- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
wiggen123
üzenetére
nem tudom, engem is folyamatosan kidobál, kis szüntetet tartok, re mélem megoldják.
Mivel korábban le lettem oltva, hogy könnyű standardan haladni az amazonnal, bezzeg a ligában, elkezdtem egyet ott is.
- A1 végéig 21 halál, ennek legalább a fele viszont megspórolható lett volna, ha nem erőltetem az Grelwoodban, meg a Grim Tangle-ben a nem kötelező unique bossokat.
- A két kriptában még meghaltam egyszer-egyszer, utána már csak az executioner lezuhanó guillotinjától, igaz, attól háromszor is. A többi boss lement halál nélkül (A2 Rathbreaker is, pont bejutottam a karavánba, mimkor elkezdődött a disconnectelés)
- semmi brutál, hűdejó cucc nem esett, a fegyverem is inkább átlag alatti, de így is megoldható volt.
- ha valaki teljesen nulláról akarná kezdeni, akkor először is ki kell hagyni a nem kötelező bossokat, másodszor érdemes egy kicsit farmolni a Grelwood - Red Vale pályákat, hogy picit több XP és skillpont legyen, meg hátha beesik valami jobb fegyver.
- kezdésnek szerintem érdemes nem erőltetni a Huntress ágat. Én felvettem a Honed Instinctet (lvl1-5), utána viszont átmentem a monk felé a Step Like Mist-hez (lvl6-11). Én itt értem át a Hunting Groundra, de valószínűleg jobban jártam volna, ha felszedek még 1-2 szintet a legeslegelején. Utána Life from Death, Flow like Water és Essence of the Storm újabb hat pontért, de ebből négyet Crowbell és Una ad. Amikor megvolt Una küldetése is, akkor mentem a Freythorn-ba a spirit gemért és onnan kezdve csak az Executioner oneshotos boss mechanikája jelentett gondot.
- skillekből az eleje nekem nyögvenyelős, egyik se igazán jött be. A whirlinggel és a normál stabbal mentem végül, és az első adandó alkalommal átálltam a Lightning Strike-ra. Az új Culling skill ha inkább range kari vagy, akkor nem sokat használ, arra viszont nagyon jó, hogy a hosszabb bossfightok végén az utolsó pár %-ot egyből leviszi.
- ha valaki nem teljesen nulláról kezdi (elég, ha már legalább a salvation bench, pár whetstone és pár ezer arany van), akkor ennél is sokkal könnyebb, mert egy kicsit jobb fegyver, vagy két iron ring az első pár pályán hatalmas segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Brave
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Assetto Corsa EVO
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi haladó szinten
- Tanuljunk angolul!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest