Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulffy
őstag
Skacok a Cyberpunkban a Keanu valamiféle npc lesz?
-
zbundy
aktív tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ha ez vicc volt, akkor haha... ha komolyan mondod, akkor bukod a nyakad 😀
Mondd már meg mit kell az elemekkel szopózni? Mi a szopás rajta? 😀 -
Xaels
félisten
válasz
oriic
üzenetére
Muszáj nekik, mondjuk nem fogok a kardomba dőlni. Olyan novemberi játékfelhozatal van, hogy simán el is fogom felejteni a codot

Remnant Twitch elvileg mindjárt indul a gameplay stream.
-
reggi
aktív tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem, tegnap este játszottam és akkor láttam, hogy az utolsó mentés 1 órája volt. Az fel tűnt, hogy a gyors mentés nem megy, de manualba engedte menteni. De mindig a küldetés elejét menti, ami meg jóval korábban volt... Egy órával azelőtt. Megálltam pár fészket kitakaritani és utána akartam tovább menni. Ötlet mit csinalhatnek?
-
F_Peter
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ugyanaz működik mint itt ps-en, csak ott lehet elemmel, elem formátumú aksival, egyéb aksival, stb. Én nem tudom mi ezzel a gond, nem nyújt kevesebbet, hanem többet.
De szerintem zárju le ezt a kérdést, mert nem jó irányba halad. ✌️ -
Carlos Padre
veterán
-
WaterWave
veterán
nem kavart fel... semmi újdonság...
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem kell kivenni. Ràdugod egy USB porta, mint a PS4 controller-t és tölti. Gondolom ott nem gond, mert ott nem kivehető az akku.
-
WaterWave
veterán
Cod Modern Warfare Multi Élő 19:00-kor
-
Carlos Padre
veterán
válasz
F_Peter
üzenetére
Na igen, a Play & Charge kit. Megterveztek egy kontrollert, amiből kihagyták az aksit, aminek a helyére kialakítottak egy elemtartót, amibe beleterveztek egy akkumulátort, amit ki kell venni ha lemerült, hogy egy mikrousb kábellel feltöltsd. A kínaiak meg előálltak ezzel és ezzel. Lehet azért tart ott az xbox részleg ahol, mert olyan emberek vezették, akik rábólintottak erre, hogy azta, mekkora ötlet.
-
Deck
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nálam ezért van 4 kontroller mindig töltőpadon

-
reggi
aktív tag
Sziasztok. A days gone közepén járok és van egy olyan problémám, hogy a játék nem akar menteni. A motoron ülve nem ment a haromszoggel, manual mentessel meg a küldetés elejét menti. Valaki tudna segíteni?
-
penge111
addikt
[link] Kinek volt már hozzá szerencséje? Tudtommal tavaly ps+ cím volt a Grand Kingdom, így hátha többen ismerik. Tesztek, videók alapján tetszetős. Milyen szerintetek?
-
hombre[EU]
nagyúr
Már egyszer volt,de beírom újra

