.. Mindegy, de meglett. Viszont keveselltem a titánnal való harcot, ez az egyetlen nagyobb negatívum. Abból azért jöhetett volna egy kicsit több is.
-
Peace
nagyúr
válasz
saelin #233471 üzenetére
Ugyan nem én lettem kérdezve, de én nagyon csíptem a kiegészítőt, az új kaszt is FUN! Ez is pont addig izgalmas, mint az alapjáték, ameddig a kampány tart. Onnantól ez is halál unalom, nulla endgame és semmi értelmét nem látod a farmolásnak. Nem véletlen, hogy ennyi idővel a megjelenés után sincs max szintű karakterem, mert vért izzadsz és nem halad az xp csík és értelmét sem látod annak, hogy folytasd. Mi kaptunk 30% engedményt, mert az alapjáték megvolt. Azt az árat teljesen megérte nekem a Prophecy.
-
sp8787
addikt
válasz
saelin #233471 üzenetére
Vagy a masik vonal ,hogy normalis combat-ot csinalnak.De ugye ez meg a fetisizalt elodnel/ihletonel se jott ossze semennyire se.
Most igy lehet kifelejtem/nem emelkeszem vmelyik ow jatekot(ra) de ilyen szempontbol vszinu/remelem az Elden Ring lesz az elso normalis ow jatek.
-
törölt tag
válasz
saelin #233467 üzenetére
A cashgrab rendszerről szól az egész sajnos. Hogy vegyél XP-t meg fejlesztéseket, aminek semmi értelme, mert akármilyen csúcs páncélzat van rajtad, a négy szinttel nálad erősebb csirke (csiiirrr-ke bazdmeg) neked ugrik, és elterülsz mint a takony...
Ha valaki nem akar beletenni 100 órát, esélytelen, hogy végigjátssza rendesen a játékot, az maximum a vérszegény sztorin tud végigmenni, az is minimum 40 óra.
Ha ebbe a játékba tennének egy ütős sztorit (ilyen történelmi karakterek mellett simán adná magát), kipucolnák a játékból a fejlődési rendszert, a világ legjobb játékai között lehetne a helye.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest