- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
válasz
Jinxb1rd #12207 üzenetére
Próbálkozom zen-nel mert tetszik, de sajnos nem célzom olyan jól. Néha még roadhogot sem találom el, nemhogy egy tracert.
Viszont tegnapi utolsó meccs érdekes volt. Hoztam 2. healert, de nem tudtuk bevenni a pontot, egy Orisa+Bastion miatt (Hollywood, fent kempeltek az emeleten). És egyik dps/tank sem tudott pozícióba helyezkedni, hogy kinyírják. Én meguntam és hoztam egy Mei-t. Egyből jött, hogy mi a fenét csinálok, de mikor a bastion nem tudott lőni a fal miatt, akkor már nem problémáztak. Egyből elfoglaltuk a pontot, és meg is nyertük.
-
MK VII
veterán
válasz
Jinxb1rd #12184 üzenetére
Teljes értékben osztom az észrevételeidet...
Orisa-t én sem értettem, hogy miért a ponton kívülre telepedett le.. És valóban... Meccs után tudatosult bennem, hogy jobban jártam volna sebzés növelő buffal csak annyira koncentráltam, hogy ne haljanak a csapattársak, hogy a hp-t nyomtam inkább.. Bár többször váltottam, csak nem elégszer. -
brumi1024
veterán
válasz
Jinxb1rd #12068 üzenetére
Nyomhatjuk még, ebben a szezonban többet tervezek játszani. A McCree-re meg kiváncsi vagyok.
Más: Ha ma csak egy GM meccset néztek meg, akkor ez legyen az. Normál comp meccs, az egyik oldalon csupa top 500-as illető, a másikon EnVyUs csak EFFECT helyett Seagull van. Egyrészt mókás, ahogy végigtrollkodja az Envy a meccset, másrészt a másik csapat is meglepődött, hogy mennyire nem tudtak megmozdulni. A calloutok külön viccesek.
Pharah az orruk előtt repked: "Nincs már Pharah-t, már 3 dps-ük van." - "Van Pharah-juk" - "Ja nincs már Zarya-juk, Zarya-t mondtam." - "Pharah-t mondtál" - "Ohh, Zarya, asszem. Balszerencsém volt.". Tracer a pálya szélén flankel: "Tracer a bal oldalán a...a helynek."
-
brumi1024
veterán
válasz
Jinxb1rd #12061 üzenetére
Season 3 - 58.3 %
Season 4 - 40 %
Season 5 - 50 %Quick - 50.1 % (ez kb 2000 meccs, így elég pontos).
(#12058) MK VII, (#12059) Jinxb1rd, (#12063) ADAM1337: Köszi
(#12066) Jinxb1rd: Ez igaz, az előző szezonban az utolsó két nap játszottam le 15 meccset, aminek a vége 6w - 9l lett, ez 40 %-os winrate és olyan 40 ponttal magasabban végeztem, mint a besorolás. Most az 5w - 5l-es besorolók 100 ponttal az előző szezonvégi eredmény fölé raktak. Valószínűleg kellett az előző szezonnál, hogy nem trollkodtam el az olyan meccseket, ahol a csapattárs attackTorb nagy erőkkel védte az spawnunkat.
-
errorcode06
őstag
válasz
Jinxb1rd #12061 üzenetére
Teljesen jó. Legalább valakinek megvan...
pohár: 2700 körül hagytam abba előző szezonban. Nagyjából ott ahol Jinx.
Letoltam a besorolót, 7w/3l, és 1630-ba dobott. Sikerélményt akar adni a shitzárd?
Hát kösz, de ha olyan balf... kapok akik nem mennek be a pontra miközben az üres, én ott már nem tudok többet tenni. Háromszor is eljátszották hogy 4 v 1 ben inkább ölni mentek mint pontra objectivre.
-
brumi1024
veterán
válasz
Jinxb1rd #11948 üzenetére
Ő meg kapott egy boopot Luciotól ulti közben és pont jól jött ki, így team kill lett a vége. Szerintem mindkettő érdekes.
Ha neked nem tetszik, akkor ne nézd meg. Számunkra teljesen irreleváns információ az, hogy te hány linket nyitsz meg, tehát feltételezhető, hogy a közlés célja az óvodás véleménynyilvánítás volt, amire semmi szükség, lehet ezt kultúráltabban is tenni, mint ahogy például pohár tette.
A streamedre sem kaptál ilyen visszajelzést.
-
MK VII
veterán
válasz
Jinxb1rd #11877 üzenetére
Figyelj Jinxkutyafaszom....
