- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
Nos, kicsit több mint 2 hónappal később megvan a megoldás. Tényleg a 8E0601165MSRA való rá, amit régebben hívtak csak simán ...165M-nek, de azóta volt egy ápdét és csak az MSRA kapható. Gyakorlatilag ugyanazt jelenti a kettő, képen nem tudtam felfedezni különbséget. Alább a frissebbik verzió látható:
-
-
-
Szada85
aktív tag
Nem nullkilométeressel “bukja” a legnagyobbat az értékvesztés miatt? Mellette meg még nem is használja.
A Cupra ~5 évesen került hozzám, most fél év (és közel 20e km) elteltével azonos áron pikk-pakk elmenne, de a piacot nézve még picivel drágábban is fel lehetne rakni. (Nyilván tudom most a piac kicsit abnormálisan viselkedik.)
-
-
vans?
őstag
Csalados elet.
Na jo, igazabol a felesegem szeretne jobban RS-t, csak ugye a penzugyek az en kezemben vannak. Nekem 6 havi fizetest autora kolteni tulzas, ha jol tudom pedig ez az "altalanosan elfogadott" arany.
Meg itt kint azert komoly biztositasi stb. kulonbsegek is vannak egy sima 1,4TSi meg egy 2 literes RS kozt... -
Azerintem simán többlet hogy pl a kukorinál kézzel lepattintod a motorvédőt míg az audinál le kell csavarozni pl A gumicső is lehet kukorinál vékonyabb és hamarabb el is durranhat.
A szigeteléssel nem az a baj h szervizelni kell hanem h pl a gyakrabban tönkremenő skoda zárhoz pl lehet h azt is bontani kell. -
-
-
macilaci78
nagyúr
-
Bdanyy
addikt
és #187325 molnarpeter
nem igazán bízott volna benne, hogy sokkal tartósabb lenne. Ma készült el, mentem egy próbakört, úgy tűnik rendben van. Olyan túl sok futást nem tervezek ezzel a kocsival, egyelőre most az elég, hogy saját lábán mozgatható. Ha megint előjön, akkor berendelek valahonnan bontottat, köszi a linkeket.
-
MM
őstag
Legjobb, amikor "beragad" 200-al a merdzsó mögé, aztán 200-ról gyorsulás közben ki kell húzódni, mert 280 körül lendületből érkezik a motoros...
Egy átlagos nap a német autópályán.Amit nagyon irigylek, hogy mindenki nézi a tükröt még 200 fölött is, lehúzódás, követési távolság, udvariasság.
Aztán felébredek, mert bilibe lóg a kezem, és reggel találkozom megint a pályán a "130-al megyek, de csak azért sem húzódok le, mert már látom 1km-re a következő kamiont" arcokkal...
-
Az hogy rossz volt a hely nem jelenti h fel kell adni csak azért mert a megoldás kényelmetlen. Megint az általam írt: hozzáértő+ vcds- Azzal meg lehet járatni minden szerviz irányba és lehet vele állítani is. Mert na nincs tanítva akkor jelentkezik az ami nálad. És törik használhatatlanra a lámpa.
-
-
-
-
-
newmoonlight
senior tag
Nem írják. Ahogy azt sem, hogy ajánlatos prémium gázolajjal járni, ha nem akarsz kockáztatni egy nagynyomású ledarálódást (meg a komplett üzemanyag-rendszer javítását fél-egymillióért).
Meg a ZF-váltó olajcseréjét sem erőltetik. (Az enyém garanciás, most volt 90 ezres szervizen, egy mukkot nem mondtak erről, vagy arról, hogy a ZF ajánlása az első olajcserére 80-100e km.) Stb.
Vedd meg, használd 200-250e km-ig, utána unj bele a sokszázezres javításokba, add el, és vegyél egy újat.
-
newmoonlight
senior tag
Ezen kívül kb. mindent a júzerre bíznak. Olajcsere, adblue, fékfolyadék, üzemanyag (nopláne, dízelnél lehetőleg ne menjen 1/3 tank alá), váltóolaj, fagyálló, vezérlés, ékszíjak, fékek, gumik, ablakmosó, izzók, stb-stb.
Ha ezeket nem is személyesen te csinálod, de te intézed (és a te felelősséged), hogy meg legyen csinálva.
Itt meg csak egy nyomorult gomb benyomásáról van szó, havonta 1-2 alkalommal, annak érdekében, hogy megduplázd egy félmilliós alkatrész élettartamát.
-
newmoonlight
senior tag
Jobbat mondok. Megjelenik a műszerfalon egy sárga DPF-ikon, ami figyelmeztet, hogy pl. 400km-en belül esedékes egy regenerálás. Majd egy piros ikon, hogy 100km-en belül. Aztán ha autópályára (vagy hosszabb, tempós útra) indulok, megnyomok egy gombot és gyönyörűen kiégetem a DPF-et. Öröm-bódottá...
Megerőltető 5-600km-ként benyomni egy gombot? Nem igazán. (Legalábbis nem megerőltetőbb, mint a gübbedt start-stop gombot nyomogatni naponta ötször.)
-
emvy
félisten
-
-
-
-
1stVikman
senior tag
Végül elől +1 hátul +2 tizeddel nagyobb (2 személyre ajánlott értékek) nyomás lett beállítva hidegen.
Azt vettem észre, hogy kb.1-1,5 tizeddel nő a nyomás, ha "felmelegedett" a gumi.
Így a 2 személyre ajánlott 2,3 bar helyett "meleg" gumikkal elől ~2,5 hátul ~2,6 bart mértem.
Ez szerintem vállalható kompromisszum. -
Wow!
BP puruttya 236,1 le
BP táltos 236,7 le
Shell táltos 240,9 le
ESSO táltos 240,5 le
ASDA (diszkont puruttya) 235,8 leNekem amúgy gyanús - mérget azért nem vennék rá - hogy a G6 GTI Edition 35 eleve 98-ast igényel. Ebben nem a G6 GTI EA888 motorja van, hanem a G5 GTI és a G6 R EA113-a.
@Munez: Smucig vagy.
-
adp
őstag
Hát ja amúgy tényleg fillérbaszó vagyok...
de amúgy azt csak linkeltem, tudom gagyi oldal, de semmivel sem hitelesebb ilyen téren mint amit itt olvasok
Neoteric: Én csak klímát és megbízható kocsit akarok ami bírja a 140et is pályán.... polo classic is bírja, de itt írták, hogy azért az úgy nem jó neki, az izzadással meg nem tudok mit kezdeni oda csak a klíma a megoldás
-
adp
őstag
mar leirtam sztem ketszer is, hogy nem minden aron akarok ujat csak ez megbizhato forrasbol lenne, motorgeneralon atesett szetszedve uj vezerlessel, mondjuk ez egy 97es alap cucc, kb digitklima es abs az extra benne, de a poloban meg ez sincs
egyébként meg nem tudhatod ki ül a gép másik oldalán..önerőből szinte pályakezdőként sztem neked sem gondolom, hogy mindegy lenne, hogy 5.5 vagy 8-10et eszik a kocsi
-
Akkor a tiédhez tényleg jó volt a linkelt példány. A q7-be viszont nem, mert száloptikán van minden rohadás
Ráadásul a cd táron is van egy cd tár 2 csatlakozó, még ha a cd tár alatt is jelenik meg, az eredeti tár használható marad.
Abban viszont segíts már, mivel én is nézegetem ezeket, hogy a nem kékfogas lejátszáskor is rosszabb a minőség? Tehát egy sd kártyáról?
-
-
net84
őstag
Ha kulon felnin van a teli, felrakod, ha azzal jo, akkor egyesevel elkezded felrakni a nyarit. Amelyiknel elojon a hiba, az a hibas. Ha pedig a telivel is csinalja, mas a szar.
En amikor visszamentem a gumishoz, hogy 100 felett raz az auto, egyesevel megnezte egyesevel gepen, ujracentirozta, ellenorizte a futofeluletet (akkoraban belefutottak nehany futofelulet elvalasba, amit a gep nem vesz elsore eszre) visszarakta es mehettem utamra. Egy fillerembe sem kerult (mondjuk az elso felrakas sem
).
-
grizlisandor
veterán
Nem mind szériafelszereltség, ahogy néztem a kínálatot.
Touran volt az elsődleges célom, akkor is előkerült a téma, és azt beszéltük itt, hogy olcsóbb és egyszerűbb, ha olyat nézek, amiben van.Más:
Felhívtam a szervizet, ahova hordták az autót. Kérdezte, hogy ki volt az előző tulaja. Mondtam, hogy ki és egyből jött a válasz, hogy Imi bácsi és melyikről autóról lenne kérdésem, a szürkéről vagy a feketéről?
Mondtam, hogy a szürkéről és sorolta a dolgokat, hogy Golf Plusz, mit és hogy cseréltek rajta, a tulaj egy idősebb úr, 3 évig ők szervizelték az autót, kettős tömegűt + vezérlést, stb.. Nem egy lestrapált gép összességében, mesélte, hogy egyszer gondolt egyet az öreg és lecserélte egy fiatalabb Golf Pluszra, amit lecserélt azóta.Megnézem az autót, ha rendben lesz el is hozom.
-
maximilian4
addikt
Sajnos nem értek ehhez, de van itt a topikban szerelő (ha jól tudom), ő hátha többet tud segíteni. Minden esetre nem jó ez így és tudom mennyire teli vannak a szervizek, mert én is protekcióval tudtam elvinni egy autó lízinggel foglalkozó ismerősöm telephelyére, ahol van műhely és alkalmazottak. De ott is mondta a csóka, hogy még a saját anyja autójához nem volt ideje hozzáfogni.
-
Mágus2
Közösségépítő
Biztos hogy a Te autódból vannak? A képen én régi olajfoltokat látok csak. Télen órák múlva is csöpög a futóműről, a motor környékén, ha nem fagy. Bármilyen olaj legyen, zsíros foltot hagyna a papíron. Amúgy milyen autó ez pontosan. Motor? Benzin is folyhat, gázolaj szintén foltot hagyna.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kikristályosodik a Razr 60
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest