Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Fandango
üzenetére
Passz, ezek a külső műanyag és festés dolgok elég kacifántos kérdések. Rendes előkészítés és alapozás meg technológiai előkészítéssel nyilván festhető lesz minden.
Plasti dipet mióta a világ világ használnak mindenre. Elég kevesen mutogatják meg egy combosabb hazsnálati idő után
Amit én tudok és bukott: laptop, középkonzol, díszcsíkok. Ezeket szemmel láttam nagyon hamar megpusztulni. És mind rendes munka volt, amit kellett megcsináltak festés előtt. Vannak mindenféle extra cuccok amikkel lehet tartósabbá varázsolni. Csak olyan végösszeged lesz, amiből golyóállóra lefényezik neked kamrában 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (FOGLALVA)
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amit én tudok és bukott: laptop, középkonzol, díszcsíkok. Ezeket szemmel láttam nagyon hamar megpusztulni. És mind rendes munka volt, amit kellett megcsináltak festés előtt. Vannak mindenféle extra cuccok amikkel lehet tartósabbá varázsolni. Csak olyan végösszeged lesz, amiből golyóállóra lefényezik neked kamrában