Cserélhetō a dualshock akksija, akár 2000mah-ra is. Ha ez nem elég forduljon orvoshoz
1 fokkal bonyolultabb,mint elemet cserélni,de menni fog... 
-
F_Peter
őstag
Én is Yarnyz megoldását tartom a legjobbnak. Ahogy írtam van megoldás (esetemben powerbank), meg erről beszélünk, hanem vásárlói igényekről, hogy minek örülnénk vagy éppen minek nem örülünk.
Carlos : boxhoz nem csak kínai akkupakk van. Van ott minden verzió, Ms verzió is. (hogy melyik a jobb, az más kérdés)
-
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
🙂
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Az lenne a tökéletes, ha aksival jönne a controller, ami KIVEHETŐ. Így ha kezd gyengülni a teljesítménye vagy tönkremegy teljesen, akkor csak ki kell cserélni.
A ps4 controllerem aksija már nem az igazi, nem bír sokat. Ellenben minden más téren tökéletesen működik. Szétszedni nem akarom (és igazából nem is néztem utána, hogy mennyibe telik kicserélni az aksit benne). Nem értem, hogy miért nem tudott a sanyi csinálni neki egy nyílást, amin át cserélhető. (Persze értem én, hisz ha tönkremegy, akkor lehet kábelezni - buherálni...vagy venni egy újat.
)szerk: Ahogy azt is értem, hogy a kicsipuha azért nem a P&C kittel együtt adja a controllert, mert akkor ő pedig attól az extra 5-6 ezer ft-tól esne el. Sajnos-nem sajnos ez ilyen, de a nem cserélhető dolgokat pozitívnak felhozni ilyen esetben nem valami okos szerintem.
-
F_Peter
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Én éppen negatívumként írtam hogy box elite is beépített aksis.
Ha valamelyikre adott minden lehetőség, a másikra meg csak egy azokból (legyen szó bármelyikről), akkor nyilván nem tud jobb lenni a második. És én fordítva látom, hogy a psfanboyok a kevesebbre akarják ráhúzni hogy az több, pedig csak annyi hogy nekik elég. -
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Esélytelen. Jò ez így ahogy van. Vettem P&C Kit-et és tessék akku-s.
-
válasz
RangerFox
üzenetére
Ez szerintem azért van így, mert a Plus az egy előfizetéses jellegű szolgáltatás, és kell hozzá egy végtelen forrás amiről az esedékes díjat le tudja vonni. De ettől függetlenül még nem változik a fizetés menete, előbb a Wallet feltöltése, majd abból húzza le az árát.
(#207049) penge111: Nincs miért aggódni, ha véletlen le is vonná, akkor is 14 napon belül lemondhatod az előfizetést és visszakapod a Wallet-edre az árát (mínusz az addig elhasznált idő).
-
Carlos Padre
veterán
Arra a nyakamat is rátenném, hogy ha az xbox lenne aksis és psen kellene elemekkel szopózni akkor tuti az menne, hogy mekkora szar a ps és az xbox körbehugyozza ebben is

-
penge111
addikt
Ok, köszi mindkettőtök válaszát. Remélem ha ki van kapcsolva az automatikus megújítás, nem vonja le, mert mintha itt valaki írta volna, hogy tőle ennek ellenére levonta. Vettem már 12 havit amikor akcióban volt, de akkor akarom majd csak élesíteni, ha az adott hónapban nekem tetsző játék jön.
-
penge111
addikt
Lenne egy egyedi kérdésem. Szóval sose használtam, és nem is adtam meg a bankártya adataimat a ps storéban. Vettem feltöltőkártyákat, és azzal került pénz a walletomra. Kb 10000 ft van még rajta. Augusztusban fog lejárni a ps+ előfizum. A walletról tud levonni összeget ps+ hosszabításra a Sony? Természetesen ki van kapcsolva az automatikus megújítás, de ha be lenne kapcsolva, képes lenne?
-
d@vee
őstag
Oké, buktató meg minden, de ha valakinek egy kábelbedugás nagy macera a játék kedvéért az inkább adja el a konzolját.
-
Bogyi007
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Negatív. Lemerült a kontrollerem miközben Detroitoztam, en is elővettem a kábelt es folytattam a játékot, csak aztán erről a játék hevében megfeledkeztem és egy action résznél felrántottam a kontit kábellel és igy a géppel együtt is. Szerencsére a gépnek nem lett baja, de a kábel tönkrement es a kontit sem tudom már a konzolról tölteni, csak pl dokkolóról ami külső áramforrásról megy.
Olcsón megúsztam, de majdnem nagyobb baj lett ebből...
-
-
fausto
addikt
5990 Ft jó ár egy takarítás/újrapasztázásért?
Utolsó szériás FAT gép, még nem volt szétszedve, lehet hogy nem ártana
Úgyhogy nem tudom mennyi szokott lenni.
Tudom, hogy az a legolcsóbb, ha magamnak csinálom, de sem türelmem, sem ügyességem nincs az ilyesmihez -
Nekem is kettő kontroller van, de 95%-ban csak egyet használok, esténként 2-3 óra játékkal nem merül le, ha pedig látom hogy kevés van már benne, akkor alvás előtt felteszem töltőre, reggel meg lehúzom. Sosem merült még le játék közben.
-
Deck
titán
Ha lemerül a kontrollerem csak átváltok a másikra.. Míg ami lemerült felrakom töltőre. Venom töltő padot használok így kábelt se kell a kontrollerekbe dugnom.
-
Steve1207
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Na az merész

Amit írtatok, én pl bírtam a xbo elemes megoldását, stabilabb is fogásra. Ps-nél viszont az is egyből jobb volt, hogy könnyebb, részemről 3-4 óra hosszú játéknál kényelmesebb, ha belendül az ember. PS-től, 2,5 méterre vagyok, ha lemerül a kontroller, akkor a fali aljzatból egy hosszabbítóval töltöm, ami ott van mellettem. Így félig vezeték mentes addig is gép részről, amíg feltölti és nem kell abbahagyni a játékot se.
-
30z.Samu
titán
válasz
F_Peter
üzenetére
Ami a lógó kábelt illeti, bátyám gépét húzta már le így a kutya. Át akart menni alatta vagy felette, nem tudom hogy mennyire feszült a kábel. De valahogy beleakadt, szegény megijedt és elkezdett spurizni, repült a controller bátyám kezéből, repült a PS az asztalról.
Az volt a mák, hogy a HDMI kábel meg a táp kábel kihúzódott a gépből és nem rántotta le az egész mindenséget. -
F_Peter
őstag
-
30z.Samu
titán
válasz
F_Peter
üzenetére
Persze, kinek mi. Meg vannak szituációk, amikor sz@r tud lenni, hogy kábelen lóg a controller. Igazából nekem egyik megoldással sincs különösebb gondom, a Wii controller ugye még elemes. Vettem hozzá tölthető elemeket, ahogy visít hogy merülőben van, gyorsan Pause, elem csere és mehet tovább a buli.

-
F_Peter
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Na nekem pont ez az amit utálok. Persze én is ezt teszem, de akkor is. 4 méternyire vagyok a ps-től, ráadásul ha kábelezek is, akkor meg mehet a limbo tánc annak aki át akar menni a nappalin. Plusz a macskát is ingerli egy lebegő zsinór. ☺️
Számomra szörnyű megoldás.
Amúgy már én is vettem hozzá powerbankot, de akkor már jobb a box cserélhető aksija. -
danielgalaxy
aktív tag
válasz
üzenetére
A midi zenék először valóban furán hatnak, de meg lehet szokni. A két hónap játék alatt nekem annyira belemásztak a fejembe, hogy kb szabadulni nem tudtam tőlük. Felfelé menet a liftben, a kocsiban, a munkahelyen, észre se vettem magam, csak miután másfél perce tolom hümmögve a menü alatt hallható zenét, jövök rá, hogy ez a DQ11. Kemény

-
folken
újonc
Blazing Chrome ma megjelent végre, bár 3 ezerre saccoltam.
-
.LnB
titán
válasz
Imilenni
üzenetére
De ennek mi értelme így? Amikor konkrétan Cristal Maiden, Juggernaut, Earth Spirit van átnevezve. Mert még a mozgásanimációjuk is ugyan az. Szánalmasnak tartom az ilyet. Karakterek Dota, a map HoTS, a grafika LoL.
Ez nem jónak tűnik, hanem pofátlanságnak. Aki nem képes egyedi hősöket, mapot, stb stb kitalálni, az szerinted mennyire fog érteni a balance-hoz? Másolni egy dolog.. -
-
oriic
HÁZIGAZDA
GENESIS című moba elhalasztva augusztusig. (Eredetileg július 18-án jött volna)
-
Steve1207
veterán
Volt egy bontatlan Second Son-om, de valahogy soha nem vett rá semmi, hogy játsszak vele. Most valahogy, ha már olyan jónak mondták elkezdtem. Ez gyerekek egy az egyben a Spiderman csak más köntösben
Vagy a felétől, amikor megvan az új képességed, akkor Flash-sel 
Szóval ez baromi jó eddig, az egyik szigetrész teljesen pipa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- Hegesztés topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)