Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
No 3 napi game utan itt az en velemenyem is.
Elojaroban annyit hogy regen sokat toltam, tobb szaz orakat a nepszeru fpseket, mint: cod2, cod4, cod bo1, es termeszetessen tf2ben is van jopar szaz oram. Ezek fugvenyeben a jatekmechanikailag semmi ujdonsagot nem mutat az egvilagon az overwatch. Maga a megalkotott vilag es a karakterek ellenben nagyon is jok telitalalat es egyediek, nemely karakter hattertortenete melyebb es jobb mint nehany korabbi jatekuk/kiegeszitojuk alaptortenete. (nem vicc)
Most igy 3 nap game utan en is olyat mondok amit nem gondoltam volna, most mar elgondolkodtam hogy meg vegyem e egybol? Jelenlegi formajban nem latom ertelmet meg venni, persze igaz ez meg csak beta amiben nincs profil rendszer, microtranzakcio, skin es egyebb kozmetikazo, klan es reszletes mach rendszer stb.
Be lepsz, play aztan gyakas ezerrel azon 2 mapon. En support vonalon mozogtam mindig is igy nekem se all kezre jonehany mas karakter, de amikkel bejottem: Bastion elsosorban azzal sokszor hoztam a meccs jatekosat, illetve reinhard, winston, zennyeta, ezeket gyorsan meg tanultam es eredmenyes voltam.
A blizzard remelem jo okot talalt arra hogy ezt a gamet 40/60 euroert aruljak ugy hogy mind a 21 karakterrol meg tovabbi skineket is fognak arulni, (estleg mapokat egyebb dolgokat is) ami igy dupla/tripla penz lesz a vegen. Van meg jo fel evuk hogy feltoltsek a jatekot olyan tartalmakkal ami miatt fizetos lett. (bar most meg kerdojeleztem a fizetos mivoltat a jelenlegi alapotaban, de a korabbi velemenyem miszerint ez igy jo mert egyfajta szuro is a kis tizen evesek ellen, azt tovabbra is fent tartom)
De mar most latszik hogy estenkenti kikapcsolodasra kis gyakasra, foleg ha van egy jo csapatod nagyon is jo lesz, mert csapatmunkara nagyon is epit a jatek.
A beta nekem is jo volt arra hogy igy mar nem viszket az ujam az INSTANT BUY gomb felett, hanem turelmessen ra erek meg varni hogy hogyan polirozzak a kovetkezo fel evben es ra erek akkor meg venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
TBT