- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
válasz
Adam_Shepard #6799 üzenetére
Megvan az új main karakterem
Unitlost twitchen már játszik vele.
-
saen
veterán
válasz
Adam_Shepard #6520 üzenetére
Nem tudjuk, viszont én továbbra is kétkedek abban, hogy ma kijön.
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
Adam_Shepard #6514 üzenetére
15-20 perc még
-
Redcaster
őstag
válasz
Adam_Shepard #6514 üzenetére
Szerintem legkésőbb 10-kor végez.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Adam_Shepard #6186 üzenetére
Widow skin kódjám én HRK-ról vettem 5 euróért, nekem ennyit megért. Mondjuk most nem azt használom.
-
saen
veterán
válasz
Adam_Shepard #6190 üzenetére
5-10k közötti összeget ne adj egy Widow skinért. A karakter jelenleg egyébként is játszhatatlanul gyenge...
-
saen
veterán
válasz
Adam_Shepard #6186 üzenetére
Szerintem nincs benne, a játék egyértelműen írja, hogy az előrendelésért jár, míg a collector's editionnél pedig azt írja, más a szöveg. Persze megnézni már nem tudom, mert nekem megvan és így már nem lehet megvenni, de talán van itt valaki aki később kezdett és collector's edition-je van.
Egyébként a Huntress is elég korrekt skin szerintem, a fegyvere pl sokkal szebb, mint a Noire-nek.
-
saen
veterán
válasz
Adam_Shepard #6184 üzenetére
Az a játék előrendeléséért járt, szerintem már nem elérhető.
-
saen
veterán
válasz
Adam_Shepard #6181 üzenetére
PTR-en már egy hete fennt van egy buff/nerf patch, valamennyit lehet változtat majd a metán. Igazából teljesen sose állt be, mert eddig rendszeres volt a variálás. Most megy a héten az Eleague, érdemes nézni twitch-en, az amerikai oldal már lement, tegnap kezdődött az európai forduló. Ilyen versenyeken lehet megnézni, hogy a profik mit és miért játszanak, illetve szerintem már jövő héten fennt lesz az overbuff-on az új meta report ahol ezt a versenyt ki fogják elemezni.
(#6182) Da Shep: az elején tényleg jó poén volt, de már jóideje nem történik semmi, így kicsit visszájára sülhet el a dolog. Egyébként Blizzcon még kb egy hónap, előtte még lesz Halloween, szóval szerintem lesz egy Halloween event ebben a hónapban, aztán a Sombrás bejelentés majd a Blizzcon-on. Legalábbis furcsa lenne ha közel a Blizzcon-hoz nagy bejelentés lenne. Ott ügye mindenképp kell valamiről beszélniük.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Adam_Shepard #6181 üzenetére
+ OW "szűzként" azt kell mondjam, hogy ez a Sombra vadászat valami baromi ötletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest