- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Semmi nem lesz az tuti, trade marad ott ahol van (ott leszek en is
).mivel ez nem kompetitiv jatek, illetve van olyan resze de most nem azt jatszuk ezert a kutyat nem erdekli ki mit csinal benne.lehet barmit farmolni amugy a jatekban de semmi nem lesz annyira jövedelmezö mint tradelni.ha az embernek van egy kis penze akkor traden snipeolni itemeket a legjövedelmezöbb.mindig figyelem, hogy vannak-e olcsobban felrakott cuccok.multkor vettem egy kalandra ringet 200 div-ert, egy nap mulva elment 220-ert.Astramentist is szoktam nezni, hatha vannak olcsobbak.Elöbb emlitettetek sapphire ringeket, ott is a dream fragment 60 div körül megy,azert olyan dragak azok a base-ek.es ezt ugy csinalom ,hogy 0 idöt forditok ra mert fut az active search igy nem is kell figyelnem folyamat a weboldalt.emellett nyomhatom a mapokat,kvazi passziv bevetelem van, nem is keves az ilyen tradekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- LENOVO Gaming topik - friss lista (2026.02.10)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
).mivel ez nem kompetitiv jatek, illetve van olyan resze de most nem azt jatszuk ezert a kutyat nem erdekli ki mit csinal benne.lehet barmit farmolni amugy a jatekban de semmi nem lesz annyira jövedelmezö mint tradelni.ha az embernek van egy kis penze akkor traden snipeolni itemeket a legjövedelmezöbb.mindig figyelem, hogy vannak-e olcsobban felrakott cuccok.multkor vettem egy kalandra ringet 200 div-ert, egy nap mulva elment 220-ert.Astramentist is szoktam nezni, hatha vannak olcsobbak.Elöbb emlitettetek sapphire ringeket, ott is a dream fragment 60 div körül megy,azert olyan dragak azok a base-ek.es ezt ugy csinalom ,hogy 0 idöt forditok ra mert fut az active search igy nem is kell figyelnem folyamat a weboldalt.emellett nyomhatom a mapokat,kvazi passziv bevetelem van, nem is keves az ilyen tradekkel.