Anyáddal meg a családoddal beszélgess ilyen hangnemben...
Nem izzad meg a kezem..
Menj a faszomba, de tényleg... Kinek képzeled magad szarházi?
Rohadtul türelmes tudok lenni és ritkán vagyok ilyen mint most, de a pofátlan stílusod kihozta belőlem... -
bazs0811
tag
válasz
Jinxb1rd #11851 üzenetére
Vagy lehetne az a rendszer ami az Afro Samurai-ban, hogy van két fejpánt az 1-es és a 2-es. Ezeket két harcos birtokolja, a legerõsebb az 1-es fejpántot, a második legerõsebb a 2-est. Aki megszerzi az 1-es szalagot, onnantól, hogy megkaparintja arany élete van, szinte istenként tisztelik és csakis a 2-es számú harcos hívhatja ki párbajra.
Viszont a 2-es számú harcost bárki kihívhatja, ezért ő folyton szív... -
MK VII
veterán
válasz
Jinxb1rd #11753 üzenetére
Akkor nem most kezdem el...
Csak tudjátok mi a szörnyű? Hogy bármit csinálsz, akármennyire is odafigyelsz, hogy jól játsz, kurvára nem rajtad múlik ebben a járékban már semmi..
Jön egy retardált 13 éves unatkozó pöcs és, ha épp az anyja letolta valamiért akkor a játékban éli ki a bosszúságát... (Tisztelet a normális 13 éveseknek)
Ez az ami rohadtul frusztrál engem ebben a játékban... -
brumi1024
veterán
-
MK VII
veterán
válasz
Jinxb1rd #11699 üzenetére
Valahogy engem mindig jobban érdekelt ennek a játéknak a sztorija mint maga a játék, csak ugye pont nem értek belőle semmit, mert angol..
Nagyon nagy ziccert hagyott ki a Blizzard, hogy nincs story mód a játékban..
Jók a hősök és simán el tudnék róluk képzelni egy egész esti mozifilmet is. Remélem egyszer lesz, ha már ilyen fiszem-faszom Deadpool meg Batman meg ki tudja még mennyi sallang mesehősről vannak filmek.. -
Pocok256
veterán
válasz
Jinxb1rd #11566 üzenetére
Gyökerek ugyanannyi eséllyel vannak mindkét csapatban, a nyerés csak és kizárólag rajtad múlik hosszabb távon. Ha van troll a játékban, aki direkt lose ra megy, akkor gyakorolj egy karit és engedd el a meccset. Mivel ugyanannyi az esélye hogy következőleg ellenfélnél lesz (mármint a troll) így ez a lose egyáltalán nem számít. Nem tudom minek kell a rage kedves Jnx
-
k-adi
nagyúr
válasz
Jinxb1rd #11556 üzenetére
haha, ha a platinum neked pokol akkor mit mondasz a goldra ?
Torb védőként egész jó tud lenni, mostanában egyre többször vagyok vele és sokszor miattam nyertünk, mert jókor moltencore-oztam be pont védésnél vagy overtime payloadnál, stb.......
bastion hate-et se értem, jó kezekben, darálni lehet vele
-
Joezyka
senior tag
-
oxox
addikt
válasz
Jinxb1rd #11227 üzenetére
nem nem erről van szó...sajnálom ha ez jött le.
leirtam, hogy a heroes egy fos...szerintem egy fos, tény és való, hogy nem irtam oda, hogy szerintem, meghogy ezért-azért nem tetszik, de gondoltam ez mindenkinek egyértelmü, vagy ha az ember azt mondja, hogy a kék szin az szép, ahhoz oda kell irnia, hogy "szerinte", vagy ki kell fejtenie, hogy más elfogadja a véleményét?Erre jön, és elkezd személyeskedni, és, hogy ismer már egy-két topicból (konkrétan a horgász topicban konfrontálódtam, amit irtam is, máshol nem láttam...a tagot itt nem láttuk már több mint fél éve, és ezzel jelentkezik be ismét, rá néhány napra, hogy ott rosszul fogalmaztam (ezek szerint most szintén))
wowozni sosem wowoztam...(nem is mondok róla véleményt, ezért nem is teljesen értem az első részét a hsz-nak)
az, hogy itt sok embert ismerek és játszok velük annyit jelent számomra csupán, hogy itt jópáran tudják, hogy nem vagyok talán egy szar alak, és lehet velem csapatban játszani, sosem irtam pl. olyat, hogy 2500 alatt milyen noob-ok vannak (
most rád utalok, mert ha jól emlékszem neked volt hasonló hsz-od amikor rád ugrottunk....pedig az is szimplán szerencsétlen fogalmazás volt részedről)
egyéként ez az irásos forma hibáka...akárhogy lehet érteni..(pl. "nah jól nézel ki" éppen mindenki úgy érti, ahogy akarja)más:
egyébként volt már nálunk is célzás arra, hogy játszunk veletek, ill. mitha nektek is let volna Te/Ti velünk, csak még nem jött össze... korban ott vagyunk valahol ahot Te/Ti, és lehet ha három percet beszélgetnénk voice-on tök jókat játszanánk (vagy nem)
-
válasz
Jinxb1rd #11202 üzenetére
Kb 1 évig komolyan toltam viszont utána teljesen kiégtem tőle. Igaz én nem mentem el se dota se lol irányba, szimplán dobtam ez a MOBA vonalat. Ami viszont nekem hiányzott belőle, az vmilyen szintű single carry. Nem azt mondom, hogy lol féle 1 man army lehetőség legyen, de az, hogy össze vagy zárva 2-3 idiótával, akit nem érdekelnek a map objective-k, rohan 3vs6ba harcolni stb, az teljesen haza tudja vágni a játékélményt..
-
brumi1024
veterán
válasz
Jinxb1rd #11184 üzenetére
"hozzanak a widow ellen egy majmot"
Vagy egy Genjit, aki a dolgát teszi, és nem a frontline-on ugrál. A majom sokkal kevésbé idegesítő/sokkal könnyebb pick Widownak, mint egy jó Genji. Zenyattat abból a szempontból nem tartom jó ötletnek, hogy lassú és papír, így viszonylag könnyű megölni Widownak, ha figyel.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Jinxb1rd #10904 üzenetére
nice, thx
(#10906) jUUh: én csak 127 vagyok. a 3 hét Mass Effect Andromeda alatt sikerült 300 rankot lebuknom
maholnap visszamászom masterre ha szerencsém van, aztán meglátjuk a top100at.
mondjuk ahogy itt többen mondják szerintem a cut off bőven 3700 környékén van inkább, mert nem mindenki van benne a listában (nem tudom mitől függ), és csak 1300 játékos van a listában, annál azért többen vagyunk itthon
-
oxox
addikt
válasz
Jinxb1rd #10776 üzenetére
nekem is sikerült rein-el darálnom, de azért Ő leginkább all tartja a pazsot, aztán próbál szerencsésen (amit skillel persze lehet csökkenteni) időziteni a charge-ot, v ultit. Orisanál pont azt tetszik, hogy azért van a pazs mellett némi mozgástere, lövöldözhet közben, szivathatja a népet a gravityvel, közben mégis igazi pajzs (azérta másik három hős még kevésbé golyófogó rein után)
nem valóban nem fogsz egy egész csapatot ledarálni vele (nincs rá semmi lehetősége, de ezzel azért van még igy néhány hős)
-
oxox
addikt
válasz
Jinxb1rd #10772 üzenetére
részben igazad van, de ha rein-el lennék mennyivel lennék előrébb? és mint irák a pajzsot le kell szendni, ill. ha nem lenne pajzs, akkor az én dmg blockom egy jó része is beesne.
Azt, meg, hogy nem öl? a gravity-je miatt durván sok killben benne vagyok (rendszeres a silver, gold kill), ill. szerintem a gravity önmagában is nagyon erős...genji, tracer, soldiert, healereket, de akár range karaktereket is behúzok a zuzda közepébe (még szoknom kell, hogy magasra rántsam őket, mert addig is amig esnek le kaphatják az ivet)
imádom mikor widow, vagy junk lövöldözik fentről...és azt hiszik biztonságban vannak, mert nem látom őket...aztán egyszer csak beesnek a zúzdába
+ gyakorlatilag ahol hook-al, lucióval lehet lökdösni ott Orisa is partyban van (csak neki mégcsak közel sem kell mennie) imádom
nekem main tank lesz/let
ami hátrány, hogy nagy a feje, és lehetne 100HP-vel több rajta
-
brumi1024
veterán
válasz
Jinxb1rd #10715 üzenetére
Nagyon-nagyon óvatosan kell vele játszani, kevés az élete, nagyon könnyű 1v1-ben legyőzni. Lásd itt, 0:34-től, Hanzoval a Mercy után eredtem, jött utánam Orisa és előtte táncoltam, de nem tudott megölni. Egy tank, egy egyértelműen medium range hőst.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Jinxb1rd #10712 üzenetére
csakhogy a decay jelenlegi implementációjának semmi értelme ebben a formában.
miért lenne has süttetés? ha itt vagyok, akkor feljutottam valahogy idáig, nem leszek hirtelen masszívan rosszabb. és ha az is vagyok mert kihagytam egy-két hetet, akkor is mindenképp ezen a rangon fognak szívni velem az emberek, akármi van (mert még diamond aljáról is ide fog rakni a rendszer)
és azért jöttem fel idáig, mert ehhez a skillhez tartozom. szóval alapvetően a decay ezen nem is fog változtatni, mert ugyanúgy itt kapok meccseket is, csak x rankkal kisebb lesz az én statom
értem én, hogy blizz azt akarja hogy folyamatosan játssz, de ezzel sokaknál csak azt érték el, hogy ha megkapnak egy rank decayt, akkor azt az évadot onnantól kezdve hagyni is fogják (előző seasonben is ez volt velem).
-
brumi1024
veterán
válasz
Jinxb1rd #10704 üzenetére
Láttam már hasznosnak Orisa-t, de jelenlegi formájában túl könnyű megölni, főleg a Hold méretű head hitboxával. Egy jó csapattal viszont elég hatékony szerintem, mondjuk nekem nem új, egy hónapja már játszom vele.
(#10705) Pocok256: Ezt mondjuk túlzásnak tartom, Widow pl baromira hard countere.
-
Pocok256
veterán
válasz
Jinxb1rd #10699 üzenetére
Az a baj én szinte mindig érzem mire van szüksége a csapatnak, de nem merek leváltani mert esetek 90% ban healer vagyok és ott ha leváltok akkor sok esetben nem veszik észre, hogy nincs healer vagy pedig miért váltott le az egyetlen healerünk. Pluszba még jön oda az is, hogy eges embereknek mondhatom, hogy váltsanak x y -ra, de ha nem tudnak vele effektivek lenni akkor pont ott vagyunk ahol kezdtük.
-
oxox
addikt
válasz
Jinxb1rd #10693 üzenetére
ez a része nálunk is standard hiba...talán két-három ember van a csapatban aki úgy vált, hogy érzi, ha nem megy és elpickkel automatában. Legutóbb ezt Bocskay-val éreztem 2-es team játéknál, kingsr ő rein én phara...nem jutottunk be kapun, próbálkoztunk, de megrekedt a csapat.. váltott zarya-ra (egy szó nélkül) én junkra, és 1percen belül mienk volt a pont. Lehet nem csak rajtunk múlt, de lehet csak az a két csepp hiányzott.
Bár beismerem néha nekem is nehezen megy a váltás..."az ezt még", meg "majd most" érzés miatt.
de van, hogy jön a payload szétszivat minket valami, percegig beszélünk róla, hogy váltani kéne valakinek erre, vagy arra...aztán betolják a végéig, vagy 5m a vége előtt kapkodunk.
-
Bullitz
aktív tag
válasz
Jinxb1rd #10657 üzenetére
Nekem most hétvégén volt egy kis idő játszani, így meg lett a plat. Rendszerint 2-3 win / 1 lose volt az arány így viszonylag gyorsan feljutottam goldból platba. Úgy gondolom, ahogy itt többen leírták korábban, hogy nem a játék rossz, bár a matchmaking szokott érdekes dolgokat produkálni, hanem az emberek hozzáállása. Sokszor hagyhattam volna abba, de pár nap alatt fel lehet jutni, ha az ember valóban van olyan "jó" játékos.
És valóban itt platinum környékén ahol már jó pár diamonddal is összerak, elég sok a vérpisti. Kevesebb volt goldba, és itt már mindenki azt hiszi, hogy ő 1v6-ba is lehozza, és csak azért is bepickeli a 3.-4. dps-t.
Masterig nincs megállás, éljen a pozitív gondolkodás, na meg a " SZKÍLL "
-
brumi1024
veterán
válasz
Jinxb1rd #10602 üzenetére
"Azt a részét nem értem a karakternek, hogy hammerezésnél miért nincs fejlövés? Egyszerűen logikátlan.
"
Teljesen logikus, csak gondolom megjelenéskor nem játszottál McCree-vel, messze túl OP volt. A hammer egyébként sem igazán éri meg (kivétel shieldbustra hammer, roll, hammer), többet sebez a flash plusz headshot, ha konzisztensen betalálsz fejre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- RAM topik
- További aktív témák...
